saol tatlım araştırmak lazım ya şu isim işi benim için çok önemlimervecim erkek ismi yok ya.. dur bi zorlayım..
erva
ilker
bora
beren
enes
mert
kızlar ben nisan doğumluyum.. ama bende üstüm açık hiç uyuyamam..özellikle kollarım çok üşür..
ama ayaklarımda yanar.. genelde popomun üstü örtülü gerisi açıktır..
Filiz, senin şu avatardaki rwsime bakınca aklıma ne geldi:)))) Karnımızda bi fermuar olsa, arada açıp baksak ehe hehe:)))) O avatardaki sıpa açmış ne güzel pipişine bakıyo
offf ibo çoştu show da döktürüyo sesinden başka hiçbişeyini sevmiyorum şu adamın ama sölüyu be kardeşim
ben her tür müzik dinlerim rock ve ağır metal hariç
emra aydını da severim demet akalını da şebnem ferahıda soner saırkabadayıyıda
sezen nilüferi kayahanı
Fundacım aŞkı memnuyu ızledın mı dıcektım..
günaydın fıstıklarrrr bizimde cinsiyetimiz kesinleşti teyzeleri erkek dün pipisinin fotosunu çekti dr amcamız babamız için rabbim ne verirse hayırlısını versin hepimiz sağlıklı bebeişler dünyaya getirelimmmmm inş
gözün aydın canım bir erkek daha nüfüsa girdi bakalım sıradaki kim acaba?eyvahedigeldismile
ya ben nefret ediyorum o adamdan.. bi ondan mali den .. uyuzlar ikiside.. bende arabeks hariç hepsini dinlerim... ama mesela orhan babayı severim..
Kızlarrr
isim önerileriniz nedir
kız erkek
benim kız diye isim bulmuştum e şimdi erkek
dila
alya
nida
hira
evet arkadaşım a bizim şansımıza biraz geç olacak heralde ama olsuncnm valla hatırlarsan bana 12.haftada erkek dediler.sonraki seferlerde ben başka dr.a gittim ordada hiç göstermedi.3 seferdir göstermiyor.dr.kız olabilir dedi ama kesinleşmedi. gidiyorum bebek uyuşuk hareket etmiyo.limonata içiyorum,profiterol yiyorum aynı anda.ama yok.popsunun üstüne oturuyo.kımıldamıyor. gidip yürüyoz 15 dk geliyoz bu sefer amuda kalkmış ama yine gözükmüyor :)))) boşver geç öğrenelim kesin olsun.ben çok iyi prof.ların bile yanıldığını gördüm. hatta benim eski çalıştığım hastanede çok ünlü bir dr.bebek için kız demiş.bebek doğunca doğumhanede teyze diyoki ama bu erkek bi bakıyoruz gerçekten erkek.kadın fırlayıp yakınlarına söylüyo koridorda.meğerse aile urfalıymış.hemen oda süsleri değişiyo. herşey değişiyo.dede çok mutlu tabi nerdeyse koridorda halay çekiceklerdi:))) sonra erkek deyip kz çıkanda duydum.
sağlıklı,eli ayağı düzgün hayırlı olsunda gerisi önemli değil.
zaten hazırıklara başlamak için biraz daha beklicez.yani ben beklemeyi düşünüyorum.28.haftaya kadar filan. o zaman netleşir heralde.
ben bide tersini düşünüorumEZGİMM; bu bebiş çok nazlandı annesi yaaaa, bak diyim sana kız bu:)))))
neden pişman oldun cicimmmBu sabah kahvaltı olarak bir simit (pastaneden) ve bir elmalı ponçik yedim.
Çok pişmanım akannehir
gözün aydııın arkadaşıımmgünaydın fıstıklarrrr bizimde cinsiyetimiz kesinleşti teyzeleri erkek dün pipisinin fotosunu çekti dr amcamız babamız için rabbim ne verirse hayırlısını versin hepimiz sağlıklı bebeişler dünyaya getirelimmmmm inş
hhhhh böyleyse süperrrŞimdi aklıma bişey geldiiii,,
Bu embriyolog teyzeler veya amcalar spermleri ayırırken doğal olarak en hareketli olanları alıyolar ya yanii en fırlama gözükeni.... Hep bu yüzden bu erkek hakimiyeti.... Y kromozomu taşıyan spermler daha hızlı ve daha hareketli oluyormuş... X kromozomlu olanlar da biraz daha yavaş:)))) Bi de tabi bir çogunuz amman spermler çok olsun diye kocaları besiye aldınız di miiiii :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
beni sinir etti o mezarlık sahnesiiiii merveeeeeeekızlar aşkı memnunun finali hakkında ne düşünüyosunuz muhabbet olsun bari sabah sabah sel ölüm trafik kazaları şehitler derken aklıma gelen en geyik konu bu walla
işte erkek olup tembelliğinden saklamıordur sevgimmezgicim ama nazlı çıktı bu kız ya.. bence kesin kız.. ne demişler yüğüdin malı meydanda olur.. erkek olsa çoktaaaaaaan gösterirdi..
olsun tatlımmmm kız olsa da hoş olur dinozorlu body bişiiicik olmaz..Ezgicim bizimki de 15. haftada göstermedi, biz de kız sandık. Baktık baktık pipi göremedik diye :)
1 hafta sonra süprizz bacakların arasında bir fazlalık. Ben inatla 2 gün sonra tekrar baktırdım, aynen orada duruyordu.
