2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

benim içim rahattı zaten boşuna o kadar üzdün kendini. en azından rahatladın.

canım benim çok çokkkkkkkkkk sevindim. herşey böyleyolunda gider inşallah. maaşallaah kocaman olmuş. salı günü 10.30da benim randevu hadi benim için dua edin öpüyorum sizleri

bu arada ne kadar beceiklisiniz kundak yelek battaniye ooohhhh ben hiç anlamam sağolsun ablam annem bişeyler örüyor. ama ben sadece beğeniyorum o kadar :)

bişi değil canım benim hadi geçmiş olsun o gaz varya benide mahvediyor neyse sevindim iyi olduğuna hadi bakalım bir kız daha geliyor sanırım....neyse benimki oliş olursa seninkine de ben talip olim yoksa kız bulamayacağız sanırım:ecrin_bebek:

sevindim canım ikinizinde iyi olmasına hadi bakalım kızlar çoğalıyor darısı başımaaaa

yahu ne kaynatmışsınız he oku oku bitmedi

fundacım sevgi yazmışım kusura bakma

sevgicim sana sormadım ama söledim kızlara kızmadığına sevindim kızmıymış bebişin hadi hayırlısı ama unutmayın ki ikili test zamanı banada kız dediler

merlacim ellerine sağlık en emeğin göz nurun beğenmezmiyiz hiç

ayşecim bak gaz sanıcsıymış gördün mü vee demek kız olabilirmiş ölemi hadi bakalım hayırlısı

oley topicte kızlar çoğalıo

bakalım benim oğluma talip bi kız annesi çıkıcak mı

filizcim nereye gönderdin kocişi bakiim

:))
canım yaaaaaaaa ama üzülme olurmu evinden ayrılıdığına
tüm bunlar kendine ait evin olsun die unutma:))
bende gazete falan okuorum nette maç var onun bitmesini beliorum
ve bittttttttttttii yaşasınnnnnnnnnnnnnn

amerika- gana
eşim seyrediordu maç bitti o da sızdı
hatta bugün onun doğum günü tam 12 de kutliim diodum
uyuduuuuuu
yarına artık

amerika- gana
eşim seyrediordu maç bitti o da sızdı
hatta bugün onun doğum günü tam 12 de kutliim diodum
uyuduuuuuu
yarına artık

aman uyusun alsaydın bi alt duduş hahahah

benim eşimde uyudu

bende çiğde ve pany için ikiz bebek tickerı arıyorum güzel bişey olsun diye ama artık dayanamicam

iyigeceler tatlım

kızlar herkese iyi geceler;
bende bugün dişçideydim 20lik dişim eğri çıkmıştı o çürümüş ama ağrı yapmıyo diye çektirmemiştim,ama ağrı yapmaya başladı. pozisyonundan dolayı dolgu ve ya kanal tedavisi olmuyomuş bugün cerrahi çekim yapıldı.anestezinin etkisiyle pek anlamadım hatta eşimle masko ya gittik bebek yatakları hakkında fikir edinmek için.çilek mobilyada %50 indirim var bu ay sonuna kadar. yataklar ne kadar büyükmüş şok oldum ben büyüyen yatak alalım diyodum yataklar 90x190 geniş oda lazım.napıcaz bilmiyorum. çilek mobilyadakiler daha küçük ama bizimki cinsiyetini göstermediği için şu anda alamıcaz. öle ağzım uyuşuk uyuşuk yarımyamalak konuşa konuşa baktım mobilyalara:))) arada bi dilimide ısırdım:)) anestezi geçince amanı bir ağrım başladı hala ağrıyo.inallah yarına kadar geçer.valla benim bu aralar bi kolum bi dişim noluyosa. aman kızlar dişlerinize dikkat edin antibiyotik kullanmak sakıncalı diye kullanmadım,ağrı kesici almamak için zor dayanıyorum.allah kimseye göstermesin.
bird bu ara yattığım yerde rahat edemiyorum sabah saat 6-7 kadar oturuyorum.sonra uyuyorum öğlene kadar bütün düzenim altüst oldu. ben yüzüstü uyumaya alımışım bu gebelikle bıraktım üzüstü uyumayı yan yatıyom kolum uyuşuyor.sırtüstü yatıyom bacağım uyuşuyo ne zormuş anne olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…