E Ezgiiiiiiiiiiiiiii; kız gittin mi doktora???? Ne dedi, kızımı alıyon mu, yoksa ikimiz birden Merve ye mi vercez kızları.. NE DEDİ DOKTOR ???
göstermediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sen iisin dimi tatlum...
bu arada faceni onaylarmısın lütfen
Herkese Merhabalar,
Biz uyandik;-)) iyyiz keyfimiz yerinde cok sukur. Kahvalti esliginde Paraguay- Japonya macini seyrediyoruz. Penalti atislarina gidiyor gibi. Bizim bu sipalar vuvuzella sesine aliskin olacaklar herhalde;-) LoL;-)) Umarim herkes iyidir. OKuayacagimm birazdan;-))
yok cnm normal göbüşten bakıyorlar endişelenme sensağol cnm doktor % 80 dedi ama bakalım normal randevum 9 temmuzda o zaman ne olacak bide ben dün bebeğimin gözlerinii çok net gördüm göz kırpışları harikaydı eşşek gözü gibi güzel olacak bayıldım ya bundan sonraki usgler daha zevkli olucak sabırsızlanıyorum
kızlar detaylı usg alttan mı bakılıyor öle bişey kalmış aklımda ama bilgisi olan varmı?
aynen bencede ezginin ki kız özlemcimoda kız oda kız göstermediğine göre :)
ay wallahi he ne gıcık bi ses artık türkiyede de tüm oyuncakçılarda var adamlar meşhur ettiler öttüre öttüre ....ya varya çok tuaf ya biz akşam ymeği yedik sen kahvaltı ediyorsunHerkese Merhabalar,
Biz uyandik;-)) iyyiz keyfimiz yerinde cok sukur. Kahvalti esliginde Paraguay- Japonya macini seyrediyoruz. Penalti atislarina gidiyor gibi. Bizim bu sipalar vuvuzella sesine aliskin olacaklar herhalde;-) LoL;-)) Umarim herkes iyidir. OKuayacagimm birazdan;-))
ısırrrr kopartt hatta sıpanın poposunuu...Senin o bacaksızı bağırtana kadar ısırmazsam bana da funda demesinler he.. çikolata falan yemedin mi yaaaa, allah allah.. Hele bi doğsun bak napcam ben ona:))))
açıyorum facemi tatlım:)
bakalım geriye tek yorum ve umut bu kalıo zaten:):)oda kız oda kız göstermediğine göre :)
Patly'cim araştırdıkça insanın gözü korkuyor valla.
Benim 3 yakın arkadaşım bu sene başı sırayla doğum yaptılar. Bir tanesinin 2. çocuğu.
Ayrıca KK'dan ve işyerinden de anne olan arkadaşlarım var,
Bebek bakımı ile ilgili onlardan öğrendiklerimi, dinlediklerimi bir bilseniz :) Hepsi birbirinden farklı :) Ortak noktaları var ama bebeğin karakteri de etkiliyor. Kucağa alışan, kucaktan hiç hoşlanmayan, emerken uyuyan, yatağına yatırınca uyuyan, gazlısı.... hepsi ayrı bir hikaye
Annenin ruh hali ve sabrının da önemi büyük. Ben bunları dinledikçe bazen paniğe kapılıyorum. Sanki herşeyi yanlış yapacakmışım gibi geliyor...
merveeeee bana cumartesi pazari demee :sinifsinif: cok ozledim yaaa orada gezmeyi valla burnumda tutuyor resmen bakirkoy sirinevler offfff offfffff ben sana soylemeyi unuttum ben sirinevlerde oturuyodum evlenmeden once her cumartesi kesin giderdik pazara... sende tasiniyomussun allah hakkinda hayirlisi neyse onu nasip etsin cnm
canım benimmmmmmmm umarımm nazlandığı için göstermiordur tembel olmasında:):)kizlaarrr, kocacima bilgisayari kaptirmadan bir gireyim dedim. kocam alim olacak da, bitemedi tezi, haaalaaa ugrasiyor degistiriyor. halbuki cuma gunu mezuniyetine bile gitmistik:)))) yarin sabahtan OGTT'ye yani seker yukleme testine girecegim. Hafiften gerginim biraz. Cikmasi surpriz olmayacak benim risk faktorlerimden dolayi, hos bunlarin hicbirini tasimayan kadinlarda da cikiyor, basindan bilirsek bir sorun cikarmaz diye umuyorum sadece. Bakalim neler olacak....
bu arada bebegimize secere yani soy agaci cikardik. Biraz eksiklerimiz var ama tamamlariz... Cok hosuma gitti bebegimin soy agacini gormek:)))) Vaktiniz olursa size de tavsiye ederim. internette secere.org diye bir sitede programi var. Indirip dolduruyorsunuz, pek kullanici dostu bir program degil ama gorsel olarak guzel cikiyor.
Bu arada ezgicim, kiz bu seninki, demedi demeDD naz iceren isimler benim keci kafama ters ama belki sen sever de koyarsin, sana kiz isimleri bakmak gorunuyor sanki:))))
Fundacim ben unuttum yaw, sahi doktora gidecektin sen; neler anlatti doktor amcaniz?
Patly, ben de senin gibiyim, nette arastirilacak cok mevzu var, aklimda cok sey var, hem kafam karisacak diye bu kadar cok vakit varken kurcalamayayim diyorum, hem de is su aralar feci yogun oldugu icin firsat bulamiyorum. Ama su 105 gun bir gecsin de bir yasal iznimi hakedip evcegizime gireyim, girip cikmadik site, gezmedik magaza birakmayacagim:)))
ben çooooooook beğenmiştim ilk söylediğinde de..bu arada kizlar ben galiba kocami isim konusunda ikna ettim. Isim buldunuz mu diye soranlara ben Emek istiyorum ama babasinin ikna edilmeye ihtiyaci var diyordum, simdi kocam bebegimizi Emek diye sevmeye basladi. Gercekten ister misin diye sordugumda "ben senin hangi istegini yerine getirmedim ki" dedi. Cok hosuma gitti ama boyle dominant teyze olmak da istemiyorum, kiyamiyorum kocama, onun istediklerini yerine getirip mutlu etmek istiyorum, ama babasinin adini da koyamam ki, ikinci isim bile olsa((
Biz emegimizle bu gunlere geldik, bebegimize bile emekle sahip oluyoruz, yine bebegimiz icin bir dunya emek vermek gerekiyor. hem en kutsal deger emek bizce, insani insan yapan, aklina yetenegine anlam katan sey emek...
Guzel isim di mi kizlar?. Koyalim mi, ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?