2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

dur annemi arıyorum gidip alalım dicem hem bi yürüyüş olur
cumartesi pazarına gidip alalım ohhh mis gibi ay saol filiz ii hatırlattın walla

merveeeee bana cumartesi pazari demee :sinifsinif: cok ozledim yaaa orada gezmeyi valla burnumda tutuyor resmen bakirkoy sirinevler offfff offfffff ben sana soylemeyi unuttum ben sirinevlerde oturuyodum evlenmeden once her cumartesi kesin giderdik pazara... sende tasiniyomussun allah hakkinda hayirlisi neyse onu nasip etsin cnm

canım geçmiş olsun. umarım hemen geçer ağrın. hamilelikte bu tür sıkıntılar çok zor hele de önceden de varolanlar daha da belirginleşiyor benim de bel ve boyun dayanmak için çok mücadele veriyorum bakalım herşey bebeklerimiz için hayırlısı olsun inşallah

Meralcim, ellerine sağlık.. Çoook güzel olmuş:))
Hadi geçmiş olsun Ayşe, Bak herşey gaz sorunu imiş:)) ben de transfer sonrasında öyle olmuştum:)
Ohhhh:)) Bizim tek rakibimiz kendimiz:)) Yaşasın, TANEM e kız kardeş geliyooooooo Annesiii, :))Yerim ben o kızın memişini:)))
funda valla bi alemsin sen ya.. çılgın anne...

canım çok güzel olmuş ellerine sağlık..
:))) Ama napim yaa, merak ettim üstte nasıl durur diye, hem mağazalarda da giydiriyolar ama kaydirigubbakcemile3 zemuszemus zemuszemus

hu huuuuuuuu kimsecikler yok muuuuuu???????? kızlar benim mide bulantım tekrar şiddetlendi bir çok şeyden tiksiniyorum benim gibi çooook iştahlı biri için çok çok kötü oldu hem bebeğimi de besleyemiyorum hiç kalsiyum falan da alamıyorum ne yapacaksam ?????????????

günaydın arkadaşlarrrrrrrrr:)))))))))))) ayyyy bu pazartesileri bir türlü sevmiyorummmm bugün akşam olurmu yaaaaaa

doğsunlar bi ben yicem onları.. ben de iyiyim güzelim.. cumartesinin rahatlığı hala üzerimde.. Allaha çok şükür.. bi de çarşamba şu sonuçları alsam.. tamam olucak..

Sevgicim, içini ferah tut tatlım, tahlillerin iyi çıkacak...turp gibi benim bebeklerimin hepsi.))

Ciğdemcim, senin de tepişen oğluşlarını ısıyıyım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…