ellerineeeee sağlıkkk canım harika olmuşş...
canımm benimm sen neden bu kadar üzüldün yaaaaa...kızlar hepinize günaydın
öncelikle çok kötü bir hafta sonu geçirdiğimi söyliim.
Öncelikle biliyorsunuz ki taşınıyorum ve bebek doğana kadar istanbukda annemin evinde bebel doğduktan sonra yalovaya geçicez
cumartesi akşamına kadar durumu özümsemiştim ağlamalarım .azalmıştı sonuçta bebeğimi düşünmek zorundaydım dünyanın sonu değildi ya istanbuldan annemden ayrılmak ordada bir annem vardı sonuçta
neyse cumartesi akşamı eşim ev sahibi aradı adamın mutfağı küflüydü 2500 tl lik mutfak yaptırdım küvetinin içinden fay hattı geçmiş gibi yarıktı alt komşu kaç kere kapıya geldi, biz eve badan yaptırıken daha oturmaya başlamaışken nolur küveti değiştirin diye onuda değiştirdik 1000 tl de banyoya masraf yaptık
velhasıl bu adamın bize en az 2000 mutfak 700-800 banyodan borcu vardı toplam en az 2700 mutfak ve banyo ayrıcada 1700 depozito ile 4400 alacağımız vermedi bu adi herif mutfak ve banyo beni ilgilendirmez yaptırmasaydın ben hiç alt komşudan küvetle ilgili şikayet almadım dedi halbuki alt komşu ben sizin ev sahibiyle bu sebepten 4 kere kavga ettim diyor kadın..
neyse evden çıkıyoruz diye aradık ben size banyo mutfağın parasını veremem depozitoyuda eve kiracı bulduğum zaman veririm dedi.bizde kavga ettik falan derken adam ikna olmadı ve bu adamın bakırköyde 16 tane evi var ne kadar parası var siz düşünün..neyse ben yanında çalıştığım avukata sordum mutfağı ve küveti sökerseniz başına bela olur mervecim siz bu ayın kirasını vermeyin depozitonuzdan düşsün kalanında alın kurtulun dedi..neyse bu bize sadece 1000 tl verdi ama ben hakkımı helal etmiyorum..
ondan sonra kayınpederim yalovadan nakliye arabası ayarlamıştı ama telle ayarlamış eşya alınacak demiş adamda kayınpederim mobilyacı olduğu için yine birine mobilya gidicek sanmış küçükük vi komyonla gelmiş pikap gibi bişey üstünden tente bile yok branda koyup iple bağlıyorsun
biz yalovaya eşyalarımı 2 seferde götürdüm pazar sabahı sekizde başladık pazartesi sabah ezanında bitti...
bide gelen salak naklieci buzdolabımı tv ünitemi diğer beyaz eşyalarımı patlayan kağıtlar varya ona sarıyoruz diye ne gerek var sarmaya demez mi selçukta her zaman ki gibi sesini çıkarmaz mı benim tepem bi attı...bana bak dedim sen buraya bedava mı geldin hayır o zaman ben ne diyosam öle olucak sarılmadan bunların nakilyesi yapılsaydı teknik serviste koliye koyma zahmeti göstermezdi sen ne karışıyorsun ya diye çıkıştım...sonra bana diyoki ne çok mobilyan var kayınpeder maragoz diye bedava bulmuş yaptırmışsın..SANANE YA SANANE...sonra da eşyaları sarın deidğim için diyoki çizilsin nolcak yenisini yaptırırsın...
neyse biz ilk partiyle kamyona atladık yalovaya geldil kayınpederim kamyonu görünce delirdi meğer adam oğlum taşınıyo minik araba olmaz nakiye kamyonu olucak demiş buna adamın üstüne yürüdü babam geberticekti ben sana böyle mi söyledim şerefsiz dedi..
yani biz kamyınla eşyalarım yalovaya inince geri feribotla istanbula geçtik evde kalanlarıda yükledik kamyon tekrar yola çıktı yalovada annem babam yerleştirdi kalanları ikinci partide biz yalovaya gitmedik..
ama kızlar yemin edeirm sadece koli yaptık doğru düzgün bişey kaldırmadım amaaaa ölüyorum köpekler gibi yogunum hep ağladım
işin başında olmasam eşyalarımı batırıcaklardı işin başında olmamam rağmen tv ünitemi nası kocaman çizmişler allahtan önüne tv gelen yerde de sesim çıkmadı
doğuma doğruda oranın tadilatı yapılır yerleşirim inşallah
benden hafta sonu özeti bu pek özet olmadı ama içimi boşattım
bide yazmışken şunu yaziim en yakın arkdaşlarım dostlarım bana hep şunu dediler yardım edilecek bişey olursaçağır ya onu diyene kadar kalk gel dimi ben sana öyle dedikten sonra gel yardım edilecek şunlar var dermiyim..
