:)) evet canım mucize bebek bizimkiler:)) şükürler olsunki bizimleler..
BU ARADA O RAHASSILIGIN İÇİN GEÇMİŞ OLSUN CNM BENİM RABBİM BİR DAHA O ACIYI YAŞATMASIN SANA VE KİMSEYE benim güneş sıgorta her yerdede geçmiyor bazen ilaç almakta çok zorlanıyorm ben dudulluda oturuyorm burdaki eczaneler karşılamıyor meçburen kadıköyden alıyor ilaçlarımı daha limitim çoktu hamilelikten 1 ay önce dişlerimi yaptırdım 3 tane dolgum var iyiki yaptırmışım çok agrıyordu yoksa var yaa bir şeyde yapamazdım 9 ayım zindan olurdu bana inş bundan sonrada agrımaz gecen bir gece sabahlattı beni(((((( dogulu dişim
şey ben karıştırıyorm yani bazen unutuyorm o yüzden gizem diyorm sakıncası yok demi benim nikim kendi adım eşim saolsun niki o actı tutmuş kendi adım soyadımla acmış:) delii
canım saçmalama ne demek sen de ben 40 kere değiştiririmmervecim kızıcan bana artık ama şimdi doktorumun hemşiresi arası cuma saat 2 de çıkacakmış semineri varmış.. cumartesi 14.30 a randevu verdi..
yani cumartesi gidicen zaten fıstığım az kalmamış mı :uhm:bu arada benimde yedek doktorum var kızlar.. çok özlüyorum, merak ediyorum, çıldırıyorum.. napıyım........
canım saçmalama ne demek sen de ben 40 kere değiştiririm
yani cumartesi gidicen zaten fıstığım az kalmamış mı :uhm:
Ezgi'cim gebelikte 4 hafta bir ay etmiyor. O yüzden ay soranlara SAT'ına göre hesapla.
mesela benim sat 24 Şubat. Yarın 4. ayımız doluyor, 17 hafta bitiyor.
Merve öncelile geçmiş olsun canım .Bu sabah bende ötü başladım diyebilirim ayağım kaydı kaldırımda düştüm ama allahtan bişey olmadı ço kortum bende.Bebeğin de erkekmiş gözün aydın.Bu sene erkek yılıymış galiba kızlar
merveeeeeeeeeeeee
66kilo olmuşumm ben yavrucumm
15 haftada 6 kilo
artık kesinlikle dur dicem kendime:))
bu arada PELİNCİM BİLGECİM siz büyüksün bisden die soruorum
şimdi siz 17. haftadasınız ya kaçıncı aydayım diorsunuz sorduklarında
4 mü 5 mi????
4'ü bitti daha 5 ay ve inşallah 10 gün var.
9 ayı doldurmayı nasip etsin diye dua ediyorum.
Merve öncelile geçmiş olsun canım .Bu sabah bende ötü başladım diyebilirim ayağım kaydı kaldırımda düştüm ama allahtan bişey olmadı ço kortum bende.Bebeğin de erkekmiş gözün aydın.Bu sene erkek yılıymış galiba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?