2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

:)) evet canım mucize bebek bizimkiler:)) şükürler olsunki bizimleler..

aynen öyle her kesin farklı bir hikayesi var benim hiç ümidim yoktu ama rabbime çok şükür şimdi hamileyim inş rabbim sonuna kadar hamileligimiz saglıklı bir şekilde götürür :Saruboceq::Saruboceq:

kızlae ben çıkıyorm biraz dinlencem çok halsizim vala kendinize iyi bakın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ahhhh cnm benim ben hamileyken kanal tedavisi yaptırdım ilkinde kese vardı iğne yaptı sonra kalp atışı duyduk diye iğne yaptırmadım düşünsene iğnesiz uyuşturmadan kanal tedavisi yaptırdım 4 kere gittim hemde azı dişimdi

annelik zor valla bakalım kıymetimizi bilcek mi minikler

mervecim kızıcan bana artık ama şimdi doktorumun hemşiresi arası cuma saat 2 de çıkacakmış semineri varmış.. cumartesi 14.30 a randevu verdi..

bu arada benimde yedek doktorum var kızlar.. çok özlüyorum, merak ediyorum, çıldırıyorum.. napıyım........

mervecim kızıcan bana artık ama şimdi doktorumun hemşiresi arası cuma saat 2 de çıkacakmış semineri varmış.. cumartesi 14.30 a randevu verdi..
canım saçmalama ne demek sen de ben 40 kere değiştiririm
bu arada benimde yedek doktorum var kızlar.. çok özlüyorum, merak ediyorum, çıldırıyorum.. napıyım........
yani cumartesi gidicen zaten fıstığım az kalmamış mı :uhm:

Ezgi'cim gebelikte 4 hafta bir ay etmiyor. O yüzden ay soranlara SAT'ına göre hesapla.
mesela benim sat 24 Şubat. Yarın 4. ayımız doluyor, 17 hafta bitiyor.

Ezgi'cim gebelikte 4 hafta bir ay etmiyor. O yüzden ay soranlara SAT'ına göre hesapla.
mesela benim sat 24 Şubat. Yarın 4. ayımız doluyor, 17 hafta bitiyor.

amanın da maşallah.. 4.ay doluyor he.. Alahım cümlemize nasip et yarabbimm sağlıkla...

Merve öncelile geçmiş olsun canım .Bu sabah bende ötü başladım diyebilirim ayağım kaydı kaldırımda düştüm ama allahtan bişey olmadı ço kortum bende.Bebeğin de erkekmiş gözün aydın.Bu sene erkek yılıymış galiba kızlar

saol tatlım amanın düştün demek
ay dikkat etseydin canım benim ay sakın o kadar emek harcadık walla insan çatlar sonra vicdan azabından

ezgi tonti mi oldun kuşum sen

yerim ben senin tonti halini hahahah

ekliyorum listeye hemen

4'ü bitti daha 5 ay ve inşallah 10 gün var.
9 ayı doldurmayı nasip etsin diye dua ediyorum.

hafta hesaplamasındaki profesörlüğünüzü bende de konuşturumusunuz pelin hanımcımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

şimdi benim satım 18 mart ama usg de bebeğim 1 hafta ileride çıkıyo

mesela sata göre 13 hafta 6 gün

usgye göre 14 hafta 6 gün

ekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben şimdi kaç aylığım

ya noluyo.. nazar değiyor benim güzel annelerime.. dikkat edin kızlar lütfen.. bende geçen gün merdiveni 2 basamak birden indim.. ama çok korktum ya.. daha önce 2 kere çanağı incittim çünkü aynı yerde.. :) hala sızısı sabit :)laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…