2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

herkese slm bu sabah dişimi çektirdim inşallah son olur...

mahfettiler beni vicdansızlar şu anda çok halsizim hala bişeyler yiyip içemedim..hepiniz kendinize ve kuzulara iyi bakın ben kaçıyorum..

naber canım nasılsın iyimisin biraz daha[/QUOTE]

evet hayatım gayet iyiyim...
sen nasılsın canım..
geçmişi okuyamadım hemen bi slm vereyim dedim..
bebişimi göremedik çarşamba günü.ama test sonuçlarım ii çıktı.darısı bekleyenlerin başına.1 at sonra gel dedi.biz de bi daha ki haftaya tatile çıkıyoruz. delikafadulden artık cinsiyetini memlekette öğrenirim meraktan çatlamak üzereyim eyvahedigeldismile

Merve'cim yolun yarısına az kaldı çok şükür, bana günler, haftalar geçmiyor. ınşallah gününde doğar oğlum ama en erken 24 Kasım olsun diye dıa ediyorum hep :)))

Yarın sabah yola çıkıyoruz. 1 hafta tatilde olacağım. Yıllık iznimin 2 haftasını kullanacağım bu yaz. 2. hafta da Ağustos'ta. Kalan 2 haftayı da doğum izninin sonuna ekleteceğim. Doğum iznine 1 Kasım'da çıkacağım kısmetse. ışyerinde çok bunaldım. Sanırım tahammül sınırımız da daralıyor hamilelikte. Zaten herşeye ağlar oldum :) Bugün de ben müdürümle atıştım. ne olacak bizim bu halimiz?

mahfettiler beni vicdansızlar şu anda çok halsizim hala bişeyler yiyip içemedim..hepiniz kendinize ve kuzulara iyi bakın ben kaçıyorum..
ayyy canım geçmiş olsun ya kendine dikkat et dinlen bol bol bizim kızlar bikge ve funda buluşucaktı funda seni aradı gel diye haberin olsun olur mu tatlım
naber canım nasılsın iyimisin biraz daha

evet hayatım gayet iyiyim...
sen nasılsın canım..
geçmişi okuyamadım hemen bi slm vereyim dedim..
bebişimi göremedik çarşamba günü.ama test sonuçlarım ii çıktı.darısı bekleyenlerin başına.1 at sonra gel dedi.biz de bi daha ki haftaya tatile çıkıyoruz. delikafadulden artık cinsiyetini memlekette öğrenirim meraktan çatlamak üzereyim eyvahedigeldismile[/QUOTE]
ay evet ya insan çok merak ediyor benim doktorum görüp sölemedi ya cinsiyetini şimdi yarını iple çekiyorum kendi doktorumda erkek desin oluma cici alıcam inşallah
tatlım demek yoksun haber verdiğin ii oldu merak ederdim yoksa
ya bu müdür milleti bizler hamileyken mi sapıttı yoksa bunlar hep böyleydide dediğin gibi bizim tahamül sınırlarımız mı azaldı

sen canını sıkmamaya çalış olur mu

evet hamilelikte nedense daha da hassasız. tatil iyi gelir canım biraz kafa dinlersin, rahatlarsın hem bedenen hem ruhen biraz ferahlarsın.

evet hamilelikte nedense daha da hassasız. tatil iyi gelir canım biraz kafa dinlersin, rahatlarsın hem bedenen hem ruhen biraz ferahlarsın.

walla biz bu sene tatil falan yapamicaz ben işe geçici başladığım için iznim falan yok zaten ekimde temelli bırakıp doğum iznine çıkıcam..

ay keşke bende kızgın kumlarda serin sularda olsam şu an şöle dalınga cosss etsem

kızlar demin alışveriş merkezine yemeğe gittim
kadın yanında arabasında bebeği vardı tonti bişey bi yandan kendi yiyo bi yandan da yavrusunu seviyo
insan çocuğu olunca kimseye ihtiyaç duymak istemez he dimi

Geçmiş olsun Çiğdem... A ne fenadır o yaw, diş berbat.. dinlen tatlım.. sen de iyi bak kendine ve kuzucuklarına

Pelin, iyi tatiller canııım:))) Benim evde müdürüm yok, ama ben de çok bunaldıııım, tatil istiyoooruuum:))))))))))))) Ben de dört gözle adli tatili bekliyorum.. Eşim adli tatile girince, biz de kaçarız inşallahhhh:) İyi dinlen, kendine dikkat et...

oohh maaşşallah kızımıza annesi ii bakmış demek gözün aydın canım

sagol cnm benim ins hepimiz saglikla aliriz kucagimiza bebeklerimizi......
cnm benim sen niye rahat durmuyosun ya ne guzel kocan yardimci olan biriymis birak o yapsin bende normalde evde herseyi ben yaparim malum esim yapamicagi icin ama simdi elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum azkaldi cnm benim 4,5 aycik :))
bi sunlari sagsaglim alalimda kucaklarimiza sonra yine yapariz herseyi :)

Yaaaaaaaaaaaaa sevgıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı??????????????????????

KAYMAKLIM, nagihanım... Kızın iyiymiş tatlıım:)) MAŞALLAH Allahım yaaa, bu iyi haberlerini aldıkça içim umut doluyo, mutlu oluyorummmmmm, geçer mi bu 5 ay yaa((

yaa acaba benimkisi kız mı erkek mi???????? bir de hala geleceğe dair çok hayal kuramıyorum bir aksilik olması ihtimalini hala silemedim galiba. pazartesi 2li testim sonuçlanacak bakalım

evet öle yapmak lazım dalgınlığıma geldi canım ya dikkatli olucam bundan sonra
KAYMAKLIM, nagihanım... Kızın iyiymiş tatlıım:)) MAŞALLAH Allahım yaaa, bu iyi haberlerini aldıkça içim umut doluyo, mutlu oluyorummmmmm, geçer mi bu 5 ay yaa((
geçer geçerde çabuk geçse bari
yaa acaba benimkisi kız mı erkek mi???????? bir de hala geleceğe dair çok hayal kuramıyorum bir aksilik olması ihtimalini hala silemedim galiba. pazartesi 2li testim sonuçlanacak bakalım
cnm hayırlısı ile ii olucak inşallah yalovada bebişleri gezidricez sen merak etme
kızlar 3 aydan sonra progestanı kestiniz di mi?????
canım benim 8 haftada doktorum kestirdi 12 haftada da iğnemi kesti zaten 8. haftadan 12. haftaya kadar haftalık iğneye dönmüştüm

inşallah mervecim... olumsuz da düşünmüyorum ama normalde çok çok hayalperestimdir şimdi kuramıyorum ya pek o yüzden öyle yazdım.

inşallah mervecim... olumsuz da düşünmüyorum ama normalde çok çok hayalperestimdir şimdi kuramıyorum ya pek o yüzden öyle yazdım.

ya sorma zeynep bende işte o bebek günlüğünü aldım onun dışında anca bakıyorum ama almaya gitmiyor elim bilgenin dediği gibi bende sanki ömrümde ilk defa gördüğüm şeylere bakıyor gibi oluyorum ve onun dışında sanki başkası için bakıyormuşum gib sanki ben hamile değilmişim gibi öle milllet söyler ya hani hemen gördüğün ben kimseye söylemiyorum mesela

aynen canım bir de ben alışveriş konusunda çok açımdır hiç para mara dinlemem beğeneyim kıyarım paraya ama şimdi henüz hiç bişey almadım. ablam 2 tane yelek ördü cinsiyeti sorup duruyor yeni şeyler örücem ona göre diyor. ben çok beceriksizimdir el becerileri konusunda ya da hiç hevesim olmadı diyeyim. ablam da tam tersi maaşallah

bak bende şimdi bi bebek battaniyesi örüyorum o işte ben beceririmde iş bitirmeye kalsın yarın sabah 9:20 de randevum artık belli olucak ak koyun kara koyun inşallah

sende zamanla alışıcaksın bende öle galiba fundadan staj almamız lazım alışveriş konusunda hehehehe

Son düzenleme:

merhaba
aynen beni ifade etmişsin. alışverişe hiç dayanamam. ama şuan hiç yanaşamıyorum. sanki bana ait değillermiş gibi sadece bakıyorum. almayı düşünmüyorum. herhalde 1ay daha lazım bizim hamile olduğumuzu idrak etmemiz için.

buarada birşey sorucam mervede bebeğimin ilk yılları güncesini tavsiye etmişti. ben onu ararken "hamilelik güncesi" ni buldum. şimdi ikisi arasında karar veremiyorum. netten sipariş vericeğim için sizden yardım istiyorum. hangisi daha güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…