iyiyim canım bugün kontolüm vardı bebişim iyi 170 gr olmuş 20 ağustosta usg ye gidecem ya bide doktor bana %doksan kız dedi geçen hafta başka bir doktor %90 erkek demişti ben hangine inancam şimdik senin de öyle olmuştu dimi???
slm kızlarrr...........
Bugun dra gıttık bebişlerim masallah iiler ama bıtanesı yıne gostermedı bacaklarını kendıne cekmıs...
Dıgerı ıseeeeee
eveet topiğimize bıtane daha kız gelıyorrrr%90 kız dedı bırısıne ama bakalım dıgerı ne 15 gun sonraya cagırdı bakalım ii olsunlarda
şükür jeli kestik mervecım ben tombıklesmısım 68.6 cıktım yaa tonton dedı dr bakalım artık dıkkat etcem yemelerımecokacimcoookdr her yemek yerken benı hatırla dedıyasakkelime
3 boyutlu resımlerını bı gorun yaaa masallah benım tatlıslarıma
:)))))))))))))))) ya çok güldüm adamıda umutlandırıyosun sonra tamammen lafını kesiyosun biz çoçuklara önem derken onları çok ihmal ediyoruz onlarda bizim gibi bir sitede buluşsalar bak neleri şikayet ederler benim ki ütü yapıyor geçen sesli sesli diyoki ah annem ah gel gör oğlunu bende dedimki çok özlediysen çağırıyım hemen 200 mt ileride:)))))
ya şebnem haklısın da şimdi biz bu bebek için 4 yıl bekledik. Herşeyimiz riskli zaten. Ben 36'yı sürüyorum, eşim 41. O kadar değerli ki. Sanki tek şansımız gibi davranıyoruz. O da şikayet etmiyor allah'tan. Ben bu kadar iğne, ilaç vs kullanırken bir de eşimi mutlu edeceğim diye uğraşamam. Onu ne kadar sevdiğimi zaten biliyor. Bu kadarcık ta onun katlanacağı şey olsun.
Gece 2 saatte bir uyanıyorum. Bel, sırt ağrıları başlıyor yavaştan. Ne kadar kendimi iyi hissetsem de az yokuş çıkayım nefes nefese kalıyorum. Bu en sorunsuz hamilelik bir de.
Hem bizim gerçekten "zevk" almamız da yasak. şimdi 15 dk'lık bir egzersizden ne farkı var. Kolumu kaldıracak halim kalsa akşamları önce yoga yaparım daha faydalı :)
slm hamişler nasılsınız bakalım görüşmeyeli size bir haberim var benim oğlan kız çıktı bugün kafam karıştı yaa ben hangine inanacağım amaa yaaaa
yaw sevgicim yaw bir dünya yazmıştım, bişi oldu site gitti geldi kayboldu. 6 aylık ücretsiz izin yasal hakkımız ve vermek zorundalar. Keyfine kalmıyor yalnız hemen doğum izninin ardından kullanmamız gerekiyor. Vermezlerse ne olur diye araştırdım, dava açılabilir mi falan filan diye, birisi ben emsaline rastlamadım demiş. Aslında işten de baymışken adamlara vermezsen o zaman ver tazminatımı çıkar demek de çok yanlış gelmiyor. Eline toplu para geçer, kafan rahat büyütürsün bebeği, çocuk ele gelince nasılsa yeni iş bulursun falan filan...
