Slm kızlar ben geldim nasılsınız ?
Rabbim sizi ve meleklerinizi korusun
amin canım hepimizi korusun inşallah o avatardaki resim neresi
:))) bence de Pelin'cim:)) Topiğin idolü sensin zaten:))Günaydın kaydirigubbakcemile2 Umarım bugün KK eski hareketli günlerine döner.
Funda'cım iyi haberler vermişsin, zaten aksini beklemiyordum. Periantolog raporu da amniyo yapılmasına gerek yok diyecek bence.
:) Mersi şekerim:))) Kilo meselesini hiç söyleme... ben de verdimGünaydın Kızlaaarrrr:)))
Herkes iyidir umarım, ben gün güne daha iyi oluyorum, bugün itibariyle 85 gün kaldı özgürlüğüme:))))
Fundacığım çok çok sevindim, biliyorduk hepimiz minik Tanem'in çok sağlıklı olduğunu, jinekolog amcası da öyle söylemiş, şimdi perinatalog amca da aynısını söyleyince tamamdır:)))
Ne sıcak değil mi kızlar? gündüzleri ofiste iyiyim de gece evde kaynıyorum:))) Yarın tartılma günüm, sanıyorum gene kilo almadım, artık korkmaya başlasam mı acaba?...
Sevgi'cim Canııım.... Allah hepimizin duasını kabul etsin:)))) Sağol bitanem.. Darısı sana ve tüm arkadaşlara:)herkese günaydın kızlar..
fundam aşkım gördünmü bak.. tanem hanımı maşşallah turp gibi.. allah nazarlardan saklasın... annesinin aklına da bi daha kötü şeyler sokmasın.. Allah kabul etsin tatlım dualarını.. bende her perşembe okumaya çalışıyorum.. kuran okurken geçen zaman bana sihirli gibi geliyor.. kendimi hafiflemiş gibi hissediyorum..
bilgem sen de şafak sayıyorsun resmen ya.. ben daha başlamadım saymaya.. sanki böyle daha çabuk geçiyor gibi zaman..
Angell; çok zor bir 15 gün geçirdim... Çok şükür kendimi toparladım... Hayırlısı ile bundan sonra hep iyi olacağız hepimiz... Sağol verdiğin destek için...günaydın kızlar.
negüzel bugün herkes eski neşesine kavuşmuş
fundacım çok sevindim gözün aydın. çokda duygulandım okurken. . bizim bu hissettiklerimizi bizden başka kimse anlayamaz.. büyük özveri ve emek vererek ödülümüzü aldığımız için kendimizi şanslı hissetmeliyiz diye düşünüyorum. biz özel anneleriz..
Hoşgeldin Ayşe, Senin meleğini de korusun allah:))Slm kızlar ben geldim nasılsınız ?
Rabbim sizi ve meleklerinizi korusun
Merve'cim yeshill detaylı ultrasondan bahsetmişti. Herşey normaldi. bebeği de büyük ihtimalle kızmış. Listede güncelle istersen. haftasonu yazılanlar silinince arada kaçtı galiba..
wallahi benim zilli ii teyzesi gündüz saatlerinde hareketli akşam babaya naz yapıyor gecede yüz üstü gibi yattıpım zaman farkında olmadan bi yapıştırıyor eşim diyorki aşkım minicik vuruyo diyosun nasıl uyanıyorsun uykundan diye bende dedim ki ben o tekmeleri kaç yıl bekledim sen biliyormusun .....yalan mı ama kızlar walla akşam eve gelince yada tuvaletim aşırı sıkıştırınca yukarda oluyo böle taş gibi oluyo karnım hemen elimi koyup bekliyorum bi saatt oyy minik kızım minik kuzum yer annesi onuMERVEM iyiyim canım.. karın ağrım var biraz.. ama normal didiniz diye kafaya takmıyorum.. sen nasılsın bi tanem.. prensesimiz nasıl..
AYŞE hoşgeldin tatlım.. Allah hepimizin kuzucuklarını korusun..
fundam gene süpersin sen ya... allah neşemizi bozmasın.. AMINNNN...
Amiiin Canım amin:)fundam gene süpersin sen ya... allah neşemizi bozmasın.. AMINNNN...
eheheheheheh:))) Bu adamlar daha bi alem:))kızlar benim deli eşim akşam ne yapmıuş bilin madem havamız düzeldi anlatayımda gülün
akşamları best fm de rıza arıza show var tamam mı onu çok sevihyor eşim ne buluyor bilmiyorum ama çokta gülüyor
dün bi casaret orayı aramış yayına bağlanmış..konuşmuşlar falan sonra ne sorsa beğenirsiniz ne olucak benim bu kızımın adı nolur akıl verin
orda başka bir eleman daha var oda bağırıyormuş bihter olsun bihter diye dülmüşler falan kızıma isim bulun demiş selçukta
alem adam yaa çocuğumu nelere alet ediyo delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Doğru tespit Sevgi:)ay canım benim.. o varya tamamen benim kızım oluyor haberiniz olsun psikolojisi.. aklı sıra kızı olduğunu ilan etmeye çalışıyo isim bulma kılıfı altında..
