canım çok geçmiş olsun.. gözün aydın.. sende atlattın bakalım ense ölçümünü.. kan sonuçları da tertemiz çıkacak allahın izniyle.. oohh değme keyfimize.. cinsiyeti hakkında bişiy demedi kuzum..merhaba arkadaşlar bugün ense ölçümü yapıldı 1.4 mm çıktı çok güzel dedi doktor kanımızı da verdik bir hafta sonra alacağız ama bebek çok büyümemiş 5.6 cm. bizden haberler böyle ayrıca elevit başlıyoruz bugün.
fıstıklarrr günaydıınnnn biraz geç oldu ama:):)
nasılsınızz bakalım ben bugün bi doktora gidiim diorum cinsiyetimizi öğrenebiliriz belki:))
canım çok geçmiş olsun.. gözün aydın.. sende atlattın bakalım ense ölçümünü.. kan sonuçları da tertemiz çıkacak allahın izniyle.. oohh değme keyfimize.. cinsiyeti hakkında bişiy demedi kuzum..
fıstıklarrr günaydıınnnn biraz geç oldu ama:):)
nasılsınızz bakalım ben bugün bi doktora gidiim diorum cinsiyetimizi öğrenebiliriz belki:))
yok canım demedi bişey. ben de sormadım o kadar odaklanmıştım ki ense ölçümüne. bebek çok büyümemiş geçen haftaya göre 56 mm gününde gidiyordu bu defa bir gün geride kalmış bakalım hayırlısı olsun
git bakalım bizede yaz cicim merak ederiz ama bence bu kadar nazlandığınıza göre senin ki kız fundaya dedim eğer ezgininkide kızsa ikinizinkinide benim koca pipiliye alıcam diye hahahahahahfıstıklarrr günaydıınnnn biraz geç oldu ama:):)
ayyyyyyyyyyyy süper bi haber bu inşallah kan sonucuda ii gelicek elevit çok ii bir hap bak gör toparlicak bebek hemen kusma bilmemde derken beslenemedin peki sen şimdi neler yiyosun düzenli bir programın var mımerhaba arkadaşlar bugün ense ölçümü yapıldı 1.4 mm çıktı çok güzel dedi doktor kanımızı da verdik bir hafta sonra alacağız ama bebek çok büyümemiş 5.6 cm. bizden haberler böyle ayrıca elevit başlıyoruz bugün.
oh aifyet olsun cnaım ye gel yinehoşbulduk ben kötü bi anne olarak yeni uyandım ve çok acızzzz güzel bi kahvaltı yapıp kendimi affettirmem lazım kızıma öptüm görüşürüz yine
bugün herkes çok durgun oysaki ben yorgun olmama rağmen sizlerle konuşmak istemiştim
hadi inşallah canımmMasallah Arkadaslar ne kadar cok Hamis var listede, bebklerinize umarim saglikli, sihatli biran once kucaginiza alirsiniz. Benimde Ucuncu denemem olcak, Rabbim bu sefer nasip eyler insalalh. ILK denemem Turkiye International Hospital'de oldu ama husranla sonuclandi, Ikinci denemem icin dondurulmuslar'la Turkiye'ye gittim Hamilelik olustu fakat yasadim ulkeye dondumde Dusuk yasadim.Ilk iki denememde kisa Protokol'du. Gidip gelmeler, millete istemeden yalan uydurmalar neden yattim icin, doktorlarin biraz cok sisirmeleri ve sonunda husranalrdan dolayi, America'da denemeye karar verdim suan tedavi goruyorum. Uzun protokl'le MAyis'ta basladim, Adetim bugun bitti ilaclar, igneler cok halsiz yapiyor beni, bas donmeleri, ates basmasi, terleme AyniMenopoz giren akdinlar gibiyimm bazen yasim daha 24 olsada.... Erkek Interfitile'sinden kaynaklaniyo problem malesef... Bana'da dua edin arkadaslar, sizler gibi hamile kiyafetleri icin alisverise cikayim, bataniyeler oreyim....
bakalım zeynephadi bakalım ben de merak ettim acaba ne diye. senin oğlun olacak gibi geldi ama bakalım tutacak mı canım
dimi sevgimmmmGünaydın tatlım.. git tabi.. belki nazlı melek gösterir bu sefer annesine..
git bakalım bizede yaz cicim merak ederiz ama bence bu kadar nazlandığınıza göre senin ki kız fundaya dedim eğer ezgininkide kızsa ikinizinkinide benim koca pipiliye alıcam diye hahahahahah
ayyyyyyyyyyyy süper bi haber bu inşallah kan sonucuda ii gelicek elevit çok ii bir hap bak gör toparlicak bebek hemen kusma bilmemde derken beslenemedin peki sen şimdi neler yiyosun düzenli bir programın var mı
oh aifyet olsun cnaım ye gel yine
oy kuşum konuşalım gitme
kız zeynep cinsiyeti sormayı unutmuşsun alemsin he kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarrrr....topiği sürekli takip ediyorum ama rahatsızlıklarımdan dolayı aranıza katılamıyordum.bi giriş yapayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?