doğsunlar bi ben yicem onları.. ben de iyiyim güzelim.. cumartesinin rahatlığı hala üzerimde.. Allaha çok şükür.. bi de çarşamba şu sonuçları alsam.. tamam olucak..
Sevgicim, içini ferah tut tatlım, tahlillerin iyi çıkacak...turp gibi benim bebeklerimin hepsi.))
Ciğdemcim, senin de tepişen oğluşlarını ısıyıyım:))
günaydın kızlar, iyi haftalar dilerim.
Ama ama haksızlık buuu:))))))))))))))))))) siz kalabalıksınız:)))))
kızlar herkese iyi geceler;
bende bugün dişçideydim 20lik dişim eğri çıkmıştı o çürümüş ama ağrı yapmıyo diye çektirmemiştim,ama ağrı yapmaya başladı. pozisyonundan dolayı dolgu ve ya kanal tedavisi olmuyomuş bugün cerrahi çekim yapıldı.anestezinin etkisiyle pek anlamadım hatta eşimle masko ya gittik bebek yatakları hakkında fikir edinmek için.çilek mobilyada %50 indirim var bu ay sonuna kadar. yataklar ne kadar büyükmüş şok oldum ben büyüyen yatak alalım diyodum yataklar 90x190 geniş oda lazım.napıcaz bilmiyorum. çilek mobilyadakiler daha küçük ama bizimki cinsiyetini göstermediği için şu anda alamıcaz. öle ağzım uyuşuk uyuşuk yarımyamalak konuşa konuşa baktım mobilyalara:))) arada bi dilimide ısırdım:)) anestezi geçince amanı bir ağrım başladı hala ağrıyo.inallah yarına kadar geçer.valla benim bu aralar bi kolum bi dişim noluyosa. aman kızlar dişlerinize dikkat edin antibiyotik kullanmak sakıncalı diye kullanmadım,ağrı kesici almamak için zor dayanıyorum.allah kimseye göstermesin.
bird bu ara yattığım yerde rahat edemiyorum sabah saat 6-7 kadar oturuyorum.sonra uyuyorum öğlene kadar bütün düzenim altüst oldu. ben yüzüstü uyumaya alımışım bu gebelikle bıraktım üzüstü uyumayı yan yatıyom kolum uyuşuyor.sırtüstü yatıyom bacağım uyuşuyo ne zormuş anne olmak
canım ben daha yeni hamileydim uyuşturmadan kanala yaptırdım düşün yani anam ağladı bilirim o acıyı dediğin gibi dikkat etmke lazım dişlere sana çoook geçmiş olsunmerveeeee bana cumartesi pazari demee :sinifsinif: cok ozledim yaaa orada gezmeyi valla burnumda tutuyor resmen bakirkoy sirinevler offfff offfffff ben sana soylemeyi unuttum ben sirinevlerde oturuyodum evlenmeden once her cumartesi kesin giderdik pazara... sende tasiniyomussun allah hakkinda hayirlisi neyse onu nasip etsin cnm
dur daha araştırıyorum istediğim gibi bişey bulamadım daha 250 sayfalık şey ben daha 229 dayımçiğde yesin senii yesinn:)))))))) bu saate kadar yordukmu seni....
günaydın tatlım ve günaydı minik kızgünaydın fıstıklar.. iyi haftalar dilerim...
OLMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZgünaydın arkadaşlarrrrrrrrr:)))))))))))) ayyyy bu pazartesileri bir türlü sevmiyorummmm bugün akşam olurmu yaaaaaa
Günaydın annecikler:))))
Biz battoşumuzu bitirdiiiik:)))) Nasıl olmuş????
süper olmuş canım bunları bizim diğer topiğede koysana
günaydın canım inşallah ii haftalara olurgünaydın kızlar, iyi haftalar dilerim.
hahaha ii fikir senmisin milleti ısıran onlarsa seni ısırsında görönce sen ısıyy sonra 3 müz sizi ısıralım:)))))))))))))))))))) delikafadulden
Aaa ama saat kaç oldu, nerde bu kızlar,,,,,, Merveee, Ezgii, Filiz, Bilge, Zeynep,,, ...... E hadi, kaldırın göbişleri yahuuu:))))))
Kızlarrr günaydın,
Miden çok fena bulanıyo, ne yapmam lazım, hiç bi şey yiyemiyorum yiyemediğim içinde vicdan azabı duyuyorum, siz tecrübelisiniz nolur bana bir şey diyin..
cnm ilk 3 aylık dönemde bizlerde pek birşey yiyemedik doktorlarımızın hep dediği şuydu
siz bütün gün aç bile dursanız o sizden alacağını alır
ama siz güçsüz kalırsınız hiç bir şey yapmazsan elma ye meyve yönünden çok bol çeşit olan bir mevsim meyve ye tatlım
canım mervecim inan bu sıkıntıların geleceğinde sana ödül olucak hiç merak etme ... Sakın canını sıkma ev sahipleri hep adi zaten bizimki eşimin dayısı ama bi görsen adamı parçalayasım var .adama yerleri yaptır diyorum süpriz yaptırıcam diyor .bende geçen sene kirayı artırmadım dedim sana süpriz yaptık dayı nasıl beğendinmi:)))))))))))
canım mervecim inan bu sıkıntıların geleceğinde sana ödül olucak hiç merak etme ... sakın canını sıkma ev sahipleri hep adi zaten bizimki eşimin dayısı ama bi görsen adamı parçalayasım var .adama yerleri yaptır diyorum süpriz yaptırıcam diyor .bende geçen sene kirayı artırmadım dedim sana süpriz yaptık dayı nasıl beğendinmi:)))))))))))
ay yavrum kuşum nasılda yorulmuş.. neyse hayırlısıyla olmuş bitmiş.. ona da şükret... bizde 2 sene önce taşındık kendi evimize.. benim eşyalarımda bizzat kendimiz sarmamıza rağmen bir çoğu çizildi.. maalesef hiç özenmiyorlar işlerini yaparken.. para almaya gelince hiç kaçırmıyorlar ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?