merhaba kızlar ikili testşimin sonucu çıktı ama doktorum aramadı daha telefon bekliyorum bir şey anlıyamıyorum bakıyorum ama neresi önemli acaba?_
merhaba kızlar ikili testşimin sonucu çıktı ama doktorum aramadı daha telefon bekliyorum bir şey anlıyamıyorum bakıyorum ama neresi önemli acaba?_
önemi yok canım güle güle kullantsk canım cok sagol en sonunda oldu senıde yordum kusura bakmaopuyorumnanaktan
Nuchal Translucency(NT) :1.30
Free beta hCG :21.23
Free beta hCG.MoM :0.78
PAPP-A :1127
PAPP-A, MoM :0.54
Trizomi 21 risk (anne yaşına göre)571
Trizomi 21 risk (Free beta hcg+papp-A+NT değereine göre)11085.............vb
canım ne güzel ya
bende bebek şekeri yapıcam zaten kendim yapıorum yalovaya gidincede ticaretine giricem bu işin çok tatlı bir iş görümcemede kendi yaptım resmini koyarım birazdan iinede badem çikolata
resimciyiyde 300 e buldum meşhur bi kadın facede sayfasıda var çok tatlı fotolar yakalamış onu çağırmayı düşünüyorum ama epidural şansım yok maalesef benim bide benim tanıdğım bazı kişiler hiisetmiş ben bayılırım herhalde hissedersem..zaten vucudum narkoza bağışık....
ayy yya bilge bizimde o günlerimiz gelicek mi ya
Gelecek tabii hem de en güzel günler gelecek:)))
Şeker konusunu arkadaşın annesi ile görümcesi yapmış, malzemesini ucuz biryerlerden almışlar, onu öğrenmek lazım. Fotoğrafçı konusunu ben çok istiyorum ama kocamın bu fotoğrafçılara gıcığı var, düğünde fotoğrafları çeken yerle çok sıkı kavga etmişti, bizimki o işi haybeden kazanılan para olarak görüyor. Bakalım bu konuda da ikna edebilecek miyim:))) Oda süslemesi filan da gözüme çok zor bişi gibi görünmedi, o da yapılabilir kolaylıkla. Ama gezip görüp fikir edinmek gerek, bu işler bana acaip yabancı. O zamana kadar birşeyler öğrenirim inşallah:))
Amanıııınn valla süper olurdu :))ah ah kızlar şimdi hep beraber olsaK hepimiz bir el atıp güzel yemekler yapsak masamızı kursak çaylar ayranlar meyve suları hep beraberinde olsa herkes canının istediğini yapsa :)))))) ayyyy karnım açıktı benimmmmmm
Pelincim, gözün aydın tatlım:)) Darısı bizimkilerin başınaa:))) MAŞALLAH KAAN BEBEĞEEEEE:))Kızlar biz geldik hihoyyyt
Oğlum kocaman olmuş, artık ekranlara sığımıyor :) O yüzden boy ölçüsünü alamadık. 15 civarında olması lazım.
kafatsı ölçümüne göre 1 hafta önde gidiyor kerata. Beyni, beyinciği, midesi ve pipisini gördik. Kalbin bölümleri de oluşmuş, delik vs bir anomali görünmüyor.
Doktorumuz herşeyin çok güzel gittiğini söyledi.
Bizimki yüzüstü yatıyordu, biraz rahatını bozduk. Eli bir ağzında bir gözünde, hiç durmuyor. Bacaklarını pek açmadı, terbiyeli bir oğlan olacak
Bir sonraki randevumuz 24 Temmuz'da. 21 haftayı bitirmiş olacağız. Detaylı ultrason yapacak doktorum. Aslında her kontrolde detaylı bakıyor, usg cihazı müthiş :)
İşte böyleee hihoyyyt
Amaniiiin benim koca alim allah hayatta fotocuya falan izin vermez... Ancak biz ameliyathaneden çıkınca resimlerimiz çekilmeye başlar... Onun için de birini ayarlamak lazım di mi...kızlaaarrrr, ben geldim.
gittim gördüm beğendim:) Hastane çok güzel ve adeta kadınlar gelip gelip doğrusun diye yapılmış.
Oda süslemesi şekerler çiçek böcek de güzel ve şık, anne olan arkadaşım toparlansın, nerede kaça yaptırılır onları da öğrenip aktaracağım.
