2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

teşekkürler,yarın yumurta taransferim var,4 gün oluyor, karnımın içinde yara varmış gibi acıyor,acaba transferi engellermi?

bilgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:):):)

Ezgiiiiiiiiii:)))

anca bitti yahu, amma geyik yapmışsınız yahu, hızlı da okurum ama oku oku bitmedi.

Herkesin keyfi yerinde sanıyorum, bir tek Mervecim biraz yorulmuş, üzülmüş, o da çok şükür geçmiş...

Kızlar ben bu adamlara biraz zor dayanacağım galiba, artık normal dedikleri yaptıkları bile sinirimi bozuyor. Birazcık daha dayanayım, 32. haftadaki yasal izne kadar ikişer haftalık raporlar alıp çanlarına ot tıkayacağım. Hayır, salak herifler, tüm iyi niyetimle yetişmeye, şu kalan son 3,5 ay için adımı bozmamaya lekelememeye, onları da zor durumda bırakmamaya çalışıyorum, illa kaşınıyorlar, beni gerim gerim gerip yersiz yersiz rapor alıp işlerini bloke etmem için tahrik ediyorlar. Neyse, bugün sadece öğlene kadar sürdü heyheyler, sonra defoldular gittiler.

teşekkürler,yarın yumurta taransferim var,4 gün oluyor, karnımın içinde yara varmış gibi acıyor,acaba transferi engellermi?

arzucum hepimizde aynı oldu o benim de öyleydi elimi karnıma koyamazdım eşime akşamdan söylerdim gece dikkat et elini sakın yannışlıkla karnıma koyma die öyle bir acı var tabiki gecirdigimiz operasyonlar kolay degil o kadra olcak transferede engel degil transferden sonrada en az 4 gün agrın olcak ondan sonra inş rahatlıycan sonra da bebek heycanı başlıycak rabbim inş yüzünü güldürür bol şanşlar cnm yarın için sana

Sevgicim, bedn de senin gibiyim... Aman sineye çekeyim, aman görmezden geleyim falan yok bende, lafımı söyler, misketlerimi alır, sen sağ ben selamet der, hayırsıza arkamı döner çıkarım... Ama dostlarım çok çok kıymetlidir...
Hakkaten... ıyiki varız, iyi ki bir aradayız... Son bir aydan beri neredeyse dılarıdan hiç kimse ile temasım olmadı... Sıkıntım, sevincim herşeyimi burada yaşıyorum:))) HEPıNıZ ıYıKı VARSINIZ:)
OLUCAZ TABıııııı, daha popo ve memiş operasyonları var:)
Kesinlikle... unutanı da ısırırım:))))))
YAŞASIIIN.. Bir kız daha:)))) Gözün aydın bsp:)))) Kızlarımız çoğalıyooo
kızlarrrrrrrrr bana tam olarak hangi ilaçları kullandığınızı söyler misinnn
Şekerim, allaha şükür ilaçlarım azaldı:)))) Şimdi, Elevit, gyno ferro sanol, coraspin, clexan ve hafta da bir de proluton:))) Bu azalmış hali Ezgi:)))))))
Ben bol şeyler giymeyi eskiden de severdim, dolabımda oldukça bol, büzgülü falan elbişelerim ve bluzlarım vardı... Onlar işe yaradı.. Altına da iki kot aldım, bir de tayt.. Kotları Yeşim Tekstil de çok ekonomik bir fiyata aldım kızlar.. Daha evvel yazmıştım aslında topikte.. eğer yaşadığınız yerde yeşim tekstil var ise bir bakın.. Genelde export satıyor, ama çok kaliteli ihraç fazlaları da olabiliyor.. Kotları 20 şer TL ye aldım:)))) Ve gerçekten çok da güzeller...
Kuzuum, sen kaç gündür foruma bile giremedin yaaa. Vallahı ben el atıcam bu işe, senin uyuzlar tam benlik:))))

Son düzenleme:
gizemli çoooook güzel olmuş inşallah bizimkilerde yarın tam belli olurda bizide eklersin canım

Ezgicim, Battoşu nasıl örcem demişsin:))) Bak şimdi git kalınca bir ip al, 5-6 numara ile örülebilecek.. Ama sen onu 7-8 numara ile 130 -140 imlek başla, düm düz ör... hepsi bu kaddan:)) Kenar oyası ve o çiçekleri de dert etme, süsleme için çok güzel hazır şeyler satılıyor.. Olmadı teyzesi yapar yahu:)))

gizemli çoooook güzel olmuş inşallah bizimkilerde yarın tam belli olurda bizide eklersin canım

