kızlar cumanız mübarek olsun inşallah nicelerine birlikte gireriz
ayyy canım geçmiş olsun ya kendine dikkat et dinlen bol bol bizim kızlar bikge ve funda buluşucaktı funda seni aradı gel diye haberin olsun olur mu tatlımherkese slm bu sabah dişimi çektirdim inşallah son olur...
mahfettiler beni vicdansızlar şu anda çok halsizim hala bişeyler yiyip içemedim..hepiniz kendinize ve kuzulara iyi bakın ben kaçıyorum..
naber canım nasılsın iyimisin biraz daha
tatlım demek yoksun haber verdiğin ii oldu merak ederdim yoksaMerve'cim yolun yarısına az kaldı çok şükür, bana günler, haftalar geçmiyor. İnşallah gününde doğar oğlum ama en erken 24 Kasım olsun diye dıa ediyorum hep :)))
Yarın sabah yola çıkıyoruz. 1 hafta tatilde olacağım. Yıllık iznimin 2 haftasını kullanacağım bu yaz. 2. hafta da Ağustos'ta. Kalan 2 haftayı da doğum izninin sonuna ekleteceğim. Doğum iznine 1 Kasım'da çıkacağım kısmetse. İşyerinde çok bunaldım. Sanırım tahammül sınırımız da daralıyor hamilelikte. Zaten herşeye ağlar oldum :) Bugün de ben müdürümle atıştım. ne olacak bizim bu halimiz?
Merve'cim yolun yarısına az kaldı çok şükür, bana günler, haftalar geçmiyor. İnşallah gününde doğar oğlum ama en erken 24 Kasım olsun diye dıa ediyorum hep :)))
Yarın sabah yola çıkıyoruz. 1 hafta tatilde olacağım. Yıllık iznimin 2 haftasını kullanacağım bu yaz. 2. hafta da Ağustos'ta. Kalan 2 haftayı da doğum izninin sonuna ekleteceğim. Doğum iznine 1 Kasım'da çıkacağım kısmetse. İşyerinde çok bunaldım. Sanırım tahammül sınırımız da daralıyor hamilelikte. Zaten herşeye ağlar oldum :) Bugün de ben müdürümle atıştım. ne olacak bizim bu halimiz?
evet hamilelikte nedense daha da hassasız. tatil iyi gelir canım biraz kafa dinlersin, rahatlarsın hem bedenen hem ruhen biraz ferahlarsın.
Geçmiş olsun Çiğdem... A ne fenadır o yaw, diş berbat.. dinlen tatlım.. sen de iyi bak kendine ve kuzucuklarınaherkese slm bu sabah dişimi çektirdim inşallah son olur...
mahfettiler beni vicdansızlar şu anda çok halsizim hala bişeyler yiyip içemedim..hepiniz kendinize ve kuzulara iyi bakın ben kaçıyorum..
Merve'cim yolun yarısına az kaldı çok şükür, bana günler, haftalar geçmiyor. İnşallah gününde doğar oğlum ama en erken 24 Kasım olsun diye dıa ediyorum hep :)))
oohh maaşşallah kızımıza annesi ii bakmış demek gözün aydın canım
evet öle yapmak lazım dalgınlığıma geldi canım ya dikkatli olucam bundan sonrasagol cnm benim ins hepimiz saglikla aliriz kucagimiza bebeklerimizi......
cnm benim sen niye rahat durmuyosun ya ne guzel kocan yardimci olan biriymis birak o yapsin bende normalde evde herseyi ben yaparim malum esim yapamicagi icin ama simdi elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum azkaldi cnm benim 4,5 aycik :))
bi sunlari sagsaglim alalimda kucaklarimiza sonra yine yapariz herseyi :)
geçer geçerde çabuk geçse bariKAYMAKLIM, nagihanım... Kızın iyiymiş tatlıım:)) MAŞALLAH Allahım yaaa, bu iyi haberlerini aldıkça içim umut doluyo, mutlu oluyorummmmmm, geçer mi bu 5 ay yaa((
cnm hayırlısı ile ii olucak inşallah yalovada bebişleri gezidricez sen merak etmeyaa acaba benimkisi kız mı erkek mi???????? bir de hala geleceğe dair çok hayal kuramıyorum bir aksilik olması ihtimalini hala silemedim galiba. pazartesi 2li testim sonuçlanacak bakalım
canım benim 8 haftada doktorum kestirdi 12 haftada da iğnemi kesti zaten 8. haftadan 12. haftaya kadar haftalık iğneye dönmüştümkızlar 3 aydan sonra progestanı kestiniz di mi?????
inşallah mervecim... olumsuz da düşünmüyorum ama normalde çok çok hayalperestimdir şimdi kuramıyorum ya pek o yüzden öyle yazdım.
ya sorma zeynep bende işte o bebek günlüğünü aldım onun dışında anca bakıyorum ama almaya gitmiyor elim bilgenin dediği gibi bende sanki ömrümde ilk defa gördüğüm şeylere bakıyor gibi oluyorum ve onun dışında sanki başkası için bakıyormuşum gib sanki ben hamile değilmişim gibi öle milllet söyler ya hani hemen gördüğün ben kimseye söylemiyorum mesela
aynen canım bir de ben alışveriş konusunda çok açımdır hiç para mara dinlemem beğeneyim kıyarım paraya ama şimdi henüz hiç bişey almadım. ablam 2 tane yelek ördü cinsiyeti sorup duruyor yeni şeyler örücem ona göre diyor. ben çok beceriksizimdir el becerileri konusunda ya da hiç hevesim olmadı diyeyim. ablam da tam tersi maaşallah
aynen canım bir de ben alışveriş konusunda çok açımdır hiç para mara dinlemem beğeneyim kıyarım paraya ama şimdi henüz hiç bişey almadım. ablam 2 tane yelek ördü cinsiyeti sorup duruyor yeni şeyler örücem ona göre diyor. ben çok beceriksizimdir el becerileri konusunda ya da hiç hevesim olmadı diyeyim. ablam da tam tersi maaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?