günaydın kızlarrrrrrrrr bu sabah çok uykum var zor kalktım yataktan boshayallersmile
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. GÜNAYDIIIIN HAMİŞLER:)
Bu sabah herkes kayıp:))
Günün ilk mesajı benim oldu bu sabah:)) PATLY cim, NERDE HEDİYEM:))))))
Sağol tatlıııım:)
PELİİN, sana FB li bebek resmi koymuştum topikte, atladın sen onu, görmedin(( benim eltimin bebişi:)
Iste burda zemuszemus bak dans ediyorum minik zencim icin :lepi:
Pek tatli bir bebek masallah zaten kendide sari kanaryaymis;-)) Masaallah nazar demesin. Ben de annemlere Pellin in alidigi FBli takimdan siparis verdim hemen. Yazliktan donunce alacaklar ins..
KIZLARRRRRRRRRR günaydın bu sabah başıma neler geldi neler..
Sabah eşim işe çok erken gitmek zorunda olduğu için beni ofise bırakamadı.
Bende bindim otobüse tam son durağa geldiğimizde ayağa kalktım ama hala koltuğun arasındayım adam bir fren yaptı ben o hızla yapıştım ön koltuğa ama ayakta olduğum için belden yukarım önümdeki koltuğa doğru savruldu karnım önümde koltuğun sırt kısmına yani en üst kısmına yapıştı ve ben dediğim gibi önde doğru savrulunca karnım sıkıştı..
Sonra bağırdım şoföre nereye yetişiyorsun adi adam ölecektik diye ama nasıl hengame oldu otobüste iki adam üstüne yürüdü şoförün nasıl araba kullanıyorsun diye ben o sırada indim otobüsten..Tabi beni o halde gören duraktakiler hemen su falan aldılar elim ayağım boşaldı bacaklarıma hakim olamıyorum nasıl titriyor bir görün..
Sonra can havliyle ofise geldim o sırada da tabi ki eşimi aradım aşkım hemen çık otobüsten geçen gün evin yanında bi doktora gitmiştin ya ona git hemen dedi.
Çıktım o doktora gittim süper bir doktordu zaten neyse odasına girdim baktı ben titriyorum sakinleştirmeye çalıştı sonra bir baktık ki odasına usg cihazını getirmemişler zaten külüstür birşey biliyorsun gel biz seni daha fazla bekletmeyelim -1 katta usg odası var oraya inelim dedi.
Neyse indik bir bakarım ki son sistem bir usg cihazı doktor baktı bebeğim şükürler olsun ki ben hemen ağlamaya başladım ve esas bomba birde ne görelim kocaman bir PİPİŞŞŞ
Teyzeleri bugünden çıkardığım sonuç HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR.....bebeğim sağlıklı mı diye gittim oğlum olacağını öğrendim çıktım...
Tabi hastaneden çıkınca başladım bağıra bağıra ağlamaya sanırım çok sıkmışım kendimi..Bugün benim için çok hareketli başladı anlayacağınız..ama nasıl korktuğumu anlatamam....kalbim hala güm güm bunları yazarken bile gözyaşlarıyla yazıyorum ama dikkat edin kendinize ne olur...
Çok tatlı ya, şimdi 19 aylık o bebek:)) Hala sap sarı
Bana yenge diyemiyo sıpa, nenne diyor:))) nenne bebiii??? diyo yaa, annesi öğretmiş, bebeği soruyo aklı sıra.. Bir tatlı konuşuyor allah nazarlardan saklasın:)) Darısı bizimkilere inşallah
kızlarrrrrrrrrr günaydın bu sabah başıma neler geldi neler..
Bende bindim otobüse tam son durağa geldiğimizde ayağa kalktım ama hala koltuğun arasındayım adam bir fren yaptı ben o hızla yapıştım ön koltuğa ama ayakta olduğum için belden yukarım önümdeki koltuğa doğru savruldu karnım önümde koltuğun sırt kısmına yani en üst kısmına yapıştı ve ben dediğim gibi önde doğru savrulunca karnım sıkıştı..
Sonra bağırdım şoföre nereye yetişiyorsun adi adam ölecektik diye ama nasıl hengame oldu otobüste iki adam üstüne yürüdü şoförün nasıl araba kullanıyorsun diye ben o sırada indim otobüsten..tabi beni o halde gören duraktakiler hemen su falan aldılar elim ayağım boşaldı bacaklarıma hakim olamıyorum nasıl titriyor bir görün..