yani hem taşınma hem manevi stres beni mahvetti hep bebeğimle derteştim onun içimde olması bile o kadar büyük bir güçki rabbim iyiki onları bizlere nasip ettin
uzun oldu kusura bakmayın
yazım hatalarım olduysa üzgünüm kızlar
gözün aydın blue greennHerkese selam kızlar, öncelikle aralık ocak anneleri olarak sizleri kutlar sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almanızı dilerim bende nasipse şubat 2011 de anne olacağım şuanda sata göre 5-1 im henüz keseyi görmedik tecrübelerinize dayanarak bişey sormak istiyorum belirti olarak adet sancısı çeketim düne kadar fakat şimdi o geçti her iki kasığımdada ağrı var soğuk algınlığı gibi diyim bi tuhaf yani ama adet sancısından ayrı bir ağrı batma şeklinde sizlerde de böle olmuşmuydu yoksa üşüttümmü acaba.
Herkese selam kızlar, öncelikle aralık ocak anneleri olarak sizleri kutlar sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almanızı dilerim bende nasipse şubat 2011 de anne olacağım şuanda sata göre 5-1 im henüz keseyi görmedik tecrübelerinize dayanarak bişey sormak istiyorum belirti olarak adet sancısı çeketim düne kadar fakat şimdi o geçti her iki kasığımdada ağrı var soğuk algınlığı gibi diyim bi tuhaf yani ama adet sancısından ayrı bir ağrı batma şeklinde sizlerde de böle olmuşmuydu yoksa üşüttümmü acaba.
ezgicim ve çiğdemcim sağolun kızlar şu an birtek sizlerle konuşmak istiyorum ikiside aradı sonra konuşalım dedi
ben dosta canımı veririm kustuğunu temizlediğim her derdine gece 11 demeden koştuğum hastayken evini süpürdüğüm ütüsünü yaptığım bu insanlar..hafta sonları işleri olsa bile insan söyleme zahmetinde bulunur neyse nasıl olsa 5 ay sonra anlarlar anyayı konyayı herkesten kurtulmak ve sadece mucizemle yatağımızda onu sevdiğim kokladığım günlerin gelmesini istiyorum onu şimdiden öyle çok seviyorum ki doğduğu zaman pamuklara mı sarıcam napıcam bilmem
ben zaten sokakta gördüğüm çocukları bile severim sanırım sevgiden boğucam yavrumu hahahahah
ezgicim ve çiğdemcim sağolun kızlar şu an birtek sizlerle konuşmak istiyorum ikiside aradı sonra konuşalım dedim
ben dosta canımı veririm kustuğunu temizlediğim her derdine gece 11 demeden koştuğum hastayken evini süpürdüğüm ütüsünü yaptığım bu insanlar..hafta sonları işleri olsa bile insan söyleme zahmetinde bulunur neyse nasıl olsa 5 ay sonra anlarlar anyayı konyayı herkesten kurtulmak ve sadece mucizemle yatağımızda onu sevdiğim kokladığım günlerin gelmesini istiyorum onu şimdiden öyle çok seviyorum ki doğduğu zaman pamuklara mı sarıcam napıcam bilmem
ben zaten sokakta gördüğüm çocukları bile severim sanırım sevgiden boğucam yavrumu hahahahah
canım ya boşver.. ben hiç takmam öyle şeyleri.. kendileri kaybederler çünkü.. benim en kötü huyum insanları çabuk silmem.. hayatımdan hemen çıkarıveriyorum en ufak yanlışlarında.. çünkü güvenim kalmıyor onlara.. e güvenmedim insanların etrafımda olmasının da bi anlamı yok zaten.. ihtiyacım olduğunda yanımda olmadıktan sonra ne zaman olucak ki.. bende sevdiklerimin hep yanında olmak isterim.. hatta kendimden bile öncelik tanırım böyle zamanlarda.. ama aynı şekilde karşılık görmeyince kendimi kullanılmış gibi hissediyorum..
sen miniğini düşün.. o büyüyecek, en büyük yardımcın o olucak inşallah..
boşver canım benim kaybeden sen değil onlar olmuşş...
