Filiz kopardın beni:)))behlül kaçarr kahvaltı yapar bebeişi karnına tekme atar:)))))))
kıalr ya öyle yoruldum ki anlatamam her her toplandı evşm yok artık onunda burukluğu var tabi moralim çok bozuldu bi an
kızlar ben çıkıyorum.. dualarınız eksik etmeyin nolur.. akşam girmeye çalışırım.. öpüyorum sizi kocaman..
kızlar ben çıkıyorum.. dualarınız eksik etmeyin nolur.. akşam girmeye çalışırım.. öpüyorum sizi kocaman..
kuzuuum, yorgunluğun dinlenince geçer.. evin için de üzülme, yeni evinin hayalini kur tatlım... Yalova çok güzel bir yer, yeşillik, ben çok severim... İstanbuldan bin kere daha rahat ve huzurlu büyütürsün bebeğini,, bunları düşün ve üzme kendini tamam mı:))
mucx caım hayırlı haberle gelirsin inşallahkızlar ben çıkıyorum.. dualarınız eksik etmeyin nolur.. akşam girmeye çalışırım.. öpüyorum sizi kocaman..
kuzuuum, yorgunluğun dinlenince geçer.. evin için de üzülme, yeni evinin hayalini kur tatlım... Yalova çok güzel bir yer, yeşillik, ben çok severim... İstanbuldan bin kere daha rahat ve huzurlu büyütürsün bebeğini,, bunları düşün ve üzme kendini tamam mı:))
tatlım nolduuuuuuuuugünaydın herkese.. umarım iyisinizdir.. ben akşamdan beri baya kötüyüm.. akşam annemdeydik.. bazı üzücü şeyler yaşadık.. baya gerginim o yüzden..
Benim kızı kaptılar cicim:)))))))) Ezginin ki erkek olursa hiç şansınız yok, o erken davrandı, istedi kızımı:)))))) Dua edin de ezginin kızı olsun:))))) ( Ay senin de kızın olsun yaaa)
sen öyle san bebeğimmmben oğlumun turşunu kurucam hahahahahahahahah
hakikaten araştırmalrın harikaaaSikago da yasayan sevgili Pratik Anne den harika bir video.. merak edenler icin yikanabilir bebek bezleri ve yorumlari.. TR deki markalari da yazmis postunda.
http://www.pratikanne.com/2009/08/pamuklu-bebek-bezi-videosu.html
Elimde cok arastirmalar, yazilar falan var. Tek kullanimlikla pamuk bezlerin karsilastirilmasi acisindan. Isterseniz linkleri kopyalarim. Cumle cumle cevrimeye vaktim olmaz herhalde ama genel anlamda ozetlerini de cikartabilirim. Ben aslinda olayin ekonomik kismi ile degil de bebegi daha serin tutmasi ve pisik ihtimali azaltmasi ve erkek olursa infertilite acisindan dusunuyorum. Yoksa aslinda daha zahmetli bir olay. Ama herhalde ben ayri portatif bir makine alirim bez yikamak icin.
kıalr ya öyle yoruldum ki anlatamam her her toplandı evşm yok artık onunda burukluğu var tabi moralim çok bozuldu bi an
ezgicim napiosun dün akşam forum agir demek için çaldırmıştım seni
Uploaded with ImageShack.us
kızlar burda kendini kaydırdığı için bacakları ve kordonu net değil ama bacak arasından sarkan pipiymiş doktor pipinin içindeki kanal bile belli dedi..
bakalım 3 temmuzda kendi doktorum var o ne dicek
hiç hatırlamıyorum.. saat yazmışmıydı ki??kızlar sevginin randevusu kaçtaydı ya
ya yeden kimsenin sesi çıkmıyo
küsüm işte :umursamaz:
hiç hatırlamıyorum.. saat yazmışmıydı ki??
