2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

aynen canım bizde her yaz yapıoruz
20-30 kilo alıyoruz kayınvaldemle
rendeleyip pişiyoruz bi güzel sonrada kavanozlara dolduruyoruz bayağı bi zahmetli kamuklarını sıcak suda bekletip soyuyoruz kolay iş değil insanın 1 gününü alıyor ama kışın nası rahat oluyor yemeklere falan süper walla
turşu falanda kuruyoruz

ay pek hamaratız he allah nazardan saklasın

çok sevindim bebişlerimiz maşallah sağlıklı büyüyorlar allah nazarlardan saklasın:Saruboceq::Saruboceq:

AMİNNNN ay evet hamaratız demi maşallah nakadan mükemmmel kadınlarız hahahha

AMıNNNN ay evet hamaratız demi maşallah nakadan mükemmmel kadınlarız hahahha

biz görümcelerim ben kayınvaldem 5 kişi yapıoruz hepimize dağıtıyoruz
benim annem hiç bilmez böle şeyleri sosyete gezsin giyinsin anca
bende çok severim
o yüzden kayınvaldem yaparken bende gidiyorum birlikte yapıoruz
güzel oluyo ya kolaylık resmen
filiz varya biz seninle komşu olsak yaşatmıştık he

Son düzenleme:

ay ne güzel olurdu beraber yapar yer içerdik ben severim öyle şeyleriiii...

sevgicim gözün aydın canım:)) maşşallah bebişine..

Kızlar bakın ben ne yaptım:)))))))))))))) Oyuncak bebeğime kızımın cicisini giydirdim:))))))
( Dayanamadım, eve de çok yakındı, mağaza, gidip aldım:))

Uploaded with ImageShack.us

o bacağındaki pati izleri var yaaaaaa, hıh işte onların kocamanları ayağının altında da var:)))))))) Kadife tulum bu, tam kışlık:))) Ama varya, bu bebeğe tam oldu ya:)))

ay ne güzel olurdu beraber yapar yer içerdik ben severim öyle şeyleriiii...
bence çok severim güzel olurdu
Kızlar bakın ben ne yaptım:)))))))))))))) Oyuncak bebeğime kızımın cicisini giydirdim:))))))

sevgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eşimde bende bayıldık ve sana çok güldük sen alemsin bacım yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:)) Ben de her sene Çanakkaleye anneme gittiğimde tüm sebzemi oradan alıp geliyorum kış için... Tazecik oluyor.. Vee domates konservesi her sene 50 kovanoz yapıyorum, yetmiyor vallahı:))
SEVGİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ MAŞALLAH BEBEĞİMİZE; GÖZÜN AYDIN TATLIM:: ALLAH TAMAMINA DA ERDİRSİN
bence çok severim güzel olurdu

sevgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eşimde bende bayıldık ve sana çok güldük sen alemsin bacım yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
KIZ SEVGİ DEĞİL; BENİM BEN:))

canım minoset aldıysan rahatlarsın inşallah. hep neden ağlıyorsun sen güçlüsün neler atlattın bişeycik olmaz bebeğine sen içini rahat tut.

ne pişirdiniz kızlar ya ben ne pişirsem yani annem sordu ne yapiim diye

kızlar benim mide bulantıları tekrar fena başladı çok tiksiniyorum herşeyden saat 8de düğün var yerimden kalkamadım. herşeyden tiksiniyorum yahuu. hamileliğimde sevdiğim hiçbirşeyi sevmiyorum.süt asla içemiyorum bir çok yemekten tekrar tiksiniyorum

çok mutlu oldum darısı bana ezgicim mutlu ol artık hadi gözün aydın

Merhaba kızlar nasılsınız?

bu da benim kendim işlediğim kundak-battaniye yastığını da yapıcam

beğenirsiniz umarımkaydirigubbakcemile3

kızlar ben geldim hastaneye gittik içimde mütüş bir gaz patlaması varmış d.r çok gazın var agrında bundan dedi şükür allaha bebegim çok ii kanamadan jel yapar normal ddi jeli bıraktık şimdi bir iyne yedim yanıyor kalcammm bu arada ense kalınlıgı çok ii dedi d.r maşallahı var birrr deeee bu bebek
% 80 kız diyor dr. bir iki haftaya belli olur dedi bakalım hayırlısı saglıklı olsunda ooo sorun degil içim rahatladı ama hala agrım var en azından agrının neden oldugunu biliyorm çok şükürr hepinizi öptüm boncuk cnm tşk ederim destegin için gizemli zepnep sizede kılzlar aeol

yaaaa çok tatlı olmuş annesi içinde bebişini de görürüz inşallah yaaa bende bişiler almak istiyorum annem ne olur göster artık ne olduğunu yaaa

bizde geldik teyzeleri.. merve teyzemiz size sıcak bilgileri vermiş zaten sağolsun ceylanım..
meleğim gayet iyi.. çok sakindi ama en başta çok korktuk biz aşkımla birbirimize bakakaldık.. doktor hiç bişiy demiyor. yüreğimiz ağzıma geldi resmen.. sonra doktor uyuyo korkmayın dedi.. gayet iyi..7 cm olmuş.. ense kalınlığımızda iyi.. kanımızı verdik çarşamba akşamı alıcaz sonucu.. birde doktor tecrubelerime dayanarak bana kız gibi geldi, ama daha belli değil dedi.. fundacım sana rakip mi geliyoss nee. Neyse evde mama yok.. patates koynum kaynamaya, şöyle yoğurtlu sarımsaklı yapıyım dedi.. üzerine salça mis mis.. öpüyorum hepinizi.. bebişlerinizi de.. ( bende öpüyorum teyzelerimi, kardeşlerimi... )opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…