ne zaman çıkıcakmış ameliayattan doktorun
yeni girmiş daha bilmiyorm bir saat dedi ordaki bayan
napıyım cnm kaybetme korkusu insanı deli ediyor ben mi çok nazlıyım yoksa gercekten zor bir hamilelikmi geciriyom anlamadım sürekli böyle acillik oluyor allahım sana çok şükür hiç mide bulantısı yaşamadım ama agrılar beni öldürüyor iki gündürde bu kasık agrısı gecen kanammda da aynı şey olmuştu rabbim korusun senağlamasenağlamamelegimi allahım bana bagışlasın ama duramıyorm hepte eşim yokken bu bebek böyle yapıyor gene tekim senağlamasenağlamakorkuyorm
inş öyledir dün azdı bu gün çogaldı yatıyordum agrıyla uyandım şimdi eşimi aradım ta karşıda garibim buraya nasiıl gelcek bilmiyorm d.r bir çıksa ameliyattan en azından içim rahat ederdi kızlar duramıyor çıkıcam offfff allahım allah rıza için bebegime dua edin ona bir şey olmasın senağlamasenağlamane olur
Ezgicim, afferim sana:)))))) Çaktın sen köfteyi:)))))şimdi bişşii derdim ama kızlar ayıplar die demiorum:):) ve kibar oluorum:):)
napsınnn teyzesiii uyuyordur herhalde anca uyuyooo zatenn:):)
ben eniştem için yorum yazdım sen atladın adamın günahını alma
sen uyanma die aramamıştır
sabaha o uyanıncaya kadar giderim ben demiştim gelememiştir:):)
Aynen öyle oluyor vallahi, ben de çok acıktım, ben de yemeğin pişmesini bekliyorumye kuşum bekleme sakın insanın bi anda midesi kazınıyo
canım bilirim benim de başıma böyle benzer bişe geldi fitil kullanıyordım vajınadan oda birikmiş tualetimi yaparken klozete kanlı bir şekilde düştü bebek zannettim aklımı kaçırıyordum düşün artık elimi klozete soktum baktım ilaçmış ama ilk defa kan gelmişti doktor sakin olman lazım bişe yoksada bu sitresle olur dedi. korkma bende bu gece ağrılarım vardı uyuyamadım bir müddet ama artık herşeyi paniklemiyorum allahtan herşeyin hayırlısını dile
canım allah korusun kötü bişey olsa neden eşinin gelmesini bekliyosun
gitsene en yakın doktora yanına para varsa
ne pişirdiniz kızlar ya ben ne pişirsem yani annem sordu ne yapiim diye
canım ayıptır söylemesi ben bamya yaptım
cnm burdaki d.r cumartesi pazar çalışmıyor bir tane polikinlik var odda kapalı burası fazla gelişmemiş bir yer kimseyi de tanımıyorm burda ben yanımda fazla para yok d.r bana döndü gel görim seni diyor eşimi bekliyorm bakalım yetişe bilirse giderim agrım var minoset al kokrma düşük tehlikesi sende yoktu dedi ama jel kullanıyorm onlar kanlı bir şekilde geri gelmiş şimdi gördüm offf yaa senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ahhh ya benimde canım istiyordu ii hatırlattırdın mayhoş mayhoş çok severim yanına prinç pilavı
dur bizde akşam onu yapalım bide sarma istedi benim canım ya
yap cicim yeee biz yedik göbişde doydu bebişte:)):kedi::kedi:
dur annemi arıyorum gidip alalım dicem hem bi yürüyüş olur
cumartesi pazarına gidip alalım ohhh mis gibi ay saol filiz ii hatırlattın walla
bişi değil şekerim geçen cumartesi almıştım bende temizleyip buzluğa attım pratik oluyor buzluktan çıkar hemen pişir... kışlıkda doldurcam buzluğa sende yap koy:CüvCüv::CüvCüv:
evet her insan sevmiyor bende buzluğu doldurcam annemler gelsin mantı dökcez birde ben kışlık domates konservesi yapıyorum menemene dolmaya falan çok iyi oluyor kışın domates saman gibi oluyor lezzetli olmuyor yemekler hem konserve hormonlu değil çok iyi oluyorbende öle yapıorum cnm taze bamya bezelye
mantı falan börek hepsinden atıyorum dolaba köfte falan
ama bamya yeni çıktı aliim dediğin gibi ay ayıklamaını sevmiyorum onun ya ama olsun
sende benim gibi bamya seviyosun demek
bir çok insan sevmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?