günaydın kızlaaarrrr:)))
herkes iyidir umarım, ben gün güne daha iyi oluyorum, bugün itibariyle 85 gün kaldı özgürlüğüme:))))
fundacığım çok çok sevindim, biliyorduk hepimiz minik tanem'in çok sağlıklı olduğunu, jinekolog amcası da öyle söylemiş, şimdi perinatalog amca da aynısını söyleyince tamamdır:)))
ne sıcak değil mi kızlar? Gündüzleri ofiste iyiyim de gece evde kaynıyorum:))) yarın tartılma günüm, sanıyorum gene kilo almadım, artık korkmaya başlasam mı acaba?...
elimde sopayla gelmistim walla buraya hah iyi biraz moreller duzelmis cok sukur. kizlar daha bize destek olucaksiniz yok oyle yelkenleri indirmek bebsileri icinizde Masallahhhhh cok sagliklilar.
ayrica kayip yasayan arkadaslarinizin sizin desteginize ihtiyaci varken bu kdar morel bozarsaniz nasil uzulmuslerdir kimbilir sizin de moreliniz bozuldu diye, mutlululugu nasil paylastiysaniz onlarin uzuntusunde de cok guclu olup onlara morel vermelisiniz.
bu arada cogunuzla sohbetim yok ama bizim nisan topiginden cok sevgili arkadaslarim burda diye topluca hepinize yaziyorum, unutmayin tup bebekteki tek hamile topigi sayilirsiniz ve bizlere cok morel oluyor bu baslik daha pesinize takilip biz gelecegiz, size de bebsilere de kocaman sevgiler nzar boncuklu
Ozlem ben de elimle sopayla gelicem ama KK yonetimine;-)) Bir rahat verseler iyi olacak;-)) Umarim bir daha bozmazlar forumu..
Hepimizin uzuntuleri, endiseleri oluyor cok normal olmasi da. Ama burda sanal ortamda da olsa oyle bir bag kurulduki herkes birbirine yardimci olmaya calisiyor. Bu paylasim ortami cok guzel ben cok seviyorum burasini. Gunduz sohbete katilamiyorum saat farkindan dolayi ama sabah kalkinca okumaya ve birseyler yazmaya calisyorum. Cok seyler ogrendim sayenizde daha da ogrenicem ins.. Ortaya cikan uzucu durumlarda da daha cok dua etmek, tevekkul etmek, kiymet bilmek icin bir firsat. Insanin kendisini rahatlatmasi da ya da dusunup dusunup kafayi siyirtmasi da kendi elinde. Herkesin hayatin her safhasinda basina gelebilecek bu durumu kabul edip hayirlisini istemekten baska sansi yok diye dusunuyorum..
Ben de haftasonuna gore daha positif daha moralliyim. Carsamba bebisimle bulusucam iki aydan sonra. Tam 8 hafta olmus oldu. Cok merak ediyorummm.. Bu arada supriz ile yapip cinsiyeti sorabilirimohaoldumsmile.. Ayyy 20 haftalik supriz yeter demeye basladim esimesempatiksalakcinni.. 20 hafta dayandimm ama yaaaazemuszemus:CüvCüv: fikrimi degistirecegimi huc dusunmemistim inanamiyorum kendimeeeeeeeeeeeeee;-)))))
.
GÜNAYDIN KIZLARRRR:)))
ben iki gündür biraz halsizim iyi bir dinlenmem gerekiyor aksi halde atak başladı başlıcak.
kızlarrr nasılsınız bayadır giremedim varmı değişik haberler bebişlere maşallah diyorum hızla büyüyolar bizde bugün ikili testimizi yaptırdık bakalım sonuçları yarın öğrenecez inşşş bi sorun yoktur bebişim 51mm oldu teyzeleri haber vereyimde listeye ekle gizoşummm
nerelerdesin yaww.... endişelenmeye başlamıştık artık.. maşşalah bebişine.. büyümüş baya.. test sonucuda iyi çıkar inşallah.. ense kalınlığı kaç çıktı tatlım..
nerelerdesin yaww.... endişelenmeye başlamıştık artık.. maşşalah bebişine.. büyümüş baya.. test sonucuda iyi çıkar inşallah.. ense kalınlığı kaç çıktı tatlım..
angel artık neşeli olalım zaten.. mutsuz olmak bize hiçbirşey kazandırmıyor..herşey Allahtan.. tabiki bizi üzecek olaylarla da karşılaşacağız.. ama üzüntümüzü çok abartmamız gerekiyor.. içimizde minicik kalpler atıyor.. onları daha şimdiden yıpratmaya hakkımız yok..
bebeğimiz sağlıklı.. Allahımıza çok şükür eşimiz yanımızda..
9-10 yaşlarında kurmaya başladığımız bir hayalimiz gerçekleşmek üzere.. o anlatılmaz annelik duygusuna allahın izniyle bizde erişecez inşallah.. eeee ne duruyoruz o zaman.. haydin halaya...
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?