2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

merhaba arkadaşlar bugün ense ölçümü yapıldı 1.4 mm çıktı çok güzel dedi doktor kanımızı da verdik bir hafta sonra alacağız ama bebek çok büyümemiş 5.6 cm. bizden haberler böyle ayrıca elevit başlıyoruz bugün.

fıstıklarrr günaydıınnnn biraz geç oldu ama:):)
nasılsınızz bakalım ben bugün bi doktora gidiim diorum cinsiyetimizi öğrenebiliriz belki:))

canım çok geçmiş olsun.. gözün aydın.. sende atlattın bakalım ense ölçümünü.. kan sonuçları da tertemiz çıkacak allahın izniyle.. oohh değme keyfimize.. cinsiyeti hakkında bişiy demedi kuzum..

yok canım demedi bişey. ben de sormadım o kadar odaklanmıştım ki ense ölçümüne. bebek çok büyümemiş geçen haftaya göre 56 mm gününde gidiyordu bu defa bir gün geride kalmış bakalım hayırlısı olsun

e canım mide bulantısından doğru dürüst beslenemedin tabi bu çok normal.. bundan sonra bi büyüyecek annesi görceksin.. sen bol bol süt iç ..

hoşbulduk ben kötü bi anne olarak yeni uyandım ve çok acızzzz güzel bi kahvaltı yapıp kendimi affettirmem lazım kızıma öptüm görüşürüz yine

fıstıklarrr günaydıınnnn biraz geç oldu ama:):)
nasılsınızz bakalım ben bugün bi doktora gidiim diorum cinsiyetimizi öğrenebiliriz belki:))
git bakalım bizede yaz cicim merak ederiz ama bence bu kadar nazlandığınıza göre senin ki kız fundaya dedim eğer ezgininkide kızsa ikinizinkinide benim koca pipiliye alıcam diye hahahahahah
ayyyyyyyyyyyy süper bi haber bu inşallah kan sonucuda ii gelicek elevit çok ii bir hap bak gör toparlicak bebek hemen kusma bilmemde derken beslenemedin peki sen şimdi neler yiyosun düzenli bir programın var mı
hoşbulduk ben kötü bi anne olarak yeni uyandım ve çok acızzzz güzel bi kahvaltı yapıp kendimi affettirmem lazım kızıma öptüm görüşürüz yine
oh aifyet olsun cnaım ye gel yine

hadi inşallah canımm
herşey gönlüne göre olsun...

hadi bakalım ben de merak ettim acaba ne diye. senin oğlun olacak gibi geldi ama bakalım tutacak mı canım
bakalım zeynep
ben gidiim ay bide göstersinnn
bide erkek olsun
ne istersen artık:)

Günaydın tatlım.. git tabi.. belki nazlı melek gösterir bu sefer annesine..
dimi sevgimmmm
gidim ben içim bi coşkulu bugün..

ikimizinkinide alacaksın woooooowwwwwwwww
e hani turşu kuruordun sennn
çok eşliliğe geçmişsiniz birdn:):)
biz bi popoyu ısıralım tadına bakalım ondan sonra kızlar senindir:):)

kızlaaaaarrrr, canım acayip alışveriş yapmak istiyor bebeğe, ama gittiğimde sanki kayak malzemesi ya da laboratuvar ekipmanı gibi alakasız ve bilmediğim anlamadığım birşeye bakıyormuşum gibi oluyor, acayip cahilleşiyorum, herşey çok yabancı ve şüpheli geliyor. Sanki yanlış birşeyler alacakmışım da kullanamayacakmışım ya da bebek için iyi olmayacakmış gibi geliyor. Güya bir de deneyimliyim, üç tane yeğenim elime doğdu, bir tanesine minicikken uzun zaman ben baktım...

kızlar kızlar bebekler oynamaya başladımı hissediyormusunuz ben hissediyorum sanki böyle çok hafif bir his dr dedi hissedersin diye buğün tam tamına 16 haftalığız 17. haftadan gün alacaz canımcımlarımmmm

günaydın kızlarrrr....topiği sürekli takip ediyorum ama rahatsızlıklarımdan dolayı aranıza katılamıyordum.bi giriş yapayım dedim.

oy kuşum konuşalım gitme
kız zeynep cinsiyeti sormayı unutmuşsun alemsin he kaydirigubbakcemile3

teldeydim geldimmm .... anacım nasıl unuttum ben bu cinsiyeti amann bir sürü şey sordum göbek tüyüne kadar normal dedi. bebek niye küçük diye taktım kadın diyor çok normal ben diyorum bir gün küçük, o diyor 3 gün yanılma payı var.:) yahuu benim görümceler kısa sanırım benim bebek onlara çekti :) çünkü benim sülalenin maaşallahı var diyorum ya anası 1.74lük bebek minik ayy tek sağlıklı olsun da rabbim korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…