sevgim günaydın şekercimmm:)
mervecim bende çatlamaya başladım:) göbeğime ışık hızıyla bir şyy gitiyooo ikiye ayrılıyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dr dedim bana bişeyler oluyo bu nedemek:) çatlıyosun çiğdem yağlanmaya başla demek dedikaydirigubbakcemile3
bende ne badem yağı nede kakao yağı hiçbişey sürmeyeceğim sadece hakiki zeytinyağı denemek istiyorum:) kendi formülümmyerimseniben
aaa o çok iyiymiş ben çok duydum büyüklerden biraz kötü kokucaksın ama
sür göbüşe
kalçaya
bacaklara diz kapakları arakasına
memişlere ve kollara
sakın sadece göbeğine sürme
kızlaaar, az önce gaza geldim ve netten el doppleri siparişi verdim. Bakalım ne zaman ve nasıl birşey gelecek?...
Kilo verdim son bir haftada, hayatımda ilk defa kilo verince tırstım:))) Bir de 19. hafta bitiyor hala hiçbir şey hissetmiyorum. Ben de bu cihazı almaya karar verdim. İşe yarar birşeyse sizlere de tavsiye etmiş olurum hiç değilse...
sürüyorum kaydirigubbakcemile3 var mı benimle güreşmek isteyen
o zaman üzerinde madem halis zeytin yağı var
şöle accık göbek salata
accık limon
accık maydanoz
accık salatalık
accık taze nane koyalım sana
bol bol yiyelim
araya kuzeyle rüzgarıda ham yapalımmmm :))))
kızlar hafta içi gittiğim cildiye doktorunun verdiği losyonlardan sorna kaşıntı devam edince kendi doktorumu aradım merve bu iş losyonla olmaz bi hap vericem ona başla bide bi pomat vericemd dedi
ayrıca karaciğer enzimlerimden kaynaklanan ve bebeğe geçecek bir durum varmı diye baktı..
ast ve alt tahilleri yaptırmamı istedi....allahtan bebeğime geçicek bir durum yok benim branşım değil ama galiba birşeye alerji oldun dedin
ama sanırım ben sıkıtıdan döküyorum ameliyat olucakmıyım sonuç ne çıkıcak kötü çıkarsa kemoterapi görürsem vs gibi şeylerden dolayı bişiler dökmüş olabilirim..
HERŞEY İİ OLUCAK İNŞALLAH
kızlaaar, az önce gaza geldim ve netten el doppleri siparişi verdim. Bakalım ne zaman ve nasıl birşey gelecek?...
Kilo verdim son bir haftada, hayatımda ilk defa kilo verince tırstım:))) Bir de 19. hafta bitiyor hala hiçbir şey hissetmiyorum. Ben de bu cihazı almaya karar verdim. İşe yarar birşeyse sizlere de tavsiye etmiş olurum hiç değilse...
kızlar hafta içi gittiğim cildiye doktorunun verdiği losyonlardan sorna kaşıntı devam edince kendi doktorumu aradım merve bu iş losyonla olmaz bi hap vericem ona başla bide bi pomat vericemd dedi
ayrıca karaciğer enzimlerimden kaynaklanan ve bebeğe geçecek bir durum varmı diye baktı..
ast ve alt tahilleri yaptırmamı istedi....allahtan bebeğime geçicek bir durum yok benim branşım değil ama galiba birşeye alerji oldun dedin
ama sanırım ben sıkıtıdan döküyorum ameliyat olucakmıyım sonuç ne çıkıcak kötü çıkarsa kemoterapi görürsem vs gibi şeylerden dolayı bişiler dökmüş olabilirim..
HERŞEY İİ OLUCAK İNŞALLAH
Merhaba kızlar.
iyi haftalar dilerim.
canım saolsın nasıl bakalım minik nasıl sanada ii haftalarcanım benim çok geçmiş olsun. inşallah şuan iyisindir.
cnm geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inş
canım saolsın nasıl bakalım minik nasıl sanada ii haftalar
iyiyiz canım. c.tesi ikili test sonucum için aradılar. gayet güzel dedi dr. şükür bunuda atlattık. dr. üçlü test için 1ay sonrasına görüşücez dedi. tekrar arayıp günü belirticekler.
ama yinede bende bir belirti yok. bilge denesin eğer güzel birşeyse bu doppleri bende alayım. yaa hiçmi belirti olmaz hiç yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?