2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

gizemmmliii o kadar yazdım bir cvp vermedin((((senağlamasenağlamasenağlama

bakyıldız tşk ederim cnm ikili testimi hatırlattıgın için:)allah nasip ederse hemen hemen aynı tarihlerde dogum yapcaz:) aramızda bir gün var saglıkla kucagımıza alırız inş

gizem gecen gün resim ekliycem die ugraştım yaaa profilimin orda albüm yapmışım:)))))) bende diyor bu bebek nereye gitti bak orda daha yakından gözüküyor :)))))

allah beni ne yapmasın kaza bela derken sabah bayağı hareketliydi görmemişim ne olur kusura bakma tatlım bakıyorum hemen

kızlar ben bugün çok huzursuzum kalmini bozmak istemememe rağmen kendimi alıkoyamıyorumda..

sabah başka bir forumda 17 haftalık tek yumurta ikizlerini kaybetmişş ondan etkilendim sanırım offffffffffffffffffbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

nagihancım gözün aydın canım
sağlıklı olmasına çoooook sevindim..
kız olması da çok güsel olmuş kızın için kız kardeş çok isterdim:):)
öpüldünnn

benim 2 haftadır 4 kere burnum kanadı
tansiyonum sürekli 8-5 bu normal halm
arada uçuorum baş dönmesin kaça düşüor çok merak ediorum:):)
biri fundama duuuurr desiiinnn
zira daha cinsiyeti belli olmadı olsa nolacak acabaaaaa
tatllım senin kızın olsun yoksa oğlun olursa senin u gezme ve alışveriş işinden sıkıntı basar çocuğa
kız olsun zevk alsın:):)
caNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMM
çooookk geçmiş olsuuuunnnnn
VEEEEEE gözün aydın ciciiiimmm Allah gönlüne göre verdi maşallahhh sağlıkla gelsin inşallahhhh
kocaman mucuuuuuux
şimdi kalımı basarım ezgi geçmişi okuyup seçmece yapıcak vee cvp yazıcak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok biliosun sen:):):):)

ezgiii hala okuyonmu bacım..

he bacım yaaaa
bi tek dün girmedim tam 1 saatte okudum
1 hafta tatile gidersenm nolur bilmem???

çigdem canım sen kalbini bozma allahın izniyle bir şey olmıycak bak onların yaşıycakları görücekleri varsa bu dünyada allahın izniyle bir şey olmaz bunu unutma bebişlerini üzme sakın heee kızarım yoksalmaz:lmaz:
her gebelik aynı olcak die bir şey yok tamam allah o kardeşimize sabır versin ama senin öyle olmıycak biz hep bir birimizin duacısıyız inş bebeklerimizi kucagımıza alcaz allahın izniyleopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merveeeeeeeeeeeee
66kilo olmuşumm ben yavrucumm
15 haftada 6 kilo
artık kesinlikle dur dicem kendime:))
bu arada PELıNCıM BıLGECıM siz büyüksün bisden die soruorum
şimdi siz 17. haftadasınız ya kaçıncı aydayım diorsunuz sorduklarında
4 mü 5 mi????

:sinifsinifTşkler canım...

ben aslında böyle olmazdım,olumsuz düşünenlerede kızardım bugün aklım başımdan gitti...haklısın kısmetleri varsa zaten gelecekler..Allah hepimize sabır versin bu zor günlerde..hayırlısıyla kucaklarmıza bir alsaydık sıpaları:)

evet cnm aynen benim d.r bana ne demişti biliyormusun insan ne düşünürse onu yaşar ayşecim hep pozitif düşün ve her şey iyi olsun dedi kanamam oldugunda öyle aglıyordum ki bebegim gitti die onun bu sözünü hiç unutmam o yüzden çigdemcim hep pozitif düşünücez ve allahın izniyle bebeklerimizi kucagımıza alcaz inş rahman allahım meleklerimizi nazarlardan ve bütün kötülüklerden korusun ve bize bagışlasın

