kızlar kızlar bebekler oynamaya başladımı hissediyormusunuz ben hissediyorum sanki böyle çok hafif bir his dr dedi hissedersin diye buğün tam tamına 16 haftalığız 17. haftadan gün alacaz canımcımlarımmmm
evet zeynepcim aşırı derecede mide bulantısı yaşadım.birde miyomum var ara sıra ağrı yapıyor.senin bulantıların geçti mi?
slm kızlar dr dan geldim size bilgi verim dedim;
perinatolog dr usg den sonra ense kalınlığı ıkısınınde normal dedı kucuk bebek dıgerını yaklasmış masallah 3 gun fark var.ama suyu yıne az ve hareketsiz ama kalp atışı var maşallah iksinede kan verdim pazartesine cıkar dedıler ama kendı dr nur hanım kendını herseye hazırla bu bebek fazla bı umut vermıyor dedi...
bizde allahtan hayırlısı dedık cıktık ne dıyelım başka....
15 gun sonraya randevu verdi ...
hayırlısı bakalım inşallah bebişlerim daha ii olur ben cok yorgunum şimdi yatıcam cvplarınızı uyanınca okuyacağım öpüldünüüüüzzz
canım bir ara rahatladı tekrar başladı birçok şeyden tiksiniyorum bugün elevit başladım bakalım en azından alamadığım vitamini ondan alırım
hımmmm mantıklı kalite kontrol yani heikimizinkinide alacaksın woooooowwwwwwwww
e hani turşu kuruordun sennn
çok eşliliğe geçmişsiniz birdn:):)
biz bi popoyu ısıralım tadına bakalım ondan sonra kızlar senindir:):)
walla ne yalan söliim benimde elim gidiyo gidiyo geri gelio dur şunu bi içimde fıldır fıldır hissediiim öle alıcam diyorum kendi kendime bi o günlüğü aldım iştekızlaaaaarrrr, canım acayip alışveriş yapmak istiyor bebeğe, ama gittiğimde sanki kayak malzemesi ya da laboratuvar ekipmanı gibi alakasız ve bilmediğim anlamadığım birşeye bakıyormuşum gibi oluyor, acayip cahilleşiyorum, herşey çok yabancı ve şüpheli geliyor. Sanki yanlış birşeyler alacakmışım da kullanamayacakmışım ya da bebek için iyi olmayacakmış gibi geliyor. Güya bir de deneyimliyim, üç tane yeğenim elime doğdu, bir tanesine minicikken uzun zaman ben baktım...
yok cicim ben 2-3 kere pıt hissettim ama sanmıyorum değil yanikızlar kızlar bebekler oynamaya başladımı hissediyormusunuz ben hissediyorum sanki böyle çok hafif bir his dr dedi hissedersin diye buğün tam tamına 16 haftalığız 17. haftadan gün alacaz canımcımlarımmmm
canım sen merak etme o büyücek hiç endişelenme hem belki minyon olur bebecikteldeydim geldimmm .... anacım nasıl unuttum ben bu cinsiyeti amann bir sürü şey sordum göbek tüyüne kadar normal dedi. bebek niye küçük diye taktım kadın diyor çok normal ben diyorum bir gün küçük, o diyor 3 gün yanılma payı var.:) yahuu benim görümceler kısa sanırım benim bebek onlara çekti :) çünkü benim sülalenin maaşallahı var diyorum ya anası 1.74lük bebek minik ayy tek sağlıklı olsun da rabbim korusun inşallah
miyom çok ağrı yapıyormuş onu bende duydum geçmiş olsun canımevet zeynepcim aşırı derecede mide bulantısı yaşadım.birde miyomum var ara sıra ağrı yapıyor.senin bulantıların geçti mi?
oooooooooooo minik yavru neden öle olmuş acaba sen için ferah tut annesi ii beslen oda kardeine yetişicek inşallah...ense side ii çıktığına göre e peki cinsiyetslm kızlar dr dan geldim size bilgi verim dedim;
perinatolog dr usg den sonra ense kalınlığı ıkısınınde normal dedı kucuk bebek dıgerını yaklasmış masallah 3 gun fark var.ama suyu yıne az ve hareketsiz ama kalp atışı var maşallah iksinede kan verdim pazartesine cıkar dedıler ama kendı dr nur hanım kendını herseye hazırla bu bebek fazla bı umut vermıyor dedi...
