2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

gizem minoset alsam bir şey olmaz dimi? d.r çok agrılarında kullan dedi ama ben bebegimi gördükten sonra kıyamıyorm kullanmaya ona bir şey olur die korkuyorm

canım bilirim benim de başıma böyle benzer bişe geldi fitil kullanıyordım vajınadan oda birikmiş tualetimi yaparken klozete kanlı bir şekilde düştü bebek zannettim aklımı kaçırıyordum düşün artık elimi klozete soktum baktım ilaçmış ama ilk defa kan gelmişti doktor sakin olman lazım bişe yoksada bu sitresle olur dedi. korkma bende bu gece ağrılarım vardı uyuyamadım bir müddet ama artık herşeyi paniklemiyorum allahtan herşeyin hayırlısını dile

canım benim etmezmiyiz ederiz bişe olmaz allahın izniyle bebişine uzan dinlen biraz birde sakinleşmeye çalış olur mu

Ezgicim, afferim sana:)))))) Çaktın sen köfteyi:)))))
ye kuşum bekleme sakın insanın bi anda midesi kazınıyo
Aynen öyle oluyor vallahi, ben de çok acıktım, ben de yemeğin pişmesini bekliyorum((

aynen banada ameliyattan sonra öle bişey oldu küt diye bişey düştü içinden
bende bu ne diye poşet geçirip aldım insan yapıo walla başa geklince zor işler
benimde ayrıca dün gece ağrım vardı bebeğimle konuştum yapma ble anne seni çoks eviyor dedim
napalım dua edicez bol bol

canım allah korusun kötü bişey olsa neden eşinin gelmesini bekliyosun
gitsene en yakın doktora yanına para varsa

cnm burdaki d.r cumartesi pazar çalışmıyor bir tane polikinlik var odda kapalı burası fazla gelişmemiş bir yer kimseyi de tanımıyorm burda ben yanımda fazla para yok d.r bana döndü gel görim seni diyor eşimi bekliyorm bakalım yetişe bilirse giderim agrım var minoset al kokrma düşük tehlikesi sende yoktu dedi ama jel kullanıyorm onlar kanlı bir şekilde geri gelmiş şimdi gördüm offf yaa senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ayşecim ağrın çok şiddetli olursa eşini bekleme tek gidebiliyorsan tek git gidemiyorsan bir komşunu al yanına en yakın doktora git bence

kızlar cvplarınız için tşk ederim minoset aldım inş sorun çıkmaz azacık yatım agrım kesilir o kanamada jelden olabilirmi ki acaba o kafamı kurcalıyor allahım yaa neyse kızlar sizi çok seviyorm aallah razı olsun hepinizden birazcık yatım gelebilirsem gelirim gene allaha emanetr olun hepiniz

canım sakin ol senin doktorun çok mu uzakta sen gitsen eşin drek oraya gelse zaman kazanırdınız para işinide o gelice hallederdi

dur annemi arıyorum gidip alalım dicem hem bi yürüyüş olur
cumartesi pazarına gidip alalım ohhh mis gibi ay saol filiz ii hatırlattın walla

bişi değil şekerim geçen cumartesi almıştım bende temizleyip buzluğa attım pratik oluyor buzluktan çıkar hemen pişir... kışlıkda doldurcam buzluğa sende yap koy:CüvCüv::CüvCüv:

bişi değil şekerim geçen cumartesi almıştım bende temizleyip buzluğa attım pratik oluyor buzluktan çıkar hemen pişir... kışlıkda doldurcam buzluğa sende yap koy:CüvCüv::CüvCüv:

bende öle yapıorum cnm taze bamya bezelye
mantı falan börek hepsinden atıyorum dolaba köfte falan
ama bamya yeni çıktı aliim dediğin gibi ay ayıklamaını sevmiyorum onun ya ama olsun
sende benim gibi bamya seviyosun demek
bir çok insan sevmez

evet her insan sevmiyor bende buzluğu doldurcam annemler gelsin mantı dökcez birde ben kışlık domates konservesi yapıyorum menemene dolmaya falan çok iyi oluyor kışın domates saman gibi oluyor lezzetli olmuyor yemekler hem konserve hormonlu değil çok iyi oluyor

kızlar yine muhabirinize gelen bir haberi bildiriyorum
haber sahibine forumda yazayım mı diye sormadım ama
kızmaz bana herhalde

sevginin bebeği gayet ii ense kalınlığı 1,2 uyuyomuş minik hemde 7 cm olmuş maaşallah

gözün aydın sevgimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…