Pany, kasığındaki sertliği sormuşsun... O bende de zaman zaman hissettim bişey.. bir yerde okumuştum , rahim sanırım o.. bebeklerden dolayı şekil ve ebat değişiyor ve her zaman durduğu gibi durmuyor doğal olarak... Yani eğer kasteddiğin benim anladığm şey ise:)))) Göbek deliğimin altında, tam o sezeryan bölgesinde benim sertliğim.

mervecim ellerine sağlık canım bizzz bayıldık:)))))))))))))))))))))

seni kocaman öpüyoruzzzzzzŞenizŞeniz

annem bugün kendi jinekoloğuna gidecekti bende onunla gittim. kadın dedi bakalım sanada dedim tamam bakalım (2 gün önce kayınvalidemlerde sandalyeden düştüm ama çok yavaş düştüm.allah korudu yani.sonra hemen uzandım ama bişi olmadığını düşündüm:)) dr. baktı bebişim gayet iyimiş. 1 hafta önde gidiyo maşallah. cinsiyetinede KIZ dedi:)) galiba listede benim bebişi kız diye değiştirecez kendi dr.umda en son gittiğimde kız demişti.

bu arada kzılar bişi sorcam size, ikilitesti iyi çıkıp üçlü test yaptırmayan varmı? benim dr üçlü teste gerek yok dedi.bende dedim afp bakmıcazmı bari oda dedi baksak ve yüksek çıksa onun varlığını yine usg ile koyucaz o yüzden gerek yok dedi. sizede böle mi dediler?

bu arada hala dişim ağrıyo,heralde 1-2 güne geçer.
çiğdemcim magnezyumu sormuşsun.ben 1.5 hafta içtim bende şiddetli ishal yaptı 1.haftanın sonunda o yüzden bıraktım. çünkü bende elevitte aynı etkiyi yapıyor ikisi bir arada fazla geldi galiba:))

Son düzenleme:
Gözün aydın Yeshill bayanssulusmile çok sevindim.
Benim durumu biliyorsun, 3'lü yaptırmadan amniyo yaptırdım. Senin 2'li ,y, çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam, boşuna 3'lü yaptırma bence.

bizede ondan koy
olur tatlım koyucam dediğin gibi muallakta kaldı dimi
ya varya onlar bayağı bişey hak etmeye başladılar he gavur gibi bu ne böle ya hayret yani yap canım sende rapor falan elinden geleni yap
inşallah canım sağlıklı sihhatli olsunda
kız ne yaptın ben zaraya gittim bugün 80 ilmek falandı 5 karış uzunluğunda örmüşler ben 4 no şişle "50 ilmek ördüm o çok büyük olmaz mı
mervecim ellerine sağlık canım bizzz bayıldık:)))))))))))))))))))))

seni kocaman öpüyoruzzzzzzŞenizŞeniz
saol tatlım biliyosun daha iilerini yapmak isterdim ama urlsi bozuk çıkıyor
canım benim doktorum ikili ii çıkınca 3'lü yapmıyor düzeyli usg de de deneyimli perinatologöudur nedir ona göndermiyor...ben yaptırmayacağım 3'lü 4'lü falan..
demek kızzz heeeee yaşasın topikte dengeler değişicek bide erkekler azınlık kalırmış ne gülerdim
şu an annemdeyim kablosuz modem ayarları yapılmadı ya abimin blgde yazıyorum liste bnm laptopta ben sana bi kız tickerı yapıcam merak etme tekrar gözün aydın dişin içinde üzgünüm canım en zor ağrıdır allah yardımcın olsun tez zamanda geçsin

Canim bana da ayni seyi soyledi doktorum, AFP ile ogrenecegimiz seyi zaten ultrasonla ogreniyoruz, o yuzden 3'lu istemiyorum dedi. Benden ayrintili ultrason istedi, Recep Has'a yonlendirdi. 2 hafta sonra ona gidecegim. Biraz tuzlu ve sigorta gecmiyormus ama ne yapalim. Zaten ben sormayi dusunuyordum, ileri duzey ultrasonu perinataloga yaptirmayacak miyim diye, doktorum ben sormadan soyledi. Muhtemelen bir dahaki muayenende doktorun Merve'ninki gibi ileri duzey ultrasonu kendi yapmayacaksa seni de yonlendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…