Gunaydin Herkese;
Mervecim, cok gecmis olsun.. Umarim h.sonunu biraz rahat gecirirsin. Tahlillerinde guzel cikar..Kendine ve kuzuna iyi bak..
Arim, balim;-)) Bebis iyiymis cok sukur..Gostermedi demek afacan;-)) Sevgicim herhalde Dr unuz bacaklarini da mi olctu ne yapti cunku 18 cm haftasina gore cok fazla. Hamilelik cizelgende 4 inch diyor o da 10.2 cm eder. Bizimkisi bu hafta 5.5 inch o da 14 cm ediyor.
Fundacim; masallah allah nazardan saklasin ne tatli melez bir bebis o oyle;-)) Biz de alsak bir an once kucagimiza ins hayirlisiyla..
Nagehancim.. Ayy neden daha once yazmadin okkali tekmeyi;-)) Tebrik ediyorum minik kizimizi alkisalkisalkisa.s.:teytey:
Selam kızlar, allah hepinizide yavrularınıza kavuşturur sağlıkla inşallah. Sizlere sorum olcak 2 gündür belim ağrıyo ve akıntım herzamankinden daha çok fazlalaştı sizce bu normalmi çok endişeliyim. Pazartesi kontrolüm var kalp atışlarını dinlemek için nasipse tabi.. Bilgisi olan böle başına gelen cevaplarsa memnun olurum.
Selam kızlar, allah hepinizide yavrularınıza kavuşturur sağlıkla inşallah. Sizlere sorum olcak 2 gündür belim ağrıyo ve akıntım herzamankinden daha çok fazlalaştı sizce bu normalmi çok endişeliyim. Pazartesi kontrolüm var kalp atışlarını dinlemek için nasipse tabi.. Bilgisi olan böle başına gelen cevaplarsa memnun olurum.
haymatlos gunaydın canım
sen kacıncı tedavınde yavruna kavusmaya aday oldun
hamdolsun hepınıze ınsallah yavrularınızı sorunsuz bır sekılde 9 ay sonra hepınız yavrunuza kavusursunuz
benım daha 9,gunum lucrınde
adet olmayı beklıyorum
ama tık yok
ne olur banada dua edın hamıs ablalalar bacılar.
saol cn teeşekkğr ederim...ay canım benim çok geçmiş olsun. inşallah yeni ilaçlar şifa olur. bizi merakta bırakma.
wallahi bilmiyorum kine çileliyiz biz rabbim yardımcımız olsun, canım rahatlamıştın yine neden oldu acaba. allerji falan olmasın yaa. rabbim şifa versin
cnm bak nagihanın amniosu sorunsuz oldu hemde ense kalın çıkmıştı....teşekkür ederim kaymaklim.yavaş yavaş sakinleşmeye başladım.kendime sürekli telkin ediyorum birşey olmayacak diye.benden kan almadı doktorum direkt amniyo dedi.sen kan verdin mi 2'li test için yoksa amniyo mu oldu hemen?
saol tatlımmmm sende kendine ii bak ben beceremiyorum bu aralar kuzuma ii bakmayıGunaydin Herkese;
Mervecim, cok gecmis olsun.. Umarim h.sonunu biraz rahat gecirirsin. Tahlillerinde guzel cikar..Kendine ve kuzuna iyi bak..
bende öle düşündüm bana 18 cm çok fazla geldi kız bu bebek walla basketçi olcak hesanırım sevginin bebek 2 metreyi aşacak :) galiba bacak boyu da var
cnm hamilelikte vajinal akıntının artması çok normal rengi açık ve kokusuz olduğu sürecede sorun taşımaz ..eğer koku varsa ve rengi açık yeşile dönükse doktorunla paylaş onun dışındakine tek çözüm sürekli iç çamaşırı değiştirmekSelam kızlar, allah hepinizide yavrularınıza kavuşturur sağlıkla inşallah. Sizlere sorum olcak 2 gündür belim ağrıyo ve akıntım herzamankinden daha çok fazlalaştı sizce bu normalmi çok endişeliyim. Pazartesi kontrolüm var kalp atışlarını dinlemek için nasipse tabi.. Bilgisi olan böle başına gelen cevaplarsa memnun olurum.
ay ben hafta sonu hastaydım walla o yüzden giremedim ezgi zaten adada funda kuzenine kalmaya gidicekti diğerleri tembellik yapmışşşgünaydııııınnnn:))))
Bu hafta sonu herkes gezdi galiba, kimse uğramamış topiğe:))) Benim gibi tembele de günün ilki olmak varmış hayatta:)))
Herkes iyidir, tüm işler yolundadır umarım.
inşallah en kısa zamanda adet olur ve sağlıklı bir tedaviye başlarsın canım ve inşallahta sonunda yavrun göbüşüne konarhaymatlos gunaydın canım
sen kacıncı tedavınde yavruna kavusmaya aday oldun
hamdolsun hepınıze ınsallah yavrularınızı sorunsuz bır sekılde 9 ay sonra hepınız yavrunuza kavusursunuz
benım daha 9,gunum lucrınde
adet olmayı beklıyorum
ama tık yok
ne olur banada dua edın hamıs ablalalar bacılar.
günaydın sevgim nasılsın kızımın eltisi nasılgünaydın kızlar.. iyi haftalar dilerim..
günaydınnnnnn tombik annelerrrr,minnoş bebişlerrrrrrrr
Günaydın kızlarrr
ee peki yapıcaksın gidicekmisin tatlım başka doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?