ayşeuzalında 5 temmuzda ikili testi
gizem gecen gün resim ekliycem die ugraştım yaaa profilimin orda albüm yapmışım:)))))) bende diyor bu bebek nereye gitti bak orda daha yakından gözüküyor :)))))
nagihancım gözün aydın canımkizlarr nasilsiniz insallah hepiniz icin hersey yolundadirr.......
VEEEEE BENDEN GUZEL HABERLER BEBEGIMIN SONUCLARI GELDIIII
HIC BIRSEY CIKMADI BEBEGIM SAGLIKLI RABBIME BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUN
BIDEEEE KIZMIS TEYZELERIIIII :kedi:NE KADAR SUKUR ETSEM HAMD ETSEM AZDIR VALLAHI SONUCLAR 4 GUNUN USTUNE GELDI COK MUTLUYUM COK ALLAHIM HERKEZE BOYLE BIR SEVINCI NASIP ETSIN AMINNN DARISI INS DIGER SONUC BEKLEYEN ARKADASLARIMIN BASINA AMINNN
benim 2 haftadır 4 kere burnum kanadıevet canım ben biliyordum bunu ama benimki bundan değil benim düşük tansiyon problemim var hatta o burundaki değişiklik nedeniyle burunda ani kanamlar meydana gelebilir anne adayı bu durumdan telaşlanmamalıdır yazıyordu
biri fundama duuuurr desiiinnnheeeeyyyt ben geldim uleyyyyn
Kimsecikler yok, tüüü bana.. Tabi bütün gün fittin fittin gezdim, gelince de kimsecikleri bulamadım:)))))
Ama çok faydalı işler yaptım:))))) Bebişime bir sürü cici aldım:))
PELİİİİN; MERVEEEEE, O M&S takımı aldım, ve o geçen gün bana yok diyen satış temsilcisini de üşenmedim, o mağazaya gittim ve form doldurup şikayet ettim(( Yapmak istemezdim, ama işini hakkıyla yapmadığı için haketti... Ankara da tesadüfen başka bir M&S ye girdim ve vardı ya...
Neyse; Battoşlar aldddık, Kanz da organik çıtçıtlı bodyler vardı onlardan aldııık, MC de indirim vardı, ordan da bi tulum aldık:)) Çorap aldık, mendil aldık:)))))) kaydirigubbakcemile3
Ama artık biraz stop... hep ara renk almak sıkıyo yahu, cinsiyetimiz belli olduktan sonra da rengimizi alırız:))
caNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMKIZLARRRRRRRRRR günaydın bu sabah başıma neler geldi neler..
Sabah eşim işe çok erken gitmek zorunda olduğu için beni ofise bırakamadı.
Bende bindim otobüse tam son durağa geldiğimizde ayağa kalktım ama hala koltuğun arasındayım adam bir fren yaptı ben o hızla yapıştım ön koltuğa ama ayakta olduğum için belden yukarım önümdeki koltuğa doğru savruldu karnım önümde koltuğun sırt kısmına yani en üst kısmına yapıştı ve ben dediğim gibi önde doğru savrulunca karnım sıkıştı..
Sonra bağırdım şoföre nereye yetişiyorsun adi adam ölecektik diye ama nasıl hengame oldu otobüste iki adam üstüne yürüdü şoförün nasıl araba kullanıyorsun diye ben o sırada indim otobüsten..Tabi beni o halde gören duraktakiler hemen su falan aldılar elim ayağım boşaldı bacaklarıma hakim olamıyorum nasıl titriyor bir görün..
Sonra can havliyle ofise geldim o sırada da tabi ki eşimi aradım aşkım hemen çık otobüsten geçen gün evin yanında bi doktora gitmiştin ya ona git hemen dedi.
Çıktım o doktora gittim süper bir doktordu zaten neyse odasına girdim baktı ben titriyorum sakinleştirmeye çalıştı sonra bir baktık ki odasına usg cihazını getirmemişler zaten külüstür birşey biliyorsun gel biz seni daha fazla bekletmeyelim -1 katta usg odası var oraya inelim dedi.
Neyse indik bir bakarım ki son sistem bir usg cihazı doktor baktı bebeğim şükürler olsun ki ben hemen ağlamaya başladım ve esas bomba birde ne görelim kocaman bir PİPİŞŞŞ
Teyzeleri bugünden çıkardığım sonuç HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR.....bebeğim sağlıklı mı diye gittim oğlum olacağını öğrendim çıktım...
