kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hahaha komiksin bacım yahu bende iboyu siyasi nedenlerden dolayı sevmem ama sesi allah için beni ihya ediyo yani tövbe tövbe mübarek cuma günü bi kulluğun yok bide müzik dinleyip kendimden geçiyorumsize komik bir anı anlatayım bu konu ile ilgili:))))
Ünversitede okurken arkadaşlarla bi bara gittik, yiyip içip eğlenirken birden bi parça çalmaya başladı.. "ayyy, bu ne yaaa arabesk çekecek halde değilim, burası da bi garip yer oldu, bu ne şimdi" falan diye yakınmaya başladım:)))) tam da söyleyenlerin önünde bir masada oturuyoruz, çocuk duymuş söylediklerimi:))) Neyse bir ara müzük kesildi, benim sesim nasıl çıkıyor avaz avaz.... "batsın bu dünyaaaa, bitsin bu rüyaaa, ağlatıpta gülene yazıklar olsuuuun"
:roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
canım güzel isimler ahhh ahh hepsi bizim sülalede var gebermeye siceler benim sevdiğim isimleri koymuşlar hep kaydirigubbakcemile3şekerim benim içime erkek doğduğu için araştırdım biraz taha, buğra ,eymen, ege, bunlar hoşuma gidiyor
Ezgi bak şimdi ben de çiğdemin senin mervenin filizn isimlerinin yanında + var
Canlarım, ben ara vericem biraz,,, 3 makina çamaşır var, ütülenecek(((((((((((((((((((( karnım aç, sabah 7.30 kahvaltı ettim, deminden beri salatalık yiyip açlığımı bastırıyorum:) Bişeyler atıştıtıp şu ütüleri bitireyim:)
Görüşürüz akşam üzeri..
kuşum akşam inan koli yapmaktan geberdim elim kolum kalkmadı çok fena oldumhmm hmmmm başlıoruuuummmmmmmm:):) herkese günaydıınnnnnnnnn:))
beni sinir etti o mezarlık sahnesiiiii merveeeeeee
ben hep ben hep..... eeeee ne yaniiiii ben hep seni mi sevdim demek istior ne dior anlamadım:):):)
gece sattın beni şekerim geldim yoktun:):)
...
ii yaptın fıstık kociş gidinc gel yineiyiyim şekerim kocişi bekliyorum yemeğe yağmur yağıyor şıkır şıkır onu bekliyorum gelmek üzeredir bende bir girim bakim dedim bizim kızlar napıyor diye
saol tatlım yazdım kenara bence tanem olsunözgecan değilmervecim, ben baştan beri kız diyordum hep, zaten iki isim bulmuştuk... erkek için de Argun Can düşünmüştük,,, Sonra argundan vaz geçtik, anlamı çok da iç açıcı değilmiş diye, ve ben ya erkek olursa diye telaşlandım... Ama çok da isim bulamamıştım...
Aklıma gelenler,
Doruk, Ayaz, Ateş, Rüzgar, kuzey
Kız için de Tanem ki inşallah hayırlısıyla kızımın ismi olacak, bi de Özgecan demiştik:))
aminnnnnnnnnnnnnnnn temiz kalplim amin inşallahay kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr çok ilginç bişii olduu..
evdeyim kapılar açık cuma selası okunuorduuuu
birden içime bişii olduu böyleeeee bi huzurrr
hepimiz çok mutlu olalım olur muuuuuuuuuu....
yok tatlım yaaa, ben yapamam öle işleri:))) Mervem açar, ben konarım anca:)))) Ama bak, ben de o + işareti çok merak ediyorum...
Şimdi bir bilene soralııııım:)))
Merveeee, şu altta topiktekilerin isimleri var ya, orda ismin yanındaki + ne demek KK kurdum:))
bilgeeee nerdeeeeeeeeee
bugün patron kıskancında sanırımmmm...
kızlar ya en yakın arkadaşımın düğünü var bir kültür merkeznin salonunda olucak
şu an show da seda sayanın giydiği gibi bi elbise diktirsem 7,5 aylık olucam karnım çıkmaz işte kapatır ne güzel dimi
hem hep hamilelere robadan elbise dikiyolar klasik olmamış olur evdekiler bi baskın da bana fikir versin
kuzuumm elbise güzel ama çok uzun bence
sen inceciksin o zamanda ince kalırsın bacakların özellikle
bence bu elbisenin dizinde olanını diktir
arkasıda güselll çoook:) benim gelinliğimin arkasıda öyleydi çok rahat oluor bütün ağırlığı o arkada ki ipler alıor..
