acaba muayene içinde mi bakıyor ben sanmam düzeyli usg içinde muhtemelen ayrı ücret alıyordur dimi kızlr yoksa işi o diye direk muayene diyince onun ücreti mi bu
Ezgicim, Battoşu nasıl örcem demişsin:))) Bak şimdi git kalınca bir ip al, 5-6 numara ile örülebilecek.. Ama sen onu 7-8 numara ile 130 -140 imlek başla, düm düz ör... hepsi bu kaddan:)) Kenar oyası ve o çiçekleri de dert etme, süsleme için çok güzel hazır şeyler satılıyor.. Olmadı teyzesi yapar yahu:)))
imlek ne?
düz ör ne?:):)
merve de trabzan dio bişii dio ben anlamıorumm:kedi::kedi::kedi:
Ezgiiiiiiiiii:)))
anca bitti yahu, amma geyik yapmışsınız yahu, hızlı da okurum ama oku oku bitmedi.
Herkesin keyfi yerinde sanıyorum, bir tek Mervecim biraz yorulmuş, üzülmüş, o da çok şükür geçmiş...
Kızlar ben bu adamlara biraz zor dayanacağım galiba, artık normal dedikleri yaptıkları bile sinirimi bozuyor. Birazcık daha dayanayım, 32. haftadaki yasal izne kadar ikişer haftalık raporlar alıp çanlarına ot tıkayacağım. Hayır, salak herifler, tüm iyi niyetimle yetişmeye, şu kalan son 3,5 ay için adımı bozmamaya lekelememeye, onları da zor durumda bırakmamaya çalışıyorum, illa kaşınıyorlar, beni gerim gerim gerip yersiz yersiz rapor alıp işlerini bloke etmem için tahrik ediyorlar. Neyse, bugün sadece öğlene kadar sürdü heyheyler, sonra defoldular gittiler.
hahah nasıl olmuş kızlar soru işaretlerim
Ezgiiiiiiiiii:)))
anca bitti yahu, amma geyik yapmışsınız yahu, hızlı da okurum ama oku oku bitmedi.
Herkesin keyfi yerinde sanıyorum, bir tek Mervecim biraz yorulmuş, üzülmüş, o da çok şükür geçmiş...
Kızlar ben bu adamlara biraz zor dayanacağım galiba, artık normal dedikleri yaptıkları bile sinirimi bozuyor. Birazcık daha dayanayım, 32. haftadaki yasal izne kadar ikişer haftalık raporlar alıp çanlarına ot tıkayacağım. Hayır, salak herifler, tüm iyi niyetimle yetişmeye, şu kalan son 3,5 ay için adımı bozmamaya lekelememeye, onları da zor durumda bırakmamaya çalışıyorum, illa kaşınıyorlar, beni gerim gerim gerip yersiz yersiz rapor alıp işlerini bloke etmem için tahrik ediyorlar. Neyse, bugün sadece öğlene kadar sürdü heyheyler, sonra defoldular gittiler.
annem bugün kendi jinekoloğuna gidecekti bende onunla gittim. kadın dedi bakalım sanada dedim tamam bakalım (2 gün önce kayınvalidemlerde sandalyeden düştümama çok yavaş düştüm.allah korudu yani.sonra hemen uzandım ama bişi olmadığını düşündüm:)) dr. baktı bebişim gayet iyimiş. 1 hafta önde gidiyo maşallah. cinsiyetinede KIZ dedi:)) galiba listede benim bebişi kız diye değiştirecez kendi dr.umda en son gittiğimde kız demişti.
bu arada kzılar bişi sorcam size, ikilitesti iyi çıkıp üçlü test yaptırmayan varmı? benim dr üçlü teste gerek yok dedi.bende dedim afp bakmıcazmı bari oda dedi baksak ve yüksek çıksa onun varlığını yine usg ile koyucaz o yüzden gerek yok dedi. sizede böle mi dediler?
bu arada hala dişim ağrıyo,heralde 1-2 güne geçer.