Haftaya Cuma tekrar randevumuz var oğlumla. Bu sefer iyice belirgin olur herhalde. Doktor %95 erkek diyor. %5 kız çıkarsa çok şaşırırım herhalde. kendimi tutumadım ve mothercare'den 3-4 paket body aldım bile, dinazorlu, arabalı falan kaydirigubbakcemile3
bende tweetyyyyyyyyyyyyy istioruumm...peliiin snoopyleri nerden aldıın? ben de Ketty ve twety hayranıyım:))) Bulsam hemen alıcam:))
sennn sallama eltileriiiiAslında Eltimin kız büyüdü, ondan epey şey gelebilirdi, ancak küçük elti de hamile ve benden bir ay evvel sadece... Eğer onun kız olursa hepsi ona gider, o ikisi daha samimiler çünkü:))))
ayyy süperrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaavalla bir tanesinin durmayacağını biliyorum:)) ne zaman gitsem kımıl kımılDr doğumu bu başlatacak ve en çok bu sana çektirecek çiğdem diyo:))))))))))) diğeride bi uysalki :)) hiçç istifini bozmuyo sırt üstü yatıyo devamlı:)))))))
ama en son geçen cumartesi gittiğimde ultrasona aynen şöyle bir manzara vardı:))))))))))))))) koptum .Yarammaz olan zıplıyo dönüyo baş aşşa dönüyo:)) diğeride ona koluyla vuruyodu:))))))))))))) kıpırdama artık diye sanırım:))) nasıl güldük dr hemşire benn...sıpa bunlar :)
bugün nasıl süprizler yapacaklar bakalım annesine yaramazlar:)
öyle deme balımmmBenim eltim de hamile... Onun ki doğal yoldan. Aramızda 5,5 hafta var. Cinsiyet için 2-3 haftası var daha.
ben ilk hamile kalayım diye az dua etmedim. 4 sene tedavi gördüm, gözünün içine baktım her görüşümde ne zaman haberi verecek diye :) Eşimin tek kardeşi var ve aralarında 7 yaş var. Eltimle aynı yaştayız ama öyle çok sıkı fıkı olamadık. Ayda bir falan görüşürüz. Çocuklar olduğunda pek sık görüşemeyecekler diye üzülüyorum. Kuzen sonuçta. Aynı yaşta hem de.
oncaa yıldırrr psikoloji ile içiçeyimmmmBen de kış bebeğiyim. Geceleri üzerimi örtmeden uyuyamam. Yazın pikeye bile sarınırım ne kadar sıcak olursa olsun. Bir de omzum açık kalmayacak. Askılı gecelik falan giyemiyorum. Kışın doğmakla alakası var mıdır acaba :)
kız ezgi bi sattir napıyosun sen şekerim:)) yine yazmak için malzememi araklıyosun:)))
ezgim nie sesin çıkmıo yavrucum
naber SAT arkadaşım......nasılsın bakalım bugün
size komik bir anı anlatayım bu konu ile ilgili:))))
Ünversitede okurken arkadaşlarla bi bara gittik, yiyip içip eğlenirken birden bi parça çalmaya başladı.. "ayyy, bu ne yaaa arabesk çekecek halde değilim, burası da bi garip yer oldu, bu ne şimdi" falan diye yakınmaya başladım:)))) tam da söyleyenlerin önünde bir masada oturuyoruz, çocuk duymuş söylediklerimi:))) Neyse bir ara müzük kesildi, benim sesim nasıl çıkıyor avaz avaz.... "batsın bu dünyaaaa, bitsin bu rüyaaa, ağlatıpta gülene yazıklar olsuuuun"
:roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:):):):):)
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile seni ordan böyle çıkarmak gerekmişşş o zamannn:):):)
bu arada fundaaaam sen de mi topik açtıınn
ben isminin yanında + olanların topik açtıkları için + işareti aldıklarını düşünüordum hep ama
senin topik açtığını hiç görmedimm ben mi görmedim ki..
ay kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr çok ilginç bişii olduu..
evdeyim kapılar açık cuma selası okunuorduuuu
birden içime bişii olduu böyleeeee bi huzurrr
hepimiz çok mutlu olalım olur muuuuuuuuuu....
ay kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr çok ilginç bişii olduu..
evdeyim kapılar açık cuma selası okunuorduuuu
birden içime bişii olduu böyleeeee bi huzurrr
hepimiz çok mutlu olalım olur muuuuuuuuuu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?