canım arkadaşım yaaa seni ne çok üzmüşler kıyamam ya uzun zamandır sizinle haberleşemedim yine güzel haberler vereyim diye girdim bi baktım arkadaşımı çok üzmüşler ,canımcım maalesef insanlar hep bana demeyi çok iyi biliyolar bugünün yarını olduğunu düşünmüyolar bugün sana yarın onlara canım sen hiç canını sıkma bak sen üzülünce bebişte üzülür sonra annesi... sıkıcı bişey olunca en azından bebişlerimiz gelene kadar boşver demeyi öğrenmemiz lazım be canım benim de hafta sonu kardeşim evlendi haftalardır koşuşturmaktan mahvolduk akrabalar ancak telefonla bişey lazımmı dediler o kadar ve hepsi istanbulda uzaktada değiller yani o yüzden boşver Allah bize yardım ediyo şükürler olsun sıkma o güzel canını....haaa bide teyzelerimiz cuma doktora kontrole gittim veeeee %90 neymişşşş kııııııııızzzzz %10 luk payda göbek bağından dolayı acaba dedi ama kesiinn kız çünkü doktor renkli olarak bakınca kollarıyla yüzünü gizledi zilli yandık valla şimdiden nazlı bide adınıda Naz koymayı düşünüyoduk (taa çıkarken)hala da düşünüyoruz gerçi ama çok nazlı olursa naparız bilmem babbası değiştirmemekte kararlı valla:lepi:
kızlar slm hepinize cigdem cnm hayırlı olsun bebeklerin erkekmiş rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin bende erkek istiyorm ama d.r kıza çok benziyor dedi neyse saglık olsun saglıklı olsunda:)))))))
kızlar şu düşük önleyici iğneleri ne zaman kadar kullanmıştınız konu açtım ama hiç cevap gelmediiii :sinifsinif:
kızlar slm hepinize cigdem cnm hayırlı olsun bebeklerin erkekmiş rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin bende erkek istiyorm ama d.r kıza çok benziyor dedi neyse saglık olsun saglıklı olsunda:)))))))
canım tşkler :) henüz netleşmedi son dk golü atabilirler bakarsın ama istikrarlı bir şekilde erkek gibi gidiyorlar:))
sağlıklı sıhhatli olsunlarda farketmez seninkide hayırlı olsun bu arada:)
canım yardımcı olmak isterdim ama ben öyle bişiy kullanmadım..
kızlar şu düşük önleyici iğneleri ne zaman kadar kullanmıştınız konu açtım ama hiç cevap gelmediiii :sinifsinif:
ayşecim hoşgeldin.. bana da doktor öyle dedi.. ama daha çok küçük.. belli olmaz.. Allah hayırlısı neyse onu versin...
canım ben 5. haftadan itibaren kullanmaya başladım haftada 1 kez vuruldum aynı zamanda progestan 'ı 3*2 fitil olarak kullandım..
ama pembe lekelenmem olunca dr iğneyi vurdurmamı söyledi..
sende sıkıntımı var?
yooooo leke ağrı sızı hç bir şy yok çok şükür ama pregostan iğneyi sabah akşam vuuruyoruz her gün 60 tanesi bitti 15 daha aldık dr. devam diyor her gün bir tane de jel kullanıtyorum[/QUOTE
canım iğnenin adı ne tam olarak..60 tane ilginç geldi bana hiç duymamıştım...
yooooo leke ağrı sızı hç bir şy yok çok şükür ama pregostan iğneyi sabah akşam vuuruyoruz her gün 60 tanesi bitti 15 daha aldık dr. devam diyor her gün bir tane de jel kullanıtyorum[/QUOTE
canım iğnenin adı ne tam olarak..60 tane ilginç geldi bana hiç duymamıştım...
TAM OLARAK progesteron streuli25 mg bende duymayınca merak ettm kimse bahsetmiyor bu iğnelerden çünküü transferden sonra başladık işte hala devam ediyoruz
çok sağol canım darısı bekar kardeşi ablası abisi olan herkesin başına....kızım naz'ım hepimize tabii ki dayısına da düğün hediyesi geldi hem eşimin ailesi hemde bizler kız olmasını çok istiyoduk Allahım gönlümüze göre verdi binlerce hamdolsun yaradanıma tabiiki son dakka süpriz olmazsa doktor %10 luk kısmı yani erkek olursa doğum masrafları bana dedi siz yinede şimdilik bişey almayın dedikardeşine bir ömür boyu mutluluklar dilerim tatlım.. nazlı kızın da hayırlı olsun.. kızların çoğalması lazım artık yeter bu kadar erkek aaaa.....
TAM OLARAK progesteron streuli25 mg bende duymayınca merak ettm kimse bahsetmiyor bu iğnelerden çünküü transferden sonra başladık işte hala devam ediyoruz
her tüp bebek dr merkezi farkı tedavi yöntemleri kullanabiliyo,ilaç isimleri değişik olabiliyo..sen dr un keselim diyene kadar kullan bir zararı olacağından korkma bence... yoksa tavsiye atmezlerdi.
banada sadece fitil ile başladılar iğne sonra devreye girdi mesela. bu hafta son kez vuruldum bir daha vurulmayacağım..
ezgicim ve çiğdemcim sağolun kızlar şu an birtek sizlerle konuşmak istiyorum ikiside aradı sonra konuşalım dedim
ben dosta canımı veririm kustuğunu temizlediğim her derdine gece 11 demeden koştuğum hastayken evini süpürdüğüm ütüsünü yaptığım bu insanlar..hafta sonları işleri olsa bile insan söyleme zahmetinde bulunur neyse nasıl olsa 5 ay sonra anlarlar anyayı konyayı herkesten kurtulmak ve sadece mucizemle yatağımızda onu sevdiğim kokladığım günlerin gelmesini istiyorum onu şimdiden öyle çok seviyorum ki doğduğu zaman pamuklara mı sarıcam napıcam bilmem
ben zaten sokakta gördüğüm çocukları bile severim sanırım sevgiden boğucam yavrumu hahahahah
iiyiiimm tatlım sen nasılsın..ezgicim hoşgeldin tatlım.. nasılsınız bakalım..
gözün aydın canımcanım arkadaşım yaaa seni ne çok üzmüşler kıyamam ya uzun zamandır sizinle haberleşemedim yine güzel haberler vereyim diye girdim bi baktım arkadaşımı çok üzmüşler ,canımcım maalesef insanlar hep bana demeyi çok iyi biliyolar bugünün yarını olduğunu düşünmüyolar bugün sana yarın onlara canım sen hiç canını sıkma bak sen üzülünce bebişte üzülür sonra annesi... sıkıcı bişey olunca en azından bebişlerimiz gelene kadar boşver demeyi öğrenmemiz lazım be canım benim de hafta sonu kardeşim evlendi haftalardır koşuşturmaktan mahvolduk akrabalar ancak telefonla bişey lazımmı dediler o kadar ve hepsi istanbulda uzaktada değiller yani o yüzden boşver Allah bize yardım ediyo şükürler olsun sıkma o güzel canını....haaa bide teyzelerimiz cuma doktora kontrole gittim veeeee %90 neymişşşş kııııııııızzzzz %10 luk payda göbek bağından dolayı acaba dedi ama kesiinn kız çünkü doktor renkli olarak bakınca kollarıyla yüzünü gizledi zilli yandık valla şimdiden nazlı bide adınıda Naz koymayı düşünüyoduk (taa çıkarken)hala da düşünüyoruz gerçi ama çok nazlı olursa naparız bilmem babbası değiştirmemekte kararlı valla:lepi:
her tüp bebek dr merkezi farkı tedavi yöntemleri kullanabiliyo,ilaç isimleri değişik olabiliyo..sen dr un keselim diyene kadar kullan bir zararı olacağından korkma bence... yoksa tavsiye atmezlerdi.
banada sadece fitil ile başladılar iğne sonra devreye girdiakesela. bu hafta son kez vuruldum bir daha vurulmayacağım..
teşekkürler canım cvplrın için ben merak ertmiştim herkes kullnıyor mu diyeee
neyse hayırlılısı bkalım hoşcakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?