canım hem geçmiş olsun hemde hayıtlı olsun oğluşun neye niyet neye kısmet diye buna diyorlar sanırım.. çok sevindim bende bi öğreneydim:))eyvahedigeldismile
amin caım ne kadar güzel şöylemiş doktorun ama insanın bazen elinde olmuyor işte bize düşen hemen bizden daha kötü durumda olanları düşünüp halimize sükretmek onların başına gelen bizede gelirse diye düşünürsek vay halimize kendi kendimize moral vermeliyiz
evet cnm aynen öyle hep pozitif bakıcaz ben artık öyle yapıyorm çok şükür rabbime bazen içime bir sıkıntı çöküyor o zamanda hemen selavat çekiyorm ve gercekten rahatlıyorm allaha çok şükür....BU ARADA GİZEMCİM O ÇİN TAKVİMİNDEN BANADA BAKRMISIN BEBEGİMİN ÇİNSİYETİNE BEN BAKTIM AMA PEK BİR ŞEY ANLAMADIM(((((
ha şöyle sanada bu yakışır balım benim çigdem ben ne yapıyorm biliyon mu?:)))) 15 günde bir konturole gittigim için bebegimi çok özlüyorm burdada bir d.r ayarladım kendime çok iyi bir d.r bir hafta burdakine gidiyor bir hafta kendi d.r burdakine sadece bebegimi görmek için gidiyorm d.r gülüyor bana normal ilkkez anne oluyorsun heycanın çok normal diyor:))) pazartesi tahsin beye gidicem melegim nasıl bir bakım temmuzun 5de ümit beye kendi d.r gidicem:)) ve böylece bebegimi fazla özlememeiş oluyorm :dance::dance::dance::dance::dance:
ha şöyle sanada bu yakışır balım benim çigdem ben ne yapıyorm biliyon mu?:)))) 15 günde bir konturole gittigim için bebegimi çok özlüyorm burdada bir d.r ayarladım kendime çok iyi bir d.r bir hafta burdakine gidiyor bir hafta kendi d.r burdakine sadece bebegimi görmek için gidiyorm d.r gülüyor bana normal ilkkez anne oluyorsun heycanın çok normal diyor:))) pazartesi tahsin beye gidicem melegim nasıl bir bakım temmuzun 5de ümit beye kendi d.r gidicem:)) ve böylece bebegimi fazla özlememeiş oluyorm :dance::dance::dance::dance::dance:
evet cnm aynen öyle hep pozitif bakıcaz ben artık öyle yapıyorm çok şükür rabbime bazen içime bir sıkıntı çöküyor o zamanda hemen selavat çekiyorm ve gercekten rahatlıyorm allaha çok şükür....BU ARADA GİZEMCİM O ÇİN TAKVİMİNDEN BANADA BAKRMISIN BEBEGİMİN ÇİNSİYETİNE BEN BAKTIM AMA PEK BİR ŞEY ANLAMADIM(((((
funda ve bende yapıyoruz onu:))))))) düşün benim dr um ile randevum her çarşamba olmasına rağmen bazı haftalar başka yere gidiyorum:))))))))))))))
walla kızlar bende öle yapıorum bi doktor buldum süper hemde 12 tl nie gitmiim ki dimi ama hemde evimin karşısında mis gibi ohhhhh
baktım cicim erkek senin kide bakalım tutcak mı
:)))))))) benim özel sigortam oldugu için hiç para vermiyorm yani her yere gidebiliyorm banada eşim söyledi aglayıp duruyordum evde 15 gün çok die :) dedi o kadar para verdik sigortana 4.5 milyar limitim var ve eylülde bitiyor tekrar yeniden başlıycak o zamana kadar gidecem ondan sonrada rabbim izin verirse bebek büyüycek ve daha sık gitmeye başlıycaz d.r:)))))
funda ve bende yapıyoruz onu:))))))) düşün benim dr um ile randevum her çarşamba olmasına rağmen bazı haftalar başka yere gidiyorum:))))))))))))))
datlum çok tşk ederim saol inş tutar eşim erkek diyip duruyor gerci saglıklı olsunda fark etmez :))))kız erkek
kız ben öleydim ya ilk zamanlar ayda bir randevu bekliyorum salak gibi buldum süper bi doktor kendime çok ii oldu bu iş walla
hehe çok güzel demek ki hepimiz aynı düşünüyorz eee normal böyle düşünmemiz çünkü biz anneyiz:))) çok şükür rabbime
aman doğru sölemiş kullanabildiğin kadar kullan benimde vardı allinaz sigorta full %100 o kadar para verdim kanser olunca iptal etti sigoramı ilk yılda böle bişey çıkarsa risk grubuna girdiğim için iptal ediyorlar hiçbi sigortada sigortalamıo beni devlet saolsun bi ondan sgk var iştekaydirigubbakcemile3
rabbim gözlüne göre versin cicim dediğin gibi sağlıklı olsunda
bu arada adım merve canım alkisalkisalkis
rabbim gözlüne göre versin cicim dediğin gibi sağlıklı olsunda
bu arada adım merve canım alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?