Tabi hastaneden çıkınca başladım bağıra bağıra ağlamaya sanırım çok sıkmışım kendimi..Bugün benim için çok hareketli başladı anlayacağınız..ama nasıl korktuğumu anlatamam....kalbim hala güm güm bunları yazarken bile gözyaşlarıyla yazıyorum ama dikkat edin kendinize ne olur...
çok biliosun sen:):):):)şimdi kalımı basarım ezgi geçmişi okuyup seçmece yapıcak vee cvp yazıcak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ezgiii hala okuyonmu bacım..
canım sen kalbini bozma allahın izniyle bir şey olmıycak bak onların yaşıycakları görücekleri varsa bu dünyada allahın izniyle bir şey olmaz bunu unutma bebişlerini üzme sakın heee kızarım yoksalmaz: lmaz:
her gebelik aynı olcak die bir şey yok tamam allah o kardeşimize sabır versin ama senin öyle olmıycak biz hep bir birimizin duacısıyız inş bebeklerimizi kucagımıza alcaz allahın izniyleopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:sinifsinifTşkler canım...
ben aslında böyle olmazdım,olumsuz düşünenlerede kızardım bugün aklım başımdan gitti...haklısın kısmetleri varsa zaten gelecekler..Allah hepimize sabır versin bu zor günlerde..hayırlısıyla kucaklarmıza bir alsaydık sıpaları:)
kızlar ben bugün çok huzursuzumkalmini bozmak istemememe rağmen kendimi alıkoyamıyorumda..
sabah başka bir forumda 17 haftalık tek yumurta ikizlerini kaybetmişş ondan etkilendim sanırımoffffffffffffffffffbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ezgii çok tatlısın ya çok biliyosun yazmış ama dediğim çıkmadı mı hahahahah kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3benim 2 haftadır 4 kere burnum kanadı
tansiyonum sürekli 8-5 bu normal halm
arada uçuorum baş dönmesin kaça düşüor çok merak ediorum:):)
caNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMM
çooookk geçmiş olsuuuunnnnn
VEEEEEE gözün aydın ciciiiimmm Allah gönlüne göre verdi maşallahhh sağlıkla gelsin inşallahhhh
kocaman mucuuuuuux
çok biliosun sen:):):):)
he bacım yaaaa
bi tek dün girmedim tam 1 saatte okudum
1 hafta tatile gidersenm nolur bilmem???
ayşeeeee o miniği yerim ben yorum da yazdım resmine maaşallah görmediğim içinde kusura bakma tekrar sen bizim resim topiğine ekleyemediysen ben ekliim iznin olursa cnmçigdem canım sen kalbini bozma allahın izniyle bir şey olmıycak bak onların yaşıycakları görücekleri varsa bu dünyada allahın izniyle bir şey olmaz bunu unutma bebişlerini üzme sakın heee kızarım yoksalmaz: lmaz:
her gebelik aynı olcak die bir şey yok tamam allah o kardeşimize sabır versin ama senin öyle olmıycak biz hep bir birimizin duacısıyız inş bebeklerimizi kucagımıza alcaz allahın izniyleopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende bunu merak ediyorum ama bilgin bilge açıklamıştı yani atıyorum 17+5 sen 18 haftalığım diyosun yani bi ay 4 haftadan düşünürsek 4,5 aylık oluyomerveeeeeeeeeeeee
66kilo olmuşumm ben yavrucumm
15 haftada 6 kilo
artık kesinlikle dur dicem kendime:))
bu arada PELİNCİM BİLGECİM siz büyüksün bisden die soruorum
şimdi siz 17. haftadasınız ya kaçıncı aydayım diorsunuz sorduklarında
4 mü 5 mi????
aynen anacım aynen uyuyamadık gece resmen sel götürdü ortalığı sabah kalktık rüya mı görüyorum dedimcanlaarrrrr
burda bir fırtına bir yağmurrrr bir gök gürültüsüüüüüüüüü
abbooowwww kesin sel akşama
kuşum şimdi sana bi link vericem oku gör moralin düzelsin benim doktorumun hastası beni bulmuş kk dan süper bir hikayehttp://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/324063-halem-sarem-bizimle.html:sinifsinifTşkler canım...
ben aslında böyle olmazdım,olumsuz düşünenlerede kızardım bugün aklım başımdan gitti...haklısın kısmetleri varsa zaten gelecekler..Allah hepimize sabır versin bu zor günlerde..hayırlısıyla kucaklarmıza bir alsaydık sıpaları:)
KIZLARRRRRRRRRR günaydın bu sabah başıma neler geldi neler..
