Merve'cim bazen hamile olduğumuz unutup öyle delice işler yapabiliyoruz. ben de geçen ay yazlık bir bluzumu ararken koca 2 tane bavulu kaldırıp kenara koydum. Sancı falan olmadı ama sonradan farkettim ne yaptığımı. İçime bir suçluluk, bir pişmanlık hem de korku çöktü ki sorma. bayağı ağırdı bavullar.
Bıraktım öyle geçtim salona, yattım. Eşim gelince anlattım, o da bir kızdı ki. Beklesen ben gelince ne istiyorsan çıkarırım sana diye başladı söylenmeye.
Bugüne kadar başımın çaresine baktım, öyle kırılgan falan değilimdir. Bavulmuş, çantaymış kaldırır indiririm tek başıma ya hamile olunca da aynı olacak sanıyor insan. Bazen dolabın tepesine uzanıyorum, yarı yolda "hop" diye duruyorum. O zaman da eşimi çağırmak gücüme gidiyor açıkcası. Aciz gibi. Tabi herşey bebeğimizin sağlığı için. 9 ay uzun ve bu döneme adapte olmak ta kolay değil bence
Merve'cim bazen hamile olduğumuz unutup öyle delice işler yapabiliyoruz. ben de geçen ay yazlık bir bluzumu ararken koca 2 tane bavulu kaldırıp kenara koydum. Sancı falan olmadı ama sonradan farkettim ne yaptığımı. İçime bir suçluluk, bir pişmanlık hem de korku çöktü ki sorma. bayağı ağırdı bavullar.
Aciz gibi. Tabi herşey bebeğimizin sağlığı için. 9 ay uzun ve bu döneme adapte olmak ta kolay değil bence
Sana ve tüm topiğe günaydııııın:)))))günaydınnnnnnnnn kızlarrr
Patly annecik, demek göbiş büyüdü ha:))) ben de akşamları çılgın bir göbeğe sahip oluyorum, zaten baştan beri çok fena idi.. şimdi görenler 5 aylık falan sanıyor:))))Gunaydin,
Zeynepcim erkenden kalkmissin uyusaydinya birazcik daha;-))
Biz iyiyiz;-)) Babamiz geldi yayyy;-))) Cok buyumus buldu gobegi. Tel de soylemistim halbuki ama bu kadar beklemiyormus. Hele yemeklerden sonra falan ben bile inanamiyorum. Bol bir bluz giymeme ragmen bugun gorenler soyle bir bakis atiyorlardi. LoL;-)) Annemin hic karni yokmus artik ben kime cektiysem;-))
Son sayfada yazilanlari okudum bir tek. Pelincim gozun aydin;-)) Oglusun sagligi keyfi yerindeymis masallah benim minik taraftarima;-)) Bana da 20. haftadan sonra usg olmamasinin sebebi ekrana sigmadigi icin ve zaten o tarihte ayrintiliyi da yapmis olduklari icin hic bir gerek olmadigini soylemislerdi. Ben usg resimlerinden scrapbook yapiyorum dedigimde dr um "e dogumda bircok guzel foto cekiceksiniz zaten" dedi;-)) LoL.. Burda kapi susu ne izin var mi bilmiyorum. Oyle birseyden haberleri bile olmayabilir;-)) Seker testinide sordum hemsire emin degilim dr un bu sefer istememis bir daha gorunce sor dedi. Ikinci trimester genetik tarama kan testini verdik geldik evimize..
sabah gorusuz ins..
Pelincim, bazen ben de bu bebeğin oluş şeklini düşününce içerliyorum aslında... Biraz mustehcen olacak belki ama :kedi: :kedi: :kedi: :asigim: :asigim: şöyle güzel bir sevişmenin ürünü olmasını çok isterdim, ama mukadderat işte... Ya bu yol da olmasaydı napardık diye kendimi teselli ediyorum, avutuyorum...ben kocama aşığım diyorum, yine bu aşk çocuğu diyorum:))))ıyi geceler :) yatmadan önce iki satır yazayım dedim.
Oğlumun sağlığı yanısıra şu sıralar en çok normal doğum kısmet olsun diye dua etmekteyim.
Malum bebeğimizin oluşumu tamamen dışarıdan müdahale ile oldu. Onu kendiliğinden yapamadık. Hiç olmazsa yaradılışımın hakkını vereyim ve 9 ay taşıdğım yavrumla güzel bir çabanın sonunda kavuşalım istiyorum birbirimize. ılk çocuğum ve donmuş kardeşlerini de transfer etmek mümkün olmazsa tek çocuğum olacak. Acısıyla, sancısıyla o muhteşem doğum olayını yaşamak istiyorum.
