saol canım ya allah razı olsun insan bilsede ne bileyim bilmediği bi durum olduğu için yadırgıyor okudum normal diye ama ne bileyim işte yıllarca memeişimden bişey akmadı tuaf geldi bir an dediğin gibi zillimin maması birikmiş demek tekrar saol ay bu arada demek kız kardeşin senden önce doğurdu ne güzelcnm biz d.r konuştukta artık ayda bir gidecem ya dedi ayşe 4.ayın içinde gögüslerinden süte benzer sıvı gelir korkma sakın dedi ben her dakika adamı arıyorm yaa adam şimdiden beni uyardı sanırım korkma bir şey yoktur onlara süt doluyor cadın emicek yaa maşallah ama sen genede d.r sor benim kız kardeşiminde bebek olana kadar 4.bucuk aylıkken başladı su gibi bir şeyler geliyordu ondanda çok ii hatırlıyor abla sürekli üzerimi degişiyorm diyordu
nasilsiniz kizlar nasilsiniz umarim herkez iyidir okudugum kadariyla kimsede sorun yok cok sukur mervenin kasinmasi disinda..ins oda yakinda gecicek mervecim sen sikma canini..
PELINCIM hosgeldin cnm tatilinin iyi gecmesine sevindim bana bu sene tatil filan yok malesef bebekten dolayi esim istanbula gitmemi istemiyor korkuyor bebege bise olucak diye :) bende fransada ablam var ona gidicem allah nasip ederse degisiklik olsun kizlarima :))) iste boyleeee ...
MERVECIM BU ARADA BEN 3KILO ALMISIM BU AY YA MALESEF INS BOYLE GITMEM DURDUM DURDUM AMA BIR ANDA 3 KILO ALDIM BIDE BU HAFTA PROF DR RANDEVUM VARDI BEBEGIN KALBINI KONTROL ETTILER SORUN YOK INS BOYLE DEVAM EDER HEPINIZI OPTUMM
saol canım ya allah razı olsun insan bilsede ne bileyim bilmediği bi durum olduğu için yadırgıyor okudum normal diye ama ne bileyim işte yıllarca memeişimden bişey akmadı tuaf geldi bir an dediğin gibi zillimin maması birikmiş demek tekrar saol ay bu arada demek kız kardeşin senden önce doğurdu ne güzel
saol tatlım demek senin minik kızda ii maaşallahh
bencede taa oralardan türkiyeye gelme dinlen ne olur ne olmaz
arkadaşlar bende ocak annesiyim ama korkuyorum bebeğimi besliyemiyorum çok kusuyorum hiç birşey yiyemiyorum yemekleri görmek istemiyorum bide ayak bel kasık ağrısı gece uykuda uyandırıyo ağrılar sizde de oluyormu arkadaşlar
maaşallah sübhanallah allah nazardan saklasın şimdi sende anne olduğunda tadından yenmez yeni torunne demek cnm ben ne yaptımki allah senden de razı olsun ben sadece bildimi ve gördügümü söyledim evet cnm kız kardeşim benden önce dogum yaptı hatta oglu şuan 3 yaşında maşallah tunahan taha ismide:):)))) maşallah diyelim bebeginin mamasına nazar degmesin annesi
ayyyyy özlem canımsınnnn yaaa sorma kaşınıp kaşınıp gidiyoruz işte saol tatlım ii dileklerin için bende meleğim için dua ediyorum bu arada kandilde sizler içinde dua ettim içimden geçirdim hep sizleride allah en kısa zamanda nasip edicek ve bak görürsün nisan topiğinde biri kendiliğinden hamile kalıcak gör bakgizemlicim sana bakmaya geldim kasintin ne durumda diye, kendi doktoruna gittigin cok iyi olmus emin ellerdesin uzulme. Insallah en kisa surede gecer. ameliyat konusunu da unut hayatinin en guzel gunlerini yasiyorsun keyfini cikar. kibilir bir bakicaklar dogumda her sey tertemiz yumurtalik kendisi halletmis sorunu olmaz deme dogumla kadinin vucudu ozellikle jinekolojik bolumler tamamen yenileniyor benim icimde guzel his var cok iyi haberler alicaksin dogumda Insallah cifte multuluk yasiyacaksin.
biliyorsun hucre surekli yenilenen bir sey ve stressiz olmak mutlu olmak da en buyuk ilaci. hep iyi dusun
cnm mide bulantısı iğrenç bişey allah kolaylık versin ama 3 aydan sorna geçiyo sabret birazcık daha ağrılarda normal genişleyen rahmin verdiği durumlar bunlar ama doktorunla paylaş tatlımarkadaşlar bende ocak annesiyim ama korkuyorum bebeğimi besliyemiyorum çok kusuyorum hiç birşey yiyemiyorum yemekleri görmek istemiyorum bide ayak bel kasık ağrısı gece uykuda uyandırıyo ağrılar sizde de oluyormu arkadaşlar
canım bana tuzlu krakerde bulantı hapıda fayda etmiyor iki gün önce hastaneye yattım serum taktılar biraz vucudumu dinlendirdi 11 haftalık hamileyim 29 ocak doğumum iyşallah allahım nasip eder ilk bebeğim düşükle sonuçlanmışdı korkuyorum
canım bana tuzlu krakerde bulantı hapıda fayda etmiyor iki gün önce hastaneye yattım serum taktılar biraz vucudumu dinlendirdi 11 haftalık hamileyim 29 ocak doğumum iyşallah allahım nasip eder ilk bebeğim düşükle sonuçlanmışdı korkuyorum
GİZEMCİM aynen öyle babamın iki torunu var ikiside erkek benimki kız diyince millet şaha kalktı şimdiden plan yapıyorlar :)))))) babam diyor ismini ben koyacam dedim ben koydum olmaz ben koyacam diyor eşim diyor bu isim olmaz ben koycam anlamadım gitti ama bebegimin ismi ervanur inş degişmiycek asla bebek erkek olmazsa tabi sonradan:))))))
meger bizim ailede ne çok kız seven varmışta benim haberim yokmuş:))
Başta bu topikten kız çıkmayacak gibiydi ama şimdi maşallah kızdan geçilmiyor. Erkekler değerlendi :)))
Allah biliyor ya yıllarca kızım olsun istedim. Oğluşuma yeni yeni alışıyorum. Planlar yapıyorum
Siz buradan beşik kertmesine başladınız bile.. Bense oğlumun turşusunu kurmayı düşünüyorum aklinialirimsmile
Kızlarla gezsin, dolaşsın ama kimseyi kırmasın, üzmesin. Dürüst olsun. Ve lütfen çok uzun bir süre bana kimseyi gelin diye getirmesin kaydirigubbakcemile KISKANIRIM ve çok kötü kaynana olurum :lepi:
ay ne güzel ya tam gözde olucak kız çocukları bi başka seviliyo ben kendimden biliyorum bende tek kızım
nazlı cilveli oluyorlar sevidiyorlar kendilerini zilliler bak şimdi seninki tam maskot olucak isim konusuna gelince sakın kimseye bırakma ervanur çok güzel bi isim öle kalsın
babası ne istiyo
merhaba kızlar ...1 haftadır ortalarda yoktum gerçi evde yattım dr düşük ihtimalin 1 hafta sürer diyince çok korktum ve korkudan dışarı bile çıkmamaya çalıştım ama sıkıldım bugün işe başladım kısmetse perşembe günü kontrolüm var bakalım küçük naz'ımıza bişey olup olmadığına bakıcak dr amcası Allahımın izniyle içim rahat ama yinede acabalar beynimde dolaşıp duruyo 1 haftamız gitti kısmetse 2 hafta sonra amniosentezin sonucu belli olucak dua edin teyzoşları zilli kızım sağlıklı olsun her ne kadar iyi düşünsemde ister istemez korkuyorum,sizleride okumaya çalıştım ama malum işe başlar başlamaz işler yığıldı en sonlarda gizemliciğimi okudum canım kaşıntı bendede en başından beri var ama koltuk altımda göğsümün hizasında var ben pek umursamadım nitekim hamielerde olrmuş kaşıntı ve doğumlada uçuuppp gidermiiişş sıkma o güzel canını...bu arada kızlar umarım hepiniz çok çok iyisinizdir:Saruboceq:
canım ya ben seni çok merak ettim özelden msj attım gelmedi mi sorunsuz geçmesine sevindim bu zamana kadar sorun çıkmadıysa çıkmaz zaten daha inşallah sonuçlarda ii gelicek sen merak etme ne zaman çıkıcakmış tam olarakmerhaba kızlar ...1 haftadır ortalarda yoktum gerçi evde yattım dr düşük ihtimalin 1 hafta sürer diyince çok korktum ve korkudan dışarı bile çıkmamaya çalıştım ama sıkıldım bugün işe başladım kısmetse perşembe günü kontrolüm var bakalım küçük naz'ımıza bişey olup olmadığına bakıcak dr amcası Allahımın izniyle içim rahat ama yinede acabalar beynimde dolaşıp duruyo 1 haftamız gitti kısmetse 2 hafta sonra amniosentezin sonucu belli olucak dua edin teyzoşları zilli kızım sağlıklı olsun her ne kadar iyi düşünsemde ister istemez korkuyorum,sizleride okumaya çalıştım ama malum işe başlar başlamaz işler yığıldı en sonlarda gizemliciğimi okudum canım kaşıntı bendede en başından beri var ama koltuk altımda göğsümün hizasında var ben pek umursamadım nitekim hamielerde olrmuş kaşıntı ve doğumlada uçuuppp gidermiiişş sıkma o güzel canını...bu arada kızlar umarım hepiniz çok çok iyisinizdir:Saruboceq:
aa evet anlamı çok güzelmişşş maaşallah walla o göbüş bende de var ayşecim millet bu 4 aylıktan fazla gibi duruyo diyo bende size ne demek istiyorum ama diyemiyorum hahahahaevet bencede ziili ki ne zilli benim bile pabucum dama atıldışimdiden babam arıyor bebek nasıl eşim günde 6 sefer arıyor ayşe yemek yedin mi yaf bi beni soraan yok ben iyiysem bebekte iyiydir çok şükür ben iyiyim ama kimin umrunda yakında beni fil gibi yapacaklar bebek 13 haftalım ama benim göbek kocamandelikafaduldendelikafadulden valla babam ne koyacak bilmiyorm gizemcim ayşe fatma emine koyar heralde gerci bunların hepsi var bize:))
ben kararımı verdim bencede ervanur çok güzel peygamber efendimizin halasının ismi +hz osmanın annesinin ismi anlamıda çok güzel güzel iffetli kadın demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?