2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

E Ezgiiiiiiiiiiiiiii; kız gittin mi doktora???? Ne dedi, kızımı alıyon mu, yoksa ikimiz birden Merve ye mi vercez kızları.. NE DEDı DOKTOR ???

sağol cnm doktor % 80 dedi ama bakalım normal randevum 9 temmuzda o zaman ne olacak bide ben dün bebeğimin gözlerinii çok net gördüm göz kırpışları harikaydı eşşek gözü gibi güzel olacak bayıldım ya bundan sonraki usgler daha zevkli olucak sabırsızlanıyorum
kızlar detaylı usg alttan mı bakılıyor öle bişey kalmış aklımda ama bilgisi olan varmı?

Herkese Merhabalar,

Biz uyandik;-)) iyyiz keyfimiz yerinde cok sukur. Kahvalti esliginde Paraguay- Japonya macini seyrediyoruz. Penalti atislarina gidiyor gibi. Bizim bu sipalar vuvuzella sesine aliskin olacaklar herhalde;-) LoL;-)) Umarim herkes iyidir. OKuayacagimm birazdan;-))

Canııımmm günaydın sana ve bebişine:))) Patly, bana vuvuzella deme, çok sinirlendiriyor o ses beni... eşime evde maç izlemeyi yasakladım :)))))

yok cnm normal göbüşten bakıyorlar endişelenme sen
oda kız oda kız göstermediğine göre :)
aynen bencede ezginin ki kız özlemcim
ay wallahi he ne gıcık bi ses artık türkiyede de tüm oyuncakçılarda var adamlar meşhur ettiler öttüre öttüre ....ya varya çok tuaf ya biz akşam ymeği yedik sen kahvaltı ediyorsun

bu arada sana teşekkür etmek istiyorum o kadar elinin altında net olanların ve bu zaman diliminde olanlardan daha sadıksın bizlere elinden gekdilçe hergün girdiğin için saol tatlım kıdemli annem benim olumunekankayizsmile

Bugün benim de yoğun bir gündü. Sabahtan girmiştim ne güzel, sonrasında işe bir daldım, çıkamadım :))

ıyi akşamlar arkadaşlar kaydirigubbakcemile2

Iyi aksamlar kizlar tekrardan;-))

Merve, Funda ne bicim bi ses o degil mi? Bana komik geliyor, tarifte edemiyorum. Penalti atislari cok heyecanliydi. Japonlar bir penalti kacirinca Paraguay aldi maci. Mac saatleri sabah erkene geldigi icin cok seyredemiyorum ama denk gelirsem bakiyorum.. Bundan sonra hele daha da zevkli olur. Mervecim ne demek ben burda olmaktan cok keyif aliyorum. Sagolun sizlerde beni dinliyorsunuz. Sizlerden cok sey ogreniyorum ben de. Cok bir sey arastirmiyorum daha neler var ama baslamadim. Uyutma teknikleri, BPA siz urunler nelerdir, yalanci meme silikon mu kaucuk mu, ates olcer kulak mi. koltuk alti mi, alin dan mi? LoL.. yaz yaz bitmez;-))

Mercevim, h.sonu yorucu gecmis ama atlatmissiniz cok sukur. Tasinma her zaman stressli bir olaydir uzme kendini. burdakilerde inan hic dikkat etmiyorlar. Umarim bundan sonra annelerin yaninda rahat edersin. Ben de annemin gelecegi gunu iple cekiyorum. Bu arada su soru isareti cok guzel.. Benim supriz yumurtam hep soru isareti olarak kalicak;-)) Ben ayrintilida gozlerimi kapaticam.. Ne var ne yok gormiyim diye;-)))

Funda cok cici olmus battaniye. MInik kizin guzel gunlerde kullansin ins..

Ezgi, pratik annem cocuklarina takma isim vermis onlari kullaniyor. Ogluna kipircan kizina da kimilnaz diyor nette. Yikanabilir bebek bezlerine baktim da TR de fiyatlar burdakilerin yarisi. Baslangicta epey pahaliya geliyor bu bezler uzun sure kullanilinca ekonomik oluyor. Ama dedigim gibi ben olayin maliyeti degilde sagligi acisindan dusunuyorum. Ama kullanirsam burda apartman daireleri icin olan portatif makinelerden alicam herhalde. Direk makineye atamam gibi geliyor. O zamanda elde yikamaktan pek bir farki kalmayacak yapilan ugrasma acisindan. Ayy neyse daha dusunurumm vaktim var nasilsa.

Son düzenleme:
Patly'cim araştırdıkça insanın gözü korkuyor valla.
Benim 3 yakın arkadaşım bu sene başı sırayla doğum yaptılar. Bir tanesinin 2. çocuğu.
Ayrıca KK'dan ve işyerinden de anne olan arkadaşlarım var,
Bebek bakımı ile ilgili onlardan öğrendiklerimi, dinlediklerimi bir bilseniz :) Hepsi birbirinden farklı :) Ortak noktaları var ama bebeğin karakteri de etkiliyor. Kucağa alışan, kucaktan hiç hoşlanmayan, emerken uyuyan, yatağına yatırınca uyuyan, gazlısı.... hepsi ayrı bir hikaye
Annenin ruh hali ve sabrının da önemi büyük. Ben bunları dinledikçe bazen paniğe kapılıyorum. Sanki herşeyi yanlış yapacakmışım gibi geliyor...