benim en yakınım kuzenim kazık attı banaa...en başlarda çok üzülmüştüm sonraa kendine gel dedim ..benim ona değil onun bana bugüne kadar ihtiyacı oldu.yani pekte luzumu olan biri değil diyerek sildim:))))))
neyseki sizler varsınız artık hayatımda her anımızı,aklımıza gelen her soruyu,cvp aradığımızda her şeyi beraber yaşıyoruzz.. biz birbirimizi inşallah hiç terketmeyizzolumunekankayizsmile
daha önce bahsetmiştim belki hatırlarsınız ben kk'yı üniden bir arkadaşımın ablası sayesinde keşfettim ..
onlar nisan 2009 anneleriydi sonra çocukları doğurdular buluştular resim bile çektirdiler yan yana bi sürü anne ve bebek arabası
süper ya opuyorumnanaktan inşallah bizlerde öle oluruz
öyle olucaz tabi ki.. biz kader arkadaşıyız.. ortak dertlerimiz, endişelerimiz, ortak sevinçlerimiz var.. ben hayatım boyunca sizden aldığım desteği,morali alabileceğimi sanmıyorum.. hem bebişlerin popolarını ısırma toplantısı yapıcaz unutmayın...
zemuszemuszemuszemusöyle olucaz tabi ki.. biz kader arkadaşıyız.. ortak dertlerimiz, endişelerimiz, ortak sevinçlerimiz var.. ben hayatım boyunca sizden aldığım desteği,morali alabileceğimi sanmıyorum.. hem bebişlerin popolarını ısırma toplantısı yapıcaz unutmayın...
sizi sizi çoksunuz diye böyle yapıosunuzdelikafaduldendelikafadulden BİZ HEP ÇOK ISIRAN TARAF OLUCAZZZZZZ SÜPERRRRRRRRkaydirigubbakcemile3
[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Çizelge*|
19|Ç&D|1.Nisan.10|6.Ocak.11|26|63 - 67| 25 Haziran ense ölçümü eyvahedigeldismile |http://imageshack.us http://imageshack.us|
[/table]
[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Çizelge*|
19|Ç&D|1.Nisan.10|6.Ocak.11|26|63 - 67| 25 Haziran ense ölçümü eyvahedigeldismile|http://imageshack.us|
[/table]
çğdoş hangisi dahah ii daha güzellerini bulmuştum ama sığmadı istersen bizimkilerden iki tane yapiim sana
kızlar hepinize günaydın
öncelikle çok kötü bir hafta sonu geçirdiğimi söyliim.
Öncelikle biliyorsunuz ki taşınıyorum ve bebek doğana kadar istanbukda annemin evinde bebel doğduktan sonra yalovaya geçicez
cumartesi akşamına kadar durumu özümsemiştim ağlamalarım .azalmıştı sonuçta bebeğimi düşünmek zorundaydım dünyanın sonu değildi ya istanbuldan annemden ayrılmak ordada bir annem vardı sonuçta
neyse cumartesi akşamı eşim ev sahibi aradı adamın mutfağı küflüydü 2500 tl lik mutfak yaptırdım küvetinin içinden fay hattı geçmiş gibi yarıktı alt komşu kaç kere kapıya geldi, biz eve badan yaptırıken daha oturmaya başlamaışken nolur küveti değiştirin diye onuda değiştirdik 1000 tl de banyoya masraf yaptık
velhasıl bu adamın bize en az 2000 mutfak 700-800 banyodan borcu vardı toplam en az 2700 mutfak ve banyo ayrıcada 1700 depozito ile 4400 alacağımız vermedi bu adi herif mutfak ve banyo beni ilgilendirmez yaptırmasaydın ben hiç alt komşudan küvetle ilgili şikayet almadım dedi halbuki alt komşu ben sizin ev sahibiyle bu sebepten 4 kere kavga ettim diyor kadın..
neyse evden çıkıyoruz diye aradık ben size banyo mutfağın parasını veremem depozitoyuda eve kiracı bulduğum zaman veririm dedi.bizde kavga ettik falan derken adam ikna olmadı ve bu adamın bakırköyde 16 tane evi var ne kadar parası var siz düşünün..neyse ben yanında çalıştığım avukata sordum mutfağı ve küveti sökerseniz başına bela olur mervecim siz bu ayın kirasını vermeyin depozitonuzdan düşsün kalanında alın kurtulun dedi..neyse bu bize sadece 1000 tl verdi ama ben hakkımı helal etmiyorum..
