valla bir tanesinin durmayacağını biliyorum:)) ne zaman gitsem kımıl kımılDr doğumu bu başlatacak ve en çok bu sana çektirecek çiğdem diyo:))))))))))) diğeride bi uysalki :)) hiçç istifini bozmuyo sırt üstü yatıyo devamlı:)))))))
ama en son geçen cumartesi gittiğimde ultrasona aynen şöyle bir manzara vardı:))))))))))))))) koptum .Yarammaz olan zıplıyo dönüyo baş aşşa dönüyo:)) diğeride ona koluyla vuruyodu:))))))))))))) kıpırdama artık diye sanırım:))) nasıl güldük dr hemşire benn...sıpa bunlar :)
bugün nasıl süprizler yapacaklar bakalım annesine yaramazlar:)
Oyyy Merve teyzesiiiii:))) kendi ufalanlarını mı yollucan teyzoşşş:)))) amaniiin))))
aaaa aklıma ne geldiii, annem benim bi zıbınımı bir de pelerinim vardı onu saklamış:))) bebeğime ilk o zıbını mı giydirsem acaba:))
SMYK not ettim hemen :) Bu haftasonu bakarım mutlaka. Kışlık tulum almak lazım. Bizimkiler kış bebeği, üşümesinler :)))
benim annem öle bişey yapmamış maalesef çift taraflı minik sten yorganım var bi taraf pembe bi taraf mavi
ona yeni ciciler olcak
Ben de kış bebeğiyim. Geceleri üzerimi örtmeden uyuyamam. Yazın pikeye bile sarınırım ne kadar sıcak olursa olsun. Bir de omzum açık kalmayacak. Askılı gecelik falan giyemiyorum. Kışın doğmakla alakası var mıdır acaba :)
Kızlarrr
isim önerileriniz nedir
kız erkek
benim kız diye isim bulmuştum e şimdi erkek
dila
alya
nida
hira
Ben de kış bebeğiyim. Geceleri üzerimi örtmeden uyuyamam. Yazın pikeye bile sarınırım ne kadar sıcak olursa olsun. Bir de omzum açık kalmayacak. Askılı gecelik falan giyemiyorum. Kışın doğmakla alakası var mıdır acaba :)
Bana hiç bir yerden gelecek bir parça bişey yok((((.. Ancak hediyeler işte...
valla bir tanesinin durmayacağını biliyorum:)) ne zaman gitsem kımıl kımılDr doğumu bu başlatacak ve en çok bu sana çektirecek çiğdem diyo:))))))))))) diğeride bi uysalki :)) hiçç istifini bozmuyo sırt üstü yatıyo devamlı:)))))))
ama en son geçen cumartesi gittiğimde ultrasona aynen şöyle bir manzara vardı:))))))))))))))) koptum .Yarammaz olan zıplıyo dönüyo baş aşşa dönüyo:)) diğeride ona koluyla vuruyodu:))))))))))))) kıpırdama artık diye sanırım:))) nasıl güldük dr hemşire benn...sıpa bunlar :)
bugün nasıl süprizler yapacaklar bakalım annesine yaramazlar:)
Sevgiii senin oğlun olursa benimki ile adaş olacak o zaman. Eşimle evlenir evlenmez karar vermiştik biz: kız olursa Selin, erkek olursa Kaan olsun diye.
Şimdi Kaan olacağı kesinleşti ya öyle seviyoruz oğlumuzu.
Merve ben 11 Aralık doğumluyum.
Sevgiii senin oğlun olursa benimki ile adaş olacak o zaman. Eşimle evlenir evlenmez karar vermiştik biz: kız olursa Selin, erkek olursa Kaan olsun diye.
Şimdi Kaan olacağı kesinleşti ya öyle seviyoruz oğlumuzu.
Merve ben 11 Aralık doğumluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?