Ezgicim bizimki de 15. haftada göstermedi, biz de kız sandık. Baktık baktık pipi göremedik diye :)
1 hafta sonra süprizz bacakların arasında bir fazlalık. Ben inatla 2 gün sonra tekrar baktırdım, aynen orada duruyordu.
Haftaya Cuma tekrar randevumuz var oğlumla. Bu sefer iyice belirgin olur herhalde. Doktor %95 erkek diyor. %5 kız çıkarsa çok şaşırırım herhalde. kendimi tutumadım ve mothercare'den 3-4 paket body aldım bile, dinazorlu, arabalı falan kaydirigubbakcemile3
fundaaaaaaaaaaaaaaa
bence yaptırmamakta hata etmişsin bir doktor sana hamileliğinde zarar verebilecek bir iğne yazmaz iki herhangi bir gıda zehirlenmesi olsa bebekte zehirlenecekk....yani bence kendi kafana göre iş yapacaksan doktora sorma canım boşu boşuna kafan karışmasın....akşam ben ysanırım yumurtadan zeh irlendim bütün vücudum para para kabardı doktorumu aradım avil diye bir iğne vurdur dedi ama ben vurdurmadım çünki bebeğime yan etkisi olur diye korktum kızlar bebeğim etkilenmemiştir dimi çok korktum akşam ona birşey olacak diye evde yanlızdımda eşim bir iş yemeğindeydi baya panikledim yani ...
birde benim göhüslerim çok sızlıyor bu günlere yine sizdede oluyormu acaba 12.haftadan sonra plesenta pregesteronu kendisi üretiyormuş acaba o yüzdenmi başladı bu göhüsler yine sizce??
çok normal tatlım böle olması sonuçta iki kişi var orda onlar yer kaplayınca mide de mesenaede sıkışıyo bunun tek çözümü az az ye sık sık ye olur mu tatlişkomGÜNAYDINNNNNNN MİNNOŞLARIN ANNELERİİİa.s.a.s.
MİĞDEM BENİ MAHFEDİYOO KIZLAR NE YESEM TÜM TÜM DURUYO SANKİ SİNDİREMİYORUMM,GERİ ÇIKICAK GİBİ((((((((((8
BUGÜN 17:00 DE ENSE ÖLÇÜMÜMÜZ VAR:)))))))) HAYIRLISI OLSUN HAKKIMIZDAA
ay walla ya dimi sakalı abartmışlar recep ivedik gibi hahahahahkaydirigubbakcemile3acılı değildi ama işte.. çok narin bir midem var kahrediyo beni..
ya varya o sahne aslında en vurucu sahne olarak düşünülmüş.. ama keşke sadece 3 gün bekletilmiş bir sakalı olsaydı çok daha inandırıcı olurdu.. bide keşke hiç konuşmasaydı.. aşkım bile izledi dün akşam ara ara.. o sahnede çok güldü..
canım belirti için daha çok erken zamanı var dahamerhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. öncelikle tebrik ederim inşallah sağ salim kavuşursunuz bebişlerinize. kızlar benim ilk tüp bebek denemem ve bugün transfer olalı 4 gün oldu. gebeliğe dair önemli bir belirti yok. bu normal mi? sadece göğsüm şiş ve acıyor.deneyimlerinizi yazar mısınız lütfen.
ahh canım ya daha doğru dürüst inanamadık ki anneliğimize normaldir duygulanmaneeevetttt güzel anneler ve güzel bebekler yakışıklı bebeklerin listesi gelsin miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi: alkisalkisalkis[/QUO
ya kızlar ne oluyor bana anlamadım şu tablo bile beni hüzünlendiriyor hepimiz neler çektik nlerden medet ummadık hergün rabbime dua ediyorum şükürler olsun bizede bu duyguyu tattırıyor olmayan herkese nasip eylesin ayyyy ben buğün çok duygusalım((((((((
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:aynen canım ya.. Ben de her gördüğümde böyle istem dışı gülümsüyorum.. O kadar güzel ki herşey herkes için.. Büyük allahım hiç bozmasın inşallah..
sizi çılgınlar siz duramıyorsuuz dimi almadan funda ve senEzgicim bizimki de 15. haftada göstermedi, biz de kız sandık. Baktık baktık pipi göremedik diye :)
1 hafta sonra süprizz bacakların arasında bir fazlalık. Ben inatla 2 gün sonra tekrar baktırdım, aynen orada duruyordu.
Haftaya Cuma tekrar randevumuz var oğlumla. Bu sefer iyice belirgin olur herhalde. Doktor %95 erkek diyor. %5 kız çıkarsa çok şaşırırım herhalde. kendimi tutumadım ve mothercare'den 3-4 paket body aldım bile, dinazorlu, arabalı falan kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar ben de rahatlamak istiyorum. bana yarsım edin lütfeeeeen.
Ya valla çok şey almadım ben aslındaGeçen haftaya kadar bakıp bakıp geçiyordum. Bir tek gördüğünüz hastane çıkışını almıştık, onu da ben değil anneannesi aldı.
Haftasonu Funda için M&S gezerken snoopy'li bodylere bayıldığım için, bir de Salı günü arkadaşımla yemeğe çıkmıştık, mothercare indirime girmiş deyince bulmuşken alayım bari diyerek aldım.
Snoopyleri sonra bulamazsam çok üzülürdüm yani :sinifsinif:
Eşimin bir arkadaşından ana kucağı, telsiz falan gelecek haftaya. Onların kızı var 2 yaşını bititrdi. En yakın arkadaşımın da oğlu 5 aylık, onun eskileri geliyor torba torba. Bir sürü hediye de gelir. Aslında hiç bir şey almasak ta olur ama ilk çocuğum ve özeniyorum işte.
Eşimin bir arkadaşından ana kucağı, telsiz falan gelecek haftaya. Onların kızı var 2 yaşını bititrdi. En yakın arkadaşımın da oğlu 5 aylık, onun eskileri geliyor torba torba. Bir sürü hediye de gelir. Aslında hiç bir şey almasak ta olur ama ilk çocuğum ve özeniyorum işte.
Bana hiç bir yerden gelecek bir parça bişey yok... Ancak hediyeler işte...
ÇİĞDOŞ bakalım senin minikler uslu durucak mı ay doktor için ne zor he onların enselerini yakalamak...
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Snoopy'leri M&S'den aldım, indirimden. 5'li kısa kollu body seti şeklinde. Tweety görürsem sana haber veririm. ben de severim. Zaten bulabilirsem odayı Walt Dİsney ve Loony Tunes kahramanları ile donatacağım :)))
yokmu merve teyzesi ona bi süpriz yapar belki ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?