çiğdemcim magnezyumu sormuşsun.ben 1.5 hafta içtim bende şiddetli ishal yaptı 1.haftanın sonunda o yüzden bıraktım. çünkü bende elevitte aynı etkiyi yapıyor ikisi bir arada fazla geldi galiba:))
merve benim resmide düzelt cnm bi ara bugün başka bi doktor buldum bana %80 kıııııııııııız dedi 2 hafta sonra %100 söylerim dedi seninde başından gelmiş geçmiş cnm vefasızları da hiç takma kafana ben onlara çok alışkınım ilk zamanlar üzüyo insanı ama kazık yedikçe kendi yaptıklarına kızıyosun işte herkes aynı olmuyo dedğin gibi o iğne çok iyiymiş cnm bebeşim 1 hafta öne geçti çok faydalı
babamız anneannemiz çok mutlu kızı duyduya anneannemiz pembe yelekleri giydirecek ya ben dedim boşuna baktırıyorsun diyo allah sağlıcakla kucağımıza aldırsın inşallah
Masallah Arkadaslar ne kadar cok Hamis var listede, bebklerinize umarim saglikli, sihatli biran once kucaginiza alirsiniz. Benimde Ucuncu denemem olcak, Rabbim bu sefer nasip eyler insalalh. ILK denemem Turkiye International Hospital'de oldu ama husranla sonuclandi, Ikinci denemem icin dondurulmuslar'la Turkiye'ye gittim Hamilelik olustu fakat yasadim ulkeye dondumde Dusuk yasadim.Ilk iki denememde kisa Protokol'du. Gidip gelmeler, millete istemeden yalan uydurmalar neden yattim icin, doktorlarin biraz cok sisirmeleri ve sonunda husranalrdan dolayi, America'da denemeye karar verdim suan tedavi goruyorum. Uzun protokl'le MAyis'ta basladim, Adetim bugun bitti ilaclar, igneler cok halsiz yapiyor beni, bas donmeleri, ates basmasi, terleme AyniMenopoz giren akdinlar gibiyimm bazen yasim daha 24 olsada.... Erkek Interfitile'sinden kaynaklaniyo problem malesef... Bana'da dua edin arkadaslar, sizler gibi hamile kiyafetleri icin alisverise cikayim, bataniyeler oreyim....
canım çok dikkat et.. bak yalnızsında.. bol bol sıvı tüket.. fazla terlememeye çalış.. bizide habersiz koma lütfen..Gunaydin;-))
Pelincim iyiyim cok sukur. Cok sagol sordugun icin. Dun gelemedim bir onceki gun ve gece cok sicakti. Gunduz 40 dereceyi bulmustu sicaklik. Ben de aliskin degilim pek fazla sicag genelde burasi serin olurdu. Cok kotu basim tuttu yattim hep dun butun gun. Bir ara bakim cok yazmissiniz okumayacagim hic ses cikarmadim o yuzden. Kusura bakmayin telaslandirdiysam. Annem surekli kontrol halinde zaten merak etmeyin. Yattin mi kizim, kalktin mi kizim diye zavvalli kadin Pasifik saatine gore yasamaya basladi. Esimin gelmesine de uc gun kaldi cok sukur;-))
Umarin sizler iyisinizdir. Sabah kalkinca oyucagim ins yazdiklarinizi.
Sevgiler
17. Haftaya basladik;-)) Yayyy... Nerdeyse yariliyoruz saka maka;-))
Bu hafta neler oluyormus bebekte diye baktim.Bebek bu hafta elimizi actigimizda olusan buyukluge kadar ulasacakmis ins.. Yag dokusu hizla gelismeye basliyormus artik. Hamileligin sonuna kadar surecekmis. Bebek dogdugunda yag dokusu toplam agirliginin 2/3 unu olusturacakmis. Zaten 16, haftada yavas yavas anne sesini duymaya baslamisti. Bu hafta artik disardaki yuksek sesleri kopek havlamasi, kapi zili gibi sesleri duymaya baslayacakmis. Ne dersiniz artik klasik muzik zamani geldi demekki;-)) Bir de gozlerini yavas yavas saga sola dogru kaydirabiliyormus. Goz kapaklari kapali oldugu halde gunes isigini algiliyabilirmis artik..Emme ve yutkunma egzersizlerine devam ediyormus;-))
Fetal Body Fat - 17 Weeks Pregnant -- Fetal Development This Week -- WhatToExpect.com
Ins hepsi saglikli sihhatli dunyaya gelsin su bebeklerin ins....
