ya off ya ben biliyodum yanlış olduğunu sevgide onaylayınca herhalde doğru dedim
tamam anlaşıldı efem kuzey ve rüzgarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
süpper sabırsızlıkla bekliyoruz cicimcanım randevum bugün 16:00 da:)) akşama yeni serüvenlerimizi anlatıcam inşallahh:))))
Arkadaşlar islam ülkelerinden birinde yaşayan bir arkadaşım hamile olduğumu duyunca oradaki bir kitaptan bu bilgileri benim için çevirip yollamıştı. Sizlerin bu tarz bir desteğe ihtiyacınız olacağı düşüncesi ile foruma ekliyorum.
İnne Rebbekümülahüllezi halekas-semâvâti vel-arda fî sitteti eyyâmin, sümmestevâ alel-arşi, yuğşil-leylen-nehâra yetlübühû hasîsen Veş-şemse vel-kamere ven-nücûme müsahharâtin bi-emrih, elâ lehül-halku vel-emru Tebârekellahü Rabbül-âlemîn
Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir, Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir..
Mervecim, Enbiya suresi var ama çok uzun... Bu kısa, bunu yayınlayabiliriz, ve ya kendimiz bir dua yazıp koyabilirz...
"Allahım, bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip et... Onları hastalıklardan kemliklerden, tehlikelerden uzak tut... Bizleri evlatlarımız ile sınama rabbim.. gibi....
şimdi ettim bu duayı, aklına geleni ekleyebilirsin...
bu kadar mı güzel kıvırılır yarabbim işte aynen sevgi ve ben bu sebepten poyraz demiştik zatenşincik sevgi çağırıydu ya bebeişleri:))) Çidonunkilerin ikisini birden çağırmak için drek POYRAAAAZZZZ diye çağıra bilir,, Kuzey rüzgarı poyraz ya hani, o bakımdan heheheh:)
kızlarrrrrrrrrrrr hepinize merhaba
ya benim internetim zayıf yada kk da prob. var sayfaalar çoook geç açılıor
ah ah kızlar şimdi hep beraber olsaK hepimiz bir el atıp güzel yemekler yapsak masamızı kursak çaylar ayranlar meyve suları hep beraberinde olsa herkes canının istediğini yapsa :)))))) ayyyy karnım açıktı benimmmmmm
merve şu ticker daki bebek kolarını kaldırmışya ona bakıyorum sanki oğluşumm içim bir tuaf oluyor.
Kızlar biz geldik hihoyyyt
Oğlum kocaman olmuş, artık ekranlara sığımıyor :) O yüzden boy ölçüsünü alamadık. 15 civarında olması lazım.
kafatsı ölçümüne göre 1 hafta önde gidiyor kerata. Beyni, beyinciği, midesi ve pipisini gördik. Kalbin bölümleri de oluşmuş, delik vs bir anomali görünmüyor.
Doktorumuz herşeyin çok güzel gittiğini söyledi.
Bizimki yüzüstü yatıyordu, biraz rahatını bozduk. Eli bir ağzında bir gözünde, hiç durmuyor. Bacaklarını pek açmadı, terbiyeli bir oğlan olacak
Bir sonraki randevumuz 24 Temmuz'da. 21 haftayı bitirmiş olacağız. Detaylı ultrason yapacak doktorum. Aslında her kontrolde detaylı bakıyor, usg cihazı müthiş :)
İşte böyleee hihoyyyt
ayyyyyyyyyyyyyyy eşşkeeee yaaaaa kocaman olmuş demek :)) ya yerim ben onları topiğimizin abisi o benim oğluşumun abisi bakalım cumartesi benim kereta napıcak çok güzel bişey dimi ehr yerini görmek benim doktorumunda cihazı öle her yerine bakıyo her seferinde gözüne kulağına her yerine maaşallah topiğimizin yakışıklısınaKızlar biz geldik hihoyyyt
Oğlum kocaman olmuş, artık ekranlara sığımıyor :) O yüzden boy ölçüsünü alamadık. 15 civarında olması lazım.
kafatsı ölçümüne göre 1 hafta önde gidiyor kerata. Beyni, beyinciği, midesi ve pipisini gördik. Kalbin bölümleri de oluşmuş, delik vs bir anomali görünmüyor.
Doktorumuz herşeyin çok güzel gittiğini söyledi.
Bizimki yüzüstü yatıyordu, biraz rahatını bozduk. Eli bir ağzında bir gözünde, hiç durmuyor. Bacaklarını pek açmadı, terbiyeli bir oğlan olacak
Bir sonraki randevumuz 24 Temmuz'da. 21 haftayı bitirmiş olacağız. Detaylı ultrason yapacak doktorum. Aslında her kontrolde detaylı bakıyor, usg cihazı müthiş :)
İşte böyleee hihoyyyt
zeynep sana yazdım ama cvp yazmadın noldu o ka mıydı yediklerinden miydi doktoru aradın mı ne yaptıncanım yaa ne güzel maaşallah rabbim hiç sıkıntısız sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bugün sabah anlattığım şeyden sonra kabızlıkla gelen kan da olsa bebeğimi kaybediyorum diye şoka girdim bir an. rabbim meleklerimizi korusun bugünleri gösteren rabbime şükürler olsun
canım cevap görmemiştim doktoru falan da aramadım progestan attım rahimle ilgili değil diye önemsemedim ama o an çok korktum eşime de gösterdim kan deyince o da gördü çok korktu ama eşimin sınavlarda görevi var gitti ben de evdeyim bişey yok inşallah öyle umut ediyorum en azından
ya yediğin kırmızı bişey olmasın bazen karpuz bile öle gözükebiliyo resmen ya inan bak ayrıca bu çok önemli bişey kalın barsağında bişey olabilir bi çatlak fala kremle geçen şeyler bunlar bence önemsemelisin
sen yalovada hangi hastaneye gidiyosun devlete mi uzmanlara falan mı
bak bnm görümcem uzmanlarda 400 tl ye sezeryan oldu süper ya
canım benim biz seni merak ediyoruz kendini yaz bari diye herkes yoğun giremiyo ama bişey yazıyo diye ayrıca dikizci kk tabiridir yani girip kaçanlara denir sakın alınma olur muyazdıklarınızı ancak şimdi okuyabildim..ben çok yoğun çalışıyorum.sohpetlerinize katılmak istesemde katılamıyorum çoğu zaman.benim sabah sadece 10-15 dakika yazabilecek fırsatım oluyor.ondada siz olmuyorsunuz.bu sayfa altta bilgisayarda altta duruyor çoğu zaman ama fırsatım olamıyor maalesef. dikizci gibi yorumlarınızda hiç hoş olmamış ayrıcada.bunu söylemek istedim.
canım şimdiye kadar hem burda bir kaç doktor dedim hem atakentte hem uzmanlarda ama asıl tüp bebek yapan doktoruma gidiyordum şimdi artık uzmanlarda devam ediyorum evet acıbademe de aynı zamanda gittiğimden aradaki fark uçurum :) görümcenin doktoru kimdi acaba??? sezerryanı kendisi mi istedi doktor mu ben de mecbur sezeryan gözüküyor bakalım hayırlısı olsun
Zeynep'cim boşuuna panik yapma. Kabızlıkta makattan az da olsa kan gelebilir. hatta illa kabız olman da gerekmez, bazı günler çok katı tükettiğinde ve tuvalete çıkmaya zorlandığında oradaki kılcal damarlarda çatlama olabiliyor ve az miktarda kan gelir.
Kabızlığa karşı bir an önce bir çözüm bulman lazım. hergün aksatmadan kuru erik, kuru kayısı yemeni ve üzerine bol su içmeni tavsiye ederim. Bol bol meyve tüket. En önemlisi su. En az 3 lt su içmen lazım zaten. Bunun bir kısmını portakal suyu olarak da alabilirsin. bağırsakları çalıştırmaya faydası olur.
Önemli olan vajşnadan kan gelmemesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?