2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

özlemm ve bilge geçmiş olsuun kıslarr ama bu düşme işi çok tehlikeli aman diimm..
ben burda bi topikte okumuştum sanırım bi hamile ayağı kayıyor banyoda göbeğinin üstüne düşüor doğum başlıor ama erken oluor bebek yaşamıorr o zaman çok korkmuştum düşmekten ama dediğiniz gibi ggöbek üstü çok kötü Allah korusun hepimizi....

fundam sen ne yapıorsun kilo almıosun hatta veriosuun aşkım yaaa harikasın valla...

mervecim ben 67 kiloyum datlumm

amanın ya kafayı yicez he hep kaybetme korkusundan
bilgemmm dikkat et kuzum yahuuu ne düşmesi çıkardınız bide başımıza bide gülmüş bende düşünce gülerim .)
ben hiç yorulmuyorumki :))) ya hep yatıyorum yada hep oturuyorum..bunun için dr magnesyum verdii içince biraz hafifletiyo ...

tövbe tövbeee yaaaa kesin sıyırıcaz biz doğurana kadar
bende suya atlamak istiyorum özlem ya coslamak istiyorum
canım sen her hafta bana otomatik 1 kilo ekledelikafadulden deli gibi alıyorumm
hahahahahaha çiğdem yavrum süpersinnn yahuuuu yerim senide oğluşlarınıda damadıma ii bak
valla yarım kilo vermişim:))) 61 kiloyum :))))

mervecimmm yine iş başındasın..iyi ki varsın canım ya...
ben unutanlardan biriyim ben 59 kg ile hamile kaldım.bulantılarımda 53 kg oldum.şimdi 55.5kg'yim.

kolay gelsin canımmm...
ekliyorum hemen evet iş başındayım walla
delikafaduldendelikafadulden çıkldıricimmmmmm yaww siz nasıl kilo veriyosunuz ben şişiyorum:)))))))))))))
çatlaaa patlaaaa e bizde bi bebek sende iki bebek canım nasıl ı buuu
ay allah korusun ya şişmeyelim öle ben veremem walla
kızlar ben çıkıyorum kociş yemeğe geldi.kendinize ve bebişlere ii bakın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
okk tooo görüşürüz yakalandın yine dimi kocişe

çatlak mı kızlar ya size bi çatlak göstermek istiyorum ama çok fenaaaa

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy sunaycımmm sende neler atlatmısın benim gibi sezaryenlisin sende demek sezaryen mi oldu ameliyatın

wuwww epey zorlu bir süreç geçirmişsin çokk çokk geçmiş olsun ...ama anlatman iyi oldu seni pek tanımıyorum bu şekilde bilgi sahibi oldum:) teşekkürler..

bende 3 sene önce bebek istiyorum ama olmuyo diyerek para düşkünü bir Dr un eline düştüm sadece 1 kutu klomen ve çatlatma iğnesiyle gebe kaldım ama ne yazıkki 7 haftalıkken kanamam oldu kürtaj ile sonlandı.. daha sonra bu zamana kadar 2 aşılama ve yine haplarla gebelik elde etmeye çalıştık ama sonuç hep negatif.bendede poliikistik over var..Dr um Serdar ÜNLÜ bana bir aşılama daha yaparız istersen ama bence tüp bebek yapman daha mantıklı dedi.bende şu anda düşünmüyorum maliyetli olduğu için dedim ve ara verdimm... derkennnnnnn 3 ay sonra kredi çekelim ve bir kerede olsa şansımızı deneyelim en azından biz elimizden geleni yaptık deriz dedik eşimle ve Serdar beyden yardım istedim oda bana Ankara Tüp bebek Görkem Tuncay var onunla bir görüşme ayarladı ve gittim..tabi oranın haricimda Maya ,Anatolia ,Genart buralarıda araştırdım ama Görkem bey çok açıklayıcı ve hiç bıkmadam 3 saat boyunca sorduğum bütün sorulara cvp verdi..tabiki bende onu seçtim..iyiki seçmişim :))

sonraa tedaviye başladıkk benden tam 25 yumurta toplandı nasıl seviniyorum :))) ertesi gün evimi aradılar 17 kaldı olsun buda iyi diyorum..sonra çiğdem hanım pazartesi sizi buraya bekliyoruz 3. gün transferi yapıcaz demesinlermi.. onada tmm. Ameliyathaneye girdim Görkem bey demesinmi 1 tane kaldı embriyon çiğdem ama 1. kalite 8 hücreli şokk şokk şokklardayım anlatamam yanii moralim sıfıra indi......transferden sonra dinlenirken hatta 10 dk yattım tuvalete gittim yanii ilginç bir soğukluk oldu içimde.. sonra annem eşim dediki çiğdem tutarsa bunda tuttar zaten yasadan dolayı sana 1 tane transfer edilecekti değişen birşey olmadı.. banada mantıklı geldi ve ümidimi kaybetmeden beklemeye başladım:) ancak 9. güne kadar evde test yaptım 2. çizgi hafif silik ama var:)) ve şükürler olsun Rabbime "kör istedi bir göz Allah verdi iki göz"diyorum devamlı:)))))) tek yumurta ikizlerim olduu..

şuanda tek dileğim onları sağlıklı sıhhatli elleri ayakları düzgün bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin:)

bendende bukadarrrrrrkaydirigubbakcemile3

kızlar muhabirinizden sıcak bir son dakika haberi
pelly msj attı
amnio temiz çıkmış maaşallah

kaan nur topu gibi maaşallah

canım sen her hafta bana otomatik 1 kilo ekledelikafadulden deli gibi alıyorumm

CANIM hiç sorma onu.
dün doktorda kızdı zaten. 70 olmuşum yaaa. inanın birşey yapmıyorum. sadece hareketim çok kısıtlandı korkudan. birde iğnelere bağlıyorum. ama doktor dikkat olmaz hımm diyip durdu moralimde bozuldu. ama neyapabilirimki kalori hiçbirşey tüketmiyorum. eskiye göre sıksık az az yiyorum. meyve çok yiyip suyu çok içiyorum. ama inanılmazdır dikkat ederek şimdiden toplamda 5kilo oldu benim. sonumdan korkuyorum:))

yaww bizim kemiklerimiz iri napalım:)))))))))))))))

ilaçlar yapıyo olabilirmi diyorum hyrr diyoo:) yaw bal gibide ilaçlar yapıyo progestan kabız ve gaz problemi yapıyodu bende kabız olursam nolurr:) hepisi yarar bana:))

öncelikle sunay değil gülcan merveciğim.sezeryan oldu ameliyatım.tecrübeliyiz yani doğumdan sonra zorlanmayacaz:)

aa sorry şekerim bide ilk şule yazıp düzelttim ama karıştı suensle senin ki

evet cnm aynen doktor bana dedi zaten normal doğum olsa sana vız gelir dedi

ama benim yine içerden bayağı bi parça falan alıcaklar derken uziicak operasyon

yaww bizim kemiklerimiz iri napalım:)))))))))))))))

ilaçlar yapıyo olabilirmi diyorum hyrr diyoo:) yaw bal gibide ilaçlar yapıyo progestan kabız ve gaz problemi yapıyodu bende kabız olursam nolurr:) hepisi yarar bana:))

yalancı yalan cı sana kimse inanmaz yalan cı yalancııııııııı

kız yerim ben senide onlarıda

bak diyorum bak sen kendine

damadımı aç bırakma ye bol bol:CüvCüv:

istediği kadar uzasın gözünü açtığında kızın yanında düşünsene en güzel mmutlulu kdikişş ağrı hiç bişey düşünemicez.sadece bebişler ayyyyy.çabuk geçse şu zaman yaa.

Funda'nın mausu sapıtmış:)))))))))) şuanda onunla boğuşuyo kızlarrdelikafadulden 10 kadar kapatıcak makine soğusun diye..

offf offffff ya ben diyorum size hepimiz yaşadıklarımı yazalım bi kitap olsun adınıda 2010 aralık 2011 ocak tüp bebekli annelerin hikayeleri koyalım yemin ediyorum yok satmazsa
bakayrumm gelinimin anası:)))))))))) kızımı iyi besle biz dombul seviyoruzkaydirigubbakcemile3
oyyy yerim ben onu ben şu yaramaz olan varya onu istiyorum senden benim tembel kızı o canlandırır bu gidişle zilli yaaa

yazdım listeye tontilicez iyice walla sonumuz hayrolsun

kızlar ya benim bel ağrım geçmiyo bi türlü sizin de ağrıyormu..

canım ben zaten belden ameliyatlıyım ama hamilelik öncesinde çok nadir olurdu ağrım şimdi baya var hele geçen haftalarda uyuşup kalıyordum. şimdi dayanabilecek şekilde doktor normal dedi

oyyy yerim ben onu ben şu yaramaz olan varya onu istiyorum senden benim tembel kızı o canlandırır bu gidişle zilli yaaa

Rüzgar Bey :)) sattım gitti...elimizde bir adet Kuzey var isteyen varmı kısslarrrr:))))))

ya benim korkum o sırada şu en kaliteli süt varmış ya gelmez inşallah kendiliğinden zaten görümceme falan tembihledim ben ayılmasamda siz emzirin diye çünkü 1,5 yıl içinde fazla narkoz aldım diye geç bayılıyorum ben dayicaklar narkozu yine ilk aemliytaımda 11 de çıktım akşam 19:30 ana haber bülteninde tam ayıldım net şekilde düşün hep kusma ağlama bişiler anlatma falan aman geçti gitti inşallah doğumdan 1,5 ay sorna tekrar ameliyat olmam hayırlısı tabi rahmimi alma ihtimalleri varya

hakkımızda hayırlısı dediğin gibi en güzel hediye kucağımızda olucak ne ağrı ne dikiş
yiyom yiyom dünür:)) hem yiyom hem yatıyom:)
ohhhh YARASSSINNNNNN olumunekankayizsmile

Rüzgar Bey :)) sattım gitti...elimizde bir adet Kuzey var isteyen varmı kısslarrrr:))))))

sevgiye vericez ya onuda cicim

rüzgar ve dilaaaaa ay oldu walla isimleri de usg kertmesi yaptık sizi deriz ilerde hahahah

kuzey ve dilaaaaa iki gelinde dila olsun gerisi kudursun heee güzel oldu cicim buuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…