2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

evet zeynepcim aşırı derecede mide bulantısı yaşadım.birde miyomum var ara sıra ağrı yapıyor.senin bulantıların geçti mi?

slm kızlar dr dan geldim size bilgi verim dedim;
perinatolog dr usg den sonra ense kalınlığı ıkısınınde normal dedı kucuk bebek dıgerını yaklasmış masallah 3 gun fark var.ama suyu yıne az ve hareketsiz ama kalp atışı var maşallah iksinede kan verdim pazartesine cıkar dedıler ama kendı dr nur hanım kendını herseye hazırla bu bebek fazla bı umut vermıyor dedi...
bizde allahtan hayırlısı dedık cıktık ne dıyelım başka....
15 gun sonraya randevu verdi ...
hayırlısı bakalım inşallah bebişlerim daha ii olur ben cok yorgunum şimdi yatıcam cvplarınızı uyanınca okuyacağım öpüldünüüüüzzz

Ben hiçbir şey hissetmiyorum yaaa, unutuyorum bile varlığını(( Bu namussuz kilo buna da engelmiş. Tombul anneler daha geç hissediyormuş. Ara ara bazı acılar sızılar ya da batmalar oluyor ama öyle kıpırdanma filan gibi birşeylerin arkasından gelmiyor. Birkaç hafta daha var herhalde...

evet zeynepcim aşırı derecede mide bulantısı yaşadım.birde miyomum var ara sıra ağrı yapıyor.senin bulantıların geçti mi?

canım bir ara rahatladı tekrar başladı birçok şeyden tiksiniyorum bugün elevit başladım bakalım en azından alamadığım vitamini ondan alırım

canım herşey yolunda inşallah rabbim bebeklerini korusun inşallah ikisine de bişeycik olmaz

canım bir ara rahatladı tekrar başladı birçok şeyden tiksiniyorum bugün elevit başladım bakalım en azından alamadığım vitamini ondan alırım

ben de 1 haftadır daha rahattım süt içemiyorum, ceviz, fındık hiç bişey yiyemiyorum.dün nasıl olsa kaç gündür iyiyim biraz fındıkla ceviz yiyeyim dedim mahvetti beni.bütün gün yine bişey yiyemedim.doktor bana da elevit verdi ama o da mide bulantısı yapıyormuş.1 hafta geç başla dedi.şimdi folikasit kullanıyorum sadece.neyse az kaldı atlatcaz bugünleri bizde hamileliğimizin kayfine varcaz yicez,içcez göbüş büyütcez :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

kızlar ben bebeğime ilk defa birşey aldım dün

BENİM İLK YILLARIM diye bir günlük

çok güzel her detay düşünülmüş babasıyla şimdiden ona bir şeyler yazmaya başlicaz doğuma yakın duygularımızı

el izleri doğduğum günün gazete küpürlerinden tutta ohoo soy ağacı falan ay neler neler

çok güzel bir görseniz şimdi ben bu zamanki serüvenlerini yazmıştım

onu derlicem güzel renkli bir a4 alıp

ondan sonrada günlüğüne başlicaz meleğimin

mervecim ben de aldım bebeğimin ilk yılları diye bir defter geçekten harika bi defter aldıktan sonra göz yaşlarımı tutamadım d&r da başladım ağlamaya.ama mutluluktandı bu sefer...bir de albüm aldım usg fotolarını koymak için.benim oturduğum yer küçük bi ilçe yani köy gibi.merkeze gidince delirmiş gibi oluyorum bişeyler alayım satayım istiyorum annemler de kızıyor daha erken diye...
eşim anneler günün de gs hastane çıkış takımı almış çao cici.yarın yine merkezdeyiz büyük bi ihtimalle tutamam yine kendimi delikafadulden

ikimizinkinide alacaksın woooooowwwwwwwww
e hani turşu kuruordun sennn
çok eşliliğe geçmişsiniz birdn:):)
biz bi popoyu ısıralım tadına bakalım ondan sonra kızlar senindir:):)
hımmmm mantıklı kalite kontrol yani he
walla ne yalan söliim benimde elim gidiyo gidiyo geri gelio dur şunu bi içimde fıldır fıldır hissediiim öle alıcam diyorum kendi kendime bi o günlüğü aldım işte
yok cicim ben 2-3 kere pıt hissettim ama sanmıyorum değil yani
canım sen merak etme o büyücek hiç endişelenme hem belki minyon olur bebecik
miyom çok ağrı yapıyormuş onu bende duydum geçmiş olsun canım
oooooooooooo minik yavru neden öle olmuş acaba sen için ferah tut annesi ii beslen oda kardeine yetişicek inşallah...ense side ii çıktığına göre e peki cinsiyet
aman ben kilosuzum bende hissetmiyorum boşver bilge 7. aydan sonra yerinde bi dur dicez bebişlerimize
ay süpermiş he diğerlerinede baktım saol paylaşım için

geçicek cnm 3. aydan sonra geçicek bak ben 4 aylığa yaklaştım sadece öğürme kaldı

senikininde dışı mor mu ortasında bebek resmi var çizgi lüle saçlı bi bebek

ya bende öyleyim.. ama ben deliriyorum hangisini alsam diye..yeğenlerime hediye alırken de öyleyimdir. LC ye girerim, bişiy beğenirim alırım sonra onu bırakır yanındakini alırım. onu bırakır yanındakinii.. böyle 2 saatim geçer orda..

maşallah şebocum... ben henüz hissetmiyorum.. ama çok erken zaten..

bak sana dedik büyümüş işte ufaklık.. görürsün öbürüne yetişmiş olucak 2 hafta sonra gittiğinde.. sen bol bol vitamin almaya devam et..

canım hep güzel şeyler yazarsın inşallah...

ben de alıcaaaaamm.

bende istiyorum.. hepsi burada comdan baktım ama daha sipariş vermedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…