Canım ben her çarşamba tartılıyorum, çarşambaları haftalarım devroluyor diye. 104,3 olmuşum, son 2 haftada 2,2 kg vermişim, sıcaktan herhalde. Bir de o 2,2 kg yi de bir haftada almıştım, sanırım bir ara su topladı vücudum, onu attım şimdi.
sevgiye vericez ya onuda cicim
rüzgar ve dilaaaaa ay oldu walla isimleri de usg kertmesi yaptık sizi deriz ilerde hahahah
kuzey ve dilaaaaa iki gelinde dila olsun gerisi kudursun heee güzel oldu cicim buuuu
canım ben 69 ile tedaviye başlamıştım tedavi sırasında çok aldım 75-76 oldum. sonra kusmalarla 4 kilo zayıfladım en son 73tüm hala öyleyim sabit kaldıheyyyyyyyy tontiler geçen hafta kilo güncelleme haftasıydı kimseden pek ses çıkmadı kaç kilo aldık kaç kilo verdik hanımlarrrrrrrrrrrrr
yaa çatlak işi çok fena ben kiloyu zaten bel yanından alırım orası çatlamış bacağımın iç kısmında da var dedim yuhh daha bişey yokki. ben lierac aldım bir haftadır kullanıyorum. bir de bio-oil alıcam eczaneden onu da tavsiye ediyorlar yağ karışımıcanım bende o civarlarda 65-66 gıbı basladım 67,5 ile hamile kaldım sonra 64 e düştüm şimdi geçen hafta tartıldım 67,5 normalmi sence.....
ama dr dikkat et dıo sonrası için valla bende napım bebişler beslencek die yemeye calışıyorum....
bıde 2 lıtre su içmeye calısıyorum amaaaan bide göğsümde catlaklar oldu yaaaaa sende de varmı
canım neler neler yaşamışsın çok şükür bugününe. rabbim bebeğini korusun inşallah. düşünüyorum da biz zor savaşçılarız yahu neler yaşadık. biz de eşimle yapayalnız verdik mücadelemizi. kimsecikler maddi manevi destek olamdı. zaten yapayalnızız bu şehirde, ailemizden çok uzaklarda. ama rabbim veriyor mükafatını. sabır gerekben 12 yıldır tus dersanesinde çalışıyorum.yani pratisyen hekimlere uzman hekimler ders veriyo.ve kadın doğum hocamız zekai tahirden geliyo yani büyük doğumdan.kendiside hastanede tüp bebek ünitesinde.2002 yılında endometriyozis ameliyatı olmuştum ben ve daha o zaman 3 aylık evliydim hemen çocuk dediler ve biz istememiştik eşimle.geçen yılın sonuna kadarda istemedik.daha sonra isteyincede gebe kalamadım.ve bu bahsettiğim dr a gittim.2 tane prtakal büyüklüğü kadar çikolata kistlerim tekrar oluşmuş bu şekilde hamile kalman imkansız.çıkartmamız lazım dedi kistleri.ondan sonra 6-7 ay bekler gene kalamzsan aşılama yaparız dedi.laparoskopik olacaktı ameliyatım.23 ocak 2010 ameliyat günümdü klinik şefi odaya geldi açık ameliyat dedi şok oldum neden diye sordum.myomun var dedi alıncak sa açık ama alınmasın dersen kapalı olur dedi.drumla konuştum myomun engel değil çocuk sahibi olmana sana kalmış dedi.anestezi almışken açık ol istersen dedi ve annemde yanımdaydı açık ol kızım herşeyini temizlesinler dedi ve açık oldum.iyikide açık olmuşum dr ameliyattan sonra geldi ve bana dediki hayatımda gördüğüm 3.hastasın sen dedi.karnının içi savaş alanı gibi dedi.bebek istiyomusun dedi bende tabiki bütün bunlar onun için zaten dedim.çok fazla şansın yok hemen tüp bebek beklemek yok dedi.şubat adetimi oldum ve 5 martta tedaviye başladık.dr um hastane koşullarını önermedi özeli tavsiye etti.ve bizi ankara tüp bebeğe yönlendirdi.benim sadece 3 yumurtam oluştu ve tedaviyi bırakacaktık.içi boş olabilir döllenme yapamayabiliriz dediler.ben inandım ve devam ettim.eşimin spermleri alındı.ve oda ne hareket sıfır.çok zor dediler.3 yumurta kalitesiz sperm.ben devam dedim ve 24 nisanda yumurtalarım toplandı.sonuç 3 üde 1.klaite dölennmiş embriyo.tutmazsa diye 2 .sini dondurduk 29 nisanda 1 tanesi taransfer edildi.kubilay bey yaptı transferimi.odaya geldim ve direk elim istemsiz olarak karnıma gitti ve oğlişim bırakma anneyi dedim.test gününe kadarda hep oğlişim diye sevdim.eşim kızıyodu negatif olursa çok üzüleceksin çok alıştırdın kendini diye .bende ona diyodum olacak bırakmıcak annesini diye.11 mayısta test yapıldı ve pozitif.ve şimdi 3 ayımız bitti allahın izniyle ve sağlıklı olarak oğlumu kucağıma alacam bunu hissediyorum ve inanıyorum.kız sen ne sordun ben neler dedim.çenem düştü .şimdi o bahsettiğim drun tunus caddesinde muaynanaesi var oraya gidiyorum.adı oktay kaymak.sen kime ve nereye gidiyosun.
çok sevindim çok şükür...kızlar muhabirinizden sıcak bir son dakika haberi
pelly msj attı
amnio temiz çıkmış maaşallah
kaan nur topu gibi maaşallah
su almaya gitmiştim cep telefonum çalmış.arayan numarayı aradım dün ikili test için kan verdiğim yer aramış.ama bilgi vermediler burası santral sizi arayanlar tekrar arar dediler bişemi olduki acaba.çok endişelendim ya.
kızlar muhabirinizden sıcak bir son dakika haberi
pelly msj attı
amnio temiz çıkmış maaşallah
kaan nur topu gibi maaşallah
yaaaaa bu iştah olayı bence havalarla alkalı sabah bi minik simit yedim inan daha yemeğimi yeni sipariş verdim bende de pek yok akşamları oluyo accıkay noluyo benim kızım rüzgarlamı gitti.. veririm tabi fıstıkım senden iyi kaynana mı bulcaz..
pelly cim canım benim çok sevindim.. oh rahatladık be ya..
şu kilo olayını açmayın ya... aaa.. kızıyorum artık.. ben 52 kiloyun hala.. şimdi bizim ilk aldığımız kilolar hormon kiloları.. vucudumun ancak topluyor kendini.. ben trasferden sonra 4 kilo aldım stop.. durdu kilolar.. 12.haftadan sonra her 2 hafta da bir 400 gr almamız gerekiyormuş.. ama ben almıyorum işte.. niye başta aldık çünkü.. birde sanırım sıcaklardan çok iştahım yok bu ara.. sabah 1 dilim kek yarım bardak süt içtim.. az önce zorladım yemeğe yok acıkmamışım.. ben bir bardak limonata içtim.. duruyorum öyle..
ya bu çatlama patlama işlerinden bende çok korkuyorum ya offf nolcak halimiz bilmem eşim sen kesin 70 olursun diyo walla ben verememde o kilolarıcanım ben 69 ile tedaviye başlamıştım tedavi sırasında çok aldım 75-76 oldum. sonra kusmalarla 4 kilo zayıfladım en son 73tüm hala öyleyim sabit kaldı
yaa çatlak işi çok fena ben kiloyu zaten bel yanından alırım orası çatlamış bacağımın iç kısmında da var dedim yuhh daha bişey yokki. ben lierac aldım bir haftadır kullanıyorum. bir de bio-oil alıcam eczaneden onu da tavsiye ediyorlar yağ karışımı
[
dur endişe etme hemen aman insan hemen aklına bi ton şey getiriyosu almaya gitmiştim cep telefonum çalmış.arayan numarayı aradım dün ikili test için kan verdiğim yer aramış.ama bilgi vermediler burası santral sizi arayanlar tekrar arar dediler bişemi olduki acaba.çok endişelendim ya.
ekledim cnm zeynebin tickerında sorun vardı sinir etti beni ama oldu sonundaya merve bizim bebişleride istiyoruz...........
amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne diosun yahuuuuu 3 oda bi salon olcaz deseneHamilelikte artan kilonun 3.5 kilogramı bebeğe aittir. Plasenta 500 gram, amnion sıvısı 1 kilogram, ağırlığı artan uterus 1 kilogram, memeler 300 gram, artan kan ve sıvı da 6 kg gelir. Bunun dışında alınacak kilo vücutta yağ olarak depolanacak ve doğumdan sonra Annede'da kalacaktır.
hehe bak önemli bişey değilmişayyy rahatladım.adet tarihiniz 2 tane dediler.11 nisanmı 29 nisanmı dediler.burda iki tarih var dediler.bende biri transfer tarihi dedim benim bebek tüp bebek dedim.tamam dediler.
kızlar kimselerde ses soluk yok kendimi çok halsiz hissediyorum hafiften mide bulantısı var yatacağım biraz. yaa hafta sonu arkadaşın düğünü de var çok zor geliyor gitmek feribota vs. nasıl dayanıcam gibi geliyor. ama mecburr. öpüyorum sizleri gözlerimi zor açıyorum
Hamilelikte artan kilonun 3.5 kilogramı bebeğe aittir. Plasenta 500 gram, amnion sıvısı 1 kilogram, ağırlığı artan uterus 1 kilogram, memeler 300 gram, artan kan ve sıvı da 6 kg gelir. Bunun dışında alınacak kilo vücutta yağ olarak depolanacak ve doğumdan sonra Annede'da kalacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?