kızlar aşkı memnunun finali hakkında ne düşünüyosunuz muhabbet olsun bari sabah sabah sel ölüm trafik kazaları şehitler derken aklıma gelen en geyik konu bu walla
akşam ben ysanırım yumurtadan zeh irlendim bütün vücudum para para kabardı doktorumu aradım avil diye bir iğne vurdur dedi ama ben vurdurmadım çünki bebeğime yan etkisi olur diye korktum kızlar bebeğim etkilenmemiştir dimi çok korktum akşam ona birşey olacak diye evde yanlızdımda eşim bir iş yemeğindeydi baya panikledim yani ...
birde benim göhüslerim çok sızlıyor bu günlere yine sizdede oluyormu acaba 12.haftadan sonra plesenta pregesteronu kendisi üretiyormuş acaba o yüzdenmi başladı bu göhüsler yine sizce??
heh işte o lahmacun benide hep öle yapar bi karın ğarısı bi kıvranma hele bide acılı yediysen vay haline ki ben hep körük gibi acılı yerimya bir bu cumartesi pazara gitmedik.. daha doğrusu eşim gitmedi şu dünya kupası maçlarından dolayı.. bir önceki hafta aldıklarımız ancak dün akşama kadar yetti.. anlıcağın evde yemeklik hiç bişiy yoktu.. bizde lahmacun söyledik.. bana oldum olası bu dışardan yediğim yemekler dokunur.. o yüzden hala karnım ağrıyor..ouck....
ya behlül beni kahretti son kısımda.. bir kırmızı kaprisine çok gülmüştüm.. bir de dün akşam ki haline.. ama bihter iyiydi bence.. ilk defa gerçek gibiydi...
heh işte o lahmacun benide hep öle yapar bi karın ğarısı bi kıvranma hele bide acılı yediysen vay haline ki ben hep körük gibi acılı yerim
ay behlülün sakalı tam ağlama modundayken güldürdü beni resmen ya bide sonunda behlül kaçar salakça olmuş keşke oda kendini vursaydı
şebnem oğlun hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin:))))
yaw bu topikte erkek egemenliği hakim naptınız yaw:)))))
GÜNAYDINNNNNNN MİNNOŞLARIN ANNELERİİİa.s.a.s.
MİĞDEM BENİ MAHFEDİYOO KIZLAR NE YESEM TÜM TÜM DURUYO SANKİ SİNDİREMİYORUMM,GERİ ÇIKICAK GİBİ((((((((((8
BUGÜN 17:00 DE ENSE ÖLÇÜMÜMÜZ VAR:)))))))) HAYIRLISI OLSUN HAKKIMIZDAA
eeevetttt güzel anneler ve güzel bebekler yakışıklı bebeklerin listesi gelsin miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi: alkisalkisalkis[/QUO
ya kızlar ne oluyor bana anlamadım şu tablo bile beni hüzünlendiriyor hepimiz neler çektik nlerden medet ummadık hergün rabbime dua ediyorum şükürler olsun bizede bu duyguyu tattırıyor olmayan herkese nasip eylesin ayyyy ben buğün çok duygusalım((((((((
[ı][sıze="2"]eeevetttt güzel anneler ve güzel bebekler yakışıklı bebeklerin listesi gelsin miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[/sıze][/ı]
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi: Alkisalkisalkis[/quo
ya kızlar ne oluyor bana anlamadım şu tablo bile beni hüzünlendiriyor hepimiz neler çektik nlerden medet ummadık hergün rabbime dua ediyorum şükürler olsun bizede bu duyguyu tattırıyor olmayan herkese nasip eylesin ayyyy ben buğün çok duygusalım((((((((
aynen canım ya.. Ben de her gördüğümde böyle istem dışı gülümsüyorum.. O kadar güzel ki herşey herkes için.. Büyük allahım hiç bozmasın inşallah..
GÜNAYDINNNNNNN MİNNOŞLARIN ANNELERİİİa.s.a.s.
MİĞDEM BENİ MAHFEDİYOO KIZLAR NE YESEM TÜM TÜM DURUYO SANKİ SİNDİREMİYORUMM,GERİ ÇIKICAK GİBİ((((((((((8
BUGÜN 17:00 DE ENSE ÖLÇÜMÜMÜZ VAR:)))))))) HAYIRLISI OLSUN HAKKIMIZDAA
günaydın bi tanem.. geçicek yavrum hepsi geçecek az daha sabır... aklımızdasın canım benim.. hastaneden çıkıca hemen ara beni.. çatlarım tamam mı.. yada mesaj at...
KUZUUUM, iyi haberlerle döneceksin, hadi bakalım.. sabırsızlıkla bekliyoruz twinslerin haberini:))
eeevetttt güzel anneler ve güzel bebekler yakışıklı bebeklerin listesi gelsin miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi: alkisalkisalkis[/QUO
Hiç sorma şebnem... Gülerken bir an bişey görüp, ağlıyorum, bişey duyup ağlıyorum.. Her sabah kahvaltı haberlerinde ağlıyorum... Bu sabah faca de bir arkadaşım bir video koymuş, onu izledim, ağladım..(( Duygusallık müthiş bu ara
inşallah canım benim:))) içim çok rahat mutlu dönücem inşallahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?