2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

offf ibo çoştu show da döktürüyo sesinden başka hiçbişeyini sevmiyorum şu adamın ama sölüyu be kardeşim

ben her tür müzik dinlerim rock ve ağır metal hariç

emra aydını da severim demet akalını da şebnem ferahıda soner saırkabadayıyıda
sezen nilüferi kayahanı

mervecim erkek ismi yok ya.. dur bi zorlayım..
erva
ilker
bora
beren
enes
mert
saol tatlım araştırmak lazım ya şu isim işi benim için çok önemli
kızlar ben nisan doğumluyum.. ama bende üstüm açık hiç uyuyamam..özellikle kollarım çok üşür..
ama ayaklarımda yanar.. genelde popomun üstü örtülü gerisi açıktır..

hahahakaydirigubbakcemile3 değişik bi yatış şekli

ya ben nefret ediyorum o adamdan.. bi ondan mali den .. uyuzlar ikiside.. bende arabeks hariç hepsini dinlerim... ama mesela orhan babayı severim..

Fundacım aŞkı memnuyu ızledın mı dıcektım..

ızledim tatlım, yarı uykulu halede.. Benim için çok bişey ifade etmiyor, Tv izlemem ben pek... Eşim evde olmadığı zamanlarda günlerce Tv açmadığım olur:)) bi zevkim sadece sabah kahvaltı ederken sabah haberlerini izlemek:)

gözün aydın canım bir erkek daha nüfüsa girdi bakalım sıradaki kim acaba?eyvahedigeldismile

kızlar ben bide şeye hasta oluyorum belki dedikodu gibi olucak ama girip benim şunum var şölemi diye sorup günaydın bile yazamayan arkadaşlara kırılmıyor değilim açık sözlü bir insanım bu zamanda kadar tuttum söliim dedim içimde biriktirmeyi sevmem çünkü

kimse üstüne almasın ama selam sabah olmadan şık olmuyor yani

ya ben nefret ediyorum o adamdan.. bi ondan mali den .. uyuzlar ikiside.. bende arabeks hariç hepsini dinlerim... ama mesela orhan babayı severim..

size komik bir anı anlatayım bu konu ile ilgili:))))

Ünversitede okurken arkadaşlarla bi bara gittik, yiyip içip eğlenirken birden bi parça çalmaya başladı.. "ayyy, bu ne yaaa arabesk çekecek halde değilim, burası da bi garip yer oldu, bu ne şimdi" falan diye yakınmaya başladım:)))) tam da söyleyenlerin önünde bir masada oturuyoruz, çocuk duymuş söylediklerimi:))) Neyse bir ara müzük kesildi, benim sesim nasıl çıkıyor avaz avaz.... "batsın bu dünyaaaa, bitsin bu rüyaaa, ağlatıpta gülene yazıklar olsuuuun"
:roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hmm hmmmm başlıoruuuummmmmmmm:):) herkese günaydıınnnnnnnnn:))

evet arkadaşım a bizim şansımıza biraz geç olacak heralde ama olsun
dediğin gibi kesin olur die kendimi avutuyoruumm:))
bir tek kıyafet beğeniorum ama alamıorum ona üzülüorum:))

EZGİMM; bu bebiş çok nazlandı annesi yaaaa, bak diyim sana kız bu:)))))
ben bide tersini düşünüorum
totosunu sağından soluna çeviremior sürekli yatışş tembellll kesin erkek diorrum:):)
sonra hiç düşünmüor ya bu insanlar merak edior gösteriveriiim demiorr galesizzz yani:):)
şimdi bi daha düşün kız mı erkek mi:):)

Bu sabah kahvaltı olarak bir simit (pastaneden) ve bir elmalı ponçik yedim.
Çok pişmanım akannehir
neden pişman oldun cicimmm
afiyett olsunnnnnn:))
gözün aydııın arkadaşıımm
seninde içine doğan oldu sanırım öyle htırlıorum
sağlıkla kucağına alman dileğiyle....
hhhhh böyleyse süperrr
çünkü benim eşiiimin doğası ağırrr
onun x si de y side ağırdır kesin yavaaaaaaşşş:):)
o zaman kız olabilir:):)
kızlar aşkı memnunun finali hakkında ne düşünüyosunuz muhabbet olsun bari sabah sabah sel ölüm trafik kazaları şehitler derken aklıma gelen en geyik konu bu walla
beni sinir etti o mezarlık sahnesiiiii merveeeeeee
ben hep ben hep..... eeeee ne yaniiiii ben hep seni mi sevdim demek istior ne dior anlamadım:):):)
gece sattın beni şekerim geldim yoktun:):)

