merhaba
aynen beni ifade etmişsin. alışverişe hiç dayanamam. ama şuan hiç yanaşamıyorum. sanki bana ait değillermiş gibi sadece bakıyorum. almayı düşünmüyorum. herhalde 1ay daha lazım bizim hamile olduğumuzu idrak etmemiz için.
buarada birşey sorucam mervede bebeğimin ilk yılları güncesini tavsiye etmişti. ben onu ararken "hamilelik güncesi" ni buldum. şimdi ikisi arasında karar veremiyorum. netten sipariş vericeğim için sizden yardım istiyorum. hangisi daha güzel.
mervecim merhaba,
Hamilelik güncesimi, bebeğimin ilk yılları güncesimi?
Hamilelik güncesimi, bebeğimin ilk yılları güncesimi?
mervecim merhaba,
merhaba
aynen beni ifade etmişsin. alışverişe hiç dayanamam. ama şuan hiç yanaşamıyorum. sanki bana ait değillermiş gibi sadece bakıyorum. almayı düşünmüyorum. herhalde 1ay daha lazım bizim hamile olduğumuzu idrak etmemiz için.
buarada birşey sorucam mervede bebeğimin ilk yılları güncesini tavsiye etmişti. ben onu ararken "hamilelik güncesi" ni buldum. şimdi ikisi arasında karar veremiyorum. netten sipariş vericeğim için sizden yardım istiyorum. hangisi daha güzel.
heh benim ki bu işteBebeğimin İlk Yılları
Hediyelik Kitap
ğin geleceğe aktarılacak tüm bilgileri.
96 Sayfa, 26x34 Lüks kapaklı. Bordo renkli.
*annemin ve babamın düşünceleri
*iyi ki doğdum
*merhaba dünya
*ilk misafirlerim
*ailemin ben doğduktan sonraki düşünceleri
*hastaneden eve gelişimiz
*ailemle ilk fotoğrafım
*ilk günlerim
*ilk izlerim
*soyağacım
*benim adım
*ilk nüfus cüzdanım
*doğduğum zaman ne nasıldı
*doğduğum günün gazete küpürleri
*evimiz
*aşı takvimim
*büyüme tablom
*ağırlık ve boy çizelgem
*sağlık kontrollerim
*nasıl yıkandım
*ilk gezintim
*çıkarttığım ilk sesler
*sevdiğim yiyecekler
*ilk oyuncaklarım
*diş çıkartma
*ilk tatilim
*doğayla ilişkilerim
*ilk yılbaşım
*ilk doğum günüm
*özel günlerdeki anılarım
*bakıcım ve ben
*ilk eserlerim
*ailemi şaşırtan
*siz yokken hissettiklerim
*özel bir günüm
*anaokulum
*anaokulu öğretmenim ve ben
*kişiliğim
Birim Fiyatı : 39 TL
evet canım doğru söylüyorsun bir ay daha geçsin inanacağız artık hamileyiz diye. bizim seninle 3 gün var aramızda çok yakınmış canım. 2li test yaptırdın mı?? bebeğin boyu ne kadar bu aralar ona taktım ya :)
evet canım doğru söylüyorsun bir ay daha geçsin inanacağız artık hamileyiz diye. bizim seninle 3 gün var aramızda çok yakınmış canım. 2li test yaptırdın mı?? bebeğin boyu ne kadar bu aralar ona taktım ya :)
kızlar bişey sorucam gögüs uçlarınız acıyormu benim acayip acıyor ve gögüslerim normelde küçüktür ama şimdi baya büyüdü yeni çamaşır falan aldım düşünün ayrıca uçu koyulaştı ben şunu düşünüyorum biz bu kadar açırsa nasıl emzirecez aklım almıyor
kızlar bişey sorucam gögüs uçlarınız acıyormu benim acayip acıyor ve gögüslerim normelde küçüktür ama şimdi baya büyüdü yeni çamaşır falan aldım düşünün ayrıca uçu koyulaştı ben şunu düşünüyorum biz bu kadar açırsa nasıl emzirecez aklım almıyor
heh benim ki bu işte
canım bişey sorucam sana ya sen izmirdeymişsin nie netten sipariş veriyorsun d&r mağazası yok mu sizin orda ordan bakıp öle alsan nasıl olur
kızıcam ama he nasıl olsa merve okuyup aradan alıp listede güncelleme yapıyor diye hiçç yazmıyosun bakıyorum hanım efendi ikili test ertelendi diyeaynen öyle canım. benim ikili test bugündü salıya kaldı. 6temmuzda olucak. inşallah güzel haberi p.tesi vericeksin. ben bekliycem daha. şuanda günce işiyle meşgulüm. iyisi olsun istiyorum. acaba anaokuluna gidene kadarki dönem için bebeğimin ilk yıllarımı yoksa sadece hamilelik dönemi için hamilelik güncesimi karar veremedim.
aaaa oda iimiş he onada bak nalanndikkat bebek var diye bir bebek güncesi var o da güzele benziyor hem mavi pembe seçeneği de var
bnmde daha koyu pembe ama öle deme öle bi acıyoki feleğin şaşıyocanım benim şimdiden uçları karardı. ve dokununca sızlıyor. oanın güzelliğiyle acı macı hissedilmez bence:))
evet cnm o damarlar o yüzden oluyormuşşben diyordum hiç acımıyor diye maaşallahı vardır zaten benimkisinin 85-90dı şimdi daha da büyüdü ara ara sol göğsüm acıyor gibi. bir de damarları çok belli oldu kan artımından kaynaklanıyormuş onu söylemiştim doktora çok normal dedi
hımmm anladım cnm bnm gibi tez canlılık var sende de....haklısın canımda ha diyince gidilecek mesafede değil. bende şimdi taktımya hemen elimde olacak öyle sabırsız yapım var:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?