2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Ben yüzüstü yatmayı sevmem. Sırtüstü de yatınca en fazla 5 dk sonra hemen hop yana dönerim. Şimdi bazen sağ tarafıma yattığım oluyor ama içgüdüsel herhalde hemen soluma dönüyorum. Bütün gece neredeyse sol tarafıma yatmış oluyorum. Bebek için en iyisi buymuş

Nerdeeee, 3-4'den itibaren başlıyor, bebeğin büyümesiyle artıyormuş, ben valla horlamaya filan başladım, kocacım yazık kafamı filan düzeltiyor, bir de name yapıyor bana "ben senin horlamanı da seviyorum, derin uyuyorsun, dinleniyorsun demek ki" diyor:)))))

kızlar yazdıklarınızı okumadan hemen yazayım dedim bugün kendi doktoruma randevum vardı bebişim şimdide kız oldu yaaaaa doktor bacak arasında bişey göremiyorum kızda olabilir dedi göstermedi zıpır bide görseniz nasıl tembel hiç oralı olmuyo kımıldamıyo el kol koynatıyo o kadar mervecim şimdi benim bebiş kız da olabilir ne olcak çizelgen:)

evet cnm ben sola yatmanın kan dolaşımı için ii olduğunu ve dolayısıyla bebek içinde iyi olduğunu duymuştum
gizemciğim sen tedavi olduğun hastaneyemi kotrole gidiyorsun
cnm ben medical park göztepede yaptırdım tüp bebeğimi ordaki kendi doktorum yönlendirdi kanser hastası olduğum için bekleme süremiz kalmadı tüpe gönderdi kendi doktorumda tüpçümde :) onkoloğumda o hastanede taa bakırköyden oraya geliyorum
[B]hahaha ne tatlı adam ya maaşallah [/B]
neyse kızlar ben çıkar beyim geldi.. şimdi alır bilgisayarı elimden ben ondan alınca görüşürüz:)mafoldumben

geri geldm kızlar kociiş arabasını yıkatcakmış gitti.

demek kociş birazcık daha geç gelicek he

merhaba kızlar ben sabah okula sonra da doktora gittim. bebişim çok hareketliydi 45 mm olmuş tam gününde. çok hareketliydi. hiç durmuyordu ben 73 kilo olmuşum. haftaya da ikili testimiz var bakalım hayırlısı

hoş geldin cnm maşallah allah nazarlardan saklasın zeynepcim büyümüş maşallah hadi gözün aydın cnm hareketleri çok güzel demi?:)))) insan bir tuaf oluyor demi içinde minicik bir şey var kıpır kıpır allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin zeynepcim :Saruboceq:

kızlar hevesinizi kırmak istemem ama bu dönemde hissettikleriniz kıpırdama falan değil 10 haftada hissedemezsiniz mümkün değil
çünkü bebeklerimizin kasları o kadar büyümedi evet onlar bizi tekmeliyor ama biz onları daha hissedemeyiz bende öle sanıyordum ama değil fıstıklar bunu gerçekten hissetmeye başladığımız zaman ayırt edebileceğiz sanırım

evet canım geç gelicek yarım saat sonra damlar geçmiş olsun canım hasta olduğunu bilmiyorudum allah bol şifa versin. bende gata da devam ediyorum. kadıköyde

evet canım geç gelicek yarım saat sonra damlar geçmiş olsun canım hasta olduğunu bilmiyorudum allah bol şifa versin. bende gata da devam ediyorum. kadıköyde

bu arada isimlerimiz bunlar senin ismin nedir

gelbebek = ezgi
bee009=sevgi
haymatlos=bilge
papatya03=şule
gizemli83=merve
pelly=pelin
pretty=özlem
ç&d= çiğdem
suens=Sunay
sebo=şebnem
qualıty=funda
xtatlıkız=zehra
kaymaklım=nagihan
angel80=nalan
Sensizhayat=mine

ben bir haftadır hissediyorum özellikle bugün saat 10 gibi gerçek anlamda hissettim. çok acayip bir duygu.

dün bende bişey hissettim yani diğerlerinden çok farklıydı ama dediğim arkadaşlar daha geri bi haftada oldukları için öyle yazdım

ben hissettiğimin o olduğunada emin değilim

senin ilk çocuğun mu tatlım

özel olmazsa sorun neydi

kızlar yazdıklarınızı okumadan hemen yazayım dedim bugün kendi doktoruma randevum vardı bebişim şimdide kız oldu yaaaaa doktor bacak arasında bişey göremiyorum kızda olabilir dedi göstermedi zıpır bide görseniz nasıl tembel hiç oralı olmuyo kımıldamıyo el kol koynatıyo o kadar mervecim şimdi benim bebiş kız da olabilir ne olcak çizelgen:)

cnm patron sensin ne olsun istiyorsa yüreğin onu yapiiim

sanırım 6 aydan önce öğrenmemek en ii fikir ya böyle insan hayal kırıklığına uğruyor
ben şimdi kız olabilir dendiği için kız diyorum ama heves edipte hiçbirşeye bakamıyorum enetersan bir duygu

ilk benim sorun sperm sayısının azlığı ilk ocak ayında aşılama yaptırdım tuttu ama dış gebelikle sonuçlandı sonrada tüp bebek yaptırdık allahıma binlerce kez şükürler olsun tuttu. şimdi de hamişim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…