dur annemi arıyorum gidip alalım dicem hem bi yürüyüş olur
cumartesi pazarına gidip alalım ohhh mis gibi ay saol filiz ii hatırlattın walla
kızlar herkese iyi geceler;
bende bugün dişçideydim 20lik dişim eğri çıkmıştı o çürümüş ama ağrı yapmıyo diye çektirmemiştim,ama ağrı yapmaya başladı. pozisyonundan dolayı dolgu ve ya kanal tedavisi olmuyomuş bugün cerrahi çekim yapıldı.anestezinin etkisiyle pek anlamadım hatta eşimle masko ya gittik bebek yatakları hakkında fikir edinmek için.çilek mobilyada %50 indirim var bu ay sonuna kadar. yataklar ne kadar büyükmüş şok oldum ben büyüyen yatak alalım diyodum yataklar 90x190 geniş oda lazım.napıcaz bilmiyorum. çilek mobilyadakiler daha küçük ama bizimki cinsiyetini göstermediği için şu anda alamıcaz. öle ağzım uyuşuk uyuşuk yarımyamalak konuşa konuşa baktım mobilyalara:))) arada bi dilimide ısırdım:)) anestezi geçince amanı bir ağrım başladı hala ağrıyo.inallah yarına kadar geçer.valla benim bu aralar bi kolum bi dişim noluyosa. aman kızlar dişlerinize dikkat edin antibiyotik kullanmak sakıncalı diye kullanmadım,ağrı kesici almamak için zor dayanıyorum.allah kimseye göstermesin.
bird bu ara yattığım yerde rahat edemiyorum sabah saat 6-7 kadar oturuyorum.sonra uyuyorum öğlene kadar bütün düzenim altüst oldu. ben yüzüstü uyumaya alımışım bu gebelikle bıraktım üzüstü uyumayı yan yatıyom kolum uyuşuyor.sırtüstü yatıyom bacağım uyuşuyo ne zormuş anne olmak
Meralcim, ellerine sağlık.. Çoook güzel olmuş:))
Hadi geçmiş olsun Ayşe, Bak herşey gaz sorunu imiş:)) ben de transfer sonrasında öyle olmuştum:)kızlar ben geldim hastaneye gittik içimde mütüş bir gaz patlaması varmış d.r çok gazın var agrında bundan dedi şükür allaha bebegim çok ii kanamadan jel yapar normal ddi jeli bıraktık şimdi bir iyne yedim yanıyor kalcammm bu arada ense kalınlıgı çok ii dedi d.r maşallahı var birrr deeee bu bebek
% 80 kız diyor dr. bir iki haftaya belli olur dedi bakalım hayırlısı saglıklı olsunda ooo sorun degil içim rahatladı ama hala agrım var en azından agrının neden oldugunu biliyorm çok şükürr hepinizi öptüm boncuk cnm tşk ederim destegin için gizemli zepnep sizede kılzlar aeol
Ohhhh:)) Bizim tek rakibimiz kendimiz:)) Yaşasın, TANEM e kız kardeş geliyooooooo Annesiii, :))Yerim ben o kızın memişini:)))bizde geldik teyzeleri.. merve teyzemiz size sıcak bilgileri vermiş zaten sağolsun ceylanım..
meleğim gayet iyi.. çok sakindi ama en başta çok korktuk biz aşkımla birbirimize bakakaldık.. doktor hiç bişiy demiyor. yüreğimiz ağzıma geldi resmen.. sonra doktor uyuyo korkmayın dedi.. gayet iyi..7 cm olmuş.. ense kalınlığımızda iyi.. kanımızı verdik çarşamba akşamı alıcaz sonucu.. birde doktor tecrubelerime dayanarak bana kız gibi geldi, ama daha belli değil dedi.. fundacım sana rakip mi geliyoss nee. Neyse evde mama yok.. patates koynum kaynamaya, şöyle yoğurtlu sarımsaklı yapıyım dedi.. üzerine salça mis mis.. öpüyorum hepinizi.. bebişlerinizi de.. ( bende öpüyorum teyzelerimi, kardeşlerimi... )opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:))) Ama napim yaa, merak ettim üstte nasıl durur diye, hem mağazalarda da giydiriyolar ama kaydirigubbakcemile3 zemuszemus zemuszemusfunda valla bi alemsin sen ya.. çılgın anne...
canım çok güzel olmuş ellerine sağlık..
aman uyusun alsaydın bi alt duduş hahahah
benim eşimde uyudu
bende çiğde ve pany için ikiz bebek tickerı arıyorum güzel bişey olsun diye ama artık dayanamicam
iyigeceler tatlım
çiğdemcim nasılsın tatlışım.. delikanlılar nasıl..
günaydın arkadaşlarrrrrrrrr:)))))))))))) ayyyy bu pazartesileri bir türlü sevmiyorummmm bugün akşam olurmu yaaaaaa
canım çok güzel olmuş.. Güzel güzel kullansın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?