kızlar ya benim bel ağrım geçmiyo bi türlü sizin de ağrıyormu..
yaaaaaa varya manav gibi doktor bunlar ya nası dişin parçası kalıo ya allah kahretmesin bunları heee neyse geçicek inşallah tatlımcanım çekilen yerde diş parcası kalmış((((((((( onuda aldı bugün kalleşşş ama enfeksiyon yok dedi bende tmm diyip geldim:)
gözaydınlığı içinde ayrıca teşekkürler:)
günde bir kez ne zamana kadar devam edicek acaba? seninki benden daha zor allah kolaylık vewrsin canım:)
saol cicim ben yazarım o zaman bişeymervee arkadandayımya ama benim ayrıntılı ultrason için tarih felan vermediler onun için bişey söyleyemedim..ikiz oldukları için her an herşey değişiyokaydirigubbakcemile3 tek bildiğim 16-20 hafta arasında yapıldığı bukadar...
cnmm görmemişmiyiz ya bazen bana kal gelio okuduğumuda anlamıyorum kusura bakma bizde seni seviyoruzben de seni çoooooookkk özledimmm
ama ben yazıorum yazıorum siz görmüosuunuzzz hep atlıosuunuzzzzz
bilgede görmedii geçen gün sende
ama ben genede sizi seviorumm ve özlüoruuuuuuuuuuuummmmm:):):):)
tatlışıımm sen isteklerinde son derece haklısın verdiğin kararlarda da...
yeni topiğimiz şimdiden hayırlı olsun..
tekrar tüm emeğin için sonsuz teşekkürler...
burdayım bebeeeğiimmm
ama ben tatile girdim ya şimdii
sabah kahvaltı toplantılamız olur hafta sonu da adadaydım o yüzzden giremiorum bir kaç gündür ama her akşa girip okuorumm kuzucumm...
bu arada benim randevum 10 TEMMUZ aşkım
ayrıntılı usg ile ilgili bişi demedi belki hafta sonu söyler..
tembel bu bizim sıpalar ya dönsün totolarını yatsınlar ancazeynepcimmm bebeğinin iyi olmasına sevindim.aramızda pek bi gün farkı yok ben de cinsiyetini öğrenemedim.minik sıpa poposunu dönmüştü bize.bizimkiler çok utangaç edepli canımmm..
bakalım yarın eskişehire gitmeyi düşünüyoruz (daha önceden de demiştim bizim eskişehire gitmemiz 70 km )doktorada gidelim diyorum aradan alırsa tabiii..
saol tatlım bende sizleri seviyorumgozun aydin cnm :)
cnm benim bizi dusundugun ve bizimle ilgilendigin icin cok tesekkur ederim iyiki varsin cnm seni cok seviyoruz
günaydııınnnnkıslarrrr günaydııınnnn
hu huuuuuuuuuuuuu kimseler yok muuuuuuu:):)
sevgi aradım ama başkasıyla konuşuyordun çok geçmiş olsun yaaaaa yani sonu ne olucak diye heycanla okudum resmen ama sonunda şaka çıkıcak sanarken kaza çıktı ayy halini tahmin bile edemiyorum ya çok kötü birşey benim görümcemde öle takla attığında her yeri sarılı kan içindeydi insan karşısında o kişi konuşurken görse bile o manzara şok ediyo insanı çookk geçmiş olsungünaydın kızlar.. dün giremedim.. zaten kaza anında ön camı kırıp hemen çıkmış arabadan.. orda geçen bi taksiye atlayıp yakında bi diş hastanesi var oraya gitmiş.. olayı anlatmış.. kendiside bi ambulansa binip seka hastanesine gitmiş.. çok hızlı hareket ettiği için de fazla kan kaybetmemiş.. çok metanetlidir zaten böyle durumlarda..
şimdi çok iyi allahıma çok şükür.. verilmiş sadakamız varmış.. ama o gördüğüm anı hiç unutmucam..
hahaha yutar mı doktor cicim e şimdi kaç kilosun yani güncelleyelimgünaydınnn kızlaarrrr,
dün bebişimi gördüm kocaman olmuş teyzelerii harikaydı maşallah. ama daha cinsiyetini göremedi dr.um
ense kalınlığıda güzelmiş. ikili testimide verdim. şimdi sonuç bekliycem.
yanlız çok kilo almışım, dr.um kızdı 5 kilo almışsın çok fazla dedi. bende iğnelerdendir dedim ama yutmadı:)))
hadi bakalım gözün aydın aa demek erkek banda pipi bile gösterdiler ama bebeğim kızmış...sakın heveslenme şimdidenslm kızlar dün benimde ikili testim vardı ense kalınlığımız 1 mm çıktı.doktorumuz iyi dedi.inşallah kanımızdada bişe çıkmıcak dedi.usg dei o pozları bi görseniz çok tatlıydı.dr um cinsiyet erkek görünümünde dedi.ama siz hemen hazırlıklara başlamayın dedi bir sonraki randevuyu 3 ağustosa verdi o zaman net söylerim dedi.şuanda yüzde 90 erkek dedi.pozisyonu çok rahattı ayakta dimdik kollar iki yana açık bacaklarıda açmış sanki al ba kder gibiydi doktora yerim ben onu ya.16 temmuzda izne çıkıyorum ve 2 temmuzda dönecem.bu arada 96 kiloyla başlamıştım hamilelğe ve 3 ayd atam 4 kilo vermişim.sakın dert etme dedi.bebeğin senden alacağını alır sen hiç bişe yemesen bile dedi.bide bişe sorcam sizin progestan fitili kaçıncı haftanızda kesti doktorunuz.
benimde kalçalarıma bacaklarıma kramplar giriyokaydirigubbakcemile3 bel ağrı yok çok şükür...bazende kukum acıyo:kedi: ona anlam veremiyorum bir tek...
Canımın içiiiii, biz saat 7.30-8.00 dedin mi ayaktayız, sen bekleme çık gellll:))gördümm aşkımmmm
muhteşem bi cooker o yaaaa ben bi cooker a bayılıyorumm bir de pekines a:):)
hem o balım senin kadar tatlıııı kızınaa zatenn dicek sözüm yok
3 fıstııııkkkk takılırsınızz ankara da:))))
hem bu arada uyandık bizzz bebeeeeğimmleee
hadi sizde kalkın da artık kahvaltıya gelebilelimmmmmm..
Özlemcim sevindim bebeğinin iyi olmasına:))) kendine de dikkat et tatlım aman yaaaa, o acı da çok fenadır, bilirim..merhaba kızlar herkesten güzel haberler okudum allah bozmasın inşallah çok sık giremiyorum ama okumaya çalışıyorum sevgicim eşinede sanada geçmiş olsun allah korumuş valla
benim eşimde gitti yalnızlar kervanına katıldım bugün bende pazartesi komşunun tabağını indriyim bi alt katta asansöre binmiyim dedim 5 6 basamak toto üstü indim bende çok korktum ama elimdeki tabakta kırıldı onun sesiyle çıktı herkes ama korkudan 1 saat ağlamışımdır eşime bişeyde diyemedim ilk önce sonra baktım belim kasıklarım ağrımaya başladı söyledim sonra doktooru aradık saat çok geçti sabah gittik allaşükür bişey yokmuş bebişimde sabahı sabah ettim dokktor dedi ki her 3 hamileden biri muhakkak düşer gebelikte önemli olan karın üstü düşmemekmiş aman kızlar dikkat edin kendinize şuan oturamıyorum totom çok ağrıyor ama olsun bebeğim iyi ya ben o acıyı çekerim dün usgde benimki göstermedi yine kordonuda bacaklarını arasından geçiyomuş artık kız mı oğlan mı bilmiyorum kafamda karıştı valla o yüzden 5. ay daha net olacak herhalde erken öğrenenlerin hep değişmiş okuduğuma göre sağlıklı olsunda şu sıcaklarda allah hepimizi sağlıcakla kurtarsın artık bebişlerimizin pişiklerini emmelerini yıkanmalarını konuşalım istiyorum tabi vakit bulursak:)
merhaba kızlar herkesten güzel haberler okudum allah bozmasın inşallah çok sık giremiyorum ama okumaya çalışıyorum sevgicim eşinede sanada geçmiş olsun allah korumuş valla
benim eşimde gitti yalnızlar kervanına katıldım bugün bende pazartesi komşunun tabağını indriyim bi alt katta asansöre binmiyim dedim 5 6 basamak toto üstü indim bende çok korktum ama elimdeki tabakta kırıldı onun sesiyle çıktı herkes ama korkudan 1 saat ağlamışımdır eşime bişeyde diyemedim ilk önce sonra baktım belim kasıklarım ağrımaya başladı söyledim sonra doktooru aradık saat çok geçti sabah gittik allaşükür bişey yokmuş bebişimde sabahı sabah ettim dokktor dedi ki her 3 hamileden biri muhakkak düşer gebelikte önemli olan karın üstü düşmemekmiş aman kızlar dikkat edin kendinize şuan oturamıyorum totom çok ağrıyor ama olsun bebeğim iyi ya ben o acıyı çekerim dün usgde benimki göstermedi yine kordonuda bacaklarını arasından geçiyomuş artık kız mı oğlan mı bilmiyorum kafamda karıştı valla o yüzden 5. ay daha net olacak herhalde erken öğrenenlerin hep değişmiş okuduğuma göre sağlıklı olsunda şu sıcaklarda allah hepimizi sağlıcakla kurtarsın artık bebişlerimizin pişiklerini emmelerini yıkanmalarını konuşalım istiyorum tabi vakit bulursak:)
O acı bana da oluyor, böyle kramp gibi geliyor. Yorulunca oluyor daha çok. O olunca uzanıp dinlenmen lazım canım. İleriki haftalarda daha da sıklaşacak. Yalancı doğum kasılması deniyor. Kadınları amanin doğuruyor muyum diye zıplattığı için öyle diyorlarmış.
HAmilelikte böyle saçma rüyalar görülüyormuş tatlım, ben geçen doktoruma sordum, çok normal dedi, kaybetme korkusu bilinç altında böyle rüyalar gördürüyormuş... sıkma sen kendini.. ve hamilelik boyunca da görebilirmişiz bunları... Ben de hamile iken denize girip, denizden çıktığımda bebeğim yok görmüştüm, denizde doğurmuşum sankigünaydın kızlar...
ya bugün çok kötü bi rüya gördüm.doğum yapıyorum bebişim kucağımda yatıyor.
(görümcemle pek anlaşamam ben)
görümcemle eşim yanıma geliyor,eşime ''bu bebeği başkasına verelim'' diyor.
eşim ''neden abla'' diyor.oda ''verelim işte böylesi daha iyi olur'' diyor.
eşim de itiraz etmiyor.
kime veriyorlar biliyor musunuz yıldız asyalıya.
eşimden önce yatmıştım gece o yanıma geldiğinde ağağını çek hayatım demiş ben ''vermem o benim bebeğim vermem'' diye ağlamaya başlamışım.gerçektende gözümden yaş akıyordu uyandığımda.uyanınca epey bi eşime afra tafra yaptım.anlatınca oda çok etkilendi rüyamdan.
işte böyle bi rüya üzdü gece bizi kızlar...
çiğdem progestanı kestinmi sen
amanınnnnnnnnnnnnnnn dikkat et kuşum yaaaa allah korumuş ayyy düşünemiyorum öle bişeyden sonra kötü bişey olduğunu geçmiş olsunmerhaba kızlar herkesten güzel haberler okudum allah bozmasın inşallah çok sık giremiyorum ama okumaya çalışıyorum sevgicim eşinede sanada geçmiş olsun allah korumuş valla
ben 8 haftada bıraktım doktorum öle dedi 8 haftaya kadar progynex iğne her gün ondan sonra 12 haftaya kadar da haftada bir proluton vuruldumçiğdem progestanı kestinmi sen
mervecim tekrardan kızın hayırlı olsun diyelim inşallah değişmez de ona pembiş pembiş ciciler alırsın ohhh ne güzel şeyler var kız bebekler için
benim son durum 12 temmuz randevum kızsa ismi naz olacak ama nazlı olursa olsun benim anneannemin ismi binnaz babaannemin ismi şehnaz ortak bişey koyalım dedik eşimle erkek olursa da yıldıray ata olacak bakalım en son kız demişlerdi ama ben hala inanmıyorum
Sevgiiiiii; canım benim, çok çok geçmiş olsun... Allah eşini size bağışlamış... Bir hayır yap, bi fakir sevindir... kendini de üzme, bununla geçmiş olsun... Belki de çok büyük bir şeyi böylece savmış oldunuz... Tekrar geçmiş olsun.
canlarım tşk ederim.. geldi geçti inşallah..sevgicim çok çok geçmiş olsun.Allah'ım daha kötülerinden korusun.verilmiş sadakanız varmış gerçekten.tekrardan geçmiş olsun canım
merhaba kızlar herkesten güzel haberler okudum allah bozmasın inşallah çok sık giremiyorum ama okumaya çalışıyorum sevgicim eşinede sanada geçmiş olsun allah korumuş valla
özlemmmmm nerdesinnnnnnnnnnnnn sennnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?