canım yarın için bol şanslar sağ sol olayını bilemedim belki ikiz diye olabilirler bende dr.a yatış pozisyonumuz hakkında sordum sağamı sola mı yatalım yüzüstü yatsak bebişe zarar verirmiyiz diye oda zaten karnınız sizi rahatsız edicek boyutta olmadığı sürece her şekilde yatabilirsiniz dedi rahme giden damarlar sağ taraftan geçtiğinden sağa doğru yatınca rahme kan gitmesini engellemiş olursunuz dedi sürekli sola yatmasanızda arada sola dönerseniz iyi olur dedi
Amniyo sonucu için daha 10 gün varÇok takmıyorum kafama ama çıksa da kurtulsak. İçimiz rahat etsin.
kızlar bu arada neler giyiyorsunuz neler aldınız kendinize ben bu konuda baya perişan oluyorum hiç bir badi -pantolon şort hiçbişey olmuyor elbiselerim olmuyor hamile kıyafetleride baya para bi pantolon aldım 80 falan eşortman 45 ohhh bir dahada giyemicem 5 ay sonra siz ne yapıyosunuz
canım 3 lü testin sonucu ne çıkmıştı bende cuma günü kan verdim sonucunu bekliyorum dr.sonuca göre amniyo için görüşürüz demişti malum yaş durumundan sınıfta kalıyoruzdelikafadulden
canımcım güzel düşün güzel sonuçlar gelsin Allahım iki bebişinide kucağına almayı nasip etsin evham desen hepimizde var merak etme dr. çocuk hareket edene kadar normal böyle takıntılar dedi malum sadece göbek şişiyo ve sen içerde arada gelen sancı veya kasılmalar haricinde bişey hissetmiyosun gerçi bizler bebişler gelene kadar bu evhamlara devam edicez mutlaka ama kendimize söz geçirip abartmazsak çok iyi olur di mi?saol canım dileklerin için.galiba bende evham başladı [zaten hiç yoktu ya]herşeyden nem kapıyorum sürekli aklım bebişlerde valla gece ne tarafa yattığımı hiç bilmiyorum gunduz dıkkat edıyorum amelıyattan sonra kaygılarım arttı sankı heran gorsem ancak öle rahat edeceğim bebişin biri küçük ya o yavruda aklım rabbım hakkımızda hayırlısını versın hersey yarın bellı olacak bızım ıkız ya ıkılı test kanda bakılmıo sadece ense kalınlıgına bakıcaklar bakalım ne olcak
Kuru erik, kuru kayısı yiyor musun Çiğdem?
güb kurusu kayısısını bi ara epey tükettim ama ara verdim sanırım tekrar başlamalıyım...
canım bende 3886 da 1 mi ne çıktı o yüzden dr 3 lü testede bakalım dedi ayrıca 29 temmuzda detaylı ultrasona bakılacak çapadan özel dr sırf bu iş için geliyomuş ona göre bütün sonuçlar doğrultusunda son kara verilicek hepimizin hakkında hayırlısı canımcımBen 3'lü yaptırmadım. 2'li test sonucum ise:
Yaş riski 1:255
Hormonal risk: 1:126
Kombine risk: 1:554
Serbest beta-Hcg değerim yüksek çıktı. Ultrasonda bebekte hiçbir anomali görülmedi. Doktorum %85 sağlıklı dedi. 3'lü veya 4'lü tarama yerine ben amniyo yapılmasını tercih ettim. %15 çok değil ama kalan 5 ayırahat geçirmek istedim.
