evet her insan sevmiyor bende buzluğu doldurcam annemler gelsin mantı dökcez birde ben kışlık domates konservesi yapıyorum menemene dolmaya falan çok iyi oluyor kışın domates saman gibi oluyor lezzetli olmuyor yemekler hem konserve hormonlu değil çok iyi oluyor
kızlar yine muhabirinize gelen bir haberi bildiriyorum
haber sahibine forumda yazayım mı diye sormadım ama
kızmaz bana herhalde
sevginin bebeği gayet ii ense kalınlığı 1,2 uyuyomuş minik hemde 7 cm olmuş maaşallah
gözün aydın sevgimmm
aynen canım bizde her yaz yapıoruz
20-30 kilo alıyoruz kayınvaldemle
rendeleyip pişiyoruz bi güzel sonrada kavanozlara dolduruyoruz bayağı bi zahmetli kamuklarını sıcak suda bekletip soyuyoruz kolay iş değil insanın 1 gününü alıyor ama kışın nası rahat oluyor yemeklere falan süper walla
turşu falanda kuruyoruz
ay pek hamaratız he allah nazardan saklasın
AMıNNNN ay evet hamaratız demi maşallah nakadan mükemmmel kadınlarız hahahha
biz görümcelerim ben kayınvaldem 5 kişi yapıoruz hepimize dağıtıyoruz
benim annem hiç bilmez böle şeyleri sosyete gezsin giyinsin anca
bende çok bilirim severim
o yüzden kayınvaldem yaparken bende gidiyorum birlikte yapıoruz
güzel oluyo ya kolaylık resmen
filiz varya biz seninle komşu olsak yaşatmıştık he
kızlar yine muhabirinize gelen bir haberi bildiriyorum
kızmaz bana herhalde
sevginin bebeği gayet ii ense kalınlığı 1,2 uyuyomuş minik hemde 7 cm olmuş maaşallah
gözün aydın sevgimmm
bence çok severim güzel olurduay ne güzel olurdu beraber yapar yer içerdik ben severim öyle şeyleriiii...
Kızlar bakın ben ne yaptım:)))))))))))))) Oyuncak bebeğime kızımın cicisini giydirdim:))))))
( Dayanamadım, eve de çok yakındı, mağaza, gidip aldım:))
Uploaded with ImageShack.us
:)) Ben de her sene Çanakkaleye anneme gittiğimde tüm sebzemi oradan alıp geliyorum kış için... Tazecik oluyor.. Vee domates konservesi her sene 50 kovanoz yapıyorum, yetmiyor vallahı:))evet her insan sevmiyor bende buzluğu doldurcam annemler gelsin mantı dökcez birde ben kışlık domates konservesi yapıyorum menemene dolmaya falan çok iyi oluyor kışın domates saman gibi oluyor lezzetli olmuyor yemekler hem konserve hormonlu değil çok iyi oluyor
SEVGİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ MAŞALLAH BEBEĞİMİZE; GÖZÜN AYDIN TATLIM:: ALLAH TAMAMINA DA ERDİRSİNkızlar yine muhabirinize gelen bir haberi bildiriyorum
kızmaz bana herhalde
gözün aydın sevgimmm
KIZ SEVGİ DEĞİL; BENİM BEN:))bence çok severim güzel olurdu
sevgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eşimde bende bayıldık ve sana çok güldük sen alemsin bacım yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm kızlar nasılsınız benim iki gündür agrım var giremiyorm bu gün de ara ara sancım var d.r aradım ameliyattaymş ölüyorm resmen bıcaklar girip çıkıyor kasıgıma((((((bir şey olcak die korkuyorm aglamaktan gözlerim şişti sabahtan bu tarafa
ne pişirdiniz kızlar ya ben ne pişirsem yani annem sordu ne yapiim diye
kızlar benim mide bulantıları tekrar fena başladı çok tiksiniyorum herşeyden saat 8de düğün var yerimden kalkamadım. herşeyden tiksiniyorum yahuu. hamileliğimde sevdiğim hiçbirşeyi sevmiyorum.süt asla içemiyorum bir çok yemekten tekrar tiksiniyorumbende öle yapıorum cnm taze bamya bezelye
mantı falan börek hepsinden atıyorum dolaba köfte falan
ama bamya yeni çıktı aliim dediğin gibi ay ayıklamaını sevmiyorum onun ya ama olsun
sende benim gibi bamya seviyosun demek
bir çok insan sevmez
çok mutlu oldum darısı bana ezgicim mutlu ol artık hadi gözün aydınkızlar yine muhabirinize gelen bir haberi bildiriyorum
kızmaz bana herhalde
gözün aydın sevgimmm
Kızlar bakın ben ne yaptım:)))))))))))))) Oyuncak bebeğime kızımın cicisini giydirdim:))))))
kızlar ben bi pazar gidiyorum ordan anneme geçicem yemek yiyip gelicez ancak akşam 9 gibi girebilirim biri olursa muhabber ederiz
funda valla bi alemsin sen ya.. çılgın anne...Kızlar bakın ben ne yaptım:)))))))))))))) Oyuncak bebeğime kızımın cicisini giydirdim:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?