2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Aaa ama saat kaç oldu, nerde bu kızlar,,,,,, Merveee, Ezgii, Filiz, Bilge, Zeynep,,, ...... E hadi, kaldırın göbişleri yahuuu:))))))

canım ben daha yeni hamileydim uyuşturmadan kanala yaptırdım düşün yani anam ağladı bilirim o acıyı dediğin gibi dikkat etmke lazım dişlere sana çoook geçmiş olsun
çiğde yesin senii yesinn:)))))))) bu saate kadar yordukmu seni....
dur daha araştırıyorum istediğim gibi bişey bulamadım daha 250 sayfalık şey ben daha 229 dayım
günaydın fıstıklar.. iyi haftalar dilerim...
günaydın tatlım ve günaydı minik kız
günaydın arkadaşlarrrrrrrrr:)))))))))))) ayyyy bu pazartesileri bir türlü sevmiyorummmm bugün akşam olurmu yaaaaaa
OLMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Günaydın annecikler:))))

Biz battoşumuzu bitirdiiiik:)))) Nasıl olmuş????
süper olmuş canım bunları bizim diğer topiğede koysana

günaydın kızlar, iyi haftalar dilerim.
günaydın canım inşallah ii haftalara olur
önce sen ısıyy sonra 3 müz sizi ısıralım:)))))))))))))))))))) delikafadulden
hahaha ii fikir senmisin milleti ısıran onlarsa seni ısırsında gör
Aaa ama saat kaç oldu, nerde bu kızlar,,,,,, Merveee, Ezgii, Filiz, Bilge, Zeynep,,, ...... E hadi, kaldırın göbişleri yahuuu:))))))

yazıcam şimdi başıma gelenleri

Kızlarrr günaydın,

Miden çok fena bulanıyo, ne yapmam lazım, hiç bi şey yiyemiyorum yiyemediğim içinde vicdan azabı duyuyorum, siz tecrübelisiniz nolur bana bir şey diyin..

kızlar hepinize günaydın

öncelikle çok kötü bir hafta sonu geçirdiğimi söyliim.

Öncelikle biliyorsunuz ki taşınıyorum ve bebek doğana kadar istanbukda annemin evinde bebel doğduktan sonra yalovaya geçicez

cumartesi akşamına kadar durumu özümsemiştim ağlamalarım .azalmıştı sonuçta bebeğimi düşünmek zorundaydım dünyanın sonu değildi ya istanbuldan annemden ayrılmak ordada bir annem vardı sonuçta

neyse cumartesi akşamı eşim ev sahibi aradı adamın mutfağı küflüydü 2500 tl lik mutfak yaptırdım küvetinin içinden fay hattı geçmiş gibi yarıktı alt komşu kaç kere kapıya geldi, biz eve badan yaptırıken daha oturmaya başlamaışken nolur küveti değiştirin diye onuda değiştirdik 1000 tl de banyoya masraf yaptık

velhasıl bu adamın bize en az 2000 mutfak 700-800 banyodan borcu vardı toplam en az 2700 mutfak ve banyo ayrıcada 1700 depozito ile 4400 alacağımız vermedi bu adi herif mutfak ve banyo beni ilgilendirmez yaptırmasaydın ben hiç alt komşudan küvetle ilgili şikayet almadım dedi halbuki alt komşu ben sizin ev sahibiyle bu sebepten 4 kere kavga ettim diyor kadın..

neyse evden çıkıyoruz diye aradık ben size banyo mutfağın parasını veremem depozitoyuda eve kiracı bulduğum zaman veririm dedi.bizde kavga ettik falan derken adam ikna olmadı ve bu adamın bakırköyde 16 tane evi var ne kadar parası var siz düşünün..neyse ben yanında çalıştığım avukata sordum mutfağı ve küveti sökerseniz başına bela olur mervecim siz bu ayın kirasını vermeyin depozitonuzdan düşsün kalanında alın kurtulun dedi..neyse bu bize sadece 1000 tl verdi ama ben hakkımı helal etmiyorum..

ondan sonra kayınpederim yalovadan nakliye arabası ayarlamıştı ama telle ayarlamış eşya alınacak demiş adamda kayınpederim mobilyacı olduğu için yine birine mobilya gidicek sanmış küçükük vi komyonla gelmiş pikap gibi bişey üstünden tente bile yok branda koyup iple bağlıyorsun

biz yalovaya eşyalarımı 2 seferde götürdüm pazar sabahı sekizde başladık pazartesi sabah ezanında bitti...

bide gelen salak naklieci buzdolabımı tv ünitemi diğer beyaz eşyalarımı patlayan kağıtlar varya ona sarıyoruz diye ne gerek var sarmaya demez mi selçukta her zaman ki gibi sesini çıkarmaz mı benim tepem bi attı...bana bak dedim sen buraya bedava mı geldin hayır o zaman ben ne diyosam öle olucak sarılmadan bunların nakilyesi yapılsaydı teknik serviste koliye koyma zahmeti göstermezdi sen ne karışıyorsun ya diye çıkıştım...sonra bana diyoki ne çok mobilyan var kayınpeder maragoz diye bedava bulmuş yaptırmışsın..SANANE YA SANANE...sonra da eşyaları sarın deidğim için diyoki çizilsin nolcak yenisini yaptırırsın...