Sabah eşim işe çok erken gitmek zorunda olduğu için beni ofise bırakamadı.
Bende bindim otobüse tam son durağa geldiğimizde ayağa kalktım ama hala koltuğun arasındayım adam bir fren yaptı ben o hızla yapıştım ön koltuğa ama ayakta olduğum için belden yukarım önümdeki koltuğa doğru savruldu karnım önümde koltuğun sırt kısmına yani en üst kısmına yapıştı ve ben dediğim gibi önde doğru savrulunca karnım sıkıştı..
Sonra bağırdım şoföre nereye yetişiyorsun adi adam ölecektik diye ama nasıl hengame oldu otobüste iki adam üstüne yürüdü şoförün nasıl araba kullanıyorsun diye ben o sırada indim otobüsten..Tabi beni o halde gören duraktakiler hemen su falan aldılar elim ayağım boşaldı bacaklarıma hakim olamıyorum nasıl titriyor bir görün..
Sonra can havliyle ofise geldim o sırada da tabi ki eşimi aradım aşkım hemen çık otobüsten geçen gün evin yanında bi doktora gitmiştin ya ona git hemen dedi.
Çıktım o doktora gittim süper bir doktordu zaten neyse odasına girdim baktı ben titriyorum sakinleştirmeye çalıştı sonra bir baktık ki odasına usg cihazını getirmemişler zaten külüstür birşey biliyorsun gel biz seni daha fazla bekletmeyelim -1 katta usg odası var oraya inelim dedi.
Neyse indik bir bakarım ki son sistem bir usg cihazı doktor baktı bebeğim şükürler olsun ki ben hemen ağlamaya başladım ve esas bomba birde ne görelim kocaman bir PİPİŞŞŞ
Teyzeleri bugünden çıkardığım sonuç HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR.....bebeğim sağlıklı mı diye gittim oğlum olacağını öğrendim çıktım...
Tabi hastaneden çıkınca başladım bağıra bağıra ağlamaya sanırım çok sıkmışım kendimi..Bugün benim için çok hareketli başladı anlayacağınız..ama nasıl korktuğumu anlatamam....kalbim hala güm güm bunları yazarken bile gözyaşlarıyla yazıyorum ama dikkat edin kendinize ne olur...
evet cnm aynen benim d.r bana ne demişti biliyormusun insan ne düşünürse onu yaşar ayşecim hep pozitif düşün ve her şey iyi olsun dedi kanamam oldugunda öyle aglıyordum ki bebegim gitti die onun bu sözünü hiç unutmam o yüzden çigdemcim hep pozitif düşünücez ve allahın izniyle bebeklerimizi kucagımıza alcaz inş rahman allahım meleklerimizi nazarlardan ve bütün kötülüklerden korusun ve bize bagışlasın
amin caım ne kadar güzel şöylemiş doktorun ama insanın bazen elinde olmuyor işte bize düşen hemen bizden daha kötü durumda olanları düşünüp halimize sükretmek onların başına gelen bizede gelirse diye düşünürsek vay halimize kendi kendimize moral vermeliyizevet cnm aynen benim d.r bana ne demişti biliyormusun insan ne düşünürse onu yaşar ayşecim hep pozitif düşün ve her şey iyi olsun dedi kanamam oldugunda öyle aglıyordum ki bebegim gitti die onun bu sözünü hiç unutmam o yüzden çigdemcim hep pozitif düşünücez ve allahın izniyle bebeklerimizi kucagımıza alcaz inş rahman allahım meleklerimizi nazarlardan ve bütün kötülüklerden korusun ve bize bagışlasın
çok haklısın canım silkeliyorum kendimi ve bütün olumsuz düşünceleri siliyorum beynimden:))))))
zemuszemus bizz çok iyiyizzz zemuszemus annesi sıpalarını göremediya ondan stres yaptı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?