Senin o bacaksızı bağırtana kadar ısırmazsam bana da funda demesinler he.. çikolata falan yemedin mi yaaaa, allah allah.. Hele bi doğsun bak napcam ben ona:))))

açıyorum facemi tatlım:)
ısırrrr kopartt hatta sıpanın poposunuu...
ne yasan hakkındır yani:)

oda kız oda kız göstermediğine göre :)
bakalım geriye tek yorum ve umut bu kalıo zaten:):)
yarı bidaha gidicem inat ettim:)

Pelincim gercekten ben onu yapicam bunu yapicam diye buyuk konusmamak lazim. Bebek nasilsa oyle davranmak gerekiyor cogu zaman. Tam bir piyango bu olay. Artik gazlisi mi gelir, uykusuzumu gelir, koliklisi mi gelir bahtimiza;-)) Zaten kitaptan da okumak bir yere kadar oku oku sonra basimiza birsey gelince yapmadigimiz sey kalmayacak.. Hayirlisi artik saglikla dogsunlarda..

kizlaarrr, kocacima bilgisayari kaptirmadan bir gireyim dedim. kocam alim olacak da, bitemedi tezi, haaalaaa ugrasiyor degistiriyor. halbuki cuma gunu mezuniyetine bile gitmistik:)))) yarin sabahtan OGTT'ye yani seker yukleme testine girecegim. Hafiften gerginim biraz. Cikmasi surpriz olmayacak benim risk faktorlerimden dolayi, hos bunlarin hicbirini tasimayan kadinlarda da cikiyor, basindan bilirsek bir sorun cikarmaz diye umuyorum sadece. Bakalim neler olacak....

bu arada bebegimize secere yani soy agaci cikardik. Biraz eksiklerimiz var ama tamamlariz... Cok hosuma gitti bebegimin soy agacini gormek:)))) Vaktiniz olursa size de tavsiye ederim. internette secere.org diye bir sitede programi var. Indirip dolduruyorsunuz, pek kullanici dostu bir program degil ama gorsel olarak guzel cikiyor.

Bu arada ezgicim, kiz bu seninki, demedi demeDD naz iceren isimler benim keci kafama ters ama belki sen sever de koyarsin, sana kiz isimleri bakmak gorunuyor sanki:))))

Fundacim ben unuttum yaw, sahi doktora gidecektin sen; neler anlatti doktor amcaniz?

Patly, ben de senin gibiyim, nette arastirilacak cok mevzu var, aklimda cok sey var, hem kafam karisacak diye bu kadar cok vakit varken kurcalamayayim diyorum, hem de is su aralar feci yogun oldugu icin firsat bulamiyorum. Ama su 105 gun bir gecsin de bir yasal iznimi hakedip evcegizime gireyim, girip cikmadik site, gezmedik magaza birakmayacagim:)))

bu arada kizlar ben galiba kocami isim konusunda ikna ettim. Isim buldunuz mu diye soranlara ben Emek istiyorum ama babasinin ikna edilmeye ihtiyaci var diyordum, simdi kocam bebegimizi Emek diye sevmeye basladi. Gercekten ister misin diye sordugumda "ben senin hangi istegini yerine getirmedim ki" dedi. Cok hosuma gitti ama boyle dominant teyze olmak da istemiyorum, kiyamiyorum kocama, onun istediklerini yerine getirip mutlu etmek istiyorum, ama babasinin adini da koyamam ki, ikinci isim bile olsa((

Biz emegimizle bu gunlere geldik, bebegimize bile emekle sahip oluyoruz, yine bebegimiz icin bir dunya emek vermek gerekiyor. hem en kutsal deger emek bizce, insani insan yapan, aklina yetenegine anlam katan sey emek...

Guzel isim di mi kizlar?. Koyalim mi, ne dersiniz?

merhaba guzel anneler nasilsiniz okudugum kadariyla cok sukur kimsede bi sorun yok
MERVECIM hafta sonu canin sikilmis dusunmemeye calis canim ole arkadaslari allahim iyi insanlarla karsilastirsin amin bu arada bende sasirdim merve cvp vermemis diye ama sonra okuyunca anladimki canini sikmislar arkadasimin :)
bu arada kizima arkadaslar gelmis gelsin pembeler allahim onlari kucagimiza almamizida nasip etsin insallahhhh aminnnnn
hepinizi cooook optum iyi bakin kuzulara a.s.

canım benimmmmmmmm umarımm nazlandığı için göstermiordur tembel olmasında:):)
ben de çok hoşlanmıorum naz lı isimlerden isimlerin karakteri etkilediğinede inanlardanım..
o yüzden kız ismini uzuuun zaman önce bulmuştum hemde bu kadar meşhur değilken...
DERİN..derin düşünebilen, duyarlı sakin olsun istediğimden..sence nasıl beğendinmi??
ben çooooooook beğenmiştim ilk söylediğinde de..
kesinlikle koymalısınız...
eşinede çook saygı duydum sen onun için üzülmek yerine çok sevildiğin ve değer verildiğin için keyfini çıkar:):)isim haricinde ki diğer hususlarda babasının istediğini yaparsın için rehatlar olmaz mı:):):)hangi okula gideceği mesela:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…