PANY86 nasılsın?? son haberler nasıl canım..
slm kızlar maşallah herkes burdakaydirigubbakcemile3
ya kızlar bişey sorcam ben size bilmiyorumkismile
ya benim sağ tarafa yatınca çocuklar sağ tarafa kayıyor ve düz yatınca o tarafa doğru karnım yamuluyoaynı olay sol tarafa yatıncada oluyo annem nıe öleki diyince korktum sizdede öyle oluyomu .bideee kasığımın alt kısmı sert ya cevaplayın hemen lüüütfeeen.bideee amniyo sıvımız az ya bır bebeğin cok su içiyorum çoğalırmımafoldumbenyarın ikili test var perinatoloji ye gideceğim bana dua edin bebeğim büyümüş ve kıpır kıpır olsun bebişlerden biri erkekti diğeri göstermedi
tüp bebek değilmi sizleri normalde tüp bebekte iğne veriyorlar
alaha allaha anlayaamadım fisfisfisben sabah akşam 60 tane kullandım şimdi 15 tane daha aldık ben mi kuıllanıyorum sadece 6. haftdayız kafama takılıyorrr
ya benim sağ tarafa yatınca çocuklar sağ tarafa kayıyor ve düz yatınca o tarafa doğru karnım yamuluyoaynı olay sol tarafa yatıncada oluyo annem nıe öleki diyince korktum sizdede öyle oluyomu .bideee kasığımın alt kısmı sert ya cevaplayın hemen lüüütfeeen.bideee amniyo sıvımız az ya bır bebeğin cok su içiyorum çoğalırmımafoldumbenyarın ikili test var perinatoloji ye gideceğim bana dua edin bebeğim büyümüş ve kıpır kıpır olsun bebişlerden biri erkekti diğeri göstermedi
Ben sağa veya sola kayıyor diye hissetmiyorum ama bazen göbek deliğimin sol tarafı daha sert, sağ tarafı yumuşak oluyor. O zaman sanki bebeğim sol tarafa yaslanmış gibi oluyor. Sağ tarafta sertlik hissetmedim pek. Kafası solda herhalde. Ultrasonda da genelde kafası solda oluyor.
Yemeklerden sonra sırt üstü uzanıp dinliyorum kendimi, belki hareketlerini hissederim diye ama bu henüz birşey yok. Daha önce içerde birşey kayıyıormuş gibi oluyordu. Artık o da yok. Oğlumu bu Cuma göreceğim. Amniyodan sonra ilk randevumuz. İnşallah herşey yolundadır.
Ben sağa veya sola kayıyor diye hissetmiyorum ama bazen göbek deliğimin sol tarafı daha sert, sağ tarafı yumuşak oluyor. O zaman sanki bebeğim sol tarafa yaslanmış gibi oluyor. Sağ tarafta sertlik hissetmedim pek. Kafası solda herhalde. Ultrasonda da genelde kafası solda oluyor.
Yemeklerden sonra sırt üstü uzanıp dinliyorum kendimi, belki hareketlerini hissederim diye ama bu henüz birşey yok. Daha önce içerde birşey kayıyıormuş gibi oluyordu. Artık o da yok. Oğlumu bu Cuma göreceğim. Amniyodan sonra ilk randevumuz. İnşallah herşey yolundadır.
kızlar çok yorgunum bugün okulda kurul toplantısı vardı yazmandım. uzattılar da uzattılar off yaa çok yorgunum. bir de bazı kişilere sinir oldum. ben tüp bebek olduğunu kimselere söylemedim yarın 2li testimiz var ya onun duyan bir öğretmen doktor tehlike görmüştür de ondan istemiştir testi diyor hocam kendimiz istedik testi dedim bebekten nasıl kan alacaklar diyor?? hocam hiç bir bilginiz yok saçmalıyorsunuz dedim. yarın testimiz var saat 10.30 da kızlar dularınızı eksik etmeyin. hepinizi öpüyorummm
yok tatlım yaaa, ben yapamam öle işleri:))) Mervem açar, ben konarım anca:)))) Ama bak, ben de o + işareti çok merak ediyorum...
Şimdi bir bilene soralııııım:)))
Merveeee, şu altta topiktekilerin isimleri var ya, orda ismin yanındaki + ne demek KK kurdum:))
Çiğdem ben Elevit ve demir hapı kullanıyorum. Elevit'in içinde magnezyum var. Bazı günler çok yorulduğumda bacaklarımda ve afedersiniz "popomda" kaydirigubbakcemile3 ağrı oluyor. O zaman ekstra magnezyum içiyorum.
Doktoruma sorduğumda "sürekli kullanman için daha erken, böbrekte kum/taş yapabiliyor. Arada almanda sakınca yok" dedi. Sanırım son 3 ay bel ve sırt ağrıları iyice arttığında veriyorlar.
Yanlış hatırlamıyorsam Yeshill'e de kolu için vermişti doktoru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?