amanın ya kafayı yicez he hep kaybetme korkusundangünaydın kızlar...
ya bugün çok kötü bi rüya gördüm.doğum yapıyorum bebişim kucağımda yatıyor.
(görümcemle pek anlaşamam ben)
görümcemle eşim yanıma geliyor,eşime ''bu bebeği başkasına verelim'' diyor.
eşim ''neden abla'' diyor.oda ''verelim işte böylesi daha iyi olur'' diyor.
eşim de itiraz etmiyor.
kime veriyorlar biliyor musunuz yıldız asyalıya.
eşimden önce yatmıştım gece o yanıma geldiğinde ağağını çek hayatım demiş ben ''vermem o benim bebeğim vermem'' diye ağlamaya başlamışım.gerçektende gözümden yaş akıyordu uyandığımda.uyanınca epey bi eşime afra tafra yaptım.anlatınca oda çok etkilendi rüyamdan.
işte böyle bi rüya üzdü gece bizi kızlar...
bilgemmm dikkat et kuzum yahuuu ne düşmesi çıkardınız bide başımıza bide gülmüş bende düşünce gülerim .)İşe bak yahu, dün ben de düştüm, ama sen daha ciddi düşmüşsün, Allah korumuş, ben de okumuştum önemli olan karın üstü düşmemekmiş. 1/3 kadın düşüyorsa ve forumda 35 kız olduğumuza göre daha başka düşme hikayeleri de duyacağız demektir:)) Ben de plastik sandalyenin azizliğine uğradım, aynı anda sandalyeyi hem ittirip hem döndürmeye çalışınca sandalye burulup çöktü, kibaaaarca düşüne düşüne indim aşağı. Kocam da yan odadaydı adamcağızın sesten aklı gitti, ben gülüyorum o bağırıyor, halimiz çok komikti.
ben hiç yorulmuyorumki :))) ya hep yatıyorum yada hep oturuyorum..bunun için dr magnesyum verdii içince biraz hafifletiyo ...
tövbe tövbeee yaaaa kesin sıyırıcaz biz doğurana kadarHAmilelikte böyle saçma rüyalar görülüyormuş tatlım, ben geçen doktoruma sordum, çok normal dedi, kaybetme korkusu bilinç altında böyle rüyalar gördürüyormuş... sıkma sen kendini.. ve hamilelik boyunca da görebilirmişiz bunları... Ben de hamile iken denize girip, denizden çıktığımda bebeğim yok görmüştüm, denizde doğurmuşum sankikaybolmuşşşş:)))) İnsan etkileniyor tabi, ama unut gitsin..
bende suya atlamak istiyorum özlem ya coslamak istiyorumburdayım cnm hafta sonu kısa bi tatil yaptım denize girdim yüz üstü yüzemedim karnım ağrıdı öle serinleme oldu bana akşamlarıda çok yorgun oluyorum eşim şehir dışında işler bana kaldı bakalım pazartesi gelecek bol bol uyumak istiyorummm sen nasılsın merveciim
hahahahahaha çiğdem yavrum süpersinnn yahuuuu yerim senide oğluşlarınıda damadıma ii bakcanım sen her hafta bana otomatik 1 kilo ekledelikafadulden deli gibi alıyorumm
valla yarım kilo vermişim:))) 61 kiloyum :))))
ekliyorum hemen evet iş başındayım wallamervecimmm yine iş başındasın..iyi ki varsın canım ya...
ben unutanlardan biriyim ben 59 kg ile hamile kaldım.bulantılarımda 53 kg oldum.şimdi 55.5kg'yim.
kolay gelsin canımmm...
çatlaaa patlaaaa e bizde bi bebek sende iki bebek canım nasıl ı buuudelikafaduldendelikafadulden çıkldıricimmmmmm yaww siz nasıl kilo veriyosunuz ben şişiyorum:)))))))))))))
ay allah korusun ya şişmeyelim öle ben veremem wallaben 59.5 ta takılı kaldım ama almak istemiyorum çok sahilde bi kadın gördüm hamile sumo güreşçisi gibiydi çok korktum valla bebişim alsın sağlıklı olsunda çok kilo almıyımmmm güğüslerim mideme yanaştı şimdiden nefes aldırmıyo çok yedimmi
okk tooo görüşürüz yakalandın yine dimi kocişekızlar ben çıkıyorum kociş yemeğe geldi.kendinize ve bebişlere ii bakın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım bende o civarlarda 65-66 gıbı basladım 67,5 ile hamile kaldım sonra 64 e düştüm şimdi geçen hafta tartıldım 67,5 normalmi sence.....
ama dr dikkat et dıo sonrası için valla bende napım bebişler beslencek die yemeye calışıyorum....
bıde 2 lıtre su içmeye calısıyorum amaaaan bide göğsümde catlaklar oldu yaaaaa sende de varmı
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy sunaycımmm sende neler atlatmısın benim gibi sezaryenlisin sende demek sezaryen mi oldu ameliyatınben 12 yıldır tus dersanesinde çalışıyorum.yani pratisyen hekimlere uzman hekimler ders veriyo.ve kadın doğum hocamız zekai tahirden geliyo yani büyük doğumdan.kendiside hastanede tüp bebek ünitesinde.2002 yılında endometriyozis ameliyatı olmuştum ben ve daha o zaman 3 aylık evliydim hemen çocuk dediler ve biz istememiştik eşimle.geçen yılın sonuna kadarda istemedik.daha sonra isteyincede gebe kalamadım.ve bu bahsettiğim dr a gittim.2 tane prtakal büyüklüğü kadar çikolata kistlerim tekrar oluşmuş bu şekilde hamile kalman imkansız.çıkartmamız lazım dedi kistleri.ondan sonra 6-7 ay bekler gene kalamzsan aşılama yaparız dedi.laparoskopik olacaktı ameliyatım.23 ocak 2010 ameliyat günümdü klinik şefi odaya geldi açık ameliyat dedi şok oldum neden diye sordum.myomun var dedi alıncak sa açık ama alınmasın dersen kapalı olur dedi.drumla konuştum myomun engel değil çocuk sahibi olmana sana kalmış dedi.anestezi almışken açık ol istersen dedi ve annemde yanımdaydı açık ol kızım herşeyini temizlesinler dedi ve açık oldum.iyikide açık olmuşum dr ameliyattan sonra geldi ve bana dediki hayatımda gördüğüm 3.hastasın sen dedi.karnının içi savaş alanı gibi dedi.bebek istiyomusun dedi bende tabiki bütün bunlar onun için zaten dedim.çok fazla şansın yok hemen tüp bebek beklemek yok dedi.şubat adetimi oldum ve 5 martta tedaviye başladık.dr um hastane koşullarını önermedi özeli tavsiye etti.ve bizi ankara tüp bebeğe yönlendirdi.benim sadece 3 yumurtam oluştu ve tedaviyi bırakacaktık.içi boş olabilir döllenme yapamayabiliriz dediler.ben inandım ve devam ettim.eşimin spermleri alındı.ve oda ne hareket sıfır.çok zor dediler.3 yumurta kalitesiz sperm.ben devam dedim ve 24 nisanda yumurtalarım toplandı.sonuç 3 üde 1.klaite dölennmiş embriyo.tutmazsa diye 2 .sini dondurduk 29 nisanda 1 tanesi taransfer edildi.kubilay bey yaptı transferimi.odaya geldim ve direk elim istemsiz olarak karnıma gitti ve oğlişim bırakma anneyi dedim.test gününe kadarda hep oğlişim diye sevdim.eşim kızıyodu negatif olursa çok üzüleceksin çok alıştırdın kendini diye .bende ona diyodum olacak bırakmıcak annesini diye.11 mayısta test yapıldı ve pozitif.ve şimdi 3 ayımız bitti allahın izniyle ve sağlıklı olarak oğlumu kucağıma alacam bunu hissediyorum ve inanıyorum.kız sen ne sordun ben neler dedim.çenem düştü .şimdi o bahsettiğim drun tunus caddesinde muaynanaesi var oraya gidiyorum.adı oktay kaymak.sen kime ve nereye gidiyosun.
ben 12 yıldır tus dersanesinde çalışıyorum.yani pratisyen hekimlere uzman hekimler ders veriyo.ve kadın doğum hocamız zekai tahirden geliyo yani büyük doğumdan.kendiside hastanede tüp bebek ünitesinde.2002 yılında endometriyozis ameliyatı olmuştum ben ve daha o zaman 3 aylık evliydim hemen çocuk dediler ve biz istememiştik eşimle.geçen yılın sonuna kadarda istemedik.daha sonra isteyincede gebe kalamadım.ve bu bahsettiğim dr a gittim.2 tane prtakal büyüklüğü kadar çikolata kistlerim tekrar oluşmuş bu şekilde hamile kalman imkansız.çıkartmamız lazım dedi kistleri.ondan sonra 6-7 ay bekler gene kalamzsan aşılama yaparız dedi.laparoskopik olacaktı ameliyatım.23 ocak 2010 ameliyat günümdü klinik şefi odaya geldi açık ameliyat dedi şok oldum neden diye sordum.myomun var dedi alıncak sa açık ama alınmasın dersen kapalı olur dedi.drumla konuştum myomun engel değil çocuk sahibi olmana sana kalmış dedi.anestezi almışken açık ol istersen dedi ve annemde yanımdaydı açık ol kızım herşeyini temizlesinler dedi ve açık oldum.iyikide açık olmuşum dr ameliyattan sonra geldi ve bana dediki hayatımda gördüğüm 3.hastasın sen dedi.karnının içi savaş alanı gibi dedi.bebek istiyomusun dedi bende tabiki bütün bunlar onun için zaten dedim.çok fazla şansın yok hemen tüp bebek beklemek yok dedi.şubat adetimi oldum ve 5 martta tedaviye başladık.dr um hastane koşullarını önermedi özeli tavsiye etti.ve bizi ankara tüp bebeğe yönlendirdi.benim sadece 3 yumurtam oluştu ve tedaviyi bırakacaktık.içi boş olabilir döllenme yapamayabiliriz dediler.ben inandım ve devam ettim.eşimin spermleri alındı.ve oda ne hareket sıfır.çok zor dediler.3 yumurta kalitesiz sperm.ben devam dedim ve 24 nisanda yumurtalarım toplandı.sonuç 3 üde 1.klaite dölennmiş embriyo.tutmazsa diye 2 .sini dondurduk 29 nisanda 1 tanesi taransfer edildi.kubilay bey yaptı transferimi.odaya geldim ve direk elim istemsiz olarak karnıma gitti ve oğlişim bırakma anneyi dedim.test gününe kadarda hep oğlişim diye sevdim.eşim kızıyodu negatif olursa çok üzüleceksin çok alıştırdın kendini diye .bende ona diyodum olacak bırakmıcak annesini diye.11 mayısta test yapıldı ve pozitif.ve şimdi 3 ayımız bitti allahın izniyle ve sağlıklı olarak oğlumu kucağıma alacam bunu hissediyorum ve inanıyorum.kız sen ne sordun ben neler dedim.çenem düştü .şimdi o bahsettiğim drun tunus caddesinde muaynanaesi var oraya gidiyorum.adı oktay kaymak.sen kime ve nereye gidiyosun.
canım sen her hafta bana otomatik 1 kilo ekledelikafadulden deli gibi alıyorumm
kızlar muhabirinizden sıcak bir son dakika haberi
pelly msj attı
amnio temiz çıkmış maaşallah
kaan nur topu gibi maaşallah
öncelikle sunay değil gülcan merveciğim.sezeryan oldu ameliyatım.tecrübeliyiz yani doğumdan sonra zorlanmayacaz:)ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy sunaycımmm sende neler atlatmısın benim gibi sezaryenlisin sende demek sezaryen mi oldu ameliyatın
CANIM hiç sorma onu.
dün doktorda kızdı zaten. 70 olmuşum yaaa. inanın birşey yapmıyorum. sadece hareketim çok kısıtlandı korkudan. birde iğnelere bağlıyorum. ama doktor dikkat olmaz hımm diyip durdu moralimde bozuldu. ama neyapabilirimki kalori hiçbirşey tüketmiyorum. eskiye göre sıksık az az yiyorum. meyve çok yiyip suyu çok içiyorum. ama inanılmazdır dikkat ederek şimdiden toplamda 5kilo oldu benim. sonumdan korkuyorum:))
öncelikle sunay değil gülcan merveciğim.sezeryan oldu ameliyatım.tecrübeliyiz yani doğumdan sonra zorlanmayacaz:)
yaww bizim kemiklerimiz iri napalım:)))))))))))))))
ilaçlar yapıyo olabilirmi diyorum hyrr diyoo:) yaw bal gibide ilaçlar yapıyo progestan kabız ve gaz problemi yapıyodu bende kabız olursam nolurr:) hepisi yarar bana:))
aa sorry şekerim bide ilk şule yazıp düzelttim ama karıştı suensle senin ki
evet cnm aynen doktor bana dedi zaten normal doğum olsa sana vız gelir dedi
ama benim yine içerden bayağı bi parça falan alıcaklar derken uziicak operasyon
yalancı yalan cı sana kimse inanmaz yalan cı yalancııııııııı
kız yerim ben senide onlarıda
bak diyorum bak sen kendine
damadımı aç bırakma ye bol bol:CüvCüv:
offf offffff ya ben diyorum size hepimiz yaşadıklarımı yazalım bi kitap olsun adınıda 2010 aralık 2011 ocak tüp bebekli annelerin hikayeleri koyalım yemin ediyorum yok satmazsawuwww epey zorlu bir süreç geçirmişsin çokk çokk geçmiş olsun ...ama anlatman iyi oldu seni pek tanımıyorum bu şekilde bilgi sahibi oldum:) teşekkürler..
bende 3 sene önce bebek istiyorum ama olmuyo diyerek para düşkünü bir Dr un eline düştüm sadece 1 kutu klomen ve çatlatma iğnesiyle gebe kaldım ama ne yazıkki 7 haftalıkken kanamam oldu kürtaj ile sonlandı.. daha sonra bu zamana kadar 2 aşılama ve yine haplarla gebelik elde etmeye çalıştık ama sonuç hep negatif.bendede poliikistik over var..Dr um Serdar ÜNLÜ bana bir aşılama daha yaparız istersen ama bence tüp bebek yapman daha mantıklı dedi.bende şu anda düşünmüyorum maliyetli olduğu için dedim ve ara verdimm... derkennnnnnn 3 ay sonra kredi çekelim ve bir kerede olsa şansımızı deneyelim en azından biz elimizden geleni yaptık deriz dedik eşimle ve Serdar beyden yardım istedim oda bana Ankara Tüp bebek Görkem Tuncay var onunla bir görüşme ayarladı ve gittim..tabi oranın haricimda Maya ,Anatolia ,Genart buralarıda araştırdım ama Görkem bey çok açıklayıcı ve hiç bıkmadam 3 saat boyunca sorduğum bütün sorulara cvp verdi..tabiki bende onu seçtim..iyiki seçmişim :))
sonraa tedaviye başladıkk benden tam 25 yumurta toplandı nasıl seviniyorum :))) ertesi gün evimi aradılar 17 kaldı olsun buda iyi diyorum..sonra çiğdem hanım pazartesi sizi buraya bekliyoruz 3. gün transferi yapıcaz demesinlermi.. onada tmm. Ameliyathaneye girdim Görkem bey demesinmi 1 tane kaldı embriyon çiğdem ama 1. kalite 8 hücreli şokk şokk şokklardayım anlatamam yanii moralim sıfıra indi......transferden sonra dinlenirken hatta 10 dk yattım tuvalete gittim yanii ilginç bir soğukluk oldu içimde.. sonra annem eşim dediki çiğdem tutarsa bunda tuttar zaten yasadan dolayı sana 1 tane transfer edilecekti değişen birşey olmadı.. banada mantıklı geldi ve ümidimi kaybetmeden beklemeye başladım:) ancak 9. güne kadar evde test yaptım 2. çizgi hafif silik ama var:)) ve şükürler olsun Rabbime "kör istedi bir göz Allah verdi iki göz"diyorum devamlı:)))))) tek yumurta ikizlerim olduu..
şuanda tek dileğim onları sağlıklı sıhhatli elleri ayakları düzgün bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin:)
bendende bukadarrrrrrkaydirigubbakcemile3
oyyy yerim ben onu ben şu yaramaz olan varya onu istiyorum senden benim tembel kızı o canlandırır bu gidişle zilli yaaabakayrumm gelinimin anası:)))))))))) kızımı iyi besle biz dombul seviyoruzkaydirigubbakcemile3
CANIM hiç sorma onu.
dün doktorda kızdı zaten. 70 olmuşum yaaa. inanın birşey yapmıyorum. sadece hareketim çok kısıtlandı korkudan. birde iğnelere bağlıyorum. ama doktor dikkat olmaz hımm diyip durdu moralimde bozuldu. ama neyapabilirimki kalori hiçbirşey tüketmiyorum. eskiye göre sıksık az az yiyorum. meyve çok yiyip suyu çok içiyorum. ama inanılmazdır dikkat ederek şimdiden toplamda 5kilo oldu benim. sonumdan korkuyorum:))
kızlar ya benim bel ağrım geçmiyo bi türlü sizin de ağrıyormu..
ya benim korkum o sırada şu en kaliteli süt varmış ya gelmez inşallah kendiliğinden zaten görümceme falan tembihledim ben ayılmasamda siz emzirin diye çünkü 1,5 yıl içinde fazla narkoz aldım diye geç bayılıyorum ben dayicaklar narkozu yine ilk aemliytaımda 11 de çıktım akşam 19:30 ana haber bülteninde tam ayıldım net şekilde düşün hep kusma ağlama bişiler anlatma falan aman geçti gitti inşallah doğumdan 1,5 ay sorna tekrar ameliyat olmam hayırlısı tabi rahmimi alma ihtimalleri varyaistediği kadar uzasın gözünü açtığında kızın yanında düşünsene en güzel mmutlulu kdikişş ağrı hiç bişey düşünemicez.sadece bebişler ayyyyy.çabuk geçse şu zaman yaa.
ohhhh YARASSSINNNNNN olumunekankayizsmileyiyom yiyom dünür:)) hem yiyom hem yatıyom:)
oyyy yerim ben onu ben şu yaramaz olan varya onu istiyorum senden benim tembel kızı o canlandırır bu gidişle zilli yaaa
Rüzgar Bey :)) sattım gitti...elimizde bir adet Kuzey var isteyen varmı kısslarrrr:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?