hayırlısı bakalım inşallah bebişlerim daha ii olur ben cok yorgunum şimdi yatıcam cvplarınızı uyanınca okuyacağım öpüldünüüüüzzz
aman ben kilosuzum bende hissetmiyorum boşver bilge 7. aydan sonra yerinde bi dur dicez bebişlerimizeBen hiçbir şey hissetmiyorum yaaa, unutuyorum bile varlığını(( Bu namussuz kilo buna da engelmiş. Tombul anneler daha geç hissediyormuş. Ara ara bazı acılar sızılar ya da batmalar oluyor ama öyle kıpırdanma filan gibi birşeylerin arkasından gelmiyor. Birkaç hafta daha var herhalde...
ay süpermiş he diğerlerinede baktım saol paylaşım içinherkese merhaba uzun zamandır uğrayamıyordum topice herkes iyidir umarım. çok güzel bir battaniye örneği buldum ama bana zor geldi belki becerikli anneler yapabilir paylaşmak istedim.
Rengarenk Örgü Bebek Battaniyesi ve yapılışı | Dantel Örnekleri | Örgü Modelleri
ben de 1 haftadır daha rahattım süt içemiyorum, ceviz, fındık hiç bişey yiyemiyorum.dün nasıl olsa kaç gündür iyiyim biraz fındıkla ceviz yiyeyim dedim mahvetti beni.bütün gün yine bişey yiyemedim.doktor bana da elevit verdi ama o da mide bulantısı yapıyormuş.1 hafta geç başla dedi.şimdi folikasit kullanıyorum sadece.neyse az kaldı atlatcaz bugünleri bizde hamileliğimizin kayfine varcaz yicez,içcez göbüş büyütcez :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
mervecim ben de aldım bebeğimin ilk yılları diye bir defter geçekten harika bi defter aldıktan sonra göz yaşlarımı tutamadım d&r da başladım ağlamaya.ama mutluluktandı bu sefer...bir de albüm aldım usg fotolarını koymak için.benim oturduğum yer küçük bi ilçe yani köy gibi.merkeze gidince delirmiş gibi oluyorum bişeyler alayım satayım istiyorum annemler de kızıyor daha erken diye...
eşim anneler günün de gs hastane çıkış takımı almış çao cici.yarın yine merkezdeyiz büyük bi ihtimalle tutamam yine kendimi delikafadulden
evet canım bizim de ondan gerçekten çok cici...
güle güle kullanalım....
kızlaaaaarrrr, canım acayip alışveriş yapmak istiyor bebeğe, ama gittiğimde sanki kayak malzemesi ya da laboratuvar ekipmanı gibi alakasız ve bilmediğim anlamadığım birşeye bakıyormuşum gibi oluyor, acayip cahilleşiyorum, herşey çok yabancı ve şüpheli geliyor. Sanki yanlış birşeyler alacakmışım da kullanamayacakmışım ya da bebek için iyi olmayacakmış gibi geliyor. Güya bir de deneyimliyim, üç tane yeğenim elime doğdu, bir tanesine minicikken uzun zaman ben baktım...
kızlar kızlar bebekler oynamaya başladımı hissediyormusunuz ben hissediyorum sanki böyle çok hafif bir his dr dedi hissedersin diye buğün tam tamına 16 haftalığız 17. haftadan gün alacaz canımcımlarımmmm
slm kızlar dr dan geldim size bilgi verim dedim;
kızlar ben bebeğime ilk defa birşey aldım dün
BENİM İLK YILLARIM diye bir günlük
çok güzel her detay düşünülmüş babasıyla şimdiden ona bir şeyler yazmaya başlicaz doğuma yakın duygularımızı
el izleri doğduğum günün gazete küpürlerinden tutta ohoo soy ağacı falan ay neler neler
çok güzel bir görseniz şimdi ben bu zamanki serüvenlerini yazmıştım
onu derlicem güzel renkli bir a4 alıp
ondan sonrada günlüğüne başlicaz meleğimin
mervecim ben de aldım bebeğimin ilk yılları diye bir defter geçekten harika bi defter aldıktan sonra göz yaşlarımı tutamadım d&r da başladım ağlamaya.ama mutluluktandı bu sefer...bir de albüm aldım usg fotolarını koymak için.benim oturduğum yer küçük bi ilçe yani köy gibi.merkeze gidince delirmiş gibi oluyorum bişeyler alayım satayım istiyorum annemler de kızıyor daha erken diye...
eşim anneler günün de gs hastane çıkış takımı almış çao cici.yarın yine merkezdeyiz büyük bi ihtimalle tutamam yine kendimi delikafadulden
ben de alıcaaaaamm.
kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?