arkadaşlar yumurta toplama işleminden sonra karında şişlik kaç gün sürüyor?
bilgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:):):)
teşekkürler,yarın yumurta taransferim var,4 gün oluyor, karnımın içinde yara varmış gibi acıyor,acaba transferi engellermi?
Sevgicim, bedn de senin gibiyim... Aman sineye çekeyim, aman görmezden geleyim falan yok bende, lafımı söyler, misketlerimi alır, sen sağ ben selamet der, hayırsıza arkamı döner çıkarım... Ama dostlarım çok çok kıymetlidir...canım ya boşver.. ben hiç takmam öyle şeyleri.. kendileri kaybederler çünkü.. benim en kötü huyum insanları çabuk silmem.. hayatımdan hemen çıkarıveriyorum en ufak yanlışlarında.. çünkü güvenim kalmıyor onlara.. e güvenmedim insanların etrafımda olmasının da bi anlamı yok zaten.. ihtiyacım olduğunda yanımda olmadıktan sonra ne zaman olucak ki.. bende sevdiklerimin hep yanında olmak isterim.. hatta kendimden bile öncelik tanırım böyle zamanlarda.. ama aynı şekilde karşılık görmeyince kendimi kullanılmış gibi hissediyorum..
sen miniğini düşün.. o büyüyecek, en büyük yardımcın o olucak inşallah..
Hakkaten... ıyiki varız, iyi ki bir aradayız... Son bir aydan beri neredeyse dılarıdan hiç kimse ile temasım olmadı... Sıkıntım, sevincim herşeyimi burada yaşıyorum:))) HEPıNıZ ıYıKı VARSINIZ:)boşver canım benim kaybeden sen değil onlar olmuşş...
benim en yakınım kuzenim kazık attı banaa...en başlarda çok üzülmüştüm sonraa kendine gel dedim ..benim ona değil onun bana bugüne kadar ihtiyacı oldu.yani pekte luzumu olan biri değil diyerek sildim:))))))
neyseki sizler varsınız artık hayatımda her anımızı,aklımıza gelen her soruyu,cvp aradığımızda her şeyi beraber yaşıyoruzz.. biz birbirimizi inşallah hiç terketmeyizzolumunekankayizsmile
OLUCAZ TABıııııı, daha popo ve memiş operasyonları var:)daha önce bahsetmiştim belki hatırlarsınız ben kk'yı üniden bir arkadaşımın ablası sayesinde keşfettim ..
onlar nisan 2009 anneleriydi sonra çocukları doğurdular buluştular resim bile çektirdiler yan yana bi sürü anne ve bebek arabası
süper ya opuyorumnanaktan inşallah bizlerde öle oluruz
Kesinlikle... unutanı da ısırırım:))))))öyle olucaz tabi ki.. biz kader arkadaşıyız.. ortak dertlerimiz, endişelerimiz, ortak sevinçlerimiz var.. ben hayatım boyunca sizden aldığım desteği,morali alabileceğimi sanmıyorum.. hem bebişlerin popolarını ısırma toplantısı yapıcaz unutmayın...
