KIZLARRRRRRRRRR günaydın bu sabah başıma neler geldi neler..
Sabah eşim işe çok erken gitmek zorunda olduğu için beni ofise bırakamadı.
Bende bindim otobüse tam son durağa geldiğimizde ayağa kalktım ama hala koltuğun arasındayım adam bir fren yaptı ben o hızla yapıştım ön koltuğa ama ayakta olduğum için belden yukarım önümdeki koltuğa doğru savruldu karnım önümde koltuğun sırt kısmına yani en üst kısmına yapıştı ve ben dediğim gibi önde doğru savrulunca karnım sıkıştı..
Sonra bağırdım şoföre nereye yetişiyorsun adi adam ölecektik diye ama nasıl hengame oldu otobüste iki adam üstüne yürüdü şoförün nasıl araba kullanıyorsun diye ben o sırada indim otobüsten..Tabi beni o halde gören duraktakiler hemen su falan aldılar elim ayağım boşaldı bacaklarıma hakim olamıyorum nasıl titriyor bir görün..
Sonra can havliyle ofise geldim o sırada da tabi ki eşimi aradım aşkım hemen çık otobüsten geçen gün evin yanında bi doktora gitmiştin ya ona git hemen dedi.
Çıktım o doktora gittim süper bir doktordu zaten neyse odasına girdim baktı ben titriyorum sakinleştirmeye çalıştı sonra bir baktık ki odasına usg cihazını getirmemişler zaten külüstür birşey biliyorsun gel biz seni daha fazla bekletmeyelim -1 katta usg odası var oraya inelim dedi.
Neyse indik bir bakarım ki son sistem bir usg cihazı doktor baktı bebeğim şükürler olsun ki ben hemen ağlamaya başladım ve esas bomba birde ne görelim kocaman bir PİPİŞŞŞ
Teyzeleri bugünden çıkardığım sonuç HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR.....bebeğim sağlıklı mı diye gittim oğlum olacağını öğrendim çıktım...
Tabi hastaneden çıkınca başladım bağıra bağıra ağlamaya sanırım çok sıkmışım kendimi..Bugün benim için çok hareketli başladı anlayacağınız..ama nasıl korktuğumu anlatamam....kalbim hala güm güm bunları yazarken bile gözyaşlarıyla yazıyorum ama dikkat edin kendinize ne olur...
Gördüm yeğenini, benden kaçar mı :)) Hatta ne uzun boylu bir kız diye geçirdim aklımdan :) Maşallah
Gördüm yeğenini, benden kaçar mı :)) Hatta ne uzun boylu bir kız diye geçirdim aklımdan :) Maşallah
herkese günaydın.. geç kaldım bugün ya... ödülümü alamadım. bi bakiim neler kaynatmışsınız .. hemen geliyorum.. muckkkkk
herkese günaydın.. geç kaldım bugün ya... ödülümü alamadım. bi bakiim neler kaynatmışsınız .. hemen geliyorum.. muckkkkk
KIZLAR YA ÖNEMLİ BİŞEY SORUCAM
hani şu bebekler için anı defteri var hemde hamile kaldığınız günden itibaren doldurulan
işte ilk usg tarihi ne hissettiniz
yok ilk kalp atışı resmler var
doğum falan
sonra ilk ne söyledi ayak izi
el izi koyma yerleri
alan var mı ondan ben almak istiyorum bu hafta sonu taşınayım bi daha ki hafta sonu alıcam duygular tazeyken doldurmak en iyisi dimi
hem anne hem baba için yazmaya yerler var
KIZLARRRRRRRRRR günaydın bu sabah başıma neler geldi neler..
Sabah eşim işe çok erken gitmek zorunda olduğu için beni ofise bırakamadı.