Bir de prim konusu önemli, eğer patron sgk primini tam maaşın kadar yatırmıyorsa ücretli izinde tam maaşın kadar para alamıyorsun. çünkü raporlu olduğunda maaşını patron değil sgk ödüyor. O da kendine ne kadar bildirildiyse o kadar ödüyor. Buna da o dönem için nakit akışı yaparken dikkat etmek lazım.
ay bilmiyorum bende çok kız istiyorum ama kendi mi de kaptırmak istemiyorum. Eşim zaten duyunca kafayı yedi kız babası olacam diye nerdeyse havalara uçacak birde geçen hafta annannesi bürsürü eşyasını aldı artık kız olursa değiştirecem. Bilmiyorum hayırlısı olsun sağlıklı olsun ayrıntılı ulturasonu beklicem onda kesinleşir bizimki adını bile koydu tanem koyacakmış yada ecrin allahım gönlüne göre versin
e filiz ben sana erkek yazmıştım listede ne olarak yaziim içinden ne geçio
zeynepcim noolur kendını uzme canım ben yenı okudum gecmısı ya benım bebegımın bırı ıkıbuklumdu nasıl uzuluyorum dıyodum hatırlarsan bıde dr bıze bişi olması muhtemel dedı suyu az dedı neleeeer neler ama hıc kotu dusunmedım sonucta rabbım verdı ne demeye hakkımız var dua ettım su cok bol içtim simdide suyu az mesela ama toparladı miniğim insallah senın melegınde toparlanır inşallah sen uzuldukce bebekde hıssedıyor....ya bıdakkada ebeye noluyo sen ebeyı nıye arıyosun veya o senı nıye arıyo.....ya fıtıl bende kullandım 1. fıtılın adı ne 2.sı arastırabılırsın netten fılan bence yat ıstırahat et dr bana bebegın suyu oyle kolaymı gelır enfeksıyondur senden gelen dedı uzulme noooolur canım
kız yap bari içimde kalmasın adınada tanem yaz
canım benim çok sağol. 2 doktora gittim ilk gittiğim suyu çok az bolca su iç haftaya gel dedi donalyx diye fitil yazdı ama suratı çok fenaydı.kanaman başlarsa gel dedi. o gün sizler gibi düşündüm üzüldüm ama kaybediyorum gibi gelmedi nette araştırınca korktum başka doktora gittim çok az suyu dedi bebekte sadece kalp atışı var dedi. bir ihtimal böbrekler bu haftaya çalışmaya başlıyor belki toparlar ümit dünyası dedi. eve geldim tedavi yapan doktorumu aradım doçent bursada geleyim mi dedim yok aynısını söyleyeceğim yapacak bişey yok dedi. ben de ilk gittiğim doktoru aradım ebesi bunları söyledi. elimde değil sürekli ağlıyorum. bebeğimin odası burası olacaktı ne hayaller kurmuştum. ama hep içimde bir buruklk vardı. rüyamda 3 gün önce karnımı köpekler yedi çok ağlamıştım kimseye anlatmadım. dün eşimle öyle uzandık ağladık. canım benim hala umudu var bak karnın hala şiş diyor öyle zor ki sizleri üzmek istemiyorum ama benim durumumu kimse bilmediğimden sırdaşım sizlersiniz hakkınızı helal edin
canım benim çok sağol. 2 doktora gittim ilk gittiğim suyu çok az bolca su iç haftaya gel dedi donalyx diye fitil yazdı ama suratı çok fenaydı.kanaman başlarsa gel dedi. o gün sizler gibi düşündüm üzüldüm ama kaybediyorum gibi gelmedi nette araştırınca korktum başka doktora gittim çok az suyu dedi bebekte sadece kalp atışı var dedi. bir ihtimal böbrekler bu haftaya çalışmaya başlıyor belki toparlar ümit dünyası dedi. eve geldim tedavi yapan doktorumu aradım doçent bursada geleyim mi dedim yok aynısını söyleyeceğim yapacak bişey yok dedi. ben de ilk gittiğim doktoru aradım ebesi bunları söyledi. elimde değil sürekli ağlıyorum. bebeğimin odası burası olacaktı ne hayaller kurmuştum. ama hep içimde bir buruklk vardı. rüyamda 3 gün önce karnımı köpekler yedi çok ağlamıştım kimseye anlatmadım. dün eşimle öyle uzandık ağladık. canım benim hala umudu var bak karnın hala şiş diyor öyle zor ki sizleri üzmek istemiyorum ama benim durumumu kimse bilmediğimden sırdaşım sizlersiniz hakkınızı helal edin
canım hoşbulduk valla kızım olsun ondan kıymetlisi olmaz kimsenin oğluşunada sulanmam zaten turşusunu kurmayı düşünüyorum
kızlar merhaba ben bişey sormak istiyorum,ben lucrine başladım ilkini dün öğlene doğru hastanede vurdular kalanını evde kendin vuracaksın dediler hemşire gösterdi ve akşam 6da hergün vur dedi,benim merak ettiğim saati esnek olabilir mi illa ki 6da mı olacak bazen işim çıkıyor?
