Bu sabah kahvaltı olarak bir simit (pastaneden) ve bir elmalı ponçik yedim.
Çok pişmanım akannehir
günaydın fıstıklarrrr bizimde cinsiyetimiz kesinleşti teyzeleri erkek dün pipisinin fotosunu çekti dr amcamız babamız için rabbim ne verirse hayırlısını versin hepimiz sağlıklı bebeişler dünyaya getirelimmmmm inş
günaydın talişkoooooo ve kızıGünaydııııııııııınnnnn:))))
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
banada öle gelioEZGİMM; bu bebiş çok nazlandı annesi yaaaa, bak diyim sana kız bu:)))))
günaydın tatlişko ve oğluuuuGünaydın hanımlar ve pek sevgili bebişleri :ecrin_bebek:
aman boşver tatlım arada vucudumuzun onada ihtiyacı oluyoBu sabah kahvaltı olarak bir simit (pastaneden) ve bir elmalı ponçik yedim.
Çok pişmanım akannehir
amin canım hayırlı olsun oğluşun eşinin dileği kabul oldu...sağlıkla sıhhatle gelsin minik erkekgünaydın fıstıklarrrr bizimde cinsiyetimiz kesinleşti teyzeleri erkek dün pipisinin fotosunu çekti dr amcamız babamız için rabbim ne verirse hayırlısını versin hepimiz sağlıklı bebeişler dünyaya getirelimmmmm inş
günaydın şekerler.. nasılsınız.. benim biraz karnım ağrıyo bu sabah.. ama iyiyim..
günaydın şekerler.. nasılsınız.. benim biraz karnım ağrıyo bu sabah.. ama iyiyim..
merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaptırdım şimdi 8haftalık hamileyim kalp atışınıda duydum ama tedirginim bel ağrısı bacak kasık ağrısı çok oluyo gece uykuda uyanıyorum ağrılar yüzünden sanki adet olacak gibi sizlerde de oluyormu doktorum3 ay sürer dedi ama yinede korkuyorum bilgilendirirseniz sevinirim
ben geçen yıl göğsümden fibroadenom ameliyatı oldum. tam kahverengi kısmın altından kestiler (süt bezlerinede %50 zarar verilmiş) hastaneden enfeksiyo kaptım dikişim tutmadı takrar açıldı tekrar dikildi.şimdi orda bariz bir iz varama bu okadar önemlideğil bir göğsüm %50 süt verecekmiş bu beni korkutuyor.ama allah izin verirse elimden geleni yapıcam sadece anne sütü vermek için.hatta cihaz bile araştırdım. gerekirse hemen almak için. bizde pansumanımıza dikkat edicez mümkün olduğu kadar.
Günaydııııııııııınnnnn:))))
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Günaydın hanımlar ve pek sevgili bebişleri :ecrin_bebek:
Bu sabah kahvaltı olarak bir simit (pastaneden) ve bir elmalı ponçik yedim.
Çok pişmanım akannehir
günaydın fıstıklarrrr bizimde cinsiyetimiz kesinleşti teyzeleri erkek dün pipisinin fotosunu çekti dr amcamız babamız için rabbim ne verirse hayırlısını versin hepimiz sağlıklı bebeişler dünyaya getirelimmmmm inş
Şimdi aklıma bişey geldiiii,,
Bu embriyolog teyzeler veya amcalar spermleri ayırırken doğal olarak en hareketli olanları alıyolar ya yanii en fırlama gözükeni.... Hep bu yüzden bu erkek hakimiyeti.... Y kromozomu taşıyan spermler daha hızlı ve daha hareketli oluyormuş... X kromozomlu olanlar da biraz daha yavaş:)))) Bi de tabi bir çogunuz amman spermler çok olsun diye kocaları besiye aldınız di miiiii :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kuşum noldu nazara mı geldin sen neyin var bakalım karnın gaz sancısı gibi bişeyden mi ağrıyor yoksa üşüttün mü nedir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?