2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

herkese iyi geceler kızlar:))

valla cnm bende heyecanla bekliyorum ilk hareketlerini hissetmeyi. ama hala tık yok.sırtüstü yatıyorum,nefesimi tutuyorum filan ama yok.demekki bende geç hissedicem.
bu arada "emek" ismine bayıldım bence çok anlamlı çok güzel:))

Yeşil, kızın hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin:))) MAŞALLAH

saol cnm nedense hala tereddütteyim.ancak detaylı usg de tatmin olucam heralde:)) sağlıklı olsunda cinsiyetin hiç önemi yok. benim tek düşüncem 7.aya girerken kesinleşsinde ona göre alışveriş yapayım :)
annemle dün biraz gezidk ayy neler var ya kendimi kaybettim resmen aklinialirimsmile zaman çabuk geçesede şu alışverişlere başlasak kaydirigubbakcemile5

iyiyiz ezgicim. dun sicaklardan basim tutmustu bugun iyiyiz cok sukur;-)) Senin utangac gene gostermemis;-))) Kiz herhalde bana oyle geliyoo

iyi olmana gerçekten sevindim evde yalnızsın ya aklımız sende..
benimde içime kız doğuyor ama işte bi göstersede netleşse derin bi nefes alıcam ona da kıyafetler alıcam:):)

ayy kızlar az önce başka bir topikte okudum bebeğe doğduğunda anne sütünden önce bir çay kaşığı nar suyu veriyolarmış gaz sorunu hiç olmuyomuş,kimiside hurma filan veriyomuş. :1shok: şaşırdım yaa.böle bişi duyan varmı? ben bebek hemşiresiyim o yüzden biraz hassasım bu konularda.6.ayına kadar saf su bile önerilmiyoken nar suyu gibi asitli bişeyi nasıl veriyolar anlamadım. benim kayınvalidemlerde eskiden adetmiş doğduğunda ağzına isot verirlermiş acıya alışsın diye.amanın şok oldum dedim sakın ha umutlanmayın böle bişi yapılmayacak:)

Yeshillcim;

Ben de okudum o yazilanlari.. Yalniz cok fazla demiyorlar zaten bir kac nar tanesinin suyu diyorlar. Bebegin gazini onluyormus yapanlar cok memnun;-)) Ben daha once hurma yalatanlari duymustum. Ya ben hurma yalatsam sonra da nar suyu versem cocugu sosyal hizmetler alir benden;-)) Sen de daha hissetmiyorsan bizim daha yolumuz vardir bebegi hissetmede. 20. haftadan evvel beklemiyorum zaten.

Ezgicim kizlara cok cici seyler var gercekte. Ben simdi bu kadar bekledim ya detayli usg de belli ederse cinsiyetini diye icime kurt dusmeye basladi. hayir bebegi gormekte istiyorum bir yandan da ogrenmek istemiyorum. Detaylidan sonra zaten bize usg yok. Tehlike kalmiyor ama detaylida ogrenicem gitcek o olacak sonucta;-)))

Bilgecim vallahi onu oku bunu oku insanin kafasi karisiyor gercekten. SImdi bundan sonra hangi bebek arabasi, oto koltugu almam lazim onlari arastirmam gerekiyor. Bazen consumer reports diye bir site var orda onceki kullanicilarn verdigi oylarla en iyi urunleri seciyorlar , diyorum ordaki en iyi secim neyse aliyimm gitsin. Bir de Stokke, Bugaboo tarzi bebek arabalari var. Onlar burda 1000$ civari TR de kac paradir dusunmek bile istemiyorum. Bir de cok guzel birsey olsalar neyse. Esyalarini koyacagin dogru durust sepeti bile yok...

Son düzenleme:
göstermediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

çok edepli çıktı bu velet :)

canım diğer batıl olanlara bilmem ama peygamber efendimizin diktiği ağacın hurması var adı da vardı hatırlayamadım onu getirtebilirsem sadece ağzına değdireceğim çünkü peygamber efendimizin sünneti. ben buna inandığım ve iyi sahebeleer tarafından iletilmiş bunu yapmaya çalışacağım. diğer şeylere izin vermem

arkadaşlarım günaydın bugün okulda son günüm seminerler de bitiyor veeeeeeeeeeeeeeee tatillllllllllllllllllllllllllllllllllll. yaşasın tatil geldi 2 ay tatilimiz var artık....

Gunaydin Zeynep..

Bugunun odulu de sana gidiyor;-)) a.s.

Erkencisin tail heyecani mi tuttu yoksa alkisalkisalkis Simdiden guzel bir tatil gecirmeni dilerim. Bol bol dinlen zemuszemus

Son düzenleme:
Günaydın kızlar opuyorumnanaktan
Yarın 18 hafta bitiyor, ben de daha hareket hissetmedim.
2 hafta önce çok hafif bir şey hissediyordum ama yanılmışım demekki. Aynen Yeshill gibi ben de yemekten sonra sırtüstü uzanıyorum, oğlumla konuşuyorum, nefesimi tutuyorum bekliyorum falan ama tık yok :) Belki de farkedemiyorum.
bazen soruyorum "orada mısın" diye Bir hissetsem...

Patly canımmm çook teşekkür ederiz battoşumuzu beğenmişsin:)) aman sıcaklara dikkat et, vallahi ben herkesi bizim eve davet ediyorum.. Buz gibi ev, doğal klima:))) üzerimde kalın eşofman, uzun kollu body, ayağımda çorap:)) Evim Ankaranın yüksek vadilerinin birine bakıyor.. Ve şehir merkezi yanarken sıcaktan ben püfür püfür serince oturuyorum evde:))
Vuvuzella bizim bebişler doğupta büyüyene kadar unutulur umarım:)) Yoksa mahveder bu veletler bizi:)
Ara sıra ben de çok panik oluyorum.. Bir de biraz tembelmiyim ne; nette dolaşırken başım dönüyor, sıkıntı basıyor, teorik bilgiler biraz da beni ikna edemiyor sanki.. Bazı takıntılarım vardır mesela; dokunmadan birşey satın alamam, ki netten bu yüzden alışveriş yapamam:))) uygulama çok önemli benim için... Ya da deneyimler elbette... Ben bu konuda kendimle başa çıkamayacağım sanırım ve belli başlı ihtiyaçlar haricinde sanırım pediatristimizin ve güvendiğim annelerin önerilerini uygulayacağım... Belki deneme yanılma olacak biraz ama bu da güzel bir macera olur diye düşünüyorum:)))

Bilgecimmmm; EMEK harika bir isim....
Ezgiciiiimmmm; DERıN de çok güzel:) Kesinlikle tereddüt etmeden koyun:)

BıLGE; şeker testinden sonra bize haber ver nolur...

Ben doktora gittim de, bebeğimi görmeye gitmedim sekerim yaa, ilaçlarımı RPT ettirdim.. Ahh, keşke bebişimi de görebilseydim(

canım benim banada minik olan kız gibi geliyor.. geçen cumartesi doktora gittiğimde benimkinde tık yoktu.. ama çikolata falan yemedim ben rahat rahat ölçsün diye ense kalınlığını..

yeni doğmuş bebeğin güncesi
Benim çok hoşuma gitti sizlerlede paylaşmak istedim..Umarım sizde begenirsiniz..

canım çok tatlı.. bende bir yerde okumuştum.. çok hoşuma gitmişti.. zaten bebeklerin ne düşündüğü beni hep çok meraklandırmıştır. :)

çk gıcık bi çocuğum varrrrrr...

ya öyle deme kız o annesi.. naz yapıyo sana...

canım EMEK ismi bence de çok güzel.. Tam bizim çocuklara yakışan bi isim.. Eşinde gönüllü olursa koy bence..

valla hiç duymamıştım öyle bişiyler ben.. ay çok cahilim ya.. gerçekten iyi geliyor mu merak ettim bak şimdik..

arkadaşlarım günaydın bugün okulda son günüm seminerler de bitiyor veeeeeeeeeeeeeeee tatillllllllllllllllllllllllllllllllllll. yaşasın tatil geldi 2 ay tatilimiz var artık....

günaydın tatlışım.. hadi geçmiş olsun.. bu yılı da bitirdin.. şimdi minişinle beraber keyif zamanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…