canım inan bende o raporlu günleri iple çekiyorum benim patronlarımla bir davam yok iş arkadaşlarım beni deli ediyor özellikle 55 yaşında biri var şeytan çık boğazını sık diyo o kadar sinirler herkes iple çekiyor benim gitmemmi galiba tabi kız arkadaşlarım hariç bizim iş yerinde çok fena bir çekişme var çalışanlar arasında ben hamile kalınca yerimi alıcaklarını sandılar ama avuçlarını yaladılar salaklar sürekli dedikodu yemekhanede aşağıda aman allahım bir görseniz bir de benim süratıma gülüp bebeiş nasıl iii bak yiğenimize diyorlar bende cevap bile vermiyorum kaydirigubbakcemile3
günaydın ...umarım hepinizin keyfi yerindedir..ben çok fazla sık giremiyorum ama mutlaka takip etmeye çalışıyorum..ben de 15+2 oldum ama aklıma takılan bazı şeyler var ikili testimin sonucu iyi çıktı dr.3'lü ve 4'lü ye gerek yok dedi siz bunları yaptıracakmısınız? bir de 16.hafta da yapılması gerekli diye duymuştum ben ama geç kalmış olmak da istemiyorum bir de ayrıntılı ultrasona kaçıncı haftalarda girmek gerekiyor ? ben de rıza madazlıdan ya da recep has 'tan randevu almak istiyorum ..kusura bakmayın biraz uzun oldu ama şu test işleri benim kafama çok takılıyor ondan
anladım canım saol300 TL ileri duzey usg de yaptigi muayenenin fiyati. Zaten benim anladigim kadariyla sorunlu gebeliklerin takibini yapiyor sadece. Bu da iyi bir sistem aslinda, ihtisaslasma sagliyor ve herhangi bir anomalisi olmayan gebelik ile vakit ve kaynak israf etmiyor.
senin işin çok zor cicim sen en iyisi git zaraya al bi örgü battoş hahahah nasıl fikir yada sen iste gelince ben sana öğretiim bi yan yemek yer bi yan örgü öreriz :))imlek ne?
düz ör ne?:):)
merve de trabzan dio bişii dio ben anlamıorumm:kedi::kedi::kedi:
amanın noluyooo yahu bütün kızlar erkeğe bütün erkekler kıza mı dönüşücek ne şimdi inanın benimde içime kurt düştü o kadar ilan ettim herkese oğlum oğlum diye kendi doktoruma bu cumartesi gidicem bide kızsa :)))merve benim resmide düzelt cnm bi ara bugün başka bi doktor buldum bana %80 kıııııııııııız dedi 2 hafta sonra %100 söylerim dedi seninde başından gelmiş geçmiş cnm vefasızları da hiç takma kafana ben onlara çok alışkınım ilk zamanlar üzüyo insanı ama kazık yedikçe kendi yaptıklarına kızıyosun işte herkes aynı olmuyo dedğin gibi o iğne çok iyiymiş cnm bebeşim 1 hafta öne geçti çok faydalı
babamız anneannemiz çok mutlu kızı duyduya anneannemiz pembe yelekleri giydirecek ya ben dedim boşuna baktırıyorsun diyo allah sağlıcakla kucağımıza aldırsın inşallah
canım slm tranzan tığ işi yaparken kullanılan 3 kat çıkılan bi örme metdodu ama bilmeyen için merdiven trabzanından farkı yok boşverin siz bunlar sen örgü biliyomuşsun onla takıl ezgicimde artık kendi çağında takılıcakAyy iyiki girmisim bu sayfaya cok guzel bilgiler var, burdada cok guldum. Ayni sorulari ebnde bir zamanlar anneme sormustum, cok kolay ogrenirsin canim bilen birine sor, gostersin Imlek ne oldunu, duz ormenin ansil oldunu. Trabzanayi'da ogrendinmi yaz bende ogrenem.. LOL
canımmmmmmm aminnnn inşallah en kısa zamanda buraya hayırlı haberlerini de yazarsın hakkında hayırlısı olsun yalnız sende diğerleri gibi cee yapıp kaçma sonucu yaz olur muMasallah Arkadaslar ne kadar cok Hamis var listede, bebklerinize umarim saglikli, sihatli biran once kucaginiza alirsiniz. Benimde Ucuncu denemem olcak, Rabbim bu sefer nasip eyler insalalh. ILK denemem Turkiye International Hospital'de oldu ama husranla sonuclandi, Ikinci denemem icin dondurulmuslar'la Turkiye'ye gittim Hamilelik olustu fakat yasadim ulkeye dondumde Dusuk yasadim.Ilk iki denememde kisa Protokol'du. Gidip gelmeler, millete istemeden yalan uydurmalar neden yattim icin, doktorlarin biraz cok sisirmeleri ve sonunda husranalrdan dolayi, America'da denemeye karar verdim suan tedavi goruyorum. Uzun protokl'le MAyis'ta basladim, Adetim bugun bitti ilaclar, igneler cok halsiz yapiyor beni, bas donmeleri, ates basmasi, terleme AyniMenopoz giren akdinlar gibiyimm bazen yasim daha 24 olsada.... Erkek Interfitile'sinden kaynaklaniyo problem malesef... Bana'da dua edin arkadaslar, sizler gibi hamile kiyafetleri icin alisverise cikayim, bataniyeler oreyim....
