2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Iste burda zemuszemus bak dans ediyorum minik zencim icin :lepi:

KIZLARRRRRRRRRR günaydın bu sabah başıma neler geldi neler..

Sabah eşim işe çok erken gitmek zorunda olduğu için beni ofise bırakamadı.
Bende bindim otobüse tam son durağa geldiğimizde ayağa kalktım ama hala koltuğun arasındayım adam bir fren yaptı ben o hızla yapıştım ön koltuğa ama ayakta olduğum için belden yukarım önümdeki koltuğa doğru savruldu karnım önümde koltuğun sırt kısmına yani en üst kısmına yapıştı ve ben dediğim gibi önde doğru savrulunca karnım sıkıştı..

Sonra bağırdım şoföre nereye yetişiyorsun adi adam ölecektik diye ama nasıl hengame oldu otobüste iki adam üstüne yürüdü şoförün nasıl araba kullanıyorsun diye ben o sırada indim otobüsten..Tabi beni o halde gören duraktakiler hemen su falan aldılar elim ayağım boşaldı bacaklarıma hakim olamıyorum nasıl titriyor bir görün..

Sonra can havliyle ofise geldim o sırada da tabi ki eşimi aradım aşkım hemen çık otobüsten geçen gün evin yanında bi doktora gitmiştin ya ona git hemen dedi.

Çıktım o doktora gittim süper bir doktordu zaten neyse odasına girdim baktı ben titriyorum sakinleştirmeye çalıştı sonra bir baktık ki odasına usg cihazını getirmemişler zaten külüstür birşey biliyorsun gel biz seni daha fazla bekletmeyelim -1 katta usg odası var oraya inelim dedi.

Neyse indik bir bakarım ki son sistem bir usg cihazı doktor baktı bebeğim şükürler olsun ki ben hemen ağlamaya başladım ve esas bomba birde ne görelim kocaman bir PİPİŞŞŞ

Teyzeleri bugünden çıkardığım sonuç HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR.....bebeğim sağlıklı mı diye gittim oğlum olacağını öğrendim çıktım...

Tabi hastaneden çıkınca başladım bağıra bağıra ağlamaya sanırım çok sıkmışım kendimi..Bugün benim için çok hareketli başladı anlayacağınız..ama nasıl korktuğumu anlatamam....kalbim hala güm güm bunları yazarken bile gözyaşlarıyla yazıyorum ama dikkat edin kendinize ne olur...

Sağol tatlıııım:)

PELİİN, sana FB li bebek resmi koymuştum topikte, atladın sen onu, görmedin (( benim eltimin bebişi:)

Pek tatli bir bebek masallah zaten kendide sari kanaryaymis;-)) Masaallah nazar demesin. Ben de annemlere Pellin in alidigi FBli takimdan siparis verdim hemen. Yazliktan donunce alacaklar ins..

Pek tatli bir bebek masallah zaten kendide sari kanaryaymis;-)) Masaallah nazar demesin. Ben de annemlere Pellin in alidigi FBli takimdan siparis verdim hemen. Yazliktan donunce alacaklar ins..

Çok tatlı ya, şimdi 19 aylık o bebek:)) Hala sap sarı
Bana yenge diyemiyo sıpa, nenne diyor:))) nenne bebiii??? diyo yaa, annesi öğretmiş, bebeği soruyo aklı sıra.. Bir tatlı konuşuyor allah nazarlardan saklasın:)) Darısı bizimkilere inşallah

Mervecim gecmis olsunn.. Hersey yolundaymis cok sukur.. Amann bir de erkekmis;-)) Baksen keretaya hepimizi kandirdi;-))) Hadi hayirli ugurlu olsun. gonlune gore oldu ama saglikli olsun en basta o. Kesinlesen tek kiz Nagehanin ki mi simdi? Koca topikte tek prenses;-))

Ya bu yeni dillenen cocuklarin soylediklerini bir kenara yazmak lazim;-)) Cok tatlilar;-))

canım öncelikle geçmiş olsun.allah onları bildiği gibi yapsın lanet herifler mal taşıyolar sanki....