teşekkür ederim cevap verdiğin için şimdi dışarı çıkmam gerekiyordu 6ya kadar beklemek istemedim ama emin de olamadım ozaman yarım saatten bişiy olmaz sanırım :)
ay ay canlarım benim.. Allah nazarlardan saklasın.. Tü tü maşallah..
saolun kızlar hasteneden ılk defa bukadar huzurlu cıktım allah bozmasın dua edın teyzelerı rabbım hepımıze bagıslasın bebışlerımızı
ehehehehe:))) ben kıdemliyim kızlar:))) Taaaaaaaaaaaaaaaaa ilk gonal-f imi yaptığımdan beri tık yok:))))))))Bizim doktorumuz çok pimpirikli :) ilk 3 ay zaten yasakladı. Sonra tamam dedi ama çok dikkat edin, karnına baskı olmasın vs dedi. Ben geçen haftaya kadar halen jel kullandığımdan pek istekli değilim. Cidden canım istemiyor. Sonrasında birşey olur diye de korkuyorum. Zorlayıp sonra aşağıda enfeksiyon falaan hiç uğraşamam. Eşim de asla zorlamaz. Bizim OPU'dan beri tık yok kaydirigubbakcemile3
Geçenlerde eşime sordum "hiç özlüyor musun" diye. "Neyi, ben hiç hatırlamıyorum ki nasıl birşeydi dedi". Aman dedim ben de unut boşver, hatırlamaya da çalışma
Sağolasın Ayşecim, çok ağrım oldu, ama olan oldu, iyileşmesini bekleyeceğimŞEBNEM cnm çok geçmiş olsun rabbim melegini sana bagışlasın inş bir sorun çıkmıycak bende aynı sorunu 15 gün önce yaşadım senin şuan ne durumda oldugunu tahmin ediyorm çok şükür benim bebegimde bir sorun yoktu allahın izniyle seninkindede bir şey yoktur :Saruboceq:
FUNDA cnm sanada çok geçmiş olsun inş bir sorun yoktur ne oluyor kızlar yaa bize nazarmı degdi millet tek tek kaza yapıyor
kızlar rabbim sizi ve meleklerinizi korusun inş
kızlar yahu, kendimi bir acaip hissettim şimdi bu hamilelikte aşna fişna durumları yüzünden, bir benim herhalde aramızda bu konuda direten. bHCG testinin sonucundan itibaren doktora ne zaman ne zaman diye ben kendim sordum, doktorceğiz de 6. haftada muhtemelen birşey olmaz ama risk almak istemezsiniz tabi dedi, en sonunda 8. haftadan sonra izin verdi, ondan sonra da kocişi ikna edene kadar canım çıktı, hamilelik öncesi nasılsak öyle devam etmeye gayret ettim, kocacımın korku ve endişelerini geçirmek için ne taklalar attım, hatta ağlayıp zırlayıp sen beni artık sevmiyorsun diye ne tripler attım ama azimle hamilelik öncesi normal halimize döndürdüm meseleyi. Hem onun sıkıntı çekmesini istemedim, hem aramız soğusun istemedim, hem de mutsuz ve gergin bir kadın olarak zaten karmaşık olan hamilelik duygu durumunu iyice karıştırmak istemedim. Zaten uzmanlar da aksi sizi takip eden doktor tarafından söylenmedikçe normaldir ve hatta sağlıklıdır diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?