cnm patron sensin ne olsun istiyorsa yüreğin onu yapiiim
sanırım 6 aydan önce öğrenmemek en ii fikir ya böyle insan hayal kırıklığına uğruyor
ben şimdi kız olabilir dendiği için kız diyorum ama heves edipte hiçbirşeye bakamıyorum enetersan bir duygu
kızlar yazdıklarınızı okumadan hemen yazayım dedim bugün kendi doktoruma randevum vardı bebişim şimdide kız oldu yaaaaa doktor bacak arasında bişey göremiyorum kızda olabilir dedi göstermedi zıpır bide görseniz nasıl tembel hiç oralı olmuyo kımıldamıyo el kol koynatıyo o kadar mervecim şimdi benim bebiş kız da olabilir ne olcak çizelgen:)
hoşbulduk canım bebişin gülü güle giysin alığın cicileri ben bişe alamıyorum malesef eşim yüzümden nerde kız elbiseleri var onları almaya kalkıyor cinsiyeti henüz belli değil ama kız olacak diyor başak bişe demiyor. pembe patik zıbın falan almış erkek olursa ne yzpıcam bilmiyorm bizde bebek bezi alıp koyuyoruz
cnm benimde bildiğim bebek önce senin bağırsak hareketlerinşin ve kalp atışının sesini duyarmış.25.haftadan sonra dış sesleri duyarmış.yanıltmış olmak istemem tekrar bi araştır derim ben. ama tabiki konuşma demiyorum bende konuşuyorum duymasada hissseder diye:))
kızlar hevesinizi kırmak istemem ama bu dönemde hissettikleriniz kıpırdama falan değil 10 haftada hissedemezsiniz mümkün değil
çünkü bebeklerimizin kasları o kadar büyümedi evet onlar bizi tekmeliyor ama biz onları daha hissedemeyiz bende öle sanıyordum ama değil fıstıklar bunu gerçekten hissetmeye başladığımız zaman ayırt edebileceğiz sanırım
kizlar soyle bir baktim da bizim nisan topiginin tum hamileleri burda siz dogurmadan yetisecegiz biz arkada kalanlar Insallah. hamilelerin dualari kabul olurmus, unutmayin bizi:))
bebislerinize kocaman bir Masallah
Funda'cım ilk trimestrin bitmiş, hayırlı olsun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?