zeynepela .!.:canım arkadaşlarım, sırdaşlarım sizleri çok çok seviyorum rabbim razı olsun bebeklerinizi size bağışlasın sağlıklı sıhhatli inşallah. iki saat sonra ablamlar geliyor çok iyi olucak yiğenlerim de var çok seviyorum onları. burda kimsem yok demiştim zaten.ama eşim istemediğinden tüp bebek olayını kimse bilmiyor aşılama dönemlerinde bile çok yıpranmıştık. yani pek giremem belki bazen haber veririm sizlere. dualarınızı bekliyoruz. benim dualarım sizlerle...
canım benim ya geçen hafta gripten doğrulamadım doğru düzgün, bugün geçmişi karıştırırken gördüm...canım yaa lütfen üzme tatlı canını Allahtan ümit kesilmez hem sana dr kesin kötü sonuçtan bahsetmemiş ki lütfeeen kötümser olma iyi düşünki bebişin sana daha sıkı sarılsın pes etmek yok bebişlerimiz için nasıl hep birlike başladıysak sonuna kadar öyle hep birlikte yola devam edicez ,lütfeeen kendini bırakma dualarım senin ve bebişinle birlikte:Saruboceq:canım benim çok sağol. 2 doktora gittim ilk gittiğim suyu çok az bolca su iç haftaya gel dedi donalyx diye fitil yazdı ama suratı çok fenaydı.kanaman başlarsa gel dedi. o gün sizler gibi düşündüm üzüldüm ama kaybediyorum gibi gelmedi nette araştırınca korktum başka doktora gittim çok az suyu dedi bebekte sadece kalp atışı var dedi. bir ihtimal böbrekler bu haftaya çalışmaya başlıyor belki toparlar ümit dünyası dedi. eve geldim tedavi yapan doktorumu aradım doçent bursada geleyim mi dedim yok aynısını söyleyeceğim yapacak bişey yok dedi. ben de ilk gittiğim doktoru aradım ebesi bunları söyledi. elimde değil sürekli ağlıyorum. bebeğimin odası burası olacaktı ne hayaller kurmuştum. ama hep içimde bir buruklk vardı. rüyamda 3 gün önce karnımı köpekler yedi çok ağlamıştım kimseye anlatmadım. dün eşimle öyle uzandık ağladık. canım benim hala umudu var bak karnın hala şiş diyor öyle zor ki sizleri üzmek istemiyorum ama benim durumumu kimse bilmediğimden sırdaşım sizlersiniz hakkınızı helal edin
kızlar nerelerdesiniz yahuuu
ben bir karar aldım
tabiki kayıp yaşayan arkadaşlarıma çok üzülüyorum ama bu durumun beni yıpratmasına ve saplantılı düşüncelere kapılmama sebep olmasına izin vermeyeceğim
ayrıca
kk da düşükle yada ölümle sonuçlanan hikayeler okumak yerine güzel şeyler güzel doğum hikayeleri okuyalım bilgecim çok doğru demiş biz olumsuz sonuç alan bir kısıma değilde olumlu sonuç alan çoğunluğun içinde olacağız inşallah
elimde sopayla gelmistim walla buraya hah iyi biraz moreller duzelmis cok sukur. kizlar daha bize destek olucaksiniz yok oyle yelkenleri indirmek bebsileri icinizde Masallahhhhh cok sagliklilar.
ayrica kayip yasayan arkadaslarinizin sizin desteginize ihtiyaci varken bu kdar morel bozarsaniz nasil uzulmuslerdir kimbilir sizin de moreliniz bozuldu diye, mutlululugu nasil paylastiysaniz onlarin uzuntusunde de cok guclu olup onlara morel vermelisiniz.
bu arada cogunuzla sohbetim yok ama bizim nisan topiginden cok sevgili arkadaslarim burda diye topluca hepinize yaziyorum, unutmayin tup bebekteki tek hamile topigi sayilirsiniz ve bizlere cok morel oluyor bu baslik daha pesinize takilip biz gelecegiz, size de bebsilere de kocaman sevgiler nzar boncuklu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?