Bu arada bebişin sana süprüzzzzzz yapmış :))))))))))))))))) hayırlı olsun tekrardan artık erkek anası oldun:))) bende erkek istiyorumya kesin kız olur:)))))))))

maşallah canım bnm maaşallah
aözlem ne demek zahmet ben zevkle yapıyorum sen ne istersen içinden ne geçiyorsa söle ben yaparım bu arada karışım süpermiş afrodizyak etki yapıp bizim başımıza iş açmasın eşimize saldırmayalım hahahahahkaydirigubbakcemile3
kızlar hamilelik sonrası kabızlık ve gaz problemi artan oldu mu?
olmazmı bi ara oldu ama artık geçti benim ki demir hapı içiyorsan kabız yapar süt içiyorsan gaz yapabilir tatlım
heh gözün aydın sonunda aldın demek ama fıstığım biraz ara ver almaya olur mu bak her geçen gün yeni birşey çıkıyo ama ii olmuş nefsin körlenmiş güle güle kullansın zenci zilli kaydirigubbakcemile3
aman ne yapalım bi kız bir erkek idare edicez artık en iyisi 6 ayı beklemek herhalde
bence de katılıyorum bez konusu hassas bide toplu doğar elinde kalır zayıf doğar küçük gelir
aaa oda değişik bi mantık bebek için çok sağlıklıysa yıkarız ne var yani alerjik bünyeli bebekler için iyi bir seçenek olabilir sen bakta bizi de bilgilendir tatlım burda olduğunu sanmıyorum ben o bezlerden

kizlar soyle bir baktim da bizim nisan topiginin tum hamileleri burda siz dogurmadan yetisecegiz biz arkada kalanlar Insallah. hamilelerin dualari kabul olurmus, unutmayin bizi:))
bebislerinize kocaman bir Masallah
ayyy canım benim inşallah hepiniz arkamızdan geliceksiniz zübeyde sen 30 temmuz hepiniz
ay özür dilerim canım ben normal hissediyorsun sandım

MERVEEEEEEEEEEEEE,
önce çok ama çok geçmiş olsun... Kıyamam ben sana yaaa, dikkat et diycem ama senin yapacağın da bişey yok(((

OĞLUN HAYIRLI OLSUUUUUN:))))))))))))))))))))) PRENSİMİZ GELİYOR HA, bak gönlünde yatan oldu... Allah inşallah tamamına erdirsin tatlım:)

oyyy yerim ben onun yarım konuşan ağzını eşşek ya maaşallah
walla sorma sabah sabah sürpriz oldu hala mal gibiyim desem tam durumumu anlatır herhalde
Ya bu yeni dillenen cocuklarin soylediklerini bir kenara yazmak lazim;-)) Cok tatlilar;-))
ay evet benim görümcen anı defterine yazmış çok güzel oluyor okumak
gerçekten öyle çok kötü araba kullanıyorlar allah hem sağlıklı hemde gönlüne göre versin
Mervee Çİn takvİmİ tuttu bu arada:)))))))))))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 harbiden çiğdem ya bak bunu hiç düşünmemiştim
kızlaaar, günaydın.

Geldim ve gidiyorum, 12:00 de randevum var, bakalım ne haberlerle döneceğim:))))

hayırlı haberlerle gel tatlım cinsiyeti iyice kesinleşmiştir artık

saol canımsın olumunekankayizsmile

herkese günaydın.. geç kaldım bugün ya... ödülümü alamadım. bi bakiim neler kaynatmışsınız .. hemen geliyorum.. muckkkkk

Merve'cim geçmiş olsun, oğlun da hayırlı olsun :)

Ben de 10 günde bir minibüse binip ıstinye devlet hastanesine gidiyorum ilaç yazdırmak için. Yer bulsam diye dua ediyorum valla, deli gibi gidiyor minibüsler de. Son ana kadar da yerimden kalkmıyorum ama salak şoför daha sen son adımını yere basmadan gaza basıyor bazen. Çok tehlikeli bu Türkiye'de yaşamak. Kazayla yaşıyoruz bence..
Neyse tekrar geçmiş olsun, bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim. Okuyunca bayağı korktum çünkü.

Tüp bebekte bir istatistik var mı acaba, doğan bebeklerin kaçı erkek, kaçı kız diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…