tam olarak günlüğü ne diye aradınız hepsiburada da bulamadım ben
tam olarak günlüğü ne diye aradınız hepsiburada da bulamadım ben
bak goggledan abdülkadir süphandağı yaz çıkıyo bi tane
o çiftin evliğinden başlamış be küçük diye almadım daha büyük istedim ama oda çok güzel favorilerimin içindeydi
hemde 14 tl mi ne kargoyla gelio
kızlar bebeğimin güncesi yazıp görsellerde arayınca da çeşitleri çıkıyor.benim mor büyük olandan kıvır kıvır bi bebiş var üzerinde en hoşuma giden o olmuştu d&r da.
kızlar bu gunluk kırtasiyelerde varmı?cok heveslendım bende alacaktım ama nasıl bişi alım dıodum.
bıde kızı olacak annişler size bişey sorcam ;annemler benım küçük minnoş için kızdır gec hareket eder dıolar sızın kızlar hareketlımıydı 13. haftada ....
mervecim benım bebişlerin biri erkek galıba dıgerı gostermıo......
canım inşallah en güzel anılarımızı günlerimizi yazıp bebeğimize bırakabiliriz bu günlüğü...ne yazacağımı düşünmek bile heyecanlandırıyor beni
kızlar bu gunluk kırtasiyelerde varmı?cok heveslendım bende alacaktım ama nasıl bişi alım dıodum.
bıde kızı olacak annişler size bişey sorcam ;annemler benım küçük minnoş için kızdır gec hareket eder dıolar sızın kızlar hareketlımıydı 13. haftada ....
funda yookkkkkkkkkkkkkkkk
Yeşil, kızın hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin:))) MAŞALLAHannem bugün kendi jinekoloğuna gidecekti bende onunla gittim. kadın dedi bakalım sanada dedim tamam bakalım (2 gün önce kayınvalidemlerde sandalyeden düştümama çok yavaş düştüm.allah korudu yani.sonra hemen uzandım ama bişi olmadığını düşündüm:)) dr. baktı bebişim gayet iyimiş. 1 hafta önde gidiyo maşallah. cinsiyetinede KIZ dedi:)) galiba listede benim bebişi kız diye değiştirecez kendi dr.umda en son gittiğimde kız demişti.
bu arada kzılar bişi sorcam size, ikilitesti iyi çıkıp üçlü test yaptırmayan varmı? benim dr üçlü teste gerek yok dedi.bende dedim afp bakmıcazmı bari oda dedi baksak ve yüksek çıksa onun varlığını yine usg ile koyucaz o yüzden gerek yok dedi. sizede böle mi dediler?
bu arada hala dişim ağrıyo,heralde 1-2 güne geçer.
çiğdemcim magnezyumu sormuşsun.ben 1.5 hafta içtim bende şiddetli ishal yaptı 1.haftanın sonunda o yüzden bıraktım. çünkü bende elevitte aynı etkiyi yapıyor ikisi bir arada fazla geldi galiba:))
Mervecim datlım:) benim battoş tam 1metreye 1 metre oldu.. Hazırları ölçmüştüm ben, onlar da öyle, ona göre başladım... zaradakiler biraz ufak yaw:))kız ne yaptın ben zaraya gittim bugün 80 ilmek falandı 5 karış uzunluğunda örmüşler ben 4 no şişle "50 ilmek ördüm o çok büyük olmaz mı
Kız allah canını almasın emi:))))) Kuzum sen gel bana tatile, öğretim ben sana.. Bak kızın olursa sen de ona öğretirsin hem:)))imlek ne?
düz ör ne?:):)
merve de trabzan dio bişii dio ben anlamıorumm:kedi::kedi::kedi:
Ne bağrıyon bacak kadar anneye yaaawwwwwwwww:))) Doktordaydım:) Konuştukya dün, o meselenin devamı:))))fundaaaa yok muuuuuuuuuuuuuu???
Hayırlısı olsun Panycim, İnşallah sağlıkla ilerler ikizlerin...slm kızlar dr dan geldim size bilgi verim dedim;
perinatolog dr usg den sonra ense kalınlığı ıkısınınde normal dedı kucuk bebek dıgerını yaklasmış masallah 3 gun fark var.ama suyu yıne az ve hareketsiz ama kalp atışı var maşallah iksinede kan verdim pazartesine cıkar dedıler ama kendı dr nur hanım kendını herseye hazırla bu bebek fazla bı umut vermıyor dedi...
bizde allahtan hayırlısı dedık cıktık ne dıyelım başka....
15 gun sonraya randevu verdi ...
hayırlısı bakalım inşallah bebişlerim daha ii olur ben cok yorgunum şimdi yatıcam cvplarınızı uyanınca okuyacağım öpüldünüüüüzzz
Benim kız 12. haftada o kadar çok hareketliydiki, doktor ense ölçmek için epeyce bi beklemek zorunda kaldı.. Ama şu var, ben bisürü çikolata yiyip gitmiştim... Her bebekte hareket aynı değil tatım.. Sen bunları düşünüp kendini üzme, dua et:)kızlar bu gunluk kırtasiyelerde varmı?cok heveslendım bende alacaktım ama nasıl bişi alım dıodum.
İlaç falan yazdırmam gerekiyodu sevgicim...:))) Hastanede idim...sonra da eczacı arkadaşım, ona takıldım biraz, lafladık...funda yookkkkkkkkkkkkkkkk
walla bu sefer gezmedim:)Geziyordur, enerjik anne:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?