2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

çiğdemmmm yaaaaaaaaaaaaaaaa maşşallah ya maaşallah allah sizi nazardan korusun mucize ya içinde iki bebek var
ay allahım ya süperler walla öle yapıordur he dur azcık tepinme diodur hahahahahakaydirigubbakcemile3

SMYK not ettim hemen :) Bu haftasonu bakarım mutlaka. Kışlık tulum almak lazım. Bizimkiler kış bebeği, üşümesinler :)))

benim annem öle bişey yapmamış maalesef çift taraflı minik sten yorganım var bi taraf pembe bi taraf mavi

ona yeni ciciler olcak

SMYK not ettim hemen :) Bu haftasonu bakarım mutlaka. Kışlık tulum almak lazım. Bizimkiler kış bebeği, üşümesinler :)))

evet evet:)) Kadife tulumlar :))) yaw ayakları kapalı ya onların, o patiklerin altına pati izi işlemişler.. Çok şirinlerdiiiiiiiiiiiiii... ayyyy, valla depreştim, gidip almasam iyi he

Ben de kış bebeğiyim. Geceleri üzerimi örtmeden uyuyamam. Yazın pikeye bile sarınırım ne kadar sıcak olursa olsun. Bir de omzum açık kalmayacak. Askılı gecelik falan giyemiyorum. Kışın doğmakla alakası var mıdır acaba :)

aaaa, ben de kış bebeğiyim, hem de sarıkamışın kışında doğmuşum:)))))) ben de senin gibiyim:))

olabilir cnm bende aynıyım illa üstümde bi pike olucak ve 21 ocak doğumluyum

tam kış bebeği sen ne zamandı

Sevgiii senin oğlun olursa benimki ile adaş olacak o zaman. Eşimle evlenir evlenmez karar vermiştik biz: kız olursa Selin, erkek olursa Kaan olsun diye.
Şimdi Kaan olacağı kesinleşti ya öyle seviyoruz oğlumuzu.

Merve ben 11 Aralık doğumluyum.

Bana hiç bir yerden gelecek bir parça bişey yok((((.. Ancak hediyeler işte...

ay ben alırım aşkıma, aaaa aşkolsun.. ona cicili bicili yelekler örer teyzesi..

ay yerim ben onları ya.. çek şu resimlerini artık ya.. bizde görelim.. aaa

canım benim ne güzel olur valla.. ya erkek ismi hiç düşünmemişiz bir tek Kaan var..bakalım hayırlısı olsun.

kasım annesi olmazsan eğer birlikte doğum günü kutlarsınız cicim

kızlar ben nisan doğumluyum.. ama bende üstüm açık hiç uyuyamam..özellikle kollarım çok üşür..
ama ayaklarımda yanar.. genelde popomun üstü örtülü gerisi açıktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…