ay cnaım ya az kalmış bak sık dişini 3 günde geçicek eşin sağ salim gelsinde topiğin cesur annesi seni gurbet ellerde tek başına annende ne yapsın aklı sende kaldı tabi kadının annelik işte bakalım biz nasıl olucazGunaydin;-))
Pelincim iyiyim cok sukur. Cok sagol sordugun icin. Dun gelemedim bir onceki gun ve gece cok sicakti. Gunduz 40 dereceyi bulmustu sicaklik. Ben de aliskin degilim pek fazla sicag genelde burasi serin olurdu. Cok kotu basim tuttu yattim hep dun butun gun. Bir ara bakim cok yazmissiniz okumayacagim hic ses cikarmadim o yuzden. Kusura bakmayin telaslandirdiysam. Annem surekli kontrol halinde zaten merak etmeyin. Yattin mi kizim, kalktin mi kizim diye zavvalli kadin Pasifik saatine gore yasamaya basladi. Esimin gelmesine de uc gun kaldi cok sukur;-))
Umarin sizler iyisinizdir. Sabah kalkinca oyucagim ins yazdiklarinizi.
Sevgiler
ayyyy ama sen böle yazdınya benim o sıpayı içime sokasım geldi ki zaten içimizdeler ..ya ne mucizevi bişey ya kurban olduğum allahım ya neler oluyo neler17. Haftaya basladik;-)) Yayyy... Nerdeyse yariliyoruz saka maka;-))
Bu hafta neler oluyormus bebekte diye baktim.Bebek bu hafta elimizi actigimizda olusan buyukluge kadar ulasacakmis ins.. Yag dokusu hizla gelismeye basliyormus artik. Hamileligin sonuna kadar surecekmis. Bebek dogdugunda yag dokusu toplam agirliginin 2/3 unu olusturacakmis. Zaten 16, haftada yavas yavas anne sesini duymaya baslamisti. Bu hafta artik disardaki yuksek sesleri kopek havlamasi, kapi zili gibi sesleri duymaya baslayacakmis. Ne dersiniz artik klasik muzik zamani geldi demekki;-)) Bir de gozlerini yavas yavas saga sola dogru kaydirabiliyormus. Goz kapaklari kapali oldugu halde gunes isigini algiliyabilirmis artik..Emme ve yutkunma egzersizlerine devam ediyormus;-))
Fetal Body Fat - 17 Weeks Pregnant -- Fetal Development This Week -- WhatToExpect.com
Ins hepsi saglikli sihhatli dunyaya gelsin su bebeklerin ins....
ya heryerde var böle hırslı manyaklar demek gerizekalılar sanki çok kafaşarı çalışıyomuş gibi bide senin yerine mi göz koydular hayret yacanım inan bende o raporlu günleri iple çekiyorum benim patronlarımla bir davam yok iş arkadaşlarım beni deli ediyor özellikle 55 yaşında biri var şeytan çık boğazını sık diyo o kadar sinirler herkes iple çekiyor benim gitmemmi galiba tabi kız arkadaşlarım hariç bizim iş yerinde çok fena bir çekişme var çalışanlar arasında ben hamile kalınca yerimi alıcaklarını sandılar ama avuçlarını yaladılar salaklar sürekli dedikodu yemekhanede aşağıda aman allahım bir görseniz bir de benim süratıma gülüp bebeiş nasıl iii bak yiğenimize diyorlar bende cevap bile vermiyorum kaydirigubbakcemile3
sevgimmm yerim seni ben yaaa duygulu şeyprensesim benim çok güzel olmuş.. ellerine sağlık.. hele benim pembeliyi görünce kala kaldım.. gözlerim doldu resmen.. sen çok yaşa emi..
canlarım günaydın.. hu hu kalkın artık şu yataklardan bakiim.. tabi buldunuz sıcağı gevşeyin hemen dimi.. kalkın bak bebişlerin karnı acıkmıştır...
günaydın ...umarım hepinizin keyfi yerindedir..ben çok fazla sık giremiyorum ama mutlaka takip etmeye çalışıyorum..ben de 15+2 oldum ama aklıma takılan bazı şeyler var ikili testimin sonucu iyi çıktı dr.3'lü ve 4'lü ye gerek yok dedi siz bunları yaptıracakmısınız? bir de 16.hafta da yapılması gerekli diye duymuştum ben ama geç kalmış olmak da istemiyorum bir de ayrıntılı ultrasona kaçıncı haftalarda girmek gerekiyor ? ben de rıza madazlıdan ya da recep has 'tan randevu almak istiyorum ..kusura bakmayın biraz uzun oldu ama şu test işleri benim kafama çok takılıyor ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?