neyse biz ilk partiyle kamyona atladık yalovaya geldil kayınpederim kamyonu görünce delirdi meğer adam oğlum taşınıyo minik araba olmaz nakiye kamyonu olucak demiş buna adamın üstüne yürüdü babam geberticekti ben sana böyle mi söyledim şerefsiz dedi..

yani biz kamyınla eşyalarım yalovaya inince geri feribotla istanbula geçtik evde kalanlarıda yükledik kamyon tekrar yola çıktı yalovada annem babam yerleştirdi kalanları ikinci partide biz yalovaya gitmedik..

ama kızlar yemin edeirm sadece koli yaptık doğru düzgün bişey kaldırmadım amaaaa ölüyorum köpekler gibi yogunum hep ağladım

işin başında olmasam eşyalarımı batırıcaklardı işin başında olmamam rağmen tv ünitemi nası kocaman çizmişler allahtan önüne tv gelen yerde de sesim çıkmadı
doğuma doğruda oranın tadilatı yapılır yerleşirim inşallah

benden hafta sonu özeti bu pek özet olmadı ama içimi boşattım

bide yazmışken şunu yaziim en yakın arkdaşlarım dostlarım bana hep şunu dediler yardım edilecek bişey olursaçağır ya onu diyene kadar kalk gel dimi ben sana öyle dedikten sonra gel yardım edilecek şunlar var dermiyim..

yani hem taşınma hem manevi stres beni mahvetti hep bebeğimle derteştim onun içimde olması bile o kadar büyük bir güçki rabbim iyiki onları bizlere nasip ettin

uzun oldu kusura bakmayın

yazım hatalarım olduysa üzgünüm kızlar

Son düzenleme:
Kızlarrr günaydın,

Miden çok fena bulanıyo, ne yapmam lazım, hiç bi şey yiyemiyorum yiyemediğim içinde vicdan azabı duyuyorum, siz tecrübelisiniz nolur bana bir şey diyin..

cnm ilk 3 aylık dönemde bizlerde pek birşey yiyemedik doktorlarımızın hep dediği şuydu
siz bütün gün aç bile dursanız o sizden alacağını alır

ama siz güçsüz kalırsınız hiç bir şey yapmazsan elma ye meyve yönünden çok bol çeşit olan bir mevsim meyve ye tatlım

Saol cnm benim, sana da bu taşınma olayında kolaylıklar diliyorum, ama zor iş tabi, Allah yardımcın olsun...

ay yavrum kuşum nasılda yorulmuş.. neyse hayırlısıyla olmuş bitmiş.. ona da şükret... bizde 2 sene önce taşındık kendi evimize.. benim eşyalarımda bizzat kendimiz sarmamıza rağmen bir çoğu çizildi.. maalesef hiç özenmiyorlar işlerini yaparken.. para almaya gelince hiç kaçırmıyorlar ama..

canım mervecim inan bu sıkıntıların geleceğinde sana ödül olucak hiç merak etme ... sakın canını sıkma ev sahipleri hep adi zaten bizimki eşimin dayısı ama bi görsen adamı parçalayasım var .adama yerleri yaptır diyorum süpriz yaptırıcam diyor .bende geçen sene kirayı artırmadım dedim sana süpriz yaptık dayı nasıl beğendinmi:)))))))))))

çok iyi yapmışsınız tatlım.

kaydirigubbakcemile3 süpersin şebnem yaa
ohhhhh çokkk ii olmuş canına değsin...

demek akraba bile olsa manyak oluyor bunlar

Mervecim, hakikaten kötü bir hafta sonu olmuş... Ama ben de çok yaşadım o yaşadıklarını, maalesef bu taşımacılar hep aynı.. Çok profesyonel firmalarda bile bir ton terslık çıkıyor.. Ben de en son bu evime taşınırken çok rezillik çektim, kii evden eve ile taşındım, firmanın referanslarının arasında Mesut Yılmaz falan vardı bir de... Neyse, bitmiş, gitmiş, hayırlısıyla herşey yoluna girecek... Bu işler hep streslidir. Sen kendine dikkat et, gerisini koyver gitsin:)))

Ben birazdan çıkacağım canlarım.. ışlerim var biraz, bi de en tahlilim kalmıştı çıkmayan.. Gidip onu alacağım.. Şu toxolar var ya, geçen hafta kan vermiştim, hala alamadım ya((((

Geldiğimde görüşürüz, öpüyorum hepinizi

beni eşyalardan çok dostlarımın bu ilgisizliği yıprattı olan kavga gürültü yıprattı yoksa maddi şeyler tekrar halledilirde manevi olanlar olmuyo yani

şimdi sabah aramış sesin niye kötü geliyor diyo

insan bi dün arar ne yaptın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…