2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

merveciiiim kızmadın değil mi
gerçekten bildiğin için çok biliorsun sen dedim
bazen sanal olmak zor oluor ite
insan mimiklerini gösteremior

fundaaaaaaaaaaaaaa
gelmedin mi daha tatlum sen doktordan
ay bu ankarada se yok mu bu kadın gezior habire:):)
fundaaamm artık mervenin oğlunun pipisinii ısırırızzz dimiiiiiiiiiiii:)):)

kuşum şimdi sana bi link vericem oku gör moralin düzelsin benim doktorumun hastası beni bulmuş kk dan süper bir hikayehttp://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/324063-halem-sarem-bizimle.html
[/COLOR][/B][/QUOTE]

okuyorum canım şimdi tşkler...

walla kızlar bende öle yapıorum bi doktor buldum süper hemde 12 tl nie gitmiim ki dimi ama hemde evimin karşısında mis gibi ohhhhh

funda ve bende yapıyoruz onu:))))))) düşün benim dr um ile randevum her çarşamba olmasına rağmen bazı haftalar başka yere gidiyorum:))))))))))))))

baktım cicim erkek senin kide bakalım tutcak mı

Hamile kaldığınız yaş

Hamile kaldığınız ay
Oca. Şub Mart Nis. May. Haz. Tem. Ağs. Eyl. Ekim Kas. Aral.
18 K E K E E E E E E E E E
19 E K E K K E E K E E K K
20 K E K E E E E E E K E E
21 E K K K K K K K K K K K
22 K E E K E K K E K K K K
23 E E E K E E K K K E E K
24 E K K E E K E K E E K E
25 K E K E K E K E K E E E
26 E E E E E K E K K E K K
27 K K E E K E K K E K E E
28 E E E K K E K E K K E K
29 K E K K E K E E K E K K
30 E E K E K E E E E E E E
31 E E E E K K E K E K K K
32 E K K E K E E K E E K E
33 K E E K K E K E K E E K
34 E E K K E K E E K E K K
35 E K E K E K E K E E K E
36 E K E E E K E E K K K K
37 K K E K K K E K K E E E
38 E E K K E K K E K K E K
39 K K E K K K E K E E K E
40 E E E K E K E K E K K E
41 K K E K E E K K E K E K
42 E K K E E E E E K E K E
43 K E K K E E E K K K E E
44 E K K K E K E E K E K E
45 K E K E K K E K E K E K

funda ve bende yapıyoruz onu:))))))) düşün benim dr um ile randevum her çarşamba olmasına rağmen bazı haftalar başka yere gidiyorum:))))))))))))))

kız ben öleydim ya ilk zamanlar ayda bir randevu bekliyorum salak gibi buldum süper bi doktor kendime çok ii oldu bu iş walla

walla kızlar bende öle yapıorum bi doktor buldum süper hemde 12 tl nie gitmiim ki dimi ama hemde evimin karşısında mis gibi ohhhhh

:)))))))) benim özel sigortam oldugu için hiç para vermiyorm yani her yere gidebiliyorm banada eşim söyledi aglayıp duruyordum evde 15 gün çok die :) dedi o kadar para verdik sigortana 4.5 milyar limitim var ve eylülde bitiyor tekrar yeniden başlıycak o zamana kadar gidecem ondan sonrada rabbim izin verirse bebek büyüycek ve daha sık gitmeye başlıycaz d.r:)))))

aman doğru sölemiş kullanabildiğin kadar kullan benimde vardı allinaz sigorta full %100 o kadar para verdim kanser olunca iptal etti sigoramı ilk yılda böle bişey çıkarsa risk grubuna girdiğim için iptal ediyorlar hiçbi sigortada sigortalamıo beni devlet saolsun bi ondan sgk var iştekaydirigubbakcemile3

hehe çok güzel demek ki hepimiz aynı düşünüyorz eee normal böyle düşünmemiz çünkü biz anneyiz:))) çok şükür rabbime

BU ARADA O RAHASSILIGIN İÇİN GEÇMİŞ OLSUN CNM BENİM RABBİM BİR DAHA O ACIYI YAŞATMASIN SANA VE KİMSEYE benim güneş sıgorta her yerdede geçmiyor bazen ilaç almakta çok zorlanıyorm ben dudulluda oturuyorm burdaki eczaneler karşılamıyor meçburen kadıköyden alıyor ilaçlarımı daha limitim çoktu hamilelikten 1 ay önce dişlerimi yaptırdım 3 tane dolgum var iyiki yaptırmışım çok agrıyordu yoksa var yaa bir şeyde yapamazdım 9 ayım zindan olurdu bana inş bundan sonrada agrımaz gecen bir gece sabahlattı beni(((((( dogulu dişim

rabbim gözlüne göre versin cicim dediğin gibi sağlıklı olsunda

bu arada adım merve canım alkisalkisalkis

şey ben karıştırıyorm yani bazen unutuyorm o yüzden gizem diyorm sakıncası yok demi benim nikim kendi adım eşim saolsun niki o actı tutmuş kendi adım soyadımla acmış:) delii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…