YAŞASIIIN.. Bir kız daha:)))) Gözün aydın bsp:)))) Kızlarımız çoğalıyooocanım arkadaşım yaaa seni ne çok üzmüşler kıyamam ya uzun zamandır sizinle haberleşemedim yine güzel haberler vereyim diye girdim bi baktım arkadaşımı çok üzmüşler ,canımcım maalesef insanlar hep bana demeyi çok iyi biliyolar bugünün yarını olduğunu düşünmüyolar bugün sana yarın onlara canım sen hiç canını sıkma bak sen üzülünce bebişte üzülür sonra annesi... sıkıcı bişey olunca en azından bebişlerimiz gelene kadar boşver demeyi öğrenmemiz lazım be canım benim de hafta sonu kardeşim evlendi haftalardır koşuşturmaktan mahvolduk akrabalar ancak telefonla bişey lazımmı dediler o kadar ve hepsi istanbulda uzaktada değiller yani o yüzden boşver Allah bize yardım ediyo şükürler olsun sıkma o güzel canını....haaa bide teyzelerimiz cuma doktora kontrole gittim veeeee %90 neymişşşş kııııııııızzzzz %10 luk payda göbek bağından dolayı acaba dedi ama kesiinn kız çünkü doktor renkli olarak bakınca kollarıyla yüzünü gizledi zilli yandık valla şimdiden nazlı bide adınıda Naz koymayı düşünüyoduk (taa çıkarken)hala da düşünüyoruz gerçi ama çok nazlı olursa naparız bilmem babbası değiştirmemekte kararlı valla:lepi:
Şekerim, allaha şükür ilaçlarım azaldı:)))) Şimdi, Elevit, gyno ferro sanol, coraspin, clexan ve hafta da bir de proluton:))) Bu azalmış hali Ezgi:)))))))kızlarrrrrrrrr bana tam olarak hangi ilaçları kullandığınızı söyler misinnn
Ben bol şeyler giymeyi eskiden de severdim, dolabımda oldukça bol, büzgülü falan elbişelerim ve bluzlarım vardı... Onlar işe yaradı.. Altına da iki kot aldım, bir de tayt.. Kotları Yeşim Tekstil de çok ekonomik bir fiyata aldım kızlar.. Daha evvel yazmıştım aslında topikte.. eğer yaşadığınız yerde yeşim tekstil var ise bir bakın.. Genelde export satıyor, ama çok kaliteli ihraç fazlaları da olabiliyor.. Kotları 20 şer TL ye aldım:)))) Ve gerçekten çok da güzeller...kızlar bu arada neler giyiyorsunuz neler aldınız kendinize ben bu konuda baya perişan oluyorum hiç bir badi -pantolon şort hiçbişey olmuyor elbiselerim olmuyor hamile kıyafetleride baya para bi pantolon aldım 80 falan eşortman 45 ohhh bir dahada giyemicem 5 ay sonra siz ne yapıyosunuz
Kuzuum, sen kaç gündür foruma bile giremedin yaaa. Vallahı ben el atıcam bu işe, senin uyuzlar tam benlik:))))Ezgiiiiiiiiii:)))
anca bitti yahu, amma geyik yapmışsınız yahu, hızlı da okurum ama oku oku bitmedi.
Herkesin keyfi yerinde sanıyorum, bir tek Mervecim biraz yorulmuş, üzülmüş, o da çok şükür geçmiş...
Kızlar ben bu adamlara biraz zor dayanacağım galiba, artık normal dedikleri yaptıkları bile sinirimi bozuyor. Birazcık daha dayanayım, 32. haftadaki yasal izne kadar ikişer haftalık raporlar alıp çanlarına ot tıkayacağım. Hayır, salak herifler, tüm iyi niyetimle yetişmeye, şu kalan son 3,5 ay için adımı bozmamaya lekelememeye, onları da zor durumda bırakmamaya çalışıyorum, illa kaşınıyorlar, beni gerim gerim gerip yersiz yersiz rapor alıp işlerini bloke etmem için tahrik ediyorlar. Neyse, bugün sadece öğlene kadar sürdü heyheyler, sonra defoldular gittiler.
gizemli çoooook güzel olmuş inşallah bizimkilerde yarın tam belli olurda bizide eklersin canım
olur tatlım koyucam dediğin gibi muallakta kaldı dimibizede ondan koy
ya varya onlar bayağı bişey hak etmeye başladılar he gavur gibi bu ne böle ya hayret yani yap canım sende rapor falan elinden geleni yapEzgiiiiiiiiii:)))
anca bitti yahu, amma geyik yapmışsınız yahu, hızlı da okurum ama oku oku bitmedi.
Herkesin keyfi yerinde sanıyorum, bir tek Mervecim biraz yorulmuş, üzülmüş, o da çok şükür geçmiş...