Sonra can havliyle ofise geldim o sırada da tabi ki eşimi aradım aşkım hemen çık otobüsten geçen gün evin yanında bi doktora gitmiştin ya ona git hemen dedi.
çıktım o doktora gittim süper bir doktordu zaten neyse odasına girdim baktı ben titriyorum sakinleştirmeye çalıştı sonra bir baktık ki odasına usg cihazını getirmemişler zaten külüstür birşey biliyorsun gel biz seni daha fazla bekletmeyelim -1 katta usg odası var oraya inelim dedi.
Neyse indik bir bakarım ki son sistem bir usg cihazı doktor baktı bebeğim şükürler olsun ki ben hemen ağlamaya başladım ve esas bomba birde ne görelim kocaman bir pipişşş
teyzeleri bugünden çıkardığım sonuç her şerde bir hayır vardır.....bebeğim sağlıklı mı diye gittim oğlum olacağını öğrendim çıktım...
Tabi hastaneden çıkınca başladım bağıra bağıra ağlamaya sanırım çok sıkmışım kendimi..bugün benim için çok hareketli başladı anlayacağınız..ama nasıl korktuğumu anlatamam....kalbim hala güm güm bunları yazarken bile gözyaşlarıyla yazıyorum ama dikkat edin kendinize ne olur...
Günaydın çidoooo:)) ve sıpaları
maşallah canım bnm maaşallahilk benim sorun sperm sayısının azlığı ilk ocak ayında aşılama yaptırdım tuttu ama dış gebelikle sonuçlandı sonrada tüp bebek yaptırdık allahıma binlerce kez şükürler olsun tuttu. şimdi de hamişim zaten
aözlem ne demek zahmet ben zevkle yapıyorum sen ne istersen içinden ne geçiyorsa söle ben yaparım bu arada karışım süpermiş afrodizyak etki yapıp bizim başımıza iş açmasın eşimize saldırmayalım hahahahahkaydirigubbakcemile3valla öyle en iyisi bişey yapma cnm sanada zahmet veriyoruz kızada emin deil doktor hatta bazen 25. haftaya kadar net belli olmuyormuş bakalım 2 hafta sonra ne dicek bu arada benim tırnak morluğum kansızlık mış ve sadece 2 haftada 250 gr almışım doktor çok az dedi bişey yiyemiyorum diye ilaç yazdı bide bi karışım verdi bir günlük ihtiyacını hepsi var dedi sizde yapın kızlar çok faydalıymış
1 litre süt
1 muz
1 elma rendesi
2 çorba kaşığı halis bal
mikserde çırpıp hepsi bir günde içilecek
olmazmı bi ara oldu ama artık geçti benim ki demir hapı içiyorsan kabız yapar süt içiyorsan gaz yapabilir tatlımkızlar hamilelik sonrası kabızlık ve gaz problemi artan oldu mu?
heh gözün aydın sonunda aldın demek ama fıstığım biraz ara ver almaya olur mu bak her geçen gün yeni birşey çıkıyo ama ii olmuş nefsin körlenmiş güle güle kullansın zenci zilli kaydirigubbakcemile3heeeeyyyt ben geldim uleyyyyn
Kimsecikler yok, tüüü bana.. Tabi bütün gün fittin fittin gezdim, gelince de kimsecikleri bulamadım:)))))
Ama çok faydalı işler yaptım:))))) Bebişime bir sürü cici aldım:))
PELİİİİN; MERVEEEEE, O M&S takımı aldım, ve o geçen gün bana yok diyen satış temsilcisini de üşenmedim, o mağazaya gittim ve form doldurup şikayet ettim(( Yapmak istemezdim, ama işini hakkıyla yapmadığı için haketti... Ankara da tesadüfen başka bir M&S ye girdim ve vardı ya...