Eğer birşeyler ters gider ve bebeğin hayatı tehlikeye girerse tabi ki o zaman sezaryen şart. O zaman da kesinlikle epidüral tercih ediyorum. :Saruboceq:
Her halükarda başından sonuna eşim yanımda olacak.
Fotoğraf konusunda ben de fiyat aldım ama en yakın arkadaşım fotoğraf çekmeye meraklı ve onun gözünden çok hoş kareler çıkacağına eminim. Fotoğrafçılık kursuna da gitti ve o da bu sene başı doğum yaptı. Ben onun doğumuna girecektim ama genel anestezi ile sezaryen olunca giremedim. Kısmetse o da yanımızda olacak. Bebeğin doğum anını kameraya almasını istiyorum. sonrasında da her anın resmini çeksin.
Kapı süslerini teyzem yapacak. Çok zevklidir. Merve'nin fikri de güzel. malzemeleri alıp belki şekerleri de annemle biz yaparız. Son 3 haftaya kadar çalışıyor olacağım ama doğuma kadar oyalanacak güzel bir iş olur.
Bütün bunlar çok heyecanlı ve keyifli. Hamile olmak bence harika :lepi:
Hepiniz öpüyorum, iyi geceler güzel anneler a.s.
Zeynepcim, şeftali de ye, bak hem mevsimindeyiz, hem de tuvalet mevzusunda çok yardımcı:))))) Bu arada ben de 1 kilo vermişim, anlayamadım neden???canım eşimin 8de sınav görevi vardı ben zaten erkenciyimdir hep çocukluğumdan beri. eşim de işe gidince ben de hemen bir bakayım dedim. kızlar kabızlık sorunum bitince bir kilo zayıflamışım :) delikafadulden
One 160 Tl... Çok güzel, organze tüllerden hazırlanmış kapı süsleri var, oda süslemesinde de ne yapmışlar ki ayol 160 L. Ben sepet süsleteceğim.. Geçen sordum, benim beğendiğimi 350 ile 400 arası yapıyor burada bir adam.. Ama şahane, gelin gibi oluyor sepet... Kıza da çok yakışır:))) Mekanizmasını da adam kendi tasarlamış, sallanıyor, tekerlekli, katlanabiliyor falan o zaten odanın havasını değiştirmeye yeter:)))) Çok abartmayı dşünmüyorum ben.. Güzel bir kapı süsü ve sepet odada yeterli benim için:)))günaydın kızlar:)))) ben medical parkta yapıcam doğumumu kısmet olursa kız kardeşim nisan ayında yaptı herşey güzeldi ama şu oda süsleme işi bence çok salakca olmuştu 3-4 tane balon bi kapı süsü
baş tarafa bebeğin ismi bu kadar ve buna 160 tl almışlardı bana çok saçma geldi ben kendim yapıcam istersen kendinde yapabiliyosun çünkü süslücem odamızı götürücez yanımızda herşeyi mükemmel olsun istiyorum bakalım:)))))
Mervecim ve Pelincim acizlik konusunda ben de sizler gibiyim... Eşime gel şuna yardım et demek demek çok gücüme gidiyor... O konuda eşim biraz vurdumduymaz.. Ben iş yaptığım sürece o neden yapıyorsun demez, ama canım acıdığı zaman da gel yardım et demeden gelmez.. Biraz rahat yaradılışlı... O da gücüme gidiyor tabi... Dün alışveriş yaptım ev için,, Torbaları 4-5 seferde eve çıkardım, dolaba yerleştir falan derken kalça kireçlemem baskı yapmaya başladı ve tutuldum, yürüyemez hale geldimMerve'cim bazen hamile olduğumuz unutup öyle delice işler yapabiliyoruz. ben de geçen ay yazlık bir bluzumu ararken koca 2 tane bavulu kaldırıp kenara koydum. Sancı falan olmadı ama sonradan farkettim ne yaptığımı. ıçime bir suçluluk, bir pişmanlık hem de korku çöktü ki sorma. bayağı ağırdı bavullar.
Bıraktım öyle geçtim salona, yattım. Eşim gelince anlattım, o da bir kızdı ki. Beklesen ben gelince ne istiyorsan çıkarırım sana diye başladı söylenmeye.
