canlarım tşk ederim.. geldi geçti inşallah..
mervecim şimdi gördün tatlım aramanı.. cumartesi düğünü olan arkadaşımı arayıp gelemeyeceğimizi söyledim.. üzüldü tabi.. ama kısmet değilmiş.. allah beterinden saklasın..
canım benim çok geçmiş olsun.. aaa nazar değiyo bize ya.. boncuk falan mı taksak göbüşümüze napsak..
benim yiğenim çok erken evlendi.. 18 yaşında hamileydi.. kapının önüne salıncak kurmuşlar ağaca buda sallanıyor hızlı hızlı.. bir uçtu ama anlatamam o kadar komikki.. geldi bizim yanımıza popo üstü oturdu.. 4 aylık falan hamileydi oğluna. sonra kalktı hiç birşey olmamış gibi sallanmaya devam etti.. allah korudu yanii. dikkat etmek lazım..
HAmilelikte böyle saçma rüyalar görülüyormuş tatlım, ben geçen doktoruma sordum, çok normal dedi, kaybetme korkusu bilinç altında böyle rüyalar gördürüyormuş... sıkma sen kendini.. ve hamilelik boyunca da görebilirmişiz bunları... Ben de hamile iken denize girip, denizden çıktığımda bebeğim yok görmüştüm, denizde doğurmuşum sankikaybolmuşşşş:)))) İnsan etkileniyor tabi, ama unut gitsin..
heyyyyyyyy tontiler geçen hafta kilo güncelleme haftasıydı kimseden pek ses çıkmadı kaç kilo aldık kaç kilo verdik hanımlarrrrrrrrrrrrr
heyyyyyyyy tontiler geçen hafta kilo güncelleme haftasıydı kimseden pek ses çıkmadı kaç kilo aldık kaç kilo verdik hanımlarrrrrrrrrrrrr
valla yarım kilo vermişim:))) 61 kiloyum :))))
evet canım
merhaba kızlar herkesten güzel haberler okudum allah bozmasın inşallah çok sık giremiyorum ama okumaya çalışıyorum sevgicim eşinede sanada geçmiş olsun allah korumuş valla
benim eşimde gitti yalnızlar kervanına katıldım bugün bende pazartesi komşunun tabağını indriyim bi alt katta asansöre binmiyim dedim 5 6 basamak toto üstü indim bende çok korktum ama elimdeki tabakta kırıldı onun sesiyle çıktı herkes ama korkudan 1 saat ağlamışımdır eşime bişeyde diyemedim ilk önce sonra baktım belim kasıklarım ağrımaya başladı söyledim sonra doktooru aradık saat çok geçti sabah gittik allaşükür bişey yokmuş bebişimde sabahı sabah ettim dokktor dedi ki her 3 hamileden biri muhakkak düşer gebelikte önemli olan karın üstü düşmemekmiş aman kızlar dikkat edin kendinize şuan oturamıyorum totom çok ağrıyor ama olsun bebeğim iyi ya ben o acıyı çekerim dün usgde benimki göstermedi yine kordonuda bacaklarını arasından geçiyomuş artık kız mı oğlan mı bilmiyorum kafamda karıştı valla o yüzden 5. ay daha net olacak herhalde erken öğrenenlerin hep değişmiş okuduğuma göre sağlıklı olsunda şu sıcaklarda allah hepimizi sağlıcakla kurtarsın artık bebişlerimizin pişiklerini emmelerini yıkanmalarını konuşalım istiyorum tabi vakit bulursak:)
evet canım
sana sormuştum hatırlarsan şuan kontrollerine nerde devam ediyosun diye ama cevap alamamıştım.
neeeeeeeee sallanmaya devam mı etti walla helal olsun heeee eyvahedigeldismile
delikafaduldendelikafadulden çıkldıricimmmmmm yaww siz nasıl kilo veriyosunuz ben şişiyorum:)))))))))))))
canım kac kılo aldın ki biz ikiz anneleriyiz unutma canım ama ben fazla almadım galıba ama bana göre çünkü dr tontişim dio bana:CüvCüv:
canım 66 kilo ile transfer yapılmıştı o günden bugüneee 68.8 dim geçen hafta :))))) ortalama her hafta 1 diye çıktım yakında ne hale gelicem acaba:))))))))))
sen kaç kilosun şimdi.
canım bende o civarlarda 65-66 gıbı basladım 67,5 ile hamile kaldım sonra 64 e düştüm şimdi geçen hafta tartıldım 67,5 normalmi sence.....
ama dr dikkat et dıo sonrası için valla bende napım bebişler beslencek die yemeye calışıyorum....
bıde 2 lıtre su içmeye calısıyorum amaaaan bide göğsümde catlaklar oldu yaaaaa sende de varmı
peki kontrollerine nereye gidiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?