Küsmee( Başım çok ağrıyor merve, sabaha karşı uyandım, yine abuk subuk rüyalar gördüm gece.. Kalktım, sütümü içtim, yattım tekrar, ama uyuyamadım (( eşim de yine seyehatten dönecekti gece, yine yolda uykusu gelmiş, çekmiş uyumuş.. Bi de ona takıldı kafam.. Ay bu adam hasta edecek beni... Bursa da idi, akşam saat 21.30 gibiydi konuştuk, birazdan yola çıkıcam, ama sen bekleme yat uyu dedi.. Ben de öyle yaptım. Zaten tavuk gibiyim, erkenden uyuyorum... sabah 5.30 da kalktım, hala yok.. Geçen sefer de aynısını yapmıştı (( Okadar da dedim, çıkma bu saatte, kal bursada sabah erkenden çıkar gelirsin diye, dinlemedi, Eşkişehirde uykusu gelmiş... ((( sabah 9 da geldi yaaa... Vallahi artık düşünmeyeceğim, evde bekleyen var, yol hali falan demiyor, ne kadar gamsız bu adamlar ((
hiç hatırlamıyorum.. saat yazmışmıydı ki??
Küsmee( Başım çok ağrıyor merve, sabaha karşı uyandım, yine abuk subuk rüyalar gördüm gece.. Kalktım, sütümü içtim, yattım tekrar, ama uyuyamadım (( eşim de yine seyehatten dönecekti gece, yine yolda uykusu gelmiş, çekmiş uyumuş.. Bi de ona takıldı kafam.. Ay bu adam hasta edecek beni... Bursa da idi, akşam saat 21.30 gibiydi konuştuk, birazdan yola çıkıcam, ama sen bekleme yat uyu dedi.. Ben de öyle yaptım. Zaten tavuk gibiyim, erkenden uyuyorum... sabah 5.30 da kalktım, hala yok.. Geçen sefer de aynısını yapmıştı (( Okadar da dedim, çıkma bu saatte, kal bursada sabah erkenden çıkar gelirsin diye, dinlemedi, Eşkişehirde uykusu gelmiş... ((( sabah 9 da geldi yaaa... Vallahi artık düşünmeyeceğim, evde bekleyen var, yol hali falan demiyor, ne kadar gamsız bu adamlar ((
napim alırsa sevgilisini sarılırsa yanında bende ikisine sarılırım canlarım benim diye ne ediim yani kimin evladı yanında kalmış bakmayın siz benim öle dediğime çok hayalim vardır çatlak kayınvalde olmaz konusunda takıp gelinimi koluma nişantasşı senin bebek benim gezerim wallasen öyle san bebeğimmm
gelir oğlan yanında çıtır bi sarışınn
anne bu benim sevgilim bilmem kimmm der
bide öper yanında şaşar kalırsın:):)
ooooooooyyy kuzuummm
üzülme balımmm çok güzel olacak hem oğlun için herşeyy
nasılsa döneceksin gene istanbula
sen çok yorulmamaya dikkat et ama...
canım akşam foruma gir diye çağrı yaptım yazmak istemiştim sabahta cvpsız görünce bende senin bana o amaçla çağrı yaptığını sandımkuzu anlamadım((((
bende aradım seni duymadın sanırım az önce...
erkek dimi ya dediğim gibi sıpa kıprdanıyodu o yüzden bi pipisi belirgin çıkmış bacakları kıpırdadığı için belli olmuyoallahııımmmmmmmmmm yerim ben bu çocuuğuun pipisini tutmayın beniiii:):):)
aşkımm ya tatlılığa bakk
ulen tüm organlardan daha belirgin nerdeyse pipisi erkek işte hakkaten herşeyleri demkki:):):):):)
14 teydi galiba hatırladım benhiç hatırlamıyorum.. saat yazmışmıydı ki??
moralleri hiç bişiye bozmuyoruz cicim yalova çok güzel bir yer yaaa termal e mutlaka git bak cennet gibi bir yer benim teyzoşum çınarçıkta oturuyordu ama antalyaya taşındı geçen sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?