2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

gizemcim geçmiş olsun rabbim bebegini sana bagışlamış şükür allaha sorun yok hamdolsun allah bir daha böyle bir sıkıntı yaşatmasın cnm bu arada gözünde aydın oglun olcakmış ne güzel rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin acaba benimki ne :)))))) kız mı? erkek mı* mervecim banada cin takvimine bakarmısın:) gerci saglıklı olsunda kız erkek farketmiyor ama sen ne istiyorsun dersen erkek istiyorm :)bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

günaydınnnn kızlar allahın rahmeti ve bereketi hepinizin üzerine olsun :))))

KIZLAR YA ÖNEMLİ BİŞEY SORUCAM

hani şu bebekler için anı defteri var hemde hamile kaldığınız günden itibaren doldurulan
işte ilk usg tarihi ne hissettiniz
yok ilk kalp atışı resmler var
doğum falan
sonra ilk ne söyledi ayak izi
el izi koyma yerleri

alan var mı ondan ben almak istiyorum bu hafta sonu taşınayım bi daha ki hafta sonu alıcam duygular tazeyken doldurmak en iyisi dimi
hem anne hem baba için yazmaya yerler var

Gördüm yeğenini, benden kaçar mı :)) Hatta ne uzun boylu bir kız diye geçirdim aklımdan :) Maşallah

herkese günaydın.. geç kaldım bugün ya... ödülümü alamadım. bi bakiim neler kaynatmışsınız .. hemen geliyorum.. muckkkkk

Sevgicim günaydın:)) Ödülü bu sabah ben kaptım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gizem gecen gün resim ekliycem die ugraştım yaaa profilimin orda albüm yapmışım:)))))) bende diyor bu bebek nereye gitti bak orda daha yakından gözüküyor :)))))

hımm( Hiç bir yerde gözüme çarpmadı, ama sanıyorum ki toyz larda falan vardır.. Ya da büyük kırtasiyelere bakmakta fayda var:) Ben çıkınca bakarım

Merve'cim ben baktım o tarz güncelere. Nezih kitabevinde 3-4 çeşidi var. Oraya bakabilirsin.
Ben pek günlük yazmayı sevmediğim için albüm aldım. Üzerinde Van Gogh'un bir resminin olduğu orta boy güzel bir fotoğraf albümü.
ılk embriyo resimlerini ve bütün ultrason resimlerini oraya yapıştırıyorum. Kronolojik te oldu. doğuma kadar ancak dolar sanırım.
Doğumda arkadaşım da girecek resim için, onları da ayrı bir albüm yapacağım

aaaaaaaaaaaaa canım hayırlı olsun oğluşun bak korkuyordun kız olurda benim hastalığım ondada olursa diye canımhayırlı olsun o adi herifide allah bildiği gibi yapsın şoför değil sanki caniler ben geçen gün otobüse bindim baktım deli gibi indim taksiye bindim zaten kalabalık bide o frenleri ani varya seytan diyo kalk bi tokat yapıştır tabakhaneyemi yetişiyosun diye

mervecim hayırlı olsun canım oğlun çok sevindim erkekler önce gösteriyorlar sağlıkla kucağına alırsın tatlım ihşallah benimde pazartesi ikili testim var ist gidicem bakalım doktor neler görecek??????????

evet onuda yapıcam ben ama daha farklı bir fikrim var

albümler var fıskıye gibi düşün altı uzun boru üzerinde fıskıye gibi teller var uçlarında zımba resimleri ona koyuyorsun odasında duuyor bebeğim ortasında ince bi ışık var şimdi tarif edemedim ama ben usgleri jelatinleyip ona koyucam odasında durdun

aynen cnm ya yapıştır iki tane için boşalsın.....

hakkında hayırlısı olsun tatlım ya iyi haberler alıcaksın inşallah sen sıkma canını

Amma konuşmuşsunuz ya.. oku oku bitmedi yahu..

BONCUK canım hayırlı olsun test sonuçların.. Allah bize de nasip etsin inşallah.. Gaz problemine gelince.. kimse ateşle yaklaşmasın tabelasıysa gezicem yakında :)

NAGİHAN yerim ben o tatlış prensesi.. büyümüşte bide tepikliyomuymuş anneyii.. maşallah maşallah..

BİLGE deme öyle ya.. kız benim ki çok fena horla ben de çok kızarım ona.. uynadırırırm falan.. off o da şimdi eline fırsatı geçirip bana da aynısını yapar mı yapar valla..

ÖZLEM cim canım benim bebişin iyi olduğuna sevindim.. şu bulantılarında bi sona erse de artık sen de bi rahat etsen yavruşum ya..

FUNDA kız netmişsin öyle.. alcak bişiy bırakmamışsın. ben de ondan korkuyorum valla almaya başladım mı kimse tutamaz beni.. o yüzden biraz daha sabır..

PELLY1 bende tatile gitmek istiyorum......ama senelik iznimi transferden sonra kullandım.. bu sene tatil yok..

ÇİĞDEM hoşgeldin ikizlerin annesi.. seninde bütün günlerin aydın olsun inşallah..

MERVE cim canım çok geçmiş olsun.. nedir bu hanzo otobüs şöförlerinden çektiğimiz zaten.. öküz hepsi öküz.. Asıl bombaya gelince.. kalbin ne kadar temiz senin ya.. erkek istiyordun yüce Mevlam duydu dualarını.. çok ama çok sevindim tatlışım...

saol canımın içi bu arada özelden msj attım aldın mı

hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun.ben demiştim demi erkek diye çıktı bak.oleyyyyy.bu arada bende dün kontrole gittim.32 mm olmuş bebeğim.nasıl zıplıyodu.6 temmuzda 2 li testimiz var teyzesi onuda allahın izniyle bi sorun olmadan atlatacağız inşallah şimdiden endişeleniyor insan ama.

çok geçmiş olsun canım her işte bir hayır vardır derler bak cinsiyet öğrendin. sen kız hissediyorum diyodun erkek oldu ben erkek hissediyorum kız çıkmasın benimkide:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…