saol canımın içi bu arada özelden msj attım aldın mı
hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun.ben demiştim demi erkek diye çıktı bak.oleyyyyy.bu arada bende dün kontrole gittim.32 mm olmuş bebeğim.nasıl zıplıyodu.6 temmuzda 2 li testimiz var teyzesi onuda allahın izniyle bi sorun olmadan atlatacağız inşallah şimdiden endişeleniyor insan ama.
saol cnm bnm teşekkürler...evet endişe edilmez mi çokzor beklemek hele kan sonuçları daha sonra çıkıyo fena yani ama olumlu olucak inşallahhem geçmiş olsun hem hayırlı olsun.ben demiştim demi erkek diye çıktı bak.oleyyyyy.bu arada bende dün kontrole gittim.32 mm olmuş bebeğim.nasıl zıplıyodu.6 temmuzda 2 li testimiz var teyzesi onuda allahın izniyle bi sorun olmadan atlatacağız inşallah şimdiden endişeleniyor insan ama.
cnm ben kendim hissetmiyordum doktorum kız olabilir ama çok minik şu an demişti onda öleydi yaniçok geçmiş olsun canım her işte bir hayır vardır derler bak cinsiyet öğrendin. sen kız hissediyorum diyodun erkek oldu ben erkek hissediyorum kız çıkmasın benimkide:)
canım güzel gönlünden ne geçiyorsa o olsun inşallah önce sağlıklı olsun daçok geçmiş olsun canım her işte bir hayır vardır derler bak cinsiyet öğrendin. sen kız hissediyorum diyodun erkek oldu ben erkek hissediyorum kız çıkmasın benimkide:)
aldum datlum sen benimkini aldun mu
mervecim bizim ikili test tarihi bi gün öne alındı.. 25.nde olucak tatlım.. haberin olsun..
aynı günde gidiyoruz Dr'a:))) hayırlısı olsun ikimiz içinde
evet canım benim ben yazıcaktım sen yazmışsın.. ben akşam 7 de gidicem.. inşallah sen erken gidiyorsundur.. hayırlı haberleri alıp öyle giderim..
evet canım benim ben yazıcaktım sen yazmışsın.. ben akşam 7 de gidicem.. inşallah sen erken gidiyorsundur.. hayırlı haberleri alıp öyle giderim..
canım napiosun bakkiim
minnoşlar nasıl
çiğdem sen ve diğer ikiz anneleri mucizesiniz siz ya maaşallah
bu arada adım gülcan.hepinzz isimlerinizle hitap ediyosunuz.zıp zıp sanki alttan bişe itiyodu 2-3 kere zıpladı.sonra durdu.dr.göbeğimi bi salladı ama nerde yoyuldu heralde kıpırdamadı bida.bide benim kilom nedeniyle dr ultrasonu öle bastırıyoki elim ağrıdı artık gülcan dedi.yağ tabakandan bebeğe ulaşmak hayli zor oluyo dedi.oyüzden ikili testtede vaginal bakmamız lazım dedi.yoksa bu şekilde ende kalınlığını ölçemem dedi.kayırlısı olsun.kızlar bu arada benimde direk sezeryan olmam gerekiyo-muş.ocak ayında açık ameliyat olmuştum endometriyozis ve myomdan o yüzden normal doğum olmazmış iç dikişler açılabilirmiş ıkınmaktan.üzüldümde sayılmaz.sezeryan istiyordum zaten panik atağım yüzünden.şimdi sıkınrım 2 l itest sonrada cinsiyet.kız erkek sağlıklı olsun diyorum ama insan yinede ne olacağını çok merak ediyor.216 temmuzda yazlığa annemin yanına gidicem ozaman kadar belli olur inşallah.bi kızım bi oğlum diye sevip duruyorum.eşim kara ver artık diyo.kız mı erkekmi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?