canım benim biz seni merak ediyoruz kendini yaz bari diye herkes yoğun giremiyo ama bişey yazıyo diye ayrıca dikizci kk tabiridir yani girip kaçanlara denir sakın alınma olur mu
bak iki satır yazmaya fırsat buldun seni sinirlendirdik kelamını okumuş olduk bari kendinden bahsette tatlıya bağlasın sabahları vaktin oluyorsa hiç değilse bi günaydın yaz :) dimi ama
canım uzmanlarda bi kadın doktor var neydi adı ya bilgin hanım mı uyduruyorda olabilirim
görümcem kendi istedi sezeryan olsun diye yalovada kendinde istesen doktor istese aynı fiyatmış istanbulda öle değil zorunlu sezeryan başka para kendin istersen başka para zorunludada doktorun rapor veriyo şu sebepten diye
kızlaaarrrr, ben geldim.
gittim gördüm beğendim:) Hastane çok güzel ve adeta kadınlar gelip gelip doğrusun diye yapılmış.
Oda süslemesi şekerler çiçek böcek de güzel ve şık, anne olan arkadaşım toparlansın, nerede kaça yaptırılır onları da öğrenip aktaracağım.
Bir fotografçı ile anlaşmışlar, adam 500 TL ye sabahın köründen itibaren fotoğraf çekmiş, sezaryene de girmiş. Hoş bir fikir gibi geldi bana ama babayı ikna etmek zor olacak:)))
Ve gelelim asıl meseleye, gayet rahat bir operasyon geçirdiğini söylüyor arkadaşım. Eşi de girebilmiş, epidural dışında herhangi bir anestezi sakinleştirici filan almamış. Kendini gayet iyi hissediyordu, bir gün önceden fönünü çektirmiş, odasına gelince makyajını yapmış, gayet de güzel bebeğini emziriyordu. Yani öyle sütü kesilme falan filan olmamış.
Allah hepimize böyle güzel böyle rahat doğum(lar) nasip etsin inşallah:)))
kızlaaarrrr, ben geldim.
gittim gördüm beğendim:) Hastane çok güzel ve adeta kadınlar gelip gelip doğrusun diye yapılmış.
Oda süslemesi şekerler çiçek böcek de güzel ve şık, anne olan arkadaşım toparlansın, nerede kaça yaptırılır onları da öğrenip aktaracağım.
Bir fotografçı ile anlaşmışlar, adam 500 TL ye sabahın köründen itibaren fotoğraf çekmiş, sezaryene de girmiş. Hoş bir fikir gibi geldi bana ama babayı ikna etmek zor olacak:)))
Ve gelelim asıl meseleye, gayet rahat bir operasyon geçirdiğini söylüyor arkadaşım. Eşi de girebilmiş, epidural dışında herhangi bir anestezi sakinleştirici filan almamış. Kendini gayet iyi hissediyordu, bir gün önceden fönünü çektirmiş, odasına gelince makyajını yapmış, gayet de güzel bebeğini emziriyordu. Yani öyle sütü kesilme falan filan olmamış.
Allah hepimize böyle güzel böyle rahat doğum(lar) nasip etsin inşallah:)))
bilgin devlette bir erkek doktor :) filiz buğday nayile bunlardan biridir.
buğday buğdaydı galiba
bilgin öbürü tamam
arkadaslar bır sorum olcak bende bebegımın takıp cızelgesını olusturmak ıstıyorum nasıl yapılıyor sat 25 mayıs 5 hafta 2 gunluk yardımcı olursanız sevınırımopuyorumnanaktan
ben de buğdaya karar verdim artık ona gidiyorum burda :) eskisi filizdi ercan bilgin hepsini denedim :):)
herkese iyi günler kızlar.Zeynepela kendiine sıkıntı yama canım büyük bi ihtimalle popondan geldi benimde oldu kabız olduğumda sanki adet olmuşum giiydio kadar çok korkmuştum ki sonra anladım ki oradaki kılcal damarlar kanama yaıyo kabızlıktan dolayı bol bol sulu şeyler yemeye çalış canım.
bende gitim bi kere o kadına görümcemle
ii bi kadın ama cihazı çok geri yazık bebeği simsiyah gördük mis gibi özel hastane niye almazlar adam gibi cihaz anlamam
herkese iyi günler kızlar.Zeynepela kendiine sıkıntı yama canım büyük bi ihtimalle popondan geldi benimde oldu kabız olduğumda sanki adet olmuşum giiydio kadar çok korkmuştum ki sonra anladım ki oradaki kılcal damarlar kanama yaıyo kabızlıktan dolayı bol bol sulu şeyler yemeye çalış canım.
canım şimdi yine burdakilerin içinde en iyisi buğdayınki. :) ben acıbademe gidince ooo bebeğim ne güzel diyodum burda bebeği görmek de zorlanıyordum ama yine buğdayinki diğer gittiklerime göre daha iyi burası için :)
muhtemel doğum tarihi ne cnm
canım 28 şubat 1 mart yaptım ama yanlıs oldu 5 hafta 2 gunluk bugun bıde cızelgenın ustune allahım mucizem sana emanet yazmak ıstıyorum canım mesajla gonderırmısın yapabılıyorsan tsk
orası öle canım ataşehir mi atakent mi ne o nasıl o da mı kötü
benim göümcemin arabası geçen seni bağkurun orda takla attı belki duymuşsundur orda yapıldı herşeyi fena değil yani
ayy çok geçmiş olsun canım yok duymadım. aslında bize çok yakın ama geçen sene daha uzaktaydık. doktoru iyiymiş demekki. şimdi uzmanlar atakentten daha iyi işte önemli olan doktorun.
doğru haklısın biz orda selami altuntaş vardı hem doktor hem oktay onları tanıyoruz
sen ömür kuru temizlemeyi biliyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?