2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

yemekler geldi mama yeme zamanı malum evde kap kaçak yok dışarıdan söledik ama onlar getirene kadar benim içim kıyıldı siz konuşun ben okuyorum..

ay halimi bi görseniz kakılmış gibiyim-tatlicadiarzu-

Mervee, benim kayınvalideler, kayınbiradaerler falan hep Bursada tatlım yaa, ne oteli e parası:))))) O bizim adamın işgüzarlığı...
Bak şimdi, bayramlarda çanakkaleye gideriz biz hep, son gün sabah çıkar bursa ya geçeriz... Bursa faslı gece 23 gibi anca biter... Ben derim ki, kalaım bu gece, sabah çıkarız.. Ankara 4 saat bilemedin 5 saat.. sabah 6 da çıksak 10-11 evimizdeyiz en geç.. O der ki yok, sabah işlerim var, gideriz, iki kişiyiz nolcak:)))) Neyse, çıkarız o saatte yola, genelde eskişehire kadar ben kullanırım, bişeyler atıştırırız orada, sonra da o geçer direksiyona... Biz yarım saat bile yol alamayız.. Bazen daha Eskişehirde Uykusu gelir, bana sen kullansana der, ben de bu saatte reflex mi kalır der, ben kullanamam derim:))) Ve biz Eskişehirde kalırız o gece:))) sabah kalkar, güzel bir kahvaltı ederiz, sonra yola koyuluruz.. Ankaraya gelmemiz öğlen 13-14 :roflol:
Yani benim kocamın huyudur

Ezgicim, tatlım napıyo len bizim sıpa:)

şimdi bişşii derdim ama kızlar ayıplar die demiorum:):) ve kibar oluorum:):)
napsınnn teyzesiii uyuyordur herhalde anca uyuyooo zatenn:):)
ben eniştem için yorum yazdım sen atladın adamın günahını alma
sen uyanma die aramamıştır
sabaha o uyanıncaya kadar giderim ben demiştim gelememiştir:):)

güzel program bundan sonra her hafta sonu izlerim pazarda çıkıyr mu acaba???
yok cnm bi gün geöen hafta benim ameliyatımı yapan doktor müsveddesi vardı cici cici konuşuyodu pislik
hımmmmm o zaman enişte birazcık dayaklıkmış gerçekten
sende dünürüne laf söyletme zilli adam resmen keyfi yolda uyuyo eşiyle çıkınca bile öyle yapıomuş baksana aramamakla alakası yok

slm kızlar nasılsınız benim iki gündür agrım var giremiyorm bu gün de ara ara sancım var d.r aradım ameliyattaymş ölüyorm resmen bıcaklar girip çıkıyor kasıgıma ((((((bir şey olcak die korkuyorm aglamaktan gözlerim şişti sabahtan bu tarafa

canım ağlama yaa umarım birşey yoktur sıkma canını sakin ol biraz kötü düşünme.... ağlarsan daha kötü olursun bak

pişmek bilmedi yemek yaaa bir kase yoğurt yedim az bastırsın diye yok çok açım piş artık yaaa
ya bazen gıcık oluyorum geçen gün bi taze fasulye yapalım dedik koca gün pişmedi resmen

canım yapma ama böle normal hamilelikte kasık ağrıları bebej yer çaıyo diorum size dinlemiyorsunuz nolur ağlama bak doktor çıksın normal bunlar dicek

canım ağlama yaa umarım birşey yoktur sıkma canını sakin ol biraz kötü düşünme.... ağlarsan daha kötü olursun bak

napıyım cnm kaybetme korkusu insanı deli ediyor ben mi çok nazlıyım yoksa gercekten zor bir hamilelikmi geciriyom anlamadım sürekli böyle acillik oluyor allahım sana çok şükür hiç mide bulantısı yaşamadım ama agrılar beni öldürüyor iki gündürde bu kasık agrısı gecen kanammda da aynı şey olmuştu rabbim korusun senağlamasenağlamamelegimi allahım bana bagışlasın ama duramıyorm hepte eşim yokken bu bebek böyle yapıyor gene tekim senağlamasenağlamakorkuyorm

ne zaman çıkıcakmış ameliayattan doktorun

inş öyledir dün azdı bu gün çogaldı yatıyordum agrıyla uyandım şimdi eşimi aradım ta karşıda garibim buraya nasiıl gelcek bilmiyorm d.r bir çıksa ameliyattan en azından içim rahat ederdi kızlar duramıyor çıkıcam offfff allahım allah rıza için bebegime dua edin ona bir şey olmasın senağlamasenağlamane olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…