2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

kızlar şu düşük önleyici iğneleri ne zaman kadar kullanmıştınız konu açtım ama hiç cevap gelmediiii :sinifsinif:

kızlar slm hepinize cigdem cnm hayırlı olsun bebeklerin erkekmiş rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin bende erkek istiyorm ama d.r kıza çok benziyor dedi neyse saglık olsun saglıklı olsunda:)))))))

kardeşine bir ömür boyu mutluluklar dilerim tatlım.. nazlı kızın da hayırlı olsun.. kızların çoğalması lazım artık yeter bu kadar erkek aaaa.....

kızlar slm hepinize cigdem cnm hayırlı olsun bebeklerin erkekmiş rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin bende erkek istiyorm ama d.r kıza çok benziyor dedi neyse saglık olsun saglıklı olsunda:)))))))

canım tşkler :) henüz netleşmedi son dk golü atabilirler bakarsın ama istikrarlı bir şekilde erkek gibi gidiyorlar:))

sağlıklı sıhhatli olsunlarda farketmez seninkide hayırlı olsun bu arada:)

ayşecim hoşgeldin.. bana da doktor öyle dedi.. ama daha çok küçük.. belli olmaz.. Allah hayırlısı neyse onu versin...

canım tşkler :) henüz netleşmedi son dk golü atabilirler bakarsın ama istikrarlı bir şekilde erkek gibi gidiyorlar:))

sağlıklı sıhhatli olsunlarda farketmez seninkide hayırlı olsun bu arada:)

amin cnm evet saglıklı olsunlarda gerisi boş ama d.r diyor kız genede belli olmaz degişe bilir dedi daha çok kıza benziyor dedi çok hareketli yaa benim cumartesi kanamam olmuştu aşagdan baktı d.r o yüzden net görünüyordu bebek genede saglık olsun d.r dedigi gibi bir dahakini erkek yaprız diyorrr çok gülmüştümm:sm_cool::sm_cool:

kızlar şu düşük önleyici iğneleri ne zaman kadar kullanmıştınız konu açtım ama hiç cevap gelmediiii :sinifsinif:

canım ben 5. haftadan itibaren kullanmaya başladım haftada 1 kez vuruldum aynı zamanda progestan 'ı 3*2 fitil olarak kullandım..

ama pembe lekelenmem olunca dr iğneyi vurdurmamı söyledi..

sende sıkıntımı var?

ayşecim hoşgeldin.. bana da doktor öyle dedi.. ama daha çok küçük.. belli olmaz.. Allah hayırlısı neyse onu versin...

cnm hoşbulduk saol sende hoş geldin bakıcaz artık evet daha çok küçük :))))) ama belirtiler kıza çok benziyor hayırlısı olsun eşiminde 4 kız bir erkek bizde 4kız bir erkek bakalım ne olcak:)))

yooooo leke ağrı sızı hç bir şy yok çok şükür ama pregostan iğneyi sabah akşam vuuruyoruz her gün 60 tanesi bitti 15 daha aldık dr. devam diyor her gün bir tane de jel kullanıtyorum

kardeşine bir ömür boyu mutluluklar dilerim tatlım.. nazlı kızın da hayırlı olsun.. kızların çoğalması lazım artık yeter bu kadar erkek aaaa.....
çok sağol canım darısı bekar kardeşi ablası abisi olan herkesin başına....kızım naz'ım hepimize tabii ki dayısına da düğün hediyesi geldi hem eşimin ailesi hemde bizler kız olmasını çok istiyoduk Allahım gönlümüze göre verdi binlerce hamdolsun yaradanıma tabiiki son dakka süpriz olmazsa doktor %10 luk kısmı yani erkek olursa doğum masrafları bana dedi siz yinede şimdilik bişey almayın dedi

canım beniiim sen boşver onlara yaptıklarını da düşünmee sinirr olma
ne demişler iyilik yap denize attt:))
sen oğlunla boğuşurken yerlerde yuvarlanırken aklına bile gelmicek onlarrrrrrrrrr:))

ezgicim hoşgeldin tatlım.. nasılsınız bakalım..
iiyiiimm tatlım sen nasılsın..
şimdi ana çocuktan aradılar gittim
tahlil yaptılar ölçtüler biçtiler
ilaçlarımı yazdırdım süper yaa acayip ilgileniorlar:)

gözün aydın canım
kadeşin içinmde hayırlı olsunnn kızında birazz nazlı olsunnnnnnnnnn:)

ben 12. haftaya kadar jel kullandım
iğne kullanmadım hiç..

slm kızlar maşallah herkes burdakaydirigubbakcemile3
ya kızlar bişey sorcam ben size bilmiyorumkismile
ya benim sağ tarafa yatınca çocuklar sağ tarafa kayıyor ve düz yatınca o tarafa doğru karnım yamuluyoaynı olay sol tarafa yatıncada oluyo annem nıe öleki diyince korktum sizdede öyle oluyomu .bideee kasığımın alt kısmı sert ya cevaplayın hemen lüüütfeeen.bideeeamniyo sıvımız az ya bır bebeğin cok su içiyorum çoğalırmımafoldumbenyarın ikili test var perinatoloji ye gideceğim bana dua edin bebeğim büyümüş ve kıpır kıpır olsun bebişlerden biri erkekti diğeri göstermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…