size komik bir anı anlatayım bu konu ile ilgili:))))
Ünversitede okurken arkadaşlarla bi bara gittik, yiyip içip eğlenirken birden bi parça çalmaya başladı.. "ayyy, bu ne yaaa arabesk çekecek halde değilim, burası da bi garip yer oldu, bu ne şimdi" falan diye yakınmaya başladım:)))) tam da söyleyenlerin önünde bir masada oturuyoruz, çocuk duymuş söylediklerimi:))) Neyse bir ara müzük kesildi, benim sesim nasıl çıkıyor avaz avaz.... "batsın bu dünyaaaa, bitsin bu rüyaaa, ağlatıpta gülene yazıklar olsuuuun"
:roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr çok ilginç bişii olduu..
evdeyim kapılar açık cuma selası okunuorduuuu
birden içime bişii olduu böyleeeee bi huzurrr
hepimiz çok mutlu olalım olur muuuuuuuuuu....
canım benim arkadaşımın da düğünü var.. 18 temmuzda.. orduevinde yemekli olacak.. topu topu 80 kişi çağırmış.. kesin şık olmam lazım.. hoş bu göbekle napıcam bilmiyoyum..kızlar ya en yakın arkadaşımın düğünü var bir kültür merkeznin salonunda olucak
şu an show da seda sayanın giydiği gibi bi elbise diktirsem 7,5 aylık olucam karnım çıkmaz işte kapatır ne güzel dimi
hem hep hamilelere robadan elbise dikiyolar klasik olmamış olur evdekiler bi baskın da bana fikir versin
ahh cnm bnm çok naiksin ama bnm o zamanda shrek gibi ayaklarım olur kıza nası giycem cicim ama o kadarda uzun olmaz bilekerimde olur ama altına babet falan giyersem yerle aynı hizada yaptırcam kıro gibi babet gözükmesin
kızlar ya en yakın arkadaşımın düğünü var bir kültür merkeznin salonunda olucak
oh afiyet olsun eniştemeslm kızlar kociş gitti ben geldiiiiiiimm
ay ilk programda giydiği nur yerlitaş elbisesi her tarafından boncukalr zincirler sarkan bittim o elbiseyeaşkolsunnn shrek olur mu hiç
ben pek severim sadece göbeği olup sırtı bacakları inceceik anneleri
sen bilirsin cnımcım rahat edicem dersen uzun yaptır
u kadının ilk programlarından birinde giydiği pudra rengi bi elbisesi vardı o da çok hoştu
pudra rengi çok moda zaten bu sezon..
şekrim ben stilistim sedanın elbisesi güzel yanlız boyun uzunsa gider kısa ise diz hizasında yaptır. uzun elbise istersende ilerde kısalttırabilirsin ama kesinlikle roba tarzı yaptır
oh afiyet olsun enişteme
sağol canım teşekkü ederim..
cnm bende modelistim hahahah ne güzel bi şirket kuralım seninle
boyum 1,63 ama dolgu topukla dengelemeyi düşünüyorum ya robadan modellerden bıktım ya
bide elbiseyi pudra pembesi ve geri kombinesi istiyorum çizdim ama nası yüklerim ki buaray o daha farklı bir model
scanner olsa yüklerdim tühh
kızlar merhaba,
Allah muhabbetinizi arttırsın, size yetişemiyorum.
troit tahlillerini istemişti dr.um. dün tahliller için hast.gittim. bebişimi gördüm. inanılmaz bir şey buya. kendimi ilk hamile kalmış insan gibi şanslı hissettim. ultrasondan sonra dr. tahlilli yazdı ve ben kan vermeye gitmeden elimde bebiğimin resmi ile ağzım kulaklarımda hast.den çıktım. eşime bebeğimizin iyi olduğunu söylerken,tahlil sonuçları nezaman diye sorunca ben dumur oldum. "hee ben tahlil yaptırmaya gelmiştim değilmi!!!!"
anlıyacağınız insanın aklı gerçekten başından gidiyor.
Allahım bu mutluluğumuzu daim etsin. ne müthiş bir duygu bu yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?