Ama sana bişey söyleyeyim mi,, bez konusu çok hassas.. Şahsi fikrim tabi.. ben yazayım, sen karar ver:)) Şimdi bu sıpalarım popoları çok hassas.. en iyi markayı da alsan allerjı yapabiliyor.. ve sonradan değiştirme şansın da olmuyor pek.. Elinde kalmasın sonra... doğsun, deneyin, sonra stoklayın.. Sen şimdi onun parasını almışsın gibi kenara koy bence:)))
bez yerine para stokla yani:))))))))))))))[/QUOTE]

doğru söylüyorsun canım eşim alıp duruyor üç paket prima almış dün dedim birdaha alma diye almmıyacak artık. bir kumbaramız var üzerine bebek fonu yazdı gelip geçip para atıyor. biriktirmeya başladık zaten....:hulya:

ezgii çok tatlısın ya çok biliyosun yazmış ama dediğim çıkmadı mı hahahahah kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayşeeeee o miniği yerim ben yorum da yazdım resmine maaşallah görmediğim içinde kusura bakma tekrar sen bizim resim topiğine ekleyemediysen ben ekliim iznin olursa cnm
bende bunu merak ediyorum ama bilgin bilge açıklamıştı yani atıyorum 17+5 sen 18 haftalığım diyosun yani bi ay 4 haftadan düşünürsek 4,5 aylık oluyo
canlaarrrrr
burda bir fırtına bir yağmurrrr bir gök gürültüsüüüüüüüüü
abbooowwww kesin sel akşama
aynen anacım aynen uyuyamadık gece resmen sel götürdü ortalığı sabah kalktık rüya mı görüyorum dedim
kuşum şimdi sana bi link vericem oku gör moralin düzelsin benim doktorumun hastası beni bulmuş kk dan süper bir hikayehttp://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/324063-halem-sarem-bizimle.html

canım hem geçmiş olsun hemde hayıtlı olsun oğluşun neye niyet neye kısmet diye buna diyorlar sanırım.. çok sevindim bende bi öğreneydim:))eyvahedigeldismile

çok haklısın canım silkeliyorum kendimi ve bütün olumsuz düşünceleri siliyorum beynimden:))))))

zemuszemus bizz çok iyiyizzz zemuszemus annesi sıpalarını göremediya ondan stres yaptı:))

amin caım ne kadar güzel şöylemiş doktorun ama insanın bazen elinde olmuyor işte bize düşen hemen bizden daha kötü durumda olanları düşünüp halimize sükretmek onların başına gelen bizede gelirse diye düşünürsek vay halimize kendi kendimize moral vermeliyiz

doğru söylüyorsun canım eşim alıp duruyor üç paket prima almış dün dedim birdaha alma diye almmıyacak artık. bir kumbaramız var üzerine bebek fonu yazdı gelip geçip para atıyor. biriktirmeya başladık zaten....:hulya:[/QUOTE]
süpermiş ha harikasınız mantıklı bi fikir bebek fonu

çok haklısın canım silkeliyorum kendimi ve bütün olumsuz düşünceleri siliyorum beynimden:))))))

zemuszemus bizz çok iyiyizzz zemuszemus annesi sıpalarını göremediya ondan stres yaptı:))

ha şöyle sanada bu yakışır balım benim çigdem ben ne yapıyorm biliyon mu?:)))) 15 günde bir konturole gittigim için bebegimi çok özlüyorm burdada bir d.r ayarladım kendime çok iyi bir d.r bir hafta burdakine gidiyor bir hafta kendi d.r burdakine sadece bebegimi görmek için gidiyorm d.r gülüyor bana normal ilkkez anne oluyorsun heycanın çok normal diyor:))) pazartesi tahsin beye gidicem melegim nasıl bir bakım temmuzun 5de ümit beye kendi d.r gidicem:)) ve böylece bebegimi fazla özlememeiş oluyorm :dance::dance::dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…