canım bende 80'er tl ye 2 pantolon almıştım bi kot pantolon bide siyah kumaş pantolon sonra bilmiyorum nerede oturuyosun bakırköyde carrusel'in arkasında hamile kıyafetleri satan yerler var hatta ebru giyimin karşısında orda anneler günü niyetine kampanya yapmışlar herşey %50 indirimli diye bide sezon ürünleri ordan 40'ar tlya krem rengi pantolon ve bermuda aldım etek falanda alıcaktım ama düğün masrafı çok yaptığım için sonra alırım demiştim göbişte çok çıkmayınca üst olarak bişey almamıştım eğerki kampanyaları bitmediyse güzel şeyler vardı tavsiye ederim camında herşey kasada%50 indirimli yazıyodukızlar bu arada neler giyiyorsunuz neler aldınız kendinize ben bu konuda baya perişan oluyorum hiç bir badi -pantolon şort hiçbişey olmuyor elbiselerim olmuyor hamile kıyafetleride baya para bi pantolon aldım 80 falan eşortman 45 ohhh bir dahada giyemicem 5 ay sonra siz ne yapıyosunuz
canım 3 haftada ne ki biliyosun hepimiz bu bebişler için kaç aylar yıllar bekledik Allahın izniyle gözünü açıp kapayıncaya kadar geçer 3 hafta hep birlikte geçiririz1:3886 çok iyi bir sonuç, bence hiç endişelenme. Ben yaş riskini hiç önemsemiyorum ve aslında amniyo istemiyordum ama hormon değeri yüksek çıkınca canım çok sıkıldı. Emin olmak istedim. Doktoruma göre %15 göze alınacak bir risk ama ben yaptırmasam sonrasında kendime eziyet ederdim.
Şu an sonucun iyi çıkacağına inanıyorum. Aksi bir sonuç hiç aklıma gelmiyor bile. Tek sıkıntı 3 hafta beklemek.
canım bende 80'er tl ye 2 pantolon almıştım bi kot pantolon bide siyah kumaş pantolon sonra bilmiyorum nerede oturuyosun bakırköyde carrusel'in arkasında hamile kıyafetleri satan yerler var hatta ebru giyimin karşısında orda anneler günü niyetine kampanya yapmışlar herşey %50 indirimli diye bide sezon ürünleri ordan 40'ar tlya krem rengi pantolon ve bermuda aldım etek falanda alıcaktım ama düğün masrafı çok yaptığım için sonra alırım demiştim göbişte çok çıkmayınca üst olarak bişey almamıştım eğerki kampanyaları bitmediyse güzel şeyler vardı tavsiye ederim camında herşey kasada%50 indirimli yazıyodu
kızlar bu arada neler giyiyorsunuz neler aldınız kendinize ben bu konuda baya perişan oluyorum hiç bir badi -pantolon şort hiçbişey olmuyor elbiselerim olmuyor hamile kıyafetleride baya para bi pantolon aldım 80 falan eşortman 45 ohhh bir dahada giyemicem 5 ay sonra siz ne yapıyosunuz
canım benim kahvaltıda yulaf ezmesini denedin mi? çok iyi geliyor diye okudum ben...güb kurusu kayısısını bi ara epey tükettim ama ara verdim sanırım tekrar başlamalıyım...
canım bende 3886 da 1 mi ne çıktı o yüzden dr 3 lü testede bakalım dedi ayrıca 29 temmuzda detaylı ultrasona bakılacak çapadan özel dr sırf bu iş için geliyomuş ona göre bütün sonuçlar doğrultusunda son kara verilicek hepimizin hakkında hayırlısı canımcım
1:3886 çok iyi bir sonuç, bence hiç endişelenme. Ben yaş riskini hiç önemsemiyorum ve aslında amniyo istemiyordum ama hormon değeri yüksek çıkınca canım çok sıkıldı. Emin olmak istedim. Doktoruma göre %15 göze alınacak bir risk ama ben yaptırmasam sonrasında kendime eziyet ederdim.