Bir fotografçı ile anlaşmışlar, adam 500 TL ye sabahın köründen itibaren fotoğraf çekmiş, sezaryene de girmiş. Hoş bir fikir gibi geldi bana ama babayı ikna etmek zor olacak:)))
Ve gelelim asıl meseleye, gayet rahat bir operasyon geçirdiğini söylüyor arkadaşım. Eşi de girebilmiş, epidural dışında herhangi bir anestezi sakinleştirici filan almamış. Kendini gayet iyi hissediyordu, bir gün önceden fönünü çektirmiş, odasına gelince makyajını yapmış, gayet de güzel bebeğini emziriyordu. Yani öyle sütü kesilme falan filan olmamış.
Allah hepimize böyle güzel böyle rahat doğum(lar) nasip etsin inşallah:)))
Ellerine sağlık tatldım, pek bi güzel ya bunlar:)
MAŞALLAH ONLARA... Bak sen küccük sıpa kardeşinden intikam alıyo hee, yerim ya ben onlarıı:)))kızlarr biz geldikkkk ohaoldumsmilekimsecikler yokmuşş:)))
kuzucuklarımı gördüm içim ferahladı geldim... Allahıma şükürler olsun iyilerr yanlız daha öncelerden pasif olan şimdi coşmuşkaydirigubbakcemile3kardeşini sıkıştırmış köşeye resmen poposunun üstüne oturmuş oda yayılmış yatıyoooooboyları 68 mm olmuş..
yaa ben çok kilo alıyorum kızlar ne yapıcammafoldumben hemen hemen her hafta 1 kilo olmaya başladı zaten sürekli oturuyorum yada yatıyorum..ama korkumdan hoşuma gitmiyoo aslında ...
Çidocuum, sen dert etme tatlım... Bak ben Ankara da bebek ile ilgili mağazaları keşfetmeye devam ediyorum... Çok ekonomik yerler buldum.. Ve accayip şirin şeyler var... Kızılayda arada bir toptancıya denk geldim bugün... İnanamazsın... Sen ben alışverişe hazırım dediğin an bir günde herşeyini alırız sıkma kendini:))))))ben ne bebek kıyafetlerine nede bebeklerle ilgili başka şeylere bakamıyorum...önceden 7. ayda herşeyi alırım diyorum ama benim kuzular erkende gelebilirler.Ağustos ayında şirket alışveriş çeki verecek bir miktar onunla alabildiğimi alıyım atıyım kenara diyorum...sonra boşver diyorum ... karmakarışığım yanii:bbo:
kızlarr biz geldikkkk ohaoldumsmilekimsecikler yokmuşş:)))
kuzucuklarımı gördüm içim ferahladı geldim... Allahıma şükürler olsun iyilerr yanlız daha öncelerden pasif olan şimdi coşmuşkaydirigubbakcemile3kardeşini sıkıştırmış köşeye resmen poposunun üstüne oturmuş oda yayılmış yatıyoooooboyları 68 mm olmuş..
yaa ben çok kilo alıyorum kızlar ne yapıcammafoldumben hemen hemen her hafta 1 kilo olmaya başladı zaten sürekli oturuyorum yada yatıyorum..ama korkumdan hoşuma gitmiyoo aslında ...
canım eşimin 8de sınav görevi vardı ben zaten erkenciyimdir hep çocukluğumdan beri. eşim de işe gidince ben de hemen bir bakayım dedim. kızlar kabızlık sorunum bitince bir kilo zayıflamışım :) delikafaduldenGunaydin,
Zeynepcim erkenden kalkmissin uyusaydinya birazcik daha;-))
ayyy yerim ben senin bu ikizleri ye yaramaz şeyler çok seviyorum sizin bu usg hikayelerini dinlemeyi maaşallah oğlanlarıma benim teyzesi yesin onlarıkızlarr biz geldikkkk ohaoldumsmilekimsecikler yokmuşş:)))
cnm hiç takma senin bizden daha farklı olman normal nede olsa senin içindeki su bile bizden fazla kilonunda böyle olması normal sıkma sen canınıben ne bebek kıyafetlerine nede bebeklerle ilgili başka şeylere bakamıyorum...önceden 7. ayda herşeyi alırım diyorum ama benim kuzular erkende gelebilirler.Ağustos ayında şirket alışveriş çeki verecek bir miktar onunla alabildiğimi alıyım atıyım kenara diyorum...sonra boşver diyorum ... karmakarışığım yanii:bbo:
oohh maaşallah oğluşunun herşeyi hazır desene walla şanslı bizim bu bebekler bizim zamanınımızda öle doğmuşuz wallaİyi geceler :) yatmadan önce iki satır yazayım dedim.