Gelelim bizeeee, canTANEMe, suTANEMe, birTANEMe, nurTANEMe
Tam 45 dakikalık bir seans idi kızlar.. Kızımız yan yatmış, o eski hophopluğu yok, ağırbaşlı bir tavırla dinleniyormuş ki, olaya dahil olduk, hanımefendinin rahatını biraz kaçırdık:))) hıçkırıklı bir kız, durmadan hıçkırdı:)))) eee çok normal, ananesi, annesi, babası, kk teyzeleri ona dua ediyor, o kadar çok insan düşünüyorkii, hıçkırması çok normal değil miii:)))))
Espiri bir yana, gelişim günü gününe gidiyor... hatta 2 gün öne geçmiş... Baş-popo boyumuz 12cm:) doktor amcamız 4 cm de ayakları kabıl edersek, kızımız 16 cm olmuş dedi... Kilomuz ise 155gr:))))))))))) Çok komik deği miii, bu büyüyecek de bilmem kaç kilo olacak da..3 kilo olacağını varsayarsak ortalama, 20 kat daha büyümesi lazım:)))).( Allahım, başından beri yarattığın mucizeyi izliyorum ve bana verdiğin akıl bunu tasavvur edemiyor bir türlü. bilmiyorumkismile)
Doktorumuz ön detaylı incelemeyi yaptı.... Burnu çok güzel, yüzü,elleri çok düzgün dedi:))) Erkek anneleri, kızıma talip olacaksanız ona göre heeeee:)))))))) Kalpte 4 odacık oluşmuş.. Kalp ritmi iyi, baş çevresi ve kesit ölçümleri haftası ile uyumlu... benim anlayamadığım bazı kistleşmelere falan baktı baş bölgesinde... onlarda da bir sorun gözükmüyormuş...
Gelelim saadete... Bizim hoca bu incelemeden sonra tüm ısrarlarıma rağmen amniyosentesi yine erteledi... Ben bu çocukta bir sorun olduğunu düşünmüyorum trizomiler açısından dedi... O nedenle üçlü test ve perinatolog inceleme raporuna bakalım, ondan sonra karar verelim dedi...
Bu bir anlamda benim için sevindirici, çünkü kötü düşünmemizi gerektirecek bir bulgu yok... Çok şükürAncak, eğer amniyosentez de yapalım, içimizde kalmasın derse, bir hafta daha zaman geçmiş olacak bu sonuç stresi açısından... bu da işin kötü yanı.... Ama tabi şu var.. Gideceğim perinatolog işinin kompedanı bir adam... ondan alacağımız rapor amniyo yapılsa bile sonucu bekleme sürecinde bizi çok rahatlatacaktır... Bunun yanısıra, %95 doğruluk ile zaten amniyosentez sonucunu FİSH yöntemi incelemesi ile ilk 3 gün içerisinde alabileceğiz...
Kısacası, herşey oldukça olumlu ilerliyor... Büyük ölçüde endişelerimden sıyrıldım arkadaşlar..
Birde sizlerle paylaşmadan edemeyeceğim... Gerçi bunlar bir nebze de olsa kişisel ve içsel durumlar... Ama kendimce denedim, ve her seferinde de iyi sonuçlar aldım...
Ben son zamanlara kadar, Kuran-ı Kerimde bizlere yollanan surelerin duaların kelime kelime peşine takılmanın çok önemli olmadığını, onun özünü algılayıp kendi dilindeki duanı, kendi literatirünü oluşturmanın da yaradan açısından çok bir farkı olmayacağını düşünüyordum... Aslında bu düşüncem çok da değişmiş değil...
Ama, tüp bebek yapmamız gerektiğini doktorumuzdan duyduğumdan beri, içimde farklı bir şey oldu, birisi sanki bana YASIN okumam gerektiğini söyledi, sanki bir kuvvet beni buna itti... Ve o an kalktım okudum.... Tedaviye başladığımda okudum, opu ya gittiğimde okudum, transfere gittiğimde okudum, keseyi görmeye gittiğimde, kalp atışını duymaya gittiğimde, 12 hafta bittiğinde, ikili tesete giderken......
yani her önemli olayın başında, hayatımda çok nadir yaptığım bir işi yaptım... İnançlı, sığınan bir insan olmama rağmen kendi içsel duygularımı rabbime yöneltmek hep bana daha sıcak gelirdi... Aynı şeyleri dile getiriyordum belki ama faklı, bana ait cümlelerle... Ancak YASIN adayıp okuyup başladığım her zorlu yolda, içim ne kadar sıkılmış olursa olsun, ferah çıktığımı gördüm.... Bu gün de öyle yaptım... Son anda aklıma geldi, randevuma geç kalma pahasına oturdum duayı okudum ve öyle çıktım... Allahım kabul etti yine:))))) Ve dilerim ki, HEPİMİZİNKİNİ, HER ZAMAN KABUL EDER.....
Başlarken de yazmıştım... Bu aslında çok kişisel ve içsel bir durum... Ama güzel bir durum:)))))) Sadece sizlerle paylaşmak istedim... Mutluyuz Teyzelerimiz:)))))))) Ve mutluluğumuzdan birer demet yapıp hepinize yolluyoyuz:))) İçinden birini seçin sizin olsunkaydirigubbakcemile2
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?