Bende bindim otobüse tam son durağa geldiğimizde ayağa kalktım ama hala koltuğun arasındayım adam bir fren yaptı ben o hızla yapıştım ön koltuğa ama ayakta olduğum için belden yukarım önümdeki koltuğa doğru savruldu karnım önümde koltuğun sırt kısmına yani en üst kısmına yapıştı ve ben dediğim gibi önde doğru savrulunca karnım sıkıştı..
Sonra bağırdım şoföre nereye yetişiyorsun adi adam ölecektik diye ama nasıl hengame oldu otobüste iki adam üstüne yürüdü şoförün nasıl araba kullanıyorsun diye ben o sırada indim otobüsten..Tabi beni o halde gören duraktakiler hemen su falan aldılar elim ayağım boşaldı bacaklarıma hakim olamıyorum nasıl titriyor bir görün..
Sonra can havliyle ofise geldim o sırada da tabi ki eşimi aradım aşkım hemen çık otobüsten geçen gün evin yanında bi doktora gitmiştin ya ona git hemen dedi.
Çıktım o doktora gittim süper bir doktordu zaten neyse odasına girdim baktı ben titriyorum sakinleştirmeye çalıştı sonra bir baktık ki odasına usg cihazını getirmemişler zaten külüstür birşey biliyorsun gel biz seni daha fazla bekletmeyelim -1 katta usg odası var oraya inelim dedi.
Neyse indik bir bakarım ki son sistem bir usg cihazı doktor baktı bebeğim şükürler olsun ki ben hemen ağlamaya başladım ve esas bomba birde ne görelim kocaman bir PİPİŞŞŞ
Teyzeleri bugünden çıkardığım sonuç HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR.....bebeğim sağlıklı mı diye gittim oğlum olacağını öğrendim çıktım...
Tabi hastaneden çıkınca başladım bağıra bağıra ağlamaya sanırım çok sıkmışım kendimi..Bugün benim için çok hareketli başladı anlayacağınız..ama nasıl korktuğumu anlatamam....kalbim hala güm güm bunları yazarken bile gözyaşlarıyla yazıyorum ama dikkat edin kendinize ne olur...
evet onuda yapıcam ben ama daha farklı bir fikrim varMerve'cim ben baktım o tarz güncelere. Nezih kitabevinde 3-4 çeşidi var. Oraya bakabilirsin.
Ben pek günlük yazmayı sevmediğim için albüm aldım. Üzerinde Van Gogh'un bir resminin olduğu orta boy güzel bir fotoğraf albümü.
İlk embriyo resimlerini ve bütün ultrason resimlerini oraya yapıştırıyorum. Kronolojik te oldu. doğuma kadar ancak dolar sanırım.
Doğumda arkadaşım da girecek resim için, onları da ayrı bir albüm yapacağım
aaaaaaaaaaaaa canım hayırlı olsun oğluşun bak korkuyordun kız olurda benim hastalığım ondada olursa diye canımhayırlı olsun o adi herifide allah bildiği gibi yapsın şoför değil sanki caniler ben geçen gün otobüse bindim baktım deli gibi indim taksiye bindim zaten kalabalık bide o frenleri ani varya seytan diyo kalk bi tokat yapıştır tabakhaneyemi yetişiyosun diye
mervecim hayırlı olsun canım oğlun çok sevindim erkekler önce gösteriyorlar sağlıkla kucağına alırsın tatlım ihşallah benimde pazartesi ikili testim var ist gidicem bakalım doktor neler görecek??????????
kızlar bakın bunun gibi bişey kasdediyorum
bi arkadaş almıştı ondan kopyaladım
Amma konuşmuşsunuz ya.. oku oku bitmedi yahu..
MERVE cim canım çok geçmiş olsun.. nedir bu hanzo otobüs şöförlerinden çektiğimiz zaten.. öküz hepsi öküz.. Asıl bombaya gelince.. kalbin ne kadar temiz senin ya.. erkek istiyordun yüce Mevlam duydu dualarını.. çok ama çok sevindim tatlışım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?