2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

eveeeet şimdik gördüm o pipişi ayu benimkinin nesi var acaba sıpa cumayı beklemesemmi napsam yaaaaaaaaa
beklemek yap bi kaçamak
walla ben pipiyi bişey yapmicam ama totoyu yapacaklar var .))
canım ben de bursadan yapmayı düşünüyorum alışverişi ahh bir cinsiyet belli olsun da hayırlısıyla
buluşup bursaya mı gitske bak bide bursa zirvesi çıktı
biz bugün 15. haftaya giriyoruz teyzeleriiiiiiiiiiiiiii

maaşallah kuşum maaşallah

haa, Zeynep kapalı çarşının oralarda uzun çarşı denen bir yer var, bir de heykel de sönmez sarayı var, onun alt katlarına da bak:))) ve sönmezin önündeki alt geçide de:)))

Ben Bursanın kurduyum, 17-18 yıl orada yaşadım:)))) Ankara ya ise henüz tam alışmış sayılmam((

artık beminkisi oliş olursa senin kıza göz koyarım şekerimmmm
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Benim kızı kaptılar cicim:)))))))) Ezginin ki erkek olursa hiç şansınız yok, o erken davrandı, istedi kızımı:)))))) Dua edin de ezginin kızı olsun:))))) ( Ay senin de kızın olsun yaaa)

:)) bizim sülede de kız yoğunluğu var:)) ben tek kızım ama, ananemde 4 kız bir oğlan, babaannemde 6 kız iki oğlan, teyzemin birinde 3 kız bir oğlan, dayımda 4 kız 2 oğlan:))) Bu hep böyle gidiyor:))) Ama eşimin tarafında da erkek var hep.. eşim 3 erkek kardeş, bu kardeşlerin ilk çocukları erkek... Hala yok, amca çok:)))[/QUOTE]

ay inanmıyorum bizde öyleyiz benim sülalem kız dolu eşim 3 erkek kardeş biriniz ikiz erkekleri var diker kaynımın eşi hamile ve oda erkek ekimde doğum yapacak ve eişmin sülalesi erkek kaynıyor

ben oğlumun turşunu kurucam hahahahahahahahah
he he:))) e tamam işte baaak, pipisini koparmış sayılmıyomusun he he he he:)) Kız deliii, ever oğlunu ki torun gelsin:))
ay inanmıyorum bizde öyleyiz benim sülalem kız dolu eşim 3 erkek kardeş biriniz ikiz erkekleri var diker kaynımın eşi hamile ve oda erkek ekimde doğum yapacak ve eişmin sülalesi erkek kaynıyor

Canım yaaa:) Kızın olsun valla kocanın da dilinden kurtulursun böylece...
benim eşim de kız istiyordu, haa ben de kızım olsun istedim, ama inan erkek olsaydı da, yine böyle sevinirdim... Ben en çok eşimin istediği oldu diye sevindim, gururlandım... Kız istedi benden, ben de kız doğurcam diye:)))

Sikago da yasayan sevgili Pratik Anne den harika bir video.. merak edenler icin yikanabilir bebek bezleri ve yorumlari.. TR deki markalari da yazmis postunda.

http://www.pratikanne.com/2009/08/pamuklu-bebek-bezi-videosu.html

Elimde cok arastirmalar, yazilar falan var. Tek kullanimlikla pamuk bezlerin karsilastirilmasi acisindan. Isterseniz linkleri kopyalarim. Cumle cumle cevrimeye vaktim olmaz herhalde ama genel anlamda ozetlerini de cikartabilirim. Ben aslinda olayin ekonomik kismi ile degil de bebegi daha serin tutmasi ve pisik ihtimali azaltmasi ve erkek olursa infertilite acisindan dusunuyorum. Yoksa aslinda daha zahmetli bir olay. Ama herhalde ben ayri portatif bir makine alirim bez yikamak icin.

inşallah canım benim gönlümden geçen de kız ama kız erkek ne olursa olsun evlat işte hemde zor bulunan bir evlat bazen diyorumm ki bencillik olabilir ama bizim gibi çocuk sahibi olanlarla normal yolla çocuksahibi olanlar eşit derecede mi severler çocuklarını diyorum ben daha çok sever üstüne titrerim diye düşünüyorum bilmiyorum bana öyle gibi geliyor

he he:))) e tamam işte baaak, pipisini koparmış sayılmıyomusun he he he he:)) Kız deliii, ever oğlunu ki torun gelsin:))
ay o açıdan hiç düşünemiştim :))
seni bu topiğin en araştırmacı annesi olarak seçiyorum
banada öle gelio ya biz daha farklıyız gibi gelio

merhaba en özel anneler nasılsınız? umarım hepiniz iyisinizdir ? gerçi ben arada girip okuyorum yazdıklarınızı haberlerinizi alıyorum allahım sizi ve bebeklerinizi korusun ne kadar mutlu ne kadar heyecanlısınız ne mutlu size :) arkadaşlar ben gecen ay negatif sonuç almıştım tüp bebek tedavimden bu ay adetim 5,6 gün kadar gecikti böyle oluyor mu ? aranızda bu konuda bilgiye sahip biri varsa bana yardımcı olur mu ? korkumdan doktora gidemiyorum kist falan çıkcak diye şimdiden teşekkürler kendinize ve göbişlerinizde ki minnoşlara iyi bakın...

canım ben bilmiorum o sebepten yardımcı olamicam ama nisan ayında tüp bebek yapacaklarburaya diye bi topik varya orda bizim kızlar var
onlarda maalesef negatif sonuç aldı
ay bide hamile olsan ne güzel olur ya

canım ben bilmiorum o sebepten yardımcı olamicam ama nisan ayında tüp bebek yapacaklarburaya diye bi topik varya orda bizim kızlar var
onlarda maalesef negatif sonuç aldı
ay bide hamile olsan ne güzel olur ya

saol canım yine de.hamile olsam evet çok güzel olur ağzından bal damlıyor valla ama değilimdir.kendine çok ii bak tekar teşekkürler.

canım sağol çok iyi oldu bu yönlendirmen. cinsiyet belli olsun giderim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…