Bugüne kadar başımın çaresine baktım, öyle kırılgan falan değilimdir. Bavulmuş, çantaymış kaldırır indiririm tek başıma ya hamile olunca da aynı olacak sanıyor insan. Bazen dolabın tepesine uzanıyorum, yarı yolda "hop" diye duruyorum. O zaman da eşimi çağırmak gücüme gidiyor açıkcası. Aciz gibi. Tabi herşey bebeğimizin sağlığı için. 9 ay uzun ve bu döneme adapte olmak ta kolay değil bence
:))) E kolay değil, hadi gözün aydın bulmuşsun telini:)))kızlar telefonum bulundu annemi sabahın köründe yüncüye gönderdim neyse
ben yünleri altkattan kışlık bölümden almıştım e malum bu aralar kışlık yün alan olmadığından ve biz çıktıktan sonra dükkan kapandığından bulduk telimi
ay sadaka vericem bugün makina değilde rehberim çok önemli yaniii
hemen bilgisayara atıcam ....
kafam çok dalgın kızlar ya bu sıpa aklımı başımdan aldı şimdiden
ya düzelttim ya offf :)))))) f yerine k yazmışım napiim .)))mervecim canım benim oğlumun ismini niye yanlış yazdın yine :)))))))))))) mustaka ne kız ?:)))))))))))))
mustafa ata
cnm benim eşimin yapmada bi sıkıtısı yok herşeyi yapar sağolsun ama ben tez canlıyım o daha ağır kanlı o kalkana kadar ben 50 kere yapıorum aslında doğru olan onun ki bak ben erken yaşladım walla.....ayrıca eşine öle deme mesleği icabıda sert mizaçlı olması normal :)) allah onları başımızdan eksik etmesin bizede akıl fikir versin millet normal yolla hamile kalıyo saçını taramak için elini kaldırmıyoSana ve tüm topiğe günaydııııın:)))))
Mervecim ve Pelincim acizlik konusunda ben de sizler gibiyim... Eşime gel şuna yardım et demek demek çok gücüme gidiyor... O konuda eşim biraz vurdumduymaz.. Ben iş yaptığım sürece o neden yapıyorsun demez, ama canım acıdığı zaman da gel yardım et demeden gelmez.. Biraz rahat yaradılışlı... O da gücüme gidiyor tabi... Dün alışveriş yaptım ev için,, Torbaları 4-5 seferde eve çıkardım, dolaba yerleştir falan derken kalça kireçlemem baskı yapmaya başladı ve tutuldum, yürüyemez hale geldimAkşam eşim seyehatten döndü, saat 23 falan.. zile basıyor... Kalkacam ama kalkamıyorum, basamıyorum ayağımın üzerine.. Nasıl kızdım, nasıl sinirlendim anlatamam... Tabi kapıya gitmekte geciktim, aklına gelmiyor ki anahtarla açayım, ısrarla zile basıyor... Tabi canımın da acısı ile kapıyı açaraçmaz anahtarın yok mu senin diye çıkışıvermişim ((( Ne oldu, bir kapı açtın diye ne bu tavır demezmi... ayyyy deliridim, başladım tabi ben söylenmeye.. Sonra o da pişman oldu... Sorun o hala hamile olduğum için nazlandığımı sanıyor, kabullenemiyor benim bu ağrılarımı, kondurmuyor.. Ama gerçek olan ben çok acı çekiyorum...
Mervecim, biraz da senin için yazıyorum bu kısmı, sakın eşin sana delimisin diye bağırdı diye kızma, adamcaz seni koruyup kollamak istediği için o tepkiyi vermiş... Ya benim kocacım gibi olsaydı ne yapacaktın? :)
:))) E kolay değil, hadi gözün aydın bulmuşsun telini:)))
mervecim geçmiş olsun canım hiçbişey olmamış çok şükür bununla geçmiş olsun rabbim seni de bebeğini de korusun. rabbim şu mübarek günde dularımızı kabul etsin bebeklerimizi bize bağışlasın
kızlar cumanız mübarek olsun inşallah nicelerine birlikte gireriz
merhaba kizlar nasilsiniz nasil gidiyor gunler okudugum kadariyla herkez iyi cok sukur.......
BIZDE COK IYIYIZ BEBEGIMIN CARSAMBA GUNU KONTROLU VARDI HERSEYI NORMAL CIKTI KALBINIDE KONTROL ETTILER HIC BIRSEY YOK DEDILER COK SUKURR allahim hepimizin yuzunu guldursun hepinizi cook optum a.s.
oohh maaşşallah kızımıza annesi ii bakmış demek gözün aydın canımmerhaba kizlar nasilsiniz nasil gidiyor gunler okudugum kadariyla herkez iyi cok sukur.......
BIZDE COK IYIYIZ BEBEGIMIN CARSAMBA GUNU KONTROLU VARDI HERSEYI NORMAL CIKTI KALBINIDE KONTROL ETTILER HIC BIRSEY YOK DEDILER COK SUKURR allahim hepimizin yuzunu guldursun hepinizi cook optum a.s.
günaydın millet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?