ondan sonra kayınpederim yalovadan nakliye arabası ayarlamıştı ama telle ayarlamış eşya alınacak demiş adamda kayınpederim mobilyacı olduğu için yine birine mobilya gidicek sanmış küçükük vi komyonla gelmiş pikap gibi bişey üstünden tente bile yok branda koyup iple bağlıyorsun
biz yalovaya eşyalarımı 2 seferde götürdüm pazar sabahı sekizde başladık pazartesi sabah ezanında bitti...
bide gelen salak naklieci buzdolabımı tv ünitemi diğer beyaz eşyalarımı patlayan kağıtlar varya ona sarıyoruz diye ne gerek var sarmaya demez mi selçukta her zaman ki gibi sesini çıkarmaz mı benim tepem bi attı...bana bak dedim sen buraya bedava mı geldin hayır o zaman ben ne diyosam öle olucak sarılmadan bunların nakilyesi yapılsaydı teknik serviste koliye koyma zahmeti göstermezdi sen ne karışıyorsun ya diye çıkıştım...sonra bana diyoki ne çok mobilyan var kayınpeder maragoz diye bedava bulmuş yaptırmışsın..SANANE YA SANANE...sonra da eşyaları sarın deidğim için diyoki çizilsin nolcak yenisini yaptırırsın...
neyse biz ilk partiyle kamyona atladık yalovaya geldil kayınpederim kamyonu görünce delirdi meğer adam oğlum taşınıyo minik araba olmaz nakiye kamyonu olucak demiş buna adamın üstüne yürüdü babam geberticekti ben sana böyle mi söyledim şerefsiz dedi..
yani biz kamyınla eşyalarım yalovaya inince geri feribotla istanbula geçtik evde kalanlarıda yükledik kamyon tekrar yola çıktı yalovada annem babam yerleştirdi kalanları ikinci partide biz yalovaya gitmedik..
ama kızlar yemin edeirm sadece koli yaptık doğru düzgün bişey kaldırmadım amaaaa ölüyorum köpekler gibi yogunum hep ağladım
işin başında olmasam eşyalarımı batırıcaklardı işin başında olmamam rağmen tv ünitemi nası kocaman çizmişler allahtan önüne tv gelen yerde de sesim çıkmadı
doğuma doğruda oranın tadilatı yapılır yerleşirim inşallah
benden hafta sonu özeti bu pek özet olmadı ama içimi boşattım
bide yazmışken şunu yaziim en yakın arkdaşlarım dostlarım bana hep şunu dediler yardım edilecek bişey olursaçağır ya onu diyene kadar kalk gel dimi ben sana öyle dedikten sonra gel yardım edilecek şunlar var dermiyim..
yani hem taşınma hem manevi stres beni mahvetti hep bebeğimle derteştim onun içimde olması bile o kadar büyük bir güçki rabbim iyiki onları bizlere nasip ettin
uzun oldu kusura bakmayın
yazım hatalarım olduysa üzgünüm kızlar
süper bi haber bu topikteki erkek egemenliği yıkılıyor desenecanım arkadaşım yaaa seni ne çok üzmüşler kıyamam ya uzun zamandır sizinle haberleşemedim yine güzel haberler vereyim diye girdim bi baktım arkadaşımı çok üzmüşler ,canımcım maalesef insanlar hep bana demeyi çok iyi biliyolar bugünün yarını olduğunu düşünmüyolar bugün sana yarın onlara canım sen hiç canını sıkma bak sen üzülünce bebişte üzülür sonra annesi... sıkıcı bişey olunca en azından bebişlerimiz gelene kadar boşver demeyi öğrenmemiz lazım be canım benim de hafta sonu kardeşim evlendi haftalardır koşuşturmaktan mahvolduk akrabalar ancak telefonla bişey lazımmı dediler o kadar ve hepsi istanbulda uzaktada değiller yani o yüzden boşver Allah bize yardım ediyo şükürler olsun sıkma o güzel canını....haaa bide teyzelerimiz cuma doktora kontrole gittim veeeee %90 neymişşşş kııııııııızzzzz %10 luk payda göbek bağından dolayı acaba dedi ama kesiinn kız çünkü doktor renkli olarak bakınca kollarıyla yüzünü gizledi zilli yandık valla şimdiden nazlı bide adınıda Naz koymayı düşünüyoduk (taa çıkarken)hala da düşünüyoruz gerçi ama çok nazlı olursa naparız bilmem babbası değiştirmemekte kararlı valla:lepi:
çidoş dur bide bizimkilerden koyiim yanyana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?