Kızlar ben bu adamlara biraz zor dayanacağım galiba, artık normal dedikleri yaptıkları bile sinirimi bozuyor. Birazcık daha dayanayım, 32. haftadaki yasal izne kadar ikişer haftalık raporlar alıp çanlarına ot tıkayacağım. Hayır, salak herifler, tüm iyi niyetimle yetişmeye, şu kalan son 3,5 ay için adımı bozmamaya lekelememeye, onları da zor durumda bırakmamaya çalışıyorum, illa kaşınıyorlar, beni gerim gerim gerip yersiz yersiz rapor alıp işlerini bloke etmem için tahrik ediyorlar. Neyse, bugün sadece öğlene kadar sürdü heyheyler, sonra defoldular gittiler.
inşallah canım sağlıklı sihhatli olsundagizemli çoooook güzel olmuş inşallah bizimkilerde yarın tam belli olurda bizide eklersin canım
kız ne yaptın ben zaraya gittim bugün 80 ilmek falandı 5 karış uzunluğunda örmüşler ben 4 no şişle "50 ilmek ördüm o çok büyük olmaz mıEzgicim, Battoşu nasıl örcem demişsin:))) Bak şimdi git kalınca bir ip al, 5-6 numara ile örülebilecek.. Ama sen onu 7-8 numara ile 130 -140 imlek başla, düm düz ör... hepsi bu kaddan:)) Kenar oyası ve o çiçekleri de dert etme, süsleme için çok güzel hazır şeyler satılıyor.. Olmadı teyzesi yapar yahu:)))
saol tatlım biliyosun daha iilerini yapmak isterdim ama urlsi bozuk çıkıyormervecim ellerine sağlık canım bizzz bayıldık:)))))))))))))))))))))
seni kocaman öpüyoruzzzzzzŞenizŞeniz
canım benim doktorum ikili ii çıkınca 3'lü yapmıyor düzeyli usg de de deneyimli perinatologöudur nedir ona göndermiyor...ben yaptırmayacağım 3'lü 4'lü falan..annem bugün kendi jinekoloğuna gidecekti bende onunla gittim. kadın dedi bakalım sanada dedim tamam bakalım (2 gün önce kayınvalidemlerde sandalyeden düştümama çok yavaş düştüm.allah korudu yani.sonra hemen uzandım ama bişi olmadığını düşündüm:)) dr. baktı bebişim gayet iyimiş. 1 hafta önde gidiyo maşallah. cinsiyetinede KIZ dedi:)) galiba listede benim bebişi kız diye değiştirecez kendi dr.umda en son gittiğimde kız demişti.
bu arada kzılar bişi sorcam size, ikilitesti iyi çıkıp üçlü test yaptırmayan varmı? benim dr üçlü teste gerek yok dedi.bende dedim afp bakmıcazmı bari oda dedi baksak ve yüksek çıksa onun varlığını yine usg ile koyucaz o yüzden gerek yok dedi. sizede böle mi dediler?
bu arada hala dişim ağrıyo,heralde 1-2 güne geçer.
çiğdemcim magnezyumu sormuşsun.ben 1.5 hafta içtim bende şiddetli ishal yaptı 1.haftanın sonunda o yüzden bıraktım. çünkü bende elevitte aynı etkiyi yapıyor ikisi bir arada fazla geldi galiba:))
annem bugün kendi jinekoloğuna gidecekti bende onunla gittim. kadın dedi bakalım sanada dedim tamam bakalım (2 gün önce kayınvalidemlerde sandalyeden düştümama çok yavaş düştüm.allah korudu yani.sonra hemen uzandım ama bişi olmadığını düşündüm:)) dr. baktı bebişim gayet iyimiş. 1 hafta önde gidiyo maşallah. cinsiyetinede KIZ dedi:)) galiba listede benim bebişi kız diye değiştirecez kendi dr.umda en son gittiğimde kız demişti.
bu arada kzılar bişi sorcam size, ikilitesti iyi çıkıp üçlü test yaptırmayan varmı? benim dr üçlü teste gerek yok dedi.bende dedim afp bakmıcazmı bari oda dedi baksak ve yüksek çıksa onun varlığını yine usg ile koyucaz o yüzden gerek yok dedi. sizede böle mi dediler?
bu arada hala dişim ağrıyo,heralde 1-2 güne geçer.
çiğdemcim magnezyumu sormuşsun.ben 1.5 hafta içtim bende şiddetli ishal yaptı 1.haftanın sonunda o yüzden bıraktım. çünkü bende elevitte aynı etkiyi yapıyor ikisi bir arada fazla geldi galiba:))
Recep Has'ın muayene ücreti 300'dü sene başında. Herhalde artmamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?