ezgicim ama nazlı çıktı bu kız ya.. bence kesin kız.. ne demişler yüğüdin malı meydanda olur.. erkek olsa çoktaaaaaaan gösterirdi..
işte erkek olup tembelliğinden saklamıordur sevgimm
o zaman çıkınca çok fena pataklıcam çünküü:))

olsun tatlımmmm kız olsa da hoş olur dinozorlu body bişiiicik olmaz..
herhalde biz de 17. haftada falan ancak göreceğiz bakalımm..
en kötü 22 de kesin görürüz dedi doktor
ben de dedim 22 e kadar bekliceksek hiç göstermesin sıpa doğunca renk ayırmadan giyer kıyafetlerini napiimmm...:))
peliiin snoopyleri nerden aldıın? ben de Ketty ve twety hayranıyım:))) Bulsam hemen alıcam:))
bende tweetyyyyyyyyyyyyy istioruumm...
ulen hakkaten kırsaldayım ne mother care ne m&s ne bişiii
anca bücürükkkk burda:):):)
işin yoksa izmire taşın her hafta sonu
taşınıcam ben ya kızlarrr içimden antalya yada bursa geçior nieyse:):)

Aslında Eltimin kız büyüdü, ondan epey şey gelebilirdi, ancak küçük elti de hamile ve benden bir ay evvel sadece... Eğer onun kız olursa hepsi ona gider, o ikisi daha samimiler çünkü:))))
sennn sallama eltileriiii
dışla onlarıııı:))))
şimdi de kaptırrr kıyafetleriiiiiii:)))))
ayyy süperrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaa
iki tane hakkaten mucizeeee
bugünkü kontrolünüzde ii geçerrrr hiç endişelenmeee canım..

öyle deme balımmm
benim annemlerde amcamlarla seyrek görüşür 2 elti biraz uzaklardır ama benim en sevdiğim kuzenimdir amcamın kızı..
çocuklar büyüyünce kendileri belirlior ilişkilerini çok da sallamıorlar aileleri
onlar birbirlerini severlerse sizi çok önemsemeyebilirler...
oncaa yıldırrr psikoloji ile içiçeyimmmm
hiç böyle bi yaklaşımmla karşılaşmamıştımmm...
ama ciddi ciddi ilgimi çekti
araştırıcam...
kız ezgi bi sattir napıyosun sen şekerim:)) yine yazmak için malzememi araklıyosun:)))

ezgim nie sesin çıkmıo yavrucum

ya sanki geçmişi okumayıp yazmazsam saygısızlık yapacakmışım gibi geliyorr
o yüzden hergün neredeyse 1 saatim buna gidiorrr:):):)
diorum ya acaba 1 haftalık taile gidince napıcam
o zaman okkumam artık geçmişi iz önemli bişii varsa bana iletirsiniz anlaştık mı:):)

ooooohhhhhhhhh bittiii.....:):):):)
şimdi aranıza katılabilirim...

mervecim, ben baştan beri kız diyordum hep, zaten iki isim bulmuştuk... erkek için de Argun Can düşünmüştük,,, Sonra argundan vaz geçtik, anlamı çok da iç açıcı değilmiş diye, ve ben ya erkek olursa diye telaşlandım... Ama çok da isim bulamamıştım...

Aklıma gelenler,
Doruk, Ayaz, Ateş, Rüzgar, kuzey
Kız için de Tanem ki inşallah hayırlısıyla kızımın ismi olacak, bi de Özgecan demiştik:))

:):):):):)
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile seni ordan böyle çıkarmak gerekmişşş o zamannn:):):)
bu arada fundaaaam sen de mi topik açtıınn
ben isminin yanında + olanların topik açtıkları için + işareti aldıklarını düşünüordum hep ama
senin topik açtığını hiç görmedimm ben mi görmedim ki..

ay kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr çok ilginç bişii olduu..
evdeyim kapılar açık cuma selası okunuorduuuu
birden içime bişii olduu böyleeeee bi huzurrr
hepimiz çok mutlu olalım olur muuuuuuuuuu....

yok tatlım yaaa, ben yapamam öle işleri:))) Mervem açar, ben konarım anca:)))) Ama bak, ben de o + işareti çok merak ediyorum...

Şimdi bir bilene soralııııım:)))

Merveeee, şu altta topiktekilerin isimleri var ya, orda ismin yanındaki + ne demek KK kurdum:))

amin canım allah herkese huzur mutluluk versin:))her güzümüz bir öncekinden hada güzel olsun :hulya:

Canımmm, inşallah hep o huzurla kalırsın:))) amin duaların için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…