Oğlumun sağlığı yanısıra şu sıralar en çok normal doğum kısmet olsun diye dua etmekteyim.
Malum bebeğimizin oluşumu tamamen dışarıdan müdahale ile oldu. Onu kendiliğinden yapamadık. Hiç olmazsa yaradılışımın hakkını vereyim ve 9 ay taşıdğım yavrumla güzel bir çabanın sonunda kavuşalım istiyorum birbirimize. İlk çocuğum ve donmuş kardeşlerini de transfer etmek mümkün olmazsa tek çocuğum olacak. Acısıyla, sancısıyla o muhteşem doğum olayını yaşamak istiyorum.
Eğer birşeyler ters gider ve bebeğin hayatı tehlikeye girerse tabi ki o zaman sezaryen şart. O zaman da kesinlikle epidüral tercih ediyorum. :Saruboceq:
Her halükarda başından sonuna eşim yanımda olacak.
Fotoğraf konusunda ben de fiyat aldım ama en yakın arkadaşım fotoğraf çekmeye meraklı ve onun gözünden çok hoş kareler çıkacağına eminim. Fotoğrafçılık kursuna da gitti ve o da bu sene başı doğum yaptı. Ben onun doğumuna girecektim ama genel anestezi ile sezaryen olunca giremedim. Kısmetse o da yanımızda olacak. Bebeğin doğum anını kameraya almasını istiyorum. sonrasında da her anın resmini çeksin.
Kapı süslerini teyzem yapacak. Çok zevklidir. Merve'nin fikri de güzel. malzemeleri alıp belki şekerleri de annemle biz yaparız. Son 3 haftaya kadar çalışıyor olacağım ama doğuma kadar oyalanacak güzel bir iş olur.
Bütün bunlar çok heyecanlı ve keyifli. Hamile olmak bence harika :lepi:
Hepiniz öpüyorum, iyi geceler güzel anneler a.s.
günaydın tatlımgünaydınnnnnnnnn kızlarrr
Gunaydin,
Zeynepcim erkenden kalkmissin uyusaydinya birazcik daha;-))
Biz iyiyiz;-)) Babamiz geldi yayyy;-))) Cok buyumus buldu gobegi. Tel de soylemistim halbuki ama bu kadar beklemiyormus. Hele yemeklerden sonra falan ben bile inanamiyorum. Bol bir bluz giymeme ragmen bugun gorenler soyle bir bakis atiyorlardi. LoL;-)) Annemin hic karni yokmus artik ben kime cektiysem;-))
Son sayfada yazilanlari okudum bir tek. Pelincim gozun aydin;-)) Oglusun sagligi keyfi yerindeymis masallah benim minik taraftarima;-)) Bana da 20. haftadan sonra usg olmamasinin sebebi ekrana sigmadigi icin ve zaten o tarihte ayrintiliyi da yapmis olduklari icin hic bir gerek olmadigini soylemislerdi. Ben usg resimlerinden scrapbook yapiyorum dedigimde dr um "e dogumda bircok guzel foto cekiceksiniz zaten" dedi;-)) LoL.. Burda kapi susu ne izin var mi bilmiyorum. Oyle birseyden haberleri bile olmayabilir;-)) Seker testinide sordum hemsire emin degilim dr un bu sefer istememis bir daha gorunce sor dedi. Ikinci trimester genetik tarama kan testini verdik geldik evimize..
sabah gorusuz ins..
günaydın kızlar:)))) ben medical parkta yapıcam doğumumu kısmet olursa kız kardeşim nisan ayında yaptı herşey güzeldi ama şu oda süsleme işi bence çok salakca olmuştu 3-4 tane balon bi kapı süsü
baş tarafa bebeğin ismi bu kadar ve buna 160 tl almışlardı bana çok saçma geldi ben kendim yapıcam istersen kendinde yapabiliyosun çünkü süslücem odamızı götürücez yanımızda herşeyi mükemmel olsun istiyorum bakalım:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?