2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

mervecim merhaba,

Hamilelik güncesimi, bebeğimin ilk yılları güncesimi?

kuşum hamilelik güncesinin linklerini atarmısın bi onada bakiim ama benimkini tavsiye ederim güzel ve detaylı düşünülmüş....

Hamilelik Güncesi

Miriam Stoppard
Alfa Basım Yayım Dağıtım;
ıstanbul, 2008, 20 x 24 cm, 192 sayfa, Türkçe, Ciltli.
ISBN No: 9786051060071

Okuyucunun kitaba verdiği puan:
-.- (0 kişi) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
.

39,00 YTL
Satın almak için:
Eren.com.tr

KitapStore

KitapElinizde

ılknokta

EvinizeKitap

Hafta hafta ipuçları Canlı resimlerle bebeğin anne karnında gelişimi

Duygu ve düşüncelerinizi not etmek için boş alanlar.

'Tebrikler, hamilesiniz! Heyecan verici, duygu yüklü ve muhteşem bir deneyim yaşamak üzere yola çıktınız. Kendi istediğiniz hamileliğin tadını çıkarabilmeniz için size güven verecek ve bazı önerilerde bulunacağım.'

Miriam Stoppard'ın güvenilir, pratik rehberliği ve dostça desteğiyle hazırlanan bu hamilelik güncesi önünüzdeki dokuz ayı sizin için gerçekten özel kılacak. Bu günce hamileliğiniz boyunca size yol gösterecek birçok bilgiye yer vermesinin yanı sıra alacağınız notlar ve fotoğraflarınız için size de yer ayırmıştır.

Yaşamınızın bu inanılmaz dönemi ile ilgili duygu ve düşüncelerinizi buraya yazdıkça, bu günceyi değerli bir hazine gibi saklanacak kişisel bir anı kitabına dönüştüreceksiniz.

(Tanıtım Bülteninden)

Bebeğimin ılk Yılları
Hediyelik Kitap
ğin geleceğe aktarılacak tüm bilgileri.
96 Sayfa, 26x34 Lüks kapaklı. Bordo renkli.

*annemin ve babamın düşünceleri
*iyi ki doğdum
*merhaba dünya
*ilk misafirlerim
*ailemin ben doğduktan sonraki düşünceleri
*hastaneden eve gelişimiz
*ailemle ilk fotoğrafım
*ilk günlerim
*ilk izlerim
*soyağacım
*benim adım
*ilk nüfus cüzdanım
*doğduğum zaman ne nasıldı
*doğduğum günün gazete küpürleri
*evimiz
*aşı takvimim
*büyüme tablom
*ağırlık ve boy çizelgem
*sağlık kontrollerim
*nasıl yıkandım
*ilk gezintim
*çıkarttığım ilk sesler
*sevdiğim yiyecekler
*ilk oyuncaklarım
*diş çıkartma
*ilk tatilim
*doğayla ilişkilerim
*ilk yılbaşım
*ilk doğum günüm
*özel günlerdeki anılarım
*bakıcım ve ben
*ilk eserlerim
*ailemi şaşırtan
*siz yokken hissettiklerim
*özel bir günüm
*anaokulum
*anaokulu öğretmenim ve ben
*kişiliğim

Birim Fiyatı : 39 TL

canım gidip görmen lazım ben iç sayfalarındakilerin detayları nedir bilmeden bişey diyemem ki ama bizim ki çok güzel bayağı detaylı yani...

bunun iç sayfalarına bakmadan alma sakın

evet canım doğru söylüyorsun bir ay daha geçsin inanacağız artık hamileyiz diye. bizim seninle 3 gün var aramızda çok yakınmış canım. 2li test yaptırdın mı?? bebeğin boyu ne kadar bu aralar ona taktım ya :)

heh benim ki bu işte

canım bişey sorucam sana ya sen izmirdeymişsin nie netten sipariş veriyorsun d&r mağazası yok mu sizin orda ordan bakıp öle alsan nasıl olur

bebeğin boyuna mı taktın zeynep ben ne yapiim o zaman millletin bebeği takla atıyo benim sıpam anca ellerini kollarını oynatsın itsin kendini

boy değil sağlıklı olması önemli sen 1.74 sün diye bebiş uzun olcak değil ya hem belki erkek dayıya çekti hem belki kız halaya çekti kaydirigubbakcemile3

kızlar bişey sorucam gögüs uçlarınız acıyormu benim acayip acıyor ve gögüslerim normelde küçüktür ama şimdi baya büyüdü yeni çamaşır falan aldım düşünün ayrıca uçu koyulaştı ben şunu düşünüyorum biz bu kadar açırsa nasıl emzirecez aklım almıyor

aynen öyle canım. benim ikili test bugündü salıya kaldı. 6temmuzda olucak. inşallah güzel haberi p.tesi vericeksin. ben bekliycem daha. şuanda günce işiyle meşgulüm. iyisi olsun istiyorum. acaba anaokuluna gidene kadarki dönem için bebeğimin ilk yıllarımı yoksa sadece hamilelik dönemi için hamilelik güncesimi karar veremedim.

canım benim şimdiden uçları karardı. ve dokununca sızlıyor. oanın güzelliğiyle acı macı hissedilmez bence:))

ben diyordum hiç acımıyor diye maaşallahı vardır zaten benimkisinin 85-90dı şimdi daha da büyüdü ara ara sol göğsüm acıyor gibi. bir de damarları çok belli oldu kan artımından kaynaklanıyormuş onu söylemiştim doktora çok normal dedi

heh benim ki bu işte

canım bişey sorucam sana ya sen izmirdeymişsin nie netten sipariş veriyorsun d&r mağazası yok mu sizin orda ordan bakıp öle alsan nasıl olur

haklısın canımda ha diyince gidilecek mesafede değil. bende şimdi taktımya hemen elimde olacak öyle sabırsız yapım var:))

ya milletin emzirirken o yüzden tepiniyo.....
canım öncelikle ayva çekirdeğini suda bekletiyrmuşsun dolapta o jel gibi oluyormuş emzirirken onu sürmek çok iyiymiş..

ayrıca göğüs kremleri var emzirirken onları kullanıcaz ve dua edicez bizim minikler uslu emsin
şimdiki duruma gelince bol bol nemlendir ben öyle yapıorum benim 75 beden gğüslerim 80 in en büyüğüne dar gelmeye başladı

hakkımızda hayırlısı

kızıcam ama he nasıl olsa merve okuyup aradan alıp listede güncelleme yapıyor diye hiçç yazmıyosun bakıyorum hanım efendi ikili test ertelendi diye klava:
canım bence tam teşekküllü olan bişey al şöle geniş kapsamlı olsun illa benim deidğimi al demiyorum ama
dikkat bebek var diye bir bebek güncesi var o da güzele benziyor hem mavi pembe seçeneği de var
aaaa oda iimiş he onada bak nalann
canım benim şimdiden uçları karardı. ve dokununca sızlıyor. oanın güzelliğiyle acı macı hissedilmez bence:))
bnmde daha koyu pembe ama öle deme öle bi acıyoki feleğin şaşıyo
evet cnm o damarlar o yüzden oluyormuşş
haklısın canımda ha diyince gidilecek mesafede değil. bende şimdi taktımya hemen elimde olacak öyle sabırsız yapım var:))
hımmm anladım cnm bnm gibi tez canlılık var sende de....

kızlar ya emzirme falan deyince düşündümde
kucağımızda minicik bi can
küt küt kalbi atıyo
minik eli göğsümüzde emmeye çalışıyo
bizde en önemli besinimizle meleğimiz doyurmaya çalışıyoruz
mis kokusu burnumuzda öle hayran hayran onu seyrediyoruz

allahım tüm hamilelere sağlıklarla kucağına almayı nasip etsin
tüm olmayanlarında bu duyguyu en kısa zamanda tatmasını nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…