2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

e filiz ben sana erkek yazmıştım listede ne olarak yaziim içinden ne geçio

ay ay canlarım benim.. Allah nazarlardan saklasın.. Tü tü maşallah..

:))) ay şebo güldündün beni ya..dur bakiim benimki daha şikayet kısmına geçmedi.. Ama benimkinin anneside çok uzakta be.. Taa balıkesirde yazık..

aynen katılıyorum sana.. Iki adım yürüyünce terden yorgunluktan ölüyoruz.. Off bu sıcakta hiç çekilmez :)
slm hamişler nasılsınız bakalım görüşmeyeli size bir haberim var benim oğlan kız çıktı bugün kafam karıştı yaa ben hangine inanacağım amaa yaaaa

canım hoşgeldin.. Kızımız da hayırlı olsun.. Yalnız bu gidişle erkekler kıymete binecek.. Valla çiğdeminkiler merveyle benim ona göre.. Sulanmak yok..

canım benim tşk. Ederim..

fundacım bak senin taneme adaş geliyo.. Inşallah sağlıkla..

canım benim çok sağol. 2 doktora gittim ilk gittiğim suyu çok az bolca su iç haftaya gel dedi donalyx diye fitil yazdı ama suratı çok fenaydı.kanaman başlarsa gel dedi. o gün sizler gibi düşündüm üzüldüm ama kaybediyorum gibi gelmedi nette araştırınca korktum başka doktora gittim çok az suyu dedi bebekte sadece kalp atışı var dedi. bir ihtimal böbrekler bu haftaya çalışmaya başlıyor belki toparlar ümit dünyası dedi. eve geldim tedavi yapan doktorumu aradım doçent bursada geleyim mi dedim yok aynısını söyleyeceğim yapacak bişey yok dedi. ben de ilk gittiğim doktoru aradım ebesi bunları söyledi. elimde değil sürekli ağlıyorum. bebeğimin odası burası olacaktı ne hayaller kurmuştum. ama hep içimde bir buruklk vardı. rüyamda 3 gün önce karnımı köpekler yedi çok ağlamıştım kimseye anlatmadım. dün eşimle öyle uzandık ağladık. canım benim hala umudu var bak karnın hala şiş diyor öyle zor ki sizleri üzmek istemiyorum ama benim durumumu kimse bilmediğimden sırdaşım sizlersiniz hakkınızı helal edin

canım benim ne yaptık ki elal edelim ama için rahat edicekse helal olsun
yalnız bebeğin sana çok alınıyor bilmiş ol
annem benden hemen vazgeçti diyordur

canım benim yaa yapma böyle sıkma ne olur canını allahım senin ve bebeğinin yardımcısı olsun allah onu sana bağışlasın olumlu düşün iyi olsun ne hakkımız olacak üzerinde varsada helali hoş olsun

canım hoşgeldin.. Kızımız da hayırlı olsun.. Yalnız bu gidişle erkekler kıymete binecek.. Valla çiğdeminkiler merveyle benim ona göre.. Sulanmak yok

canım hoşbulduk valla kızım olsun ondan kıymetlisi olmaz kimsenin oğluşunada sulanmam zaten turşusunu kurmayı düşünüyorum

canım hoşbulduk valla kızım olsun ondan kıymetlisi olmaz kimsenin oğluşunada sulanmam zaten turşusunu kurmayı düşünüyorum

ay bende öle diyodum ama nasıl olsa gidicekler bari yeri sağlam olsun dedim benimki her usg de devirmiş yatıo bu tembellikle evde kalırsa die usg kertmesi yaptık filizcim

şaka bi yana biz nası vericez diye doğmamış çocuğa don biçmeye başladık bile eşimle

kızlar yahu, kendimi bir acaip hissettim şimdi bu hamilelikte aşna fişna durumları yüzünden, bir benim herhalde aramızda bu konuda direten. bHCG testinin sonucundan itibaren doktora ne zaman ne zaman diye ben kendim sordum, doktorceğiz de 6. haftada muhtemelen birşey olmaz ama risk almak istemezsiniz tabi dedi, en sonunda 8. haftadan sonra izin verdi, ondan sonra da kocişi ikna edene kadar canım çıktı, hamilelik öncesi nasılsak öyle devam etmeye gayret ettim, kocacımın korku ve endişelerini geçirmek için ne taklalar attım, hatta ağlayıp zırlayıp sen beni artık sevmiyorsun diye ne tripler attım ama azimle hamilelik öncesi normal halimize döndürdüm meseleyi. Hem onun sıkıntı çekmesini istemedim, hem aramız soğusun istemedim, hem de mutsuz ve gergin bir kadın olarak zaten karmaşık olan hamilelik duygu durumunu iyice karıştırmak istemedim. Zaten uzmanlar da aksi sizi takip eden doktor tarafından söylenmedikçe normaldir ve hatta sağlıklıdır diyor.

kızlar merhaba ben bişey sormak istiyorum,ben lucrine başladım ilkini dün öğlene doğru hastanede vurdular kalanını evde kendin vuracaksın dediler hemşire gösterdi ve akşam 6da hergün vur dedi,benim merak ettiğim saati esnek olabilir mi illa ki 6da mı olacak bazen işim çıkıyor?

Arkadaşım tedavin hayırlı olsun. Hormon ilaçlarının zamanlaması çok esnek olmuyor ama illa hergün 18:00'da yapman da gerekmiyor. Yine de çok geciktirmeden 18:00 - 19:00 arası vursan iyi olur. En azından benim doktorum öyle demişti. Zaten ileride yumurta büyütücü ilaçlara başlayacaksın, onlarda saat konusu daha hassas. Böylece şimdiden disiplin kazanmış olursun.

teşekkür ederim cevap verdiğin için şimdi dışarı çıkmam gerekiyordu 6ya kadar beklemek istemedim ama emin de olamadım ozaman yarım saatten bişiy olmaz sanırım :)

teşekkür ederim cevap verdiğin için şimdi dışarı çıkmam gerekiyordu 6ya kadar beklemek istemedim ama emin de olamadım ozaman yarım saatten bişiy olmaz sanırım :)

canım ben uzun protokol olmadım ama
şunu bliyorum banada ilk iğnemi hemşirem gündüz yaptı ki o iğnelerde saat konusu daha katı sonra ben akşam 8 e aldım ve öle devam ettim
sende bi seferliğine ertelmeyeceğin bi saate kaydır olsun bitsin ama hemşirenede sor olur mu

şimdiden hayırlı olsun
hayırlı haberler al inşallah

canım benım rabbım yar ve yardımcın olsun hakkımızda hayırlısı neyse o olcak canım bızım hakkımız sana helalıhos olsun sende helal et korkma canım inan hersey guzel olsun tatlım rabbım sabır versınolumunekankayizsmile

ehehehehe:))) ben kıdemliyim kızlar:))) Taaaaaaaaaaaaaaaaa ilk gonal-f imi yaptığımdan beri tık yok:))))))))

Pelin, Kaan Tekmelemiş, gözün aydın tatlım:))))))
Sağolasın Ayşecim, çok ağrım oldu, ama olan oldu, iyileşmesini bekleyeceğim(( Teşekkür ederim:)

ZEYNEEEEP; Ağlattın beniiii((((((( Allah yardımcınız olsun... Allah yüzünüze baksın... Nolur iyi düşün, negatif enerji yollama bebeğine... Cıkmayan candan umut kesilmez... İnan benim de içim acıyor, çok zor... ama umud et... Hakkında hayırlısı olsun...

al benden de o kadar bilgeeee:))
çok koştum peşinden sonunda başardım ama önce ki gibi olamıor benim yüzümden nedenini anlayamadım(

Zeynepcim dualarimiz seninle inss bebisin de iyidir. Aklim hep sende. Umarim haftaya guzel haberlerinizi aliriz. Bir yere adak ada guzel haberi almak icin..

Sevgiler

Pelincim ben bekliyordum Kaan Bey den boyle bir tekme:ecrin_bebek: Tecrubeli annemiz Nagehan dan sonra ikinci okkali tekmeyi yiyen sen oldun zemuszemus ikincilik odulu de sana gidiyor. Tebrik ediyoruz. :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…