Neyse; Battoşlar aldddık, Kanz da organik çıtçıtlı bodyler vardı onlardan aldııık, MC de indirim vardı, ordan da bi tulum aldık:)) Çorap aldık, mendil aldık:)))))) kaydirigubbakcemile3
Ama artık biraz stop... hep ara renk almak sıkıyo yahu, cinsiyetimiz belli olduktan sonra da rengimizi alırız:))
aman ne yapalım bi kız bir erkek idare edicez artık en iyisi 6 ayı beklemek herhaldecnm senin yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm sanki:))
benim tüp bebek dr.um 12.haftada erkek dedi. değişmez ama %80 diyeyeim ben dedi.göbek kordonu değil dedi. neyse ben sonra drumu değiştirdim o da 14.haftada kız olabilir erkek değil bence dedi. sonra kesinleşmiştir diye 16.haftada tekrar gittim bebek göstermiyor dr.hala bence kız diyor. benim bebiş de çok tembel sürekli ya yatıyor,ya amuda kalkıyor. cinsiyetini öğrencktik poposunun üstüe oturmuştu. dr.dürttü dürttü banamısın demedi. gittim yürüdüm 15 dk geldim gene tık yok. sonra elini kaldırdı sallar gibi:)) dr.resmini çekmiş:)) şimdi eline bakıp bakıp gülüyoruz. ben kardeşimi ve görğmcmi alıp gitmiştim.diyorum teyzsine ve halasına el salladı:)))
heralde 20-25.haftada kesinleşir bizimki
bence de katılıyorum bez konusu hassas bide toplu doğar elinde kalır zayıf doğar küçük gelirFiliz, benim adım Funda:))
benim eşim de kız diye deli oluyor.. Ve ben de hep bakarken kız cicilerine kayıyorum, içimemi doğdu, yoksa kendimi mi şartlandırdım bilmiyorum
Ama eşin heves etmiş almış, bişiycik olmaz.. giydirirsin gider ne olursa olsun:))) olmadı değiş tokuş yaparsın biriyle
Ama sana bişey söyleyeyim mi,, bez konusu çok hassas.. Şahsi fikrim tabi.. ben yazayım, sen karar ver:)) Şimdi bu sıpalarım popoları çok hassas.. en iyi markayı da alsan allerjı yapabiliyor.. ve sonradan değiştirme şansın da olmuyor pek.. Elinde kalmasın sonra... doğsun, deneyin, sonra stoklayın.. Sen şimdi onun parasını almışsın gibi kenara koy bence:)))
bez yerine para stokla yani:))))))))))))))
aaa oda değişik bi mantık bebek için çok sağlıklıysa yıkarız ne var yani alerjik bünyeli bebekler için iyi bir seçenek olabilir sen bakta bizi de bilgilendir tatlım burda olduğunu sanmıyorum ben o bezlerdenHerkese merhaba..
Biz uyandik..Kahvaltimizi yapmadik daha teyzelerimze merhaba diyelim dedik;-)) Ama gene kotu haberler gazetede, gencecik solan fidanlar cok uzucu cokk;(((
Ben 16. haftanin icindeyim hic bir sey hissetmedim daha. 18-20. haftalar arasi hissederim gibi geliyor bana. Ama bu hafta artik kulaginin icindeki kemikler sertlestigi icin sesleri duymaya basliyormus. Evde de yalnizim bu aralar durmadan bebisle yuksek sesle kendi kendime konusuyorum;-))
Bebek bezik konsunda ben yikanabilir pamuk-bamboo bebek bezlerini arastiriyorum. Hatta doguma hazirlik folderinda konustuk diger anne adaylariyla. Bu tur bezlerde pisik olma ihtimali cok cok daha dusuk ve ozellikle iki-uc derece daha serin tuttugu icin erkek bebeklerde kullanmak cok daha onemli. Ve en onemlisi cok daha cevreci. Burda ciddi arastirmalar yapmislar nette epey faydali bilgiler var. Sadece su nasil yikanir kismini cozemedim. Belki portatif bir makine falan alabilirim. Orda da daha once kullanan kimse cikmadi. Milletin tepkisi genelde "deli misin, isin mi yok, varllik icinde yokluk cekmek" vs vs.. Arastirip isin icine girmeyince boyle tepki vermeleri normal. Neyse ben daha kararimi vermedim belki bir set alip denerim nasil oluyor diye...
ayyy canım benim inşallah hepiniz arkamızdan geliceksiniz zübeyde sen 30 temmuz hepinizkizlar soyle bir baktim da bizim nisan topiginin tum hamileleri burda siz dogurmadan yetisecegiz biz arkada kalanlar Insallah. hamilelerin dualari kabul olurmus, unutmayin bizi:))
bebislerinize kocaman bir Masallah
ay özür dilerim canım ben normal hissediyorsun sandımgizemcim biz hareketlerini ultrasyonda görüyorz ya onu söyledim tabi ki 10. haftada hissedemem d.r bana 21veya22 haftada anca hissedersin dedi.olsun görmekde çok güzel kıpır kıpır yerinde durmuyorşimdilik bize oda yetiyor:))))))))))
kızlaaar, günaydın.
Geldim ve gidiyorum, 12:00 de randevum var, bakalım ne haberlerle döneceğim:))))
Pek tatli bir bebek masallah zaten kendide sari kanaryaymis;-)) Masaallah nazar demesin. Ben de annemlere Pellin in alidigi FBli takimdan siparis verdim hemen. Yazliktan donunce alacaklar ins..
MERVEEEEEEEEEEEEE,KIZLARRRRRRRRRR günaydın bu sabah başıma neler geldi neler..
Sonra bağırdım şoföre nereye yetişiyorsun adi adam ölecektik diye ama nasıl hengame oldu otobüste iki adam üstüne yürüdü şoförün nasıl araba kullanıyorsun diye ben o sırada indim otobüsten..Tabi beni o halde gören duraktakiler hemen su falan aldılar elim ayağım boşaldı bacaklarıma hakim olamıyorum nasıl titriyor bir görün..
Çıktım o doktora gittim süper bir doktordu zaten neyse odasına girdim baktı ben titriyorum sakinleştirmeye çalıştı sonra bir baktık ki odasına usg cihazını getirmemişler zaten külüstür birşey biliyorsun gel biz seni daha fazla bekletmeyelim -1 katta usg odası var oraya inelim dedi.
Neyse indik bir bakarım ki son sistem bir usg cihazı doktor baktı bebeğim şükürler olsun ki ben hemen ağlamaya başladım ve esas bomba birde ne görelim kocaman bir PİPİŞŞŞ
Teyzeleri bugünden çıkardığım sonuç HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR.....bebeğim sağlıklı mı diye gittim oğlum olacağını öğrendim çıktım...
Tabi hastaneden çıkınca başladım bağıra bağıra ağlamaya sanırım çok sıkmışım kendimi..Bugün benim için çok hareketli başladı anlayacağınız..ama nasıl korktuğumu anlatamam....kalbim hala güm güm bunları yazarken bile gözyaşlarıyla yazıyorum ama dikkat edin kendinize ne olur...
Sağol tatlıııım:)
PELİİN, sana FB li bebek resmi koymuştum topikte, atladın sen onu, görmedin(( benim eltimin bebişi:)
oyyy yerim ben onun yarım konuşan ağzını eşşek ya maaşallahÇok tatlı ya, şimdi 19 aylık o bebek:)) Hala sap sarı
Bana yenge diyemiyo sıpa, nenne diyor:))) nenne bebiii??? diyo yaa, annesi öğretmiş, bebeği soruyo aklı sıra.. Bir tatlı konuşuyor allah nazarlardan saklasın:)) Darısı bizimkilere inşallah
walla sorma sabah sabah sürpriz oldu hala mal gibiyim desem tam durumumu anlatır herhaldeMervecim gecmis olsunn.. Hersey yolundaymis cok sukur.. Amann bir de erkekmis;-)) Baksen keretaya hepimizi kandirdi;-))) Hadi hayirli ugurlu olsun. gonlune gore oldu ama saglikli olsun en basta o. Kesinlesen tek kiz Nagehanin ki mi simdi? Koca topikte tek prenses;-))
ay evet benim görümcen anı defterine yazmış çok güzel oluyor okumakYa bu yeni dillenen cocuklarin soylediklerini bir kenara yazmak lazim;-)) Cok tatlilar;-))
gerçekten öyle çok kötü araba kullanıyorlar allah hem sağlıklı hemde gönlüne göre versincanım öncelikle geçmiş olsun.allah onları bildiği gibi yapsın lanet herifler mal taşıyolar sanki....
Bu arada bebişin sana süprüzzzzzz yapmış :))))))))))))))))) hayırlı olsun tekrardan artık erkek anası oldun:))) bende erkek istiyorumya kesin kız olur:)))))))))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 harbiden çiğdem ya bak bunu hiç düşünmemiştimMervee Çİn takvİmİ tuttu bu arada:)))))))))))
kızlaaar, günaydın.
Geldim ve gidiyorum, 12:00 de randevum var, bakalım ne haberlerle döneceğim:))))
MERVEEEEEEEEEEEEE,
önce çok ama çok geçmiş olsun... Kıyamam ben sana yaaa, dikkat et diycem ama senin yapacağın da bişey yok(((
OĞLUN HAYIRLI OLSUUUUUN:))))))))))))))))))))) PRENSİMİZ GELİYOR HA, bak gönlünde yatan oldu... Allah inşallah tamamına erdirsin tatlım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?