2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Herkese selam kızlar, öncelikle aralık ocak anneleri olarak sizleri kutlar sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almanızı dilerim bende nasipse şubat 2011 de anne olacağım şuanda sata göre 5-1 im henüz keseyi görmedik tecrübelerinize dayanarak bişey sormak istiyorum belirti olarak adet sancısı çeketim düne kadar fakat şimdi o geçti her iki kasığımdada ağrı var soğuk algınlığı gibi diyim bi tuhaf yani ama adet sancısından ayrı bir ağrı batma şeklinde sizlerde de böle olmuşmuydu yoksa üşüttümmü acaba.

mervecim geçmişş olsun canımm..kötü bir haftasonu geçirmişsin( ev sahibine sinir oldummklava: sen yinede canını sıkma olurmu bebişini düşün hep:)))

kızlarrr merhaba:))

ellerineeeee sağlıkkk canım harika olmuşş...
bende yapmak istiorum ama nasıllllllllllll(

canımm benimm sen neden bu kadar üzüldün yaaaaa...
hep stressli işler bunlar ev sahileri desen hepsi aynı...
arkadaşlarına üzülme tatlım yaaaa
haftasonu olunca belki işleri vaerdır yada senin ayağına dolanmak istememişlerdirrr...
boşver sıkma sen canını...
bitmiş işte çok şükür..

gözün aydın blue greenn
hayırlı olsun..
korkulacak bir durum olduğunu sanam bende de çok olmuştu halaaaa regl dönemlerimde sancım olur...
birazcık üşütmede varsa batma olabilir yada gaz sancın olabilir...
gene de en sağlıklısı doktora görünmek derim:)

cnm hamilelik belirtiler her anneden anneye farklılık gösterir yalnız buralarda okuduklarımızdan anladığım kadarıyla bu gibi belirtiler hepimizde oldu daha bebeğin çok minik hatta bebek bile değil şu an ortamın hazırlanması için rahimde bu tarz batma ağrı sancı normaldir canım herhangi bir kanaman yada dayanılmayacak kadar fazla ağrın olursa muhakkak doktorunla görüşmelisin

bebeğin hayırlı olsun keseyi görür kalp atışlarını da duyarsın inşallah..

bizlerde seni kutluyoruz Allah tamamına edirsin

ezgicim ve çiğdemcim sağolun kızlar şu an birtek sizlerle konuşmak istiyorum ikiside aradı sonra konuşalım dedim

ben dosta canımı veririm kustuğunu temizlediğim her derdine gece 11 demeden koştuğum hastayken evini süpürdüğüm ütüsünü yaptığım bu insanlar..hafta sonları işleri olsa bile insan söyleme zahmetinde bulunur neyse nasıl olsa 5 ay sonra anlarlar anyayı konyayı herkesten kurtulmak ve sadece mucizemle yatağımızda onu sevdiğim kokladığım günlerin gelmesini istiyorum onu şimdiden öyle çok seviyorum ki doğduğu zaman pamuklara mı sarıcam napıcam bilmem

ben zaten sokakta gördüğüm çocukları bile severim sanırım sevgiden boğucam yavrumu hahahahah

Son düzenleme:

canım ya boşver.. ben hiç takmam öyle şeyleri.. kendileri kaybederler çünkü.. benim en kötü huyum insanları çabuk silmem.. hayatımdan hemen çıkarıveriyorum en ufak yanlışlarında.. çünkü güvenim kalmıyor onlara.. e güvenmedim insanların etrafımda olmasının da bi anlamı yok zaten.. ihtiyacım olduğunda yanımda olmadıktan sonra ne zaman olucak ki.. bende sevdiklerimin hep yanında olmak isterim.. hatta kendimden bile öncelik tanırım böyle zamanlarda.. ama aynı şekilde karşılık görmeyince kendimi kullanılmış gibi hissediyorum..
sen miniğini düşün.. o büyüyecek, en büyük yardımcın o olucak inşallah..

boşver canım benim kaybeden sen değil onlar olmuşş...

benim en yakınım kuzenim kazık attı banaa...en başlarda çok üzülmüştüm sonraa kendine gel dedim ..benim ona değil onun bana bugüne kadar ihtiyacı oldu.yani pekte luzumu olan biri değil diyerek sildim:))))))

neyseki sizler varsınız artık hayatımda her anımızı,aklımıza gelen her soruyu,cvp aradığımızda her şeyi beraber yaşıyoruzz.. biz birbirimizi inşallah hiç terketmeyizzolumunekankayizsmile

aminnnnnnnnnnnnnnnnn saol canımın içi bende üstlerini çizdim baktım böle gidiyo bende silicem esameleri kalmicak

oluşum gelsinde annesinin kankisi olsun biz onla PS oynayalım pas 2010 fifa falan oy kurban olsun annesi ona ya oğluma büyüsün akülü arabada alıcam

daha önce bahsetmiştim belki hatırlarsınız ben kk'yı üniden bir arkadaşımın ablası sayesinde keşfettim ..

onlar nisan 2009 anneleriydi sonra çocukları doğurdular buluştular resim bile çektirdiler yan yana bi sürü anne ve bebek arabası

süper ya opuyorumnanaktan inşallah bizlerde öle oluruz

iwettttt süperr olur:)) hayırlısıyla o günleri görmekde nasip olur inşallahhh

öyle olucaz tabi ki.. biz kader arkadaşıyız.. ortak dertlerimiz, endişelerimiz, ortak sevinçlerimiz var.. ben hayatım boyunca sizden aldığım desteği,morali alabileceğimi sanmıyorum.. hem bebişlerin popolarını ısırma toplantısı yapıcaz unutmayın...

delikafaduldendelikafadulden BİZ HEP ÇOK ISIRAN TARAF OLUCAZZZZZZ SÜPERRRRRRRRkaydirigubbakcemile3

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Çizelge*|

19|Ç&D|1.Nisan.10|6.Ocak.11|26|63 - 67| 25 Haziran ense ölçümü eyvahedigeldismile |
http://imageshack.us
http://imageshack.us|

[/table]

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Çizelge*|

19|Ç&D|1.Nisan.10|6.Ocak.11|26|63 - 67| 25 Haziran ense ölçümü eyvahedigeldismile|
http://imageshack.us|

[/table]

çğdoş hangisi dahah ii daha güzellerini bulmuştum ama sığmadı istersen bizimkilerden iki tane yapiim sana

Son düzenleme:
zemuszemuszemuszemus
delikafaduldendelikafadulden BİZ HEP ÇOK ISIRAN TARAF OLUCAZZZZZZ SÜPERRRRRRRRkaydirigubbakcemile3
sizi sizi çoksunuz diye böyle yapıosunuz

ayşş karar veremedim:))))))))))))))))) morlular olsun :) ne dersin?

canım arkadaşım yaaa seni ne çok üzmüşler kıyamam ya uzun zamandır sizinle haberleşemedim yine güzel haberler vereyim diye girdim bi baktım arkadaşımı çok üzmüşler ,canımcım maalesef insanlar hep bana demeyi çok iyi biliyolar bugünün yarını olduğunu düşünmüyolar bugün sana yarın onlara canım sen hiç canını sıkma bak sen üzülünce bebişte üzülür sonra annesi... sıkıcı bişey olunca en azından bebişlerimiz gelene kadar boşver demeyi öğrenmemiz lazım be canım benim de hafta sonu kardeşim evlendi haftalardır koşuşturmaktan mahvolduk akrabalar ancak telefonla bişey lazımmı dediler o kadar ve hepsi istanbulda uzaktada değiller yani o yüzden boşver Allah bize yardım ediyo şükürler olsun sıkma o güzel canını....haaa bide teyzelerimiz cuma doktora kontrole gittim veeeee %90 neymişşşş kııııııııızzzzz %10 luk payda göbek bağından dolayı acaba dedi ama kesiinn kız çünkü doktor renkli olarak bakınca kollarıyla yüzünü gizledi zilli yandık valla şimdiden nazlı bide adınıda Naz koymayı düşünüyoduk (taa çıkarken)hala da düşünüyoruz gerçi ama çok nazlı olursa naparız bilmem babbası değiştirmemekte kararlı valla:lepi:

süper bi haber bu topikteki erkek egemenliği yıkılıyor desene
kardeşinide allah mesut etsin inşallah
dediğin gibi insanoğlu işte benimde ders alıp enayilik yapmamam lazım
ay çok sevindim bi kız daha dur şu listeyi bi düzenliim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…