2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

bilgin devlette bir erkek doktor :) filiz buğday nayile bunlardan biridir.

Allah nazardan saklasın darısı bizlere inşallah burdan doğumlarımızı bebeklerimizi de konuşabiliriz kızlar.

canım ne güzel ya
bende bebek şekeri yapıcam zaten kendim yapıorum yalovaya gidincede ticaretine giricem bu işin çok tatlı bir iş görümcemede kendi yaptım resmini koyarım birazdan iinede badem çikolata
resimciyiyde 300 e buldum meşhur bi kadın facede sayfasıda var çok tatlı fotolar yakalamış onu çağırmayı düşünüyorum ama epidural şansım yok maalesef benim bide benim tanıdğım bazı kişiler hiisetmiş ben bayılırım herhalde hissedersem..zaten vucudum narkoza bağışık....

ayy yya bilge bizimde o günlerimiz gelicek mi ya

arkadaslar bır sorum olcak bende bebegımın takıp cızelgesını olusturmak ıstıyorum nasıl yapılıyor sat 25 mayıs 5 hafta 2 gunluk yardımcı olursanız sevınırımopuyorumnanaktan

herkese iyi günler kızlar.Zeynepela kendiine sıkıntı yama canım büyük bi ihtimalle popondan geldi benimde oldu kabız olduğumda sanki adet olmuşum giiydio kadar çok korkmuştum ki sonra anladım ki oradaki kılcal damarlar kanama yaıyo kabızlıktan dolayı bol bol sulu şeyler yemeye çalış canım.

sağol canım inşallah kötü bişey olmaz bakalım kuru kayısı falan yedim :)

bende gitim bi kere o kadına görümcemle
ii bi kadın ama cihazı çok geri yazık bebeği simsiyah gördük mis gibi özel hastane niye almazlar adam gibi cihaz anlamam

canım şimdi yine burdakilerin içinde en iyisi buğdayınki. :) ben acıbademe gidince ooo bebeğim ne güzel diyodum burda bebeği görmek de zorlanıyordum ama yine buğdayinki diğer gittiklerime göre daha iyi burası için :)

slm nasılsın canım nasıl gidiyo

orası öle canım ataşehir mi atakent mi ne o nasıl o da mı kötü
benim göümcemin arabası geçen seni bağkurun orda takla attı belki duymuşsundur orda yapıldı herşeyi fena değil yani

canım 28 şubat 1 mart yaptım ama yanlıs oldu 5 hafta 2 gunluk bugun bıde cızelgenın ustune allahım mucizem sana emanet yazmak ıstıyorum canım mesajla gonderırmısın yapabılıyorsan tsk

bende onu soruyorum ya canım benim 1 marta göre muhtemel doğum tarihin ne

http://lbdf.lilypie.com/JFgfp3.png

al bakalım bunu yapıştır profili düzenleden gir çizelge yazan yere yapıştır 28 şubat değiş 29 şubat yaptım oldu

Son düzenleme:
orası öle canım ataşehir mi atakent mi ne o nasıl o da mı kötü
benim göümcemin arabası geçen seni bağkurun orda takla attı belki duymuşsundur orda yapıldı herşeyi fena değil yani

ayy çok geçmiş olsun canım yok duymadım. aslında bize çok yakın ama geçen sene daha uzaktaydık. doktoru iyiymiş demekki. şimdi uzmanlar atakentten daha iyi işte önemli olan doktorun.

ayy çok geçmiş olsun canım yok duymadım. aslında bize çok yakın ama geçen sene daha uzaktaydık. doktoru iyiymiş demekki. şimdi uzmanlar atakentten daha iyi işte önemli olan doktorun.

doğru haklısın biz orda selami altuntaş vardı hem doktor hem oktay onları tanıyoruz

sen ömür kuru temizlemeyi biliyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…