2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Pelin, bu topikte bisen bi ben ... Başka da alışveriş çılgını yok henüz:))))) erken başladık yaaa

bence yaptırmamakta hata etmişsin bir doktor sana hamileliğinde zarar verebilecek bir iğne yazmaz iki herhangi bir gıda zehirlenmesi olsa bebekte zehirlenecekk....yani bence kendi kafana göre iş yapacaksan doktora sorma canım boşu boşuna kafan karışmasın....
çok normal tatlım böle olması sonuçta iki kişi var orda onlar yer kaplayınca mide de mesenaede sıkışıyo bunun tek çözümü az az ye sık sık ye olur mu tatlişkom
hem bugün ii haberler alınca hazımsızlık falan kalmicak belki stres bile mideni rahatsız ediyordur
ay walla ya dimi sakalı abartmışlar recep ivedik gibi hahahahahkaydirigubbakcemile3

canım belirti için daha çok erken zamanı var daha

sizi çılgınlar siz duramıyorsuuz dimi almadan funda ve sen
arkadaşlar ben de rahatlamak istiyorum. bana yarsım edin lütfeeeeen.

canım endişe etmen merak etmen tedirgin olman çok normal amaaa bunlar olumsuz düşünceler olduğu için seni ve bedenini olumsuz etkiler lütfen kendine böle zarar verme eğer inaçlı bir insanda dua et devamlı el mübdi çek bu tesbih can veren yoktan yaratan anlamına geliyor belki biraz rahatlarsın

ÇİĞDOŞ bakalım senin minikler uslu durucak mı ay doktor için ne zor he onların enselerini yakalamak...
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Ya valla çok şey almadım ben aslında Geçen haftaya kadar bakıp bakıp geçiyordum. Bir tek gördüğünüz hastane çıkışını almıştık, onu da ben değil anneannesi aldı.
Haftasonu Funda için M&S gezerken snoopy'li bodylere bayıldığım için, bir de Salı günü arkadaşımla yemeğe çıkmıştık, mothercare indirime girmiş deyince bulmuşken alayım bari diyerek aldım.
Snoopyleri sonra bulamazsam çok üzülürdüm yani :sinifsinif:

Eşimin bir arkadaşından ana kucağı, telsiz falan gelecek haftaya. Onların kızı var 2 yaşını bititrdi. En yakın arkadaşımın da oğlu 5 aylık, onun eskileri geliyor torba torba. Bir sürü hediye de gelir. Aslında hiç bir şey almasak ta olur ama ilk çocuğum ve özeniyorum işte.

peliiin snoopyleri nerden aldıın? ben de Ketty ve twety hayranıyım:))) Bulsam hemen alıcam:))

Bana hiç bir yerden gelecek bir parça bişey yok((((.. Ancak hediyeler işte...

walla bende kendim alıcam ama kimsenin bişeyini giydirmem tribim yok allah şükür görümcemde oğluna aldığı güzel olanları saklamıştı benimde oğlum olursa kesin oğlansa yani bana vericek

neden kullanılmasın ki lekeli değilse temizde bence çok mantıklı

Snoopy'leri M&S'den aldım, indirimden. 5'li kısa kollu body seti şeklinde. Tweety görürsem sana haber veririm. ben de severim. Zaten bulabilirsem odayı Walt Dısney ve Loony Tunes kahramanları ile donatacağım :)))

Aslında Eltimin kız büyüdü, ondan epey şey gelebilirdi, ancak küçük elti de hamile ve benden bir ay evvel sadece... Eğer onun kız olursa hepsi ona gider, o ikisi daha samimiler çünkü:))))

Ya bebekler zaten çabuk büyüyor. 2-3 kere giyebiliyorlar çoğunu. Kosla var Allah'tan leke de kalmıyor :) Ben de giydiririm, hiç takmam. Ben küçükken Almanya'daki kuzenimin küçülmüşlerini giyerdim. Türkiye'de zor bulunan markalar falan diye de ayrıca sevinirdim :)

ÇİĞDOŞ bakalım senin minikler uslu durucak mı ay doktor için ne zor he onların enselerini yakalamak...
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

valla bir tanesinin durmayacağını biliyorum:)) ne zaman gitsem kımıl kımıl Dr doğumu bu başlatacak ve en çok bu sana çektirecek çiğdem diyo:))))))))))) diğeride bi uysalki :)) hiçç istifini bozmuyo sırt üstü yatıyo devamlı:)))))))

ama en son geçen cumartesi gittiğimde ultrasona aynen şöyle bir manzara vardı:))))))))))))))) koptum .Yarammaz olan zıplıyo dönüyo baş aşşa dönüyo:)) diğeride ona koluyla vuruyodu:))))))))))))) kıpırdama artık diye sanırım:))) nasıl güldük dr hemşire benn...sıpa bunlar :)

bugün nasıl süprizler yapacaklar bakalım annesine yaramazlar:)

Snoopy'leri M&S'den aldım, indirimden. 5'li kısa kollu body seti şeklinde. Tweety görürsem sana haber veririm. ben de severim. Zaten bulabilirsem odayı Walt Dİsney ve Loony Tunes kahramanları ile donatacağım :)))

:)) Tamam anlaştık:)))
ben geçen SMYK for kids mağazasına girdim, (Ankarada çok yaygın değil, sadece bir avm de var, İstanbul da bulursun eminim) çok cici şeyler var... Ama 16. haftaya kadar kendime söz verdiğim için almadım bişey((( kışlık tulumlar falan vardı, inanılmaz da bir indirim var... çok şirin bodyler tulumlar, hırkalar, bayıldım ben:)))

Benim eltim de hamile... Onun ki doğal yoldan. Aramızda 5,5 hafta var. Cinsiyet için 2-3 haftası var daha.
ben ilk hamile kalayım diye az dua etmedim. 4 sene tedavi gördüm, gözünün içine baktım her görüşümde ne zaman haberi verecek diye :) Eşimin tek kardeşi var ve aralarında 7 yaş var. Eltimle aynı yaştayız ama öyle çok sıkı fıkı olamadık. Ayda bir falan görüşürüz. Çocuklar olduğunda pek sık görüşemeyecekler diye üzülüyorum. Kuzen sonuçta. Aynı yaşta hem de.

yokmu merve teyzesi ona bi süpriz yapar belki ne dersin

Oyyy Merve teyzesiiiii:))) kendi ufalanlarını mı yollucan teyzoşşş:)))) amaniiin))))

aaaa aklıma ne geldiii, annem benim bi zıbınımı bir de pelerinim vardı onu saklamış:))) bebeğime ilk o zıbını mı giydirsem acaba:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…