2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

neeeeeeeee sallanmaya devam mı etti walla helal olsun heeee eyvahedigeldismile

evet canım bende duymuştum hamilelerin saçma rüyalar gördüğünü.bir de o kadar çabadan sonra hamile olduğuma inanamadım bulantılarım başladıktan sonra biraz biraz idrak ettim.kaybetme korkusunu çok yaşadım.allahım bebişlerimizi korur inşallah...

heyyyyyyyy tontiler geçen hafta kilo güncelleme haftasıydı kimseden pek ses çıkmadı kaç kilo aldık kaç kilo verdik hanımlarrrrrrrrrrrrr

mervecimmm yine iş başındasın..iyi ki varsın canım ya...
ben unutanlardan biriyim ben 59 kg ile hamile kaldım.bulantılarımda 53 kg oldum.şimdi 55.5kg'yim.

kolay gelsin canımmm...

ben 59.5 ta takılı kaldım ama almak istemiyorum çok sahilde bi kadın gördüm hamile sumo güreşçisi gibiydi çok korktum valla bebişim alsın sağlıklı olsunda çok kilo almıyımmmm güğüslerim mideme yanaştı şimdiden nefes aldırmıyo çok yedimmi

canım ya geçmiş olsun.Allah bebişini korumuş...ama o toto acısıda çok kötü oluyor ya insan ne oturabiliyor ne kalkabiliyor.neyse bu kadar olsun...

heyyyyyyyy tontiler geçen hafta kilo güncelleme haftasıydı kimseden pek ses çıkmadı kaç kilo aldık kaç kilo verdik hanımlarrrrrrrrrrrrr

Canım ben her çarşamba tartılıyorum, çarşambaları haftalarım devroluyor diye. 104,3 olmuşum, son 2 haftada 2,2 kg vermişim, sıcaktan herhalde. Bir de o 2,2 kg yi de bir haftada almıştım, sanırım bir ara su topladı vücudum, onu attım şimdi.

kızlar ben çıkıyorum kociş yemeğe geldi.kendinize ve bebişlere ii bakın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

neeeeeeeee sallanmaya devam mı etti walla helal olsun heeee eyvahedigeldismile

mervecim onlar kolay kalıyolar bız neler atlattık bız ancak bırbırımızı anlarız bız her olaydan korkup dr arıyoruz.bu arada canım ben gecen hafta 67.5 kılo geldım bu hafta bılmıyorum cunku hep aynı tartıda tartılmak lazım ya dr daki benım takıp tartımzemuszemusbu arada saat 14 :00 de bebişleri gormeye gıdıyorum
hepinize soruyorum bebişlerin hareketini hissediyormusunuz

delikafaduldendelikafadulden çıkldıricimmmmmm yaww siz nasıl kilo veriyosunuz ben şişiyorum:)))))))))))))

canım kac kılo aldın ki biz ikiz anneleriyiz unutma canım ama ben fazla almadım galıba ama bana göre çünkü dr tontişim dio bana:CüvCüv:

canım kac kılo aldın ki biz ikiz anneleriyiz unutma canım ama ben fazla almadım galıba ama bana göre çünkü dr tontişim dio bana:CüvCüv:

canım 66 kilo ile transfer yapılmıştı o günden bugüneee 68.8 dim geçen hafta :))))) ortalama her hafta 1 diye çıktım yakında ne hale gelicem acaba:))))))))))

sen kaç kilosun şimdi.

canım 66 kilo ile transfer yapılmıştı o günden bugüneee 68.8 dim geçen hafta :))))) ortalama her hafta 1 diye çıktım yakında ne hale gelicem acaba:))))))))))

sen kaç kilosun şimdi.

canım bende o civarlarda 65-66 gıbı basladım 67,5 ile hamile kaldım sonra 64 e düştüm şimdi geçen hafta tartıldım 67,5 normalmi sence.....
ama dr dikkat et dıo sonrası için valla bende napım bebişler beslencek die yemeye calışıyorum....
bıde 2 lıtre su içmeye calısıyorum amaaaan bide göğsümde catlaklar oldu yaaaaa sende de varmı

aynen hepsi bendede var :)) benide uyarıyo fazla kilo zararlı diye ama walla yemiyorum ben yani yiyorumda anormal bir artış yapmadık hiç sadece çok hareketsizim totomu hiç kaldırmıyorum yerinden...oda korktuğum için..

peki kontrollerine nereye gidiyosun?

ben 12 yıldır tus dersanesinde çalışıyorum.yani pratisyen hekimlere uzman hekimler ders veriyo.ve kadın doğum hocamız zekai tahirden geliyo yani büyük doğumdan.kendiside hastanede tüp bebek ünitesinde.2002 yılında endometriyozis ameliyatı olmuştum ben ve daha o zaman 3 aylık evliydim hemen çocuk dediler ve biz istememiştik eşimle.geçen yılın sonuna kadarda istemedik.daha sonra isteyincede gebe kalamadım.ve bu bahsettiğim dr a gittim.2 tane prtakal büyüklüğü kadar çikolata kistlerim tekrar oluşmuş bu şekilde hamile kalman imkansız.çıkartmamız lazım dedi kistleri.ondan sonra 6-7 ay bekler gene kalamzsan aşılama yaparız dedi.laparoskopik olacaktı ameliyatım.23 ocak 2010 ameliyat günümdü klinik şefi odaya geldi açık ameliyat dedi şok oldum neden diye sordum.myomun var dedi alıncak sa açık ama alınmasın dersen kapalı olur dedi.drumla konuştum myomun engel değil çocuk sahibi olmana sana kalmış dedi.anestezi almışken açık ol istersen dedi ve annemde yanımdaydı açık ol kızım herşeyini temizlesinler dedi ve açık oldum.iyikide açık olmuşum dr ameliyattan sonra geldi ve bana dediki hayatımda gördüğüm 3.hastasın sen dedi.karnının içi savaş alanı gibi dedi.bebek istiyomusun dedi bende tabiki bütün bunlar onun için zaten dedim.çok fazla şansın yok hemen tüp bebek beklemek yok dedi.şubat adetimi oldum ve 5 martta tedaviye başladık.dr um hastane koşullarını önermedi özeli tavsiye etti.ve bizi ankara tüp bebeğe yönlendirdi.benim sadece 3 yumurtam oluştu ve tedaviyi bırakacaktık.içi boş olabilir döllenme yapamayabiliriz dediler.ben inandım ve devam ettim.eşimin spermleri alındı.ve oda ne hareket sıfır.çok zor dediler.3 yumurta kalitesiz sperm.ben devam dedim ve 24 nisanda yumurtalarım toplandı.sonuç 3 üde 1.klaite dölennmiş embriyo.tutmazsa diye 2 .sini dondurduk 29 nisanda 1 tanesi taransfer edildi.kubilay bey yaptı transferimi.odaya geldim ve direk elim istemsiz olarak karnıma gitti ve oğlişim bırakma anneyi dedim.test gününe kadarda hep oğlişim diye sevdim.eşim kızıyodu negatif olursa çok üzüleceksin çok alıştırdın kendini diye .bende ona diyodum olacak bırakmıcak annesini diye.11 mayısta test yapıldı ve pozitif.ve şimdi 3 ayımız bitti allahın izniyle ve sağlıklı olarak oğlumu kucağıma alacam bunu hissediyorum ve inanıyorum.kız sen ne sordun ben neler dedim.çenem düştü .şimdi o bahsettiğim drun tunus caddesinde muaynanaesi var oraya gidiyorum.adı oktay kaymak.sen kime ve nereye gidiyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…