2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

kızlar aşkı memnunun finali hakkında ne düşünüyosunuz muhabbet olsun bari sabah sabah sel ölüm trafik kazaları şehitler derken aklıma gelen en geyik konu bu walla

ya behlül beni kahretti son kısımda.. bir kırmızı kaprisine çok gülmüştüm.. bir de dün akşam ki haline.. ama bihter iyiydi bence.. ilk defa gerçek gibiydi...

akşam ben ysanırım yumurtadan zeh irlendim bütün vücudum para para kabardı doktorumu aradım avil diye bir iğne vurdur dedi ama ben vurdurmadım çünki bebeğime yan etkisi olur diye korktum kızlar bebeğim etkilenmemiştir dimi çok korktum akşam ona birşey olacak diye evde yanlızdımda eşim bir iş yemeğindeydi baya panikledim yani ...

birde benim göhüslerim çok sızlıyor bu günlere yine sizdede oluyormu acaba 12.haftadan sonra plesenta pregesteronu kendisi üretiyormuş acaba o yüzdenmi başladı bu göhüsler yine sizce??

canım geçmiş olsun tatlım.. bence bişiy olmaz ya o kabarcıklar ani bir vucut tepkisidir.. gögüs sızlamana bişiy diyemeyeceğim.. benim adet günüme yakın çok acıyorlar.. şimdi mesela.. belki seninde öyle bişiydir..

heh işte o lahmacun benide hep öle yapar bi karın ğarısı bi kıvranma hele bide acılı yediysen vay haline ki ben hep körük gibi acılı yerim
ya behlül beni kahretti son kısımda.. bir kırmızı kaprisine çok gülmüştüm.. bir de dün akşam ki haline.. ama bihter iyiydi bence.. ilk defa gerçek gibiydi...

ay behlülün sakalı tam ağlama modundayken güldürdü beni resmen ya bide sonunda behlül kaçar salakça olmuş keşke oda kendini vursaydı

GÜNAYDINNNNNNN MİNNOŞLARIN ANNELERİİİa.s.a.s.

MİĞDEM BENİ MAHFEDİYOO KIZLAR NE YESEM TÜM TÜM DURUYO SANKİ SİNDİREMİYORUMM,GERİ ÇIKICAK GİBİ((((((((((8

BUGÜN 17:00 DE ENSE ÖLÇÜMÜMÜZ VAR:)))))))) HAYIRLISI OLSUN HAKKIMIZDAA

acılı değildi ama işte.. çok narin bir midem var kahrediyo beni..
ya varya o sahne aslında en vurucu sahne olarak düşünülmüş.. ama keşke sadece 3 gün bekletilmiş bir sakalı olsaydı çok daha inandırıcı olurdu.. bide keşke hiç konuşmasaydı.. aşkım bile izledi dün akşam ara ara.. o sahnede çok güldü..

günaydın bi tanem.. geçicek yavrum hepsi geçecek az daha sabır... aklımızdasın canım benim.. hastaneden çıkıca hemen ara beni.. çatlarım tamam mı.. yada mesaj at...

merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. öncelikle tebrik ederim inşallah sağ salim kavuşursunuz bebişlerinize. kızlar benim ilk tüp bebek denemem ve bugün transfer olalı 4 gün oldu. gebeliğe dair önemli bir belirti yok. bu normal mi? sadece göğsüm şiş ve acıyor.deneyimlerinizi yazar mısınız lütfen.

ezgicim ama nazlı çıktı bu kız ya.. bence kesin kız.. ne demişler yüğüdin malı meydanda olur.. erkek olsa çoktaaaaaaan gösterirdi..

KUZUUUM, iyi haberlerle döneceksin, hadi bakalım.. sabırsızlıkla bekliyoruz twinslerin haberini:))

Ezgicim bizimki de 15. haftada göstermedi, biz de kız sandık. Baktık baktık pipi göremedik diye :)
1 hafta sonra süprizz bacakların arasında bir fazlalık. Ben inatla 2 gün sonra tekrar baktırdım, aynen orada duruyordu.
Haftaya Cuma tekrar randevumuz var oğlumla. Bu sefer iyice belirgin olur herhalde. Doktor %95 erkek diyor. %5 kız çıkarsa çok şaşırırım herhalde. kendimi tutumadım ve mothercare'den 3-4 paket body aldım bile, dinazorlu, arabalı falan kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…