Şu an sonucun iyi çıkacağına inanıyorum. Aksi bir sonuç hiç aklıma gelmiyor bile. Tek sıkıntı 3 hafta beklemek.
canım bana böyle bişey olmuyo zaten bebeğin kafasının bi yere kayıp sertlik yaratması bana ve benim doktoruma göre bu aylarda mümkün değil ama sizde belki farklıdır ense ölçümüne gelince inşallah hayırlı haberler alırsınslm kızlar maşallah herkes burdakaydirigubbakcemile3
ya kızlar bişey sorcam ben size bilmiyorumkismile
ya benim sağ tarafa yatınca çocuklar sağ tarafa kayıyor ve düz yatınca o tarafa doğru karnım yamuluyoaynı olay sol tarafa yatıncada oluyo annem nıe öleki diyince korktum sizdede öyle oluyomu .bideee kasığımın alt kısmı sert ya cevaplayın hemen lüüütfeeen.bideee amniyo sıvımız az ya bır bebeğin cok su içiyorum çoğalırmımafoldumbenyarın ikili test var perinatoloji ye gideceğim bana dua edin bebeğim büyümüş ve kıpır kıpır olsun bebişlerden biri erkekti diğeri göstermedi
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsağol canım Allahım sağlıklı, eli yüzü düzgün ,ana baba kıymeti bilen akıllı zeki bebişler versin hepimize:Saruboceq:
anım bana böyle bişey olmuyo zaten bebeğin kafasının bi yere kayıp sertlik yaratması bana ve benim doktoruma göre bu aylarda mümkün değil ama sizde belki farklıdır aminio ii çıkıcak oğlunda ii inşallah sende bu pozitiflik varken daha ne olsun zaten :)Ben sağa veya sola kayıyor diye hissetmiyorum ama bazen göbek deliğimin sol tarafı daha sert, sağ tarafı yumuşak oluyor. O zaman sanki bebeğim sol tarafa yaslanmış gibi oluyor. Sağ tarafta sertlik hissetmedim pek. Kafası solda herhalde. Ultrasonda da genelde kafası solda oluyor.
Yemeklerden sonra sırt üstü uzanıp dinliyorum kendimi, belki hareketlerini hissederim diye ama bu henüz birşey yok. Daha önce içerde birşey kayıyıormuş gibi oluyordu. Artık o da yok. Oğlumu bu Cuma göreceğim. Amniyodan sonra ilk randevumuz. ınşallah herşey yolundadır.
ya kusura bakma ama ne densiz miş o kimse... cahil cahil konuşuyorlar tövbe tövbe ya hayret bişi ya ikili testte çokii çıkıcak tatlım merak etme senkızlar çok yorgunum bugün okulda kurul toplantısı vardı yazmandım. uzattılar da uzattılar off yaa çok yorgunum. bir de bazı kişilere sinir oldum. ben tüp bebek olduğunu kimselere söylemedim yarın 2li testimiz var ya onun duyan bir öğretmen doktor tehlike görmüştür de ondan istemiştir testi diyor hocam kendimiz istedik testi dedim bebekten nasıl kan alacaklar diyor?? hocam hiç bir bilginiz yok saçmalıyorsunuz dedim. yarın testimiz var saat 10.30 da kızlar dularınızı eksik etmeyin. hepinizi öpüyorummm
ii olucak sen sakın aklına başka bişey getirmeAmniyo sonucu için daha 10 gün varÇok takmıyorum kafama ama çıksa da kurtulsak. ıçimiz rahat etsin.
bana biraz daha kramp girerse başlicam galibakızlar aranızda magnesiuma başlayan varmı?
aynennnnnnnnnnnnnnnnnnSenin arkadaş listende o abla var demek:))))
walla benim bişiler almam lazım kilo almadım ama bişimin içine sığmıyorum bu ne şimdikızlar bu arada neler giyiyorsunuz neler aldınız kendinize ben bu konuda baya perişan oluyorum hiç bir badi -pantolon şort hiçbişey olmuyor elbiselerim olmuyor hamile kıyafetleride baya para bi pantolon aldım 80 falan eşortman 45 ohhh bir dahada giyemicem 5 ay sonra siz ne yapıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?