2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

saol canım ya allah razı olsun insan bilsede ne bileyim bilmediği bi durum olduğu için yadırgıyor okudum normal diye ama ne bileyim işte yıllarca memeişimden bişey akmadı tuaf geldi bir an dediğin gibi zillimin maması birikmiş demek tekrar saol ay bu arada demek kız kardeşin senden önce doğurdu ne güzel

saol tatlım demek senin minik kızda ii maaşallahh
bencede taa oralardan türkiyeye gelme dinlen ne olur ne olmaz

ne demek cnm ben ne yaptımki allah senden de razı olsun ben sadece bildimi ve gördügümü söyledim evet cnm kız kardeşim benden önce dogum yaptı hatta oglu şuan 3 yaşında maşallah tunahan taha ismide:):)))) maşallah diyelim bebeginin mamasına nazar degmesin annesi

gizemlicim sana bakmaya geldim kasintin ne durumda diye, kendi doktoruna gittigin cok iyi olmus emin ellerdesin uzulme. Insallah en kisa surede gecer. ameliyat konusunu da unut hayatinin en guzel gunlerini yasiyorsun keyfini cikar. kibilir bir bakicaklar dogumda her sey tertemiz yumurtalik kendisi halletmis sorunu olmaz deme dogumla kadinin vucudu ozellikle jinekolojik bolumler tamamen yenileniyor benim icimde guzel his var cok iyi haberler alicaksin dogumda Insallah cifte multuluk yasiyacaksin.
biliyorsun hucre surekli yenilenen bir sey ve stressiz olmak mutlu olmak da en buyuk ilaci. hep iyi dusun

arkadaşlar bende ocak annesiyim ama korkuyorum bebeğimi besliyemiyorum çok kusuyorum hiç birşey yiyemiyorum yemekleri görmek istemiyorum bide ayak bel kasık ağrısı gece uykuda uyandırıyo ağrılar sizde de oluyormu arkadaşlar

hayırlı olsun cnm rabbim melegini sana bagışlasın saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş valla ben çok şükür çok rahat bir hamilelik yaşıyorm sadece benim 2.aya kadar kanamalarım oldu onuda atlattık çok şükür şimdi çok iyiyiz cnm hamilelik kişiden kişiye degişiyor kimi çok zorlanıyor kimi çok rahat oluyor inş en kısa zamanda düzelir mide bulantıların ne kadarlık hamilesin cnm sen cizergen yokta bu arada d.r sorsana belki bir çözüm söyle benim ilk başlarda hafif olmuştu d.r bana tuzlu cubuk kreykerlerden yememi söyledi tuz bastırıyor mide bulantısını yaa sende öyle yap canım inş en kısa zamanda rahatlarsın

canım bana tuzlu krakerde bulantı hapıda fayda etmiyor iki gün önce hastaneye yattım serum taktılar biraz vucudumu dinlendirdi 11 haftalık hamileyim 29 ocak doğumum iyşallah allahım nasip eder ilk bebeğim düşükle sonuçlanmışdı korkuyorum

maaşallah sübhanallah allah nazardan saklasın şimdi sende anne olduğunda tadından yenmez yeni torun
ayyyyy özlem canımsınnnn yaaa sorma kaşınıp kaşınıp gidiyoruz işte saol tatlım ii dileklerin için bende meleğim için dua ediyorum bu arada kandilde sizler içinde dua ettim içimden geçirdim hep sizleride allah en kısa zamanda nasip edicek ve bak görürsün nisan topiğinde biri kendiliğinden hamile kalıcak gör bak
cnm mide bulantısı iğrenç bişey allah kolaylık versin ama 3 aydan sorna geçiyo sabret birazcık daha ağrılarda normal genişleyen rahmin verdiği durumlar bunlar ama doktorunla paylaş tatlım

e sen ne yiyebiliyorsun peki yoğurt falandamı yiyemiyorsun ne kötü ya

cnm benim yaa ne diyim şimdi korkma bir şey olmaz allhın izniyle rabbim melegini sana bagışlasın benimde 17 ocak bebegimin dogumu allahın izniyle inş bir şey olmuycak kendini yorma fazla gezinme inş mide bulantıları gecer süttemi içemiyorsun sen yaa

GİZEMCİM aynen öyle babamın iki torunu var ikiside erkek benimki kız diyince millet şaha kalktı şimdiden plan yapıyorlar :)))))) babam diyor ismini ben koyacam dedim ben koydum olmaz ben koyacam diyor eşim diyor bu isim olmaz ben koycam anlamadım gitti ama bebegimin ismi ervanur inş degişmiycek asla bebek erkek olmazsa tabi sonradan:))))))
meger bizim ailede ne çok kız seven varmışta benim haberim yokmuş:))

ay ne güzel ya tam gözde olucak kız çocukları bi başka seviliyo ben kendimden biliyorum bende tek kızım

nazlı cilveli oluyorlar sevidiyorlar kendilerini zilliler bak şimdi seninki tam maskot olucak isim konusuna gelince sakın kimseye bırakma ervanur çok güzel bi isim öle kalsın
babası ne istiyo

Başta bu topikten kız çıkmayacak gibiydi ama şimdi maşallah kızdan geçilmiyor. Erkekler değerlendi :)))
Allah biliyor ya yıllarca kızım olsun istedim. Oğluşuma yeni yeni alışıyorum. Planlar yapıyorum
Siz buradan beşik kertmesine başladınız bile.. Bense oğlumun turşusunu kurmayı düşünüyorum aklinialirimsmile
Kızlarla gezsin, dolaşsın ama kimseyi kırmasın, üzmesin. Dürüst olsun. Ve lütfen çok uzun bir süre bana kimseyi gelin diye getirmesin kaydirigubbakcemile KISKANIRIM ve çok kötü kaynana olurum :lepi:

kızlaaaaar gecmişi okumadan yazmam lazımdı hemendun sınır oldum sıte kapalıydı bende bı face acımda barı ordan konusalım bu gıbı durumlarda...........
ya cumartesı cirinon jeli kullandım sonrasında benden sarı bı su geldı ama baya geldı 2 pecete ıslandı ...
gece oldugundan dr umu arayamadım sababh kalkınca hemen aradım bebeklerden bırının suyu geldı zannettim sonra dr öyle bişi olacağını zannetmıyorum dedı korkma dedı jelden olmustur dedı bende pazar gunude devam edınce bugun burda bı hastaneye gıttım bebısler ii suları var dedıler ama vajinit olmus olabılır dedıler bi ilaç filan vermedi sizce nedir yaaa cok korktum ama sukur sımdı iiyim

amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn klava:klava: eli maşalı anne seni nolucak yahuuu
eninde sonunda takıcak bi çıtırı koluna gidicek
bende dün selçuk'a öle dedim aşkım biz bunu vermeyelim diye evet vermeyelim hem ben kızıma bikini giydirmem mayo alalım demez mi bebek mağazasında bikini beğendim diye adamcığın içine oturmuş
bende kızımı kıskanırmıyım acaba diye düşünüyorum
bu zilliler babalarına düşkün oluyor ya ya ikisi bir olurlarda benim pabucu dama fırlatırlarsa

merhaba kızlar ...1 haftadır ortalarda yoktum gerçi evde yattım dr düşük ihtimalin 1 hafta sürer diyince çok korktum ve korkudan dışarı bile çıkmamaya çalıştım ama sıkıldım bugün işe başladım kısmetse perşembe günü kontrolüm var bakalım küçük naz'ımıza bişey olup olmadığına bakıcak dr amcası Allahımın izniyle içim rahat ama yinede acabalar beynimde dolaşıp duruyo 1 haftamız gitti kısmetse 2 hafta sonra amniosentezin sonucu belli olucak dua edin teyzoşları zilli kızım sağlıklı olsun her ne kadar iyi düşünsemde ister istemez korkuyorum,sizleride okumaya çalıştım ama malum işe başlar başlamaz işler yığıldı en sonlarda gizemliciğimi okudum canım kaşıntı bendede en başından beri var ama koltuk altımda göğsümün hizasında var ben pek umursamadım nitekim hamielerde olrmuş kaşıntı ve doğumlada uçuuppp gidermiiişş sıkma o güzel canını...bu arada kızlar umarım hepiniz çok çok iyisinizdir:Saruboceq:

evet bencede ziili ki ne zilli benim bile pabucum dama atıldı şimdiden babam arıyor bebek nasıl eşim günde 6 sefer arıyor ayşe yemek yedin mi yaf bi beni soraan yok ben iyiysem bebekte iyiydir çok şükür ben iyiyim ama kimin umrunda yakında beni fil gibi yapacaklar bebek 13 haftalım ama benim göbek kocamandelikafaduldendelikafadulden valla babam ne koyacak bilmiyorm gizemcim ayşe fatma emine koyar heralde gerci bunların hepsi var bize:))
ben kararımı verdim bencede ervanur çok güzel peygamber efendimizin halasının ismi +hz osmanın annesinin ismi anlamıda çok güzel güzel iffetli kadın demek

Canım geçmiş olsun. Amniyo sonrası ilk 48 saat önemli ve riskli. Çok şükür sen zaten atlatmışsın. Bebişin de iyidir, merak etme. Ben 3 gün yattım evde sonra kendimi dışarı attım kaydirigubbakcemile2

kızlar dr simdi konustum mikopenotran fıtıl verdı kullan oldumu bugun kendı derdımden forma bakamıyorum bile

Pany geçmiş olsun. Endişelenecekbir şey yok. Hamilelikte bu tür vajinal akıntı ve enfeksiyonlar çok görülüyor. Bazı bünyelerde jel buna sebep. Önemli olan bebeği etkilemeden hemen önlemini almak. Doktorun da sana fitil vermiş. Çok normal canım. Sen onu kullan, hemen düzelir.

canım ya ben seni çok merak ettim özelden msj attım gelmedi mi sorunsuz geçmesine sevindim bu zamana kadar sorun çıkmadıysa çıkmaz zaten daha inşallah sonuçlarda ii gelicek sen merak etme ne zaman çıkıcakmış tam olarak
naz mı olucak miniğin adı bu arada
aa evet anlamı çok güzelmişşş maaşallah walla o göbüş bende de var ayşecim millet bu 4 aylıktan fazla gibi duruyo diyo bende size ne demek istiyorum ama diyemiyorum hahahaha

kızlarrr bu aralık ocak çok ya daha :))))))))) herkes bi bakıyorum hamileyim diyo bi bakıyorum doğum yapmış bizimki de gıdım gıdım gidiyor aman iyi gitsinde .ama günler biraz daha hızlansın bu arada benim göbek deliğim acıyor sizinde acıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…