2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

:CüvCüv:
PANY86 nasılsın?? son haberler nasıl canım..

canım yarın belli olacak ileti yolladım bi okuyunda cvplarınızı bekliyorum.ama biraz endişeliyimeyvahedigeldismileinşallah rabbim hakkımızda hayırlısını versin

canım muhakkak hepimizde öyledir ne tarafa dönersek onlarda araya kayıyodur. kasığının altındaki sertlik için bir fikrim yok:) amniyo sıvın içinde boll bol sıvı al ve beslenmene dikkat et hep öyle duyuyyorum ben....

inşallah test sonucun iyi çıkar bebişlerinde kıpır kıpırlardır..hakkımızda hayırlısı olsun canım..

pany86 bol şanslar cnm yarın için hayırlı ve güzel haberler alırsın inş bizimde 5 temmuzda ikili testimiz ikizlerini rabbim sana bagışlasın maşallah onlara ne güzel belki öbürüde kızdır:))))))))

canım ben iğne kullanmadım.. jel kullandım.. 12.haftaya kadar kullandım..

sağol canım Allahım sağlıklı, eli yüzü düzgün ,ana baba kıymeti bilen akıllı zeki bebişler versin hepimize:Saruboceq:

Ben sağa veya sola kayıyor diye hissetmiyorum ama bazen göbek deliğimin sol tarafı daha sert, sağ tarafı yumuşak oluyor. O zaman sanki bebeğim sol tarafa yaslanmış gibi oluyor. Sağ tarafta sertlik hissetmedim pek. Kafası solda herhalde. Ultrasonda da genelde kafası solda oluyor.
Yemeklerden sonra sırt üstü uzanıp dinliyorum kendimi, belki hareketlerini hissederim diye ama bu henüz birşey yok. Daha önce içerde birşey kayıyıormuş gibi oluyordu. Artık o da yok. Oğlumu bu Cuma göreceğim. Amniyodan sonra ilk randevumuz. ınşallah herşey yolundadır.

canım benim.. kayma meselesi bence de normaldir.. ama sertliği bi doktora sor.. ikili testinde de kötü birşey çıkmıcak ALlahın izniyle.. kendine panik yapma bakiim sen...

tabi ki herşey yolundadır annesi.. bize de güzel haberler getir gelirken..

pelincimmm tam yazıcaktım bende sana
aminiyo sonucu belli oldu mu die
aklıma takıldı
herşey yolundadır sen hiiç merak etmeee hasret giderin artık oğluşunla:)

ya sanki geçmişi okumayıp yazmazsam saygısızlık yapacakmışım gibi geliyorr
o yüzden hergün neredeyse 1 saatim buna gidiorrr:):):)
diorum ya acaba 1 haftalık taile gidince napıcam
o zaman okkumam artık geçmişi iz önemli bişii varsa bana iletirsiniz anlaştık mı:):)

ooooohhhhhhhhh bittiii.....:):):):)
şimdi aranıza katılabilirim...[/QUOTE]

İşte ben de tam olarak şu an onu yapıyorum, ama maalesef bir haftalık tatilin değil bir haftalık yoğun temponun ardından. Berbat bir hafta geçirdim ve nihayet bugün rahata erdim, geçici olarak tabii...

Geçmişi okuyup dönüyorum hemen:))

kızlar çok yorgunum bugün okulda kurul toplantısı vardı yazmandım. uzattılar da uzattılar off yaa çok yorgunum. bir de bazı kişilere sinir oldum. ben tüp bebek olduğunu kimselere söylemedim yarın 2li testimiz var ya onun duyan bir öğretmen doktor tehlike görmüştür de ondan istemiştir testi diyor hocam kendimiz istedik testi dedim bebekten nasıl kan alacaklar diyor?? hocam hiç bir bilginiz yok saçmalıyorsunuz dedim. yarın testimiz var saat 10.30 da kızlar dularınızı eksik etmeyin. hepinizi öpüyorummm

canım benim yorma kendini o kadar ya.. o öğretmen arkadaşına da söyle ikili test artık rutin bir test.. bütün gebelere yapılıyor.. isteğe bağlı falan değil yani... allah allah insanı deli eder bunlar ya...

Senin arkadaş listende o abla var demek:))))

Çiğdem ben Elevit ve demir hapı kullanıyorum. Elevit'in içinde magnezyum var. Bazı günler çok yorulduğumda bacaklarımda ve afedersiniz "popomda" kaydirigubbakcemile3 ağrı oluyor. O zaman ekstra magnezyum içiyorum.
Doktoruma sorduğumda "sürekli kullanman için daha erken, böbrekte kum/taş yapabiliyor. Arada almanda sakınca yok" dedi. Sanırım son 3 ay bel ve sırt ağrıları iyice arttığında veriyorlar.

Yanlış hatırlamıyorsam Yeshill'e de kolu için vermişti doktoru.

canım bende Elevit kullanıyorum ama cuma günü gittiğimde kalçalarım genişliyo sanırım çok ağrım ve kramplarım var dedim:))) oda Magnesıum verdi hatta gece ayağıma bir kramp girdi feleğim şaştıı.........

birde benim aşırı kabızlık sorunum var... onu içersen iyi gelir dedi ilk gün işe yaradı bugün 3 oldu:)) fossssss çıktı...

canım yarın için bol şanslar sağ sol olayını bilemedim belki ikiz diye olabilirler bende dr.a yatış pozisyonumuz hakkında sordum sağamı sola mı yatalım yüzüstü yatsak bebişe zarar verirmiyiz diye oda zaten karnınız sizi rahatsız edicek boyutta olmadığı sürece her şekilde yatabilirsiniz dedi rahme giden damarlar sağ taraftan geçtiğinden sağa doğru yatınca rahme kan gitmesini engellemiş olursunuz dedi sürekli sola yatmasanızda arada sola dönerseniz iyi olur dedi

Ben kuru kayısılı activia yiyorum. Hamileliğin başından beri kabız olmadım ama tuvalete çıkmakta zorlandığım